Dax att bege sig...Yes, nu börjar klockorna klämta. ( Vad nu detta skulle betyda i mitt fall !? )

Planerna för kvällen är att först åka hem till Marcus. Där det ska skålas och härjas. Framåt småtimmarna så kommer vi röra oss mot björnstugan.

Jag har en känsla av den här kvällen kommer att bli riktigt bra. Har ni känt så någong gång ? Man har lixom känslan i magen. Man kan till och med känna efter, och ändå så finner man inget problematiskt inom sig. Utan bara ren glädje och lyckorus.

Som sagt, jag tror hårt på denna kväll. Och jag har mitt humör på högsta hugg.

Nu måste jag göra klart det sista innan departure.
Tack för mig...

Good Morning !

Grattis Hermano !!!

Sådär ja, då har man lyckats vakna till lite grann.

Mitt uppvaknande var nog inte det trevligaste jag varit med om. Vakna av att det kändes som att någon mosade in en kniv rakt in i magen. Bra ont gjorde det. Nu har det släppt lite iaf.

Men idag har jag inte tid att tänka på vart jag har ont. För idag är det Marcus dag. Han fyller juh år. Och detta ska som tigidare nämts firas på alla högsta nivå.

Jag kom på att jag måste slå in hans presenter också. Funderar på köra en "Nigger-rig" och slå in sakerna med folie. Får se om jag har nått papper eller inte. Annars blir det folie.

Jag har inte speciellt mycket att skriva eftersom jag precis kommit tillbka från min undersökning av insidan av ögonlocken.

Men imorrn har jag nog en hel del att blogga om. Nu måste jag röra mig vidare.


Tack för mig...

Nattpoesi...

Europa på kvällstid...

Är nått jag inte ska skriva...

Idag har vart en riktigt soft dag. Har chillat hemma hela dagen och kvällen. Fram tills nästan midnatts snåret. Då Lollo kom hit för att leka en sväng. Vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på. Men vi började med att dra till MAX och jobba på våran vinterpäls. Jag menar, när det är vinter, då får man äta sig fet. Enbart för att palla med kylan. Inte för att det skulle va gott eller så, utan endast ur ett taktiskt tänkande. Lollo´s ursäkt va att hon är sjuk, och då får man äta fet mat för att man inte tränar då. Ehm, okej snygg ideologi Lollo.

När vi hade vart på MAX och lekt hemliga agenter och vart jagade av diverse papegojor så bestämde vi oss för att dra eon där Jove jobbat natt som väktare. Vi stog där och bullshita en stund. Efter chittchattande drog vi oss mot stan för att hämta upp lilla Milla som skulle hem efter en kalaskväll på MM/Pasta.

Nu är man hemma och haxxar pentagon samt vita huset i brist på annat tidsfördriv. Man kanske skulle lägga sig och kolla på nån film man inte har skådat tidigare. Låter som en plan sickan.

Imorrn är det fest för hela slanten. Hermano fyller år som jag nämt tidigare. Kommer bli riktigt kul tror jag.

Nu orkar jag inte skriva längre, du får hitta någon annans liv att snoka i.

Dagens OMG:
Två tjejer ~16 sitter och diskuterar en kompis.

Tjej 1: Jag känner mig jättesäker när jag åker med honom. Han är verkligen jätteduktig på att köra bil. Det spelar ingen roll hur full han är, han kör lika säkert och bra ändå.
Tjej 2: Jag vet!
Efter en liten stund.
Tjej 1: Alltså, jag fattar inte att han inte har körkort.


Tack för mig...

Seriöst ?

Den här bruden måste va helt flippad i skallen. I videon säger hon att hon älskar johan mer än sig egen familj. Snubben är en vanlig kille. Vart har världen tagit vägen...Everybody wants to be a DJ...I remember the day I first heard electronic music.
I knew back then this illegal computer sound was gonna be my call.
My heart got hooked on four by four beats when house took this journey with Jack Chicago and acid house.
Now my heart is hooked forever.
I don't care if it's French-tek, hardstyle, hardcore, old school or jump.
I don't understand people who are satisfied with ordinary pop music

They just listen to whatever radio stations decide they should like.
Followed by an overkill of ring-tone commercials meant for kids.
And my God, they like it!
Some people even think that house clubs are for weirdos only.
Maybe they're right, maybe we are weird.
Maybe this music is weird, and maybe the clubs are overrated.
But we're in this together.

If you're in the scene, being a DJ seems like a natural path to follow.
back in the days, DJ's were weird people who liked music in a weird way.
Back then you had to be a nerd to become a DJ.
Now a days, everybody wants to be a DJ.
Now a days, EVERYBODY wants to be that nerd!
It sickens me, I hate those smart-asses who think DJ is an easy way to get laid.
Well, get a life!
If you're not in it for the love of the music, would you please fuck off!

Ny mix...

Nu när jag inte haft nått att göra så slängde jag ihop en mix såhär lagom till er som ska festa ikväll.

Här har ni den Maniak - SatMix ( Högerklicka och "spara länk som..." )

Finns även på tuben för dom som vill lyssna där istället.

Enjoy :)


Tack för mig...

Loerdag...Yes yes yall...

Då var det dax för lördag igen. Denna dag ska nog användas till att ta det lungt. Va ute igår på en lugn sväng med mina Bangerz.

Men imorrn fyller min käre Hermano år ! Lillebror blir 18 hela år. Fast igentligen fyller han inte förens på Måndag. Men vi ska fira från söndag till måndag. Jag har en känsla av att allt kommer spåra. Jag minns bara när brorsan fyllde 18 och vi lyckades evakuera radison hotellet och dra dit brandkåren. Tror inte jag kan minnas någon 18års fest som inte gått riktigt vilt till. Det blir nog skitkul !

Idag kanske man ska åka iväg för att kolla på nyöppnade Bauhaus kanske. Får se om dom har nått spännande att erbjuda.

Nu ska jag hitta på nått lajbans. Hörs later !


Tack för mig...

Kvart över tre ragg...Yes, de hade isåfall vart dax för det.

Denna kväll har erbjudit ett fett chillpill. Först va man hos Louise där det spelades GH3 och röktes braj. Efter ett par jollar och en och en annan lina så bestämde vi oss för att dra in mot staden. Vårat mål var "pasta" där vi faktiskt hamnade. Enligt mitt tycke var det ganska lungt där. Men våran informationsbyrå sa tidigare att det var "värsta draget" där, men jag nog inte riktigt hålla med om att jag instämde på detta.

Efter vårat besök på pasta stog vi en sväng utanför och bråka med kim och hans ragg en sväng. Efter vi klarat av detta vandrade vi vidare mot grillcorner för att undersöka saker och ting. Vi hängde där en stund innan vi begav oss mot hemrese.

Nu sitter man här och funderar på vad man ska hitta på. Det är juh lixom fredag, känns så lamt att bara dega. Men på ett sätt inte. Min kropp skulle nog behöva ta de lungt en gång tror jag.

Så man ska vell ta och dega framför MSN ett tag, sen blir siktet mot sängen antar jag.

Glad påsk !


Dagens fyllerim: Jag tar gärna en bit arsenik och äter skit, bara du för dig själv behåller ditt hepatit...


Tack för mig...

Duude !

Klockan är typ skit tidigt på morgonen. Det borde igentligen vara straff på att vara vaken denna tid. Men, va ska man göra.

Jag somnade strax efter 18 tiden igår, och jag vaknade nu. Fick altså ca 12 timmars sömn. Konstigt nog skulle jag lätt kunna slänga mig i sängen igen och sova. Men har icke tid för det, skolan kallar.

Undrar vad som händer idag. Jag ska nog ta det piano. Marcus fyller juh på måndag, så vi ska ha lite drag på söndagen. Så lugnar mig nog tills det.

Nu måste jag fixa till lite skit innan plugget.

Cya, dont wanna be yaDagens rim: Du luktar skit, har sladder-tacos och hepatit, du är som en dålig porrfilm fast på repeat...Tack för mig...

Wakka...Hellosan...

Det känns som att det har vart mörkt hela dagen idag. Man tror att klockan är kväller, men så har den bara snuddat vid 16 snåret. Man bli grundlurad !

Vad har denna dag erbjudit då ? Jovars, va en sväng hos Marcus och chillade. Vi satt hos honom först, för att sen glida ut för att käka i oss en kebabrulle. När vi stog därinne och beställde, så frågade han om jag skulle ha sås. Ja, massor sa jag då. Allt va skit bra, förutom såsen. Den smakade prutt, så där gjorde jag bort mig lite tyvär. Men vadå, jag vart juh mätt iaf.

När både jag och Marcus va mätta och belåtna så drog vi en svängom på stadens gator och snackade mest skit om dig, och annat löst skit. Sen drog vi till hans crib för att chilla till en schysst rulle.

Inte långt senare var det dax för mig att dra på mitt fläsk därifrån. Jag skulle nämligen bli upphämtad av Millzors efter att hon hade arbetat och slitit hela förmiddagen. Vårat "mission" idag var att göra rent hennes bil, för idag kom hennes kära föräldrar hem. Kamelia dammsög och jag gjorde rent mattorna. Städningen gick rätt smidigt och snabbt.

Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra efter vårat "mission". Så vi greppade lurarna och ringde varsin vän. Det slutade med att vi drog hem till Louise för lite craptalk över en garre. Efter en stunds minglande var det dax att dra sig. Jag skulle hem, Loow skulle ta ett bad och läsa en bok (?) och lilla Millzors skulle hem och träffa La Mafia.

Summa sumarum så har det vart en ganska chill dag. Jag är faktiskt sjukt trött, fast jag inte har gjort något speciellt ansträngande.

Jag ska nog satsa på sängen och en rulle. De där måste låta konstigt när man läser det. Men det jag menar är att jag ska sätta på en film och lägga mig i sängen. Hmms, det där vart inte så mycket bättre. Men ja, ni fattar. Hoppas bara att ni missuppfattar mig rätt.

Ehm, du luktar hepatit...

Tack för mig...

Kvälls BloggenOoh va jag känner mig avslappnad och skön i kroppen. Jag har nämligen precis kommit ur bubbelbadet.

Denna gång badade jag längre än vanligt. Kan va för att jag låg och tittade på film samtidigt som jag badade. Eller film och film, en Jackass DVD. Man blir så skön i kroppen efter att man badat. Och man vet definitivt att man kommer sova skönt efter ett riktigt varmt och långt bad. Risken finns att man inte vaknar förens 2 dagar senare.

Nu ska jag leta rätt på en schysst rulle för att sen slänga mig i sängen och blunda in i nattens underliga värld. Förhoppningsvis har den ett gäng schyssta drömmar att erbjuda. Jag vill drömma nått fränt, typ att jag flyger flygplan eller att jag gör fräna trick med crossen. Nått spännande iaf.

Nu har jag inte mer tid för detta.

Gonatt !


Tack för mig...

Qlimax Tour

Här är Qlimax Tour Videon för er som inte orkar ladda ner den. Tyvär har kvalitén försämrats när jag laddade upp den. Så vill du ha den i bra kvalité så ladda ner den istället. ( Rekomenderas )

Ladda ner den kan du göra HÄR.  (Högerklicka och "spara länk som...")
Vi varnar känsliga tittare för väldigt fult och vulgärt språk.

101Detta blir då inlägg 101. Rätt fränt att passerat 100 gränsen på antal inlägg. Men många fler kommer det att bli har jag en känsla av.

En dag som denna har bestått till mestadels att springa runt på stan och julshoppa. Jag springer hellre omkring nu innan julrushen drar igång. Så idag inhandlade jag en hel del julklappar faktiskt. Det gick betydligt bättre än vad jag hade anat. Jag köpte julklappar till Morsan, Stefan , Bror och Syster. Men vad pengarna sticker iväg. Jag vågar knappt kolla om jag har några pengar kvar på mitt konto nu. Men vadå, det är juh bara jul en gång om året ( tacka gudarna för det ).

Jag hade världens problem med att hitta julklappar till Stefan och min bror. Men tillslut efter mycket vandrande på stadens gator hittade jag faktiskt ett par perfekta klappar. Men lätt var det inte. Jag fick till och med ringa Milla för lite rådfrågande, varav hennes förslag va ett par långkallingar till Stefan. Ganska kul faktiskt. Men efter endel övervägande så var jag tvungen att göra Milla besviken och köpa något helt annat tyvär.

Strax efter att jag hade talat med Milla om vad jag skulle köpa till Stefan, så ringer hon mig igen. Jag fick strikta instruktioner på mitt uppdrag. Att gå till en skobutik och kolla in ett par skor hon hade tittat på, för att kolla om hon skulle kunna ha dom. När jag väl kom in i skobutiken och såg skorna, så var jag helt tyckeslös. Men efter att få vrida och vända lite på dom, och visulera henne i skorna, så vart dom faktiskt snygga. Jag är dock lite skeptisk mot designen på skosnörena. Men det går säkert att ordna till på nått fiffigt sätt. Så, Ja Milla...  Du får mitt godkännande att köpa dom. Dom var heller inte farligt dyra som dom faktiskt kunnat ha varit.

När jag hade inspekterat klart på skorna, så fortsatte mitt äventyr in mot shoppingvärlden igen. Nu skulle jag försöka hitta något till min bror. Han va ännu svårare att hitta något till än Stefan. Grejen är att min bror kan köpa i princip vad han vill. Och jag kan inte riktigt mäta mig med det pga denna månadens ekonomi. Folk fyller och det är jul, så det sticker iväg rätt fort i plånisen.

Efter endel fönstershoppande och funderingar på vad jag skulle köpa till min käre bror i julklapp så tänkte jag att jag skulle bege mig mot teknikvärldens butiker. Prylar slår aldrig fel, tyvär är dessa oftast dyrare än annat. Men vad var det jag sa innan !? Just det, Jul en gång om året bara. Väl inne på en utav dom ytterst hightech butikerna hittade jag något perfekt till honom. Som dom andra julklapparna jag hade inhandlat, så sved denna också rätt bra i plånisen.

Jag lyckades iaf inhandla minst en julklapp till alla i familjen idag, villket jag är helt nöjd med. Jag måste säga att man blir bra trött av att shoppa i flera timmar. Nu förstår jag varför brudar är så griniga en gång i månaden. Det är inte PMS:en som slår in, utan det är stressen från shoppandet varje löning.

Jag är iaf trött av shoppandet. Och som en klapp på axeln ska jag erbjuda mig själv en liten powernap som jag varmt välkommnar.Tack för mig...

Wihoo !

- OBS! Det är inte Dannie på bilden !

Nu vart det kväller !

Efter att jag och Milla vart hos henne och "städat" så drog vi vidare sen mot Dannie för att shittalka lite. Vi plockar även upp DÖDSSJUKA Louise som ville haka med till Dannie. För att beskriva en dödssjuk Louise så kan man säga att hon verkar som att hon tagit 4 ecstacy, rökt en fet blunt, snortat en lina och avslutat det hela med att injicera rent socker i blodet. Där har vi en SJUK Louise !

Innan vi åkte till Dannie så stannade vi på MAX. Milla va hungrig som vanligt. Och för er som läste bloggen tidigare, så vet ni att jag och Milla käkade BUFFÈ på kinamuren. Men ändå så var hon hungrig 2 timmar senare. Väl framme på MAX vart jag lite sugen på lökisar, så det vart en påse lökringar och en härlig cheese dip för min del. Milla beställde 2 Maxmål, stor pommes, stor dricka och en glass som efterrätt. Ja, jag vet, helt sjuk kvinna det där. ( Om nu Milla skriver nått konstigt som kommentar, så bry er inte om det. Hon är lite lost och minns inte riktigt allt som händer på dagarna. )

Äntligen är vi hos Dannie där jag och Milla trycker i oss våran mat. Aa, tror ni inte att Milla frågar om hon får smaka min mat också. Jo, det är sant. Självfallet får hon det som den goda vännen jag är. Va gör man inte lixom.

Efter en stund gled Jove och JC upp i lyan också. Vi satt och mingla lite. Sen plonka det i telefonen varav Ralle behövde hjälp med att fixa en router hon honom. Han har juh flyttat till sin brors lägenhet nu, så det var inte så långt ifrån Dannie att ta sig.

Arbetet hos Ralle gick rätt fort och smärtfritt. Vi varade inte så länge hos Ralle innan det var dax för oss att ge oss av. Vi for vidare mot statoil där Milla skulle tvätta sin bil. Oj villken upplevelse. Vi tyckte det skulle bli så underhållande, så att vi var tvugna att köpa snacks och dricka inför tvätttunneln. Riktigt spännande, typ.

Efter den spännande tunneln bar det iväg mot kårsta där det skulle åkas pulka bakom bilen. Jag må nog säga att det var Dannie som stog för det mesta åkandet. Men Jove vågade sig på det också. Fast typ i knät på Dannie. Dom båda fick "Snö-Murva". Film om detta kommer att dyka upp inom kort.

Nu anser jag att det strax är läggdax. En dag imorgon också. Jag måste nog säga att denna vintern har varit grym hittils. Jag har aldrig vart speciellt mycket för vintern. Det är så kallt och mörkt. Inte speciellt svårt att hamna i en humörssvaka. Men självklart ska man överleva denna vinter också. Det är juh snart Defcon 1. Bara blicka fram mot det.

Nejdu, nu får du hitta någon annans liv att intressera dig av, för jag ska slänga mig.


Tack för mig...

Goatsex !Hur ska jag då inleda detta alldeles speciela blogginlägg som Milla så hårt har tvingat mig att skriva !? Jaa, jag vet inte heller.

Jag kan juh iaf börja med att jag och Millzors tog en svängis på stan idag för att jag skulle kika lite julklappar och investera i en parfym. Hur gick då denna resa ?  Jag måste nog säga att Milla intog shoppingkontrollen rätt så fort och bestämde vart vi skulle gå, fastän det var jag som skulle ta med henne på en tur. Jag lyckades inte titta på några julklappar, men en flaska parfym vart det allt. Resten av tiden bestog av att käka buffé på kinamuren och leta mössa till Millas extravaganta huvud. Milla säger att hon har så smal kropp, och att det är därför det ser ut som hon har ett så stort huvud. Ursäkta, men tillåt mig att småle.. HAHA !

Som sagt, det vart inga julklappar. Men hoppas Milla vart glad för att hon fick sin väg igenom SOM VANLIGT !

Just nu sitter jag och Milla med våra tvärsnygga mössor och glor. Vad ska vi göra ? Det är dagens rebusfråga. Den som har ett bra svar vinner en heldag med mig på en promenad längs svartån.

Nu orkar jag inte skriva något mer. Hälsa Mammen !


Tack för mig...

Bangerz Qlimax Tour Video
Filmen finns att hämta HÄR(Högerklicka och "Spara länk som...")

Den är för lång för att slängas upp på tuben. Därför få du istället tanka den.

Varnar för känsliga tittare !Thoose that cant dance will blame it on the music !

Qlimax 2008 !Okej, jag har inte en aning vart  jag ska börja ens en gång. Jag är så överväldad av lyckliga känslor att jag inte kan beskriva dem med ord.

Nått som Qlimax går heller inte att på något sätt beskriva så att någon förstår, utan att ha själv upplevt det. Det är verkligen QLIMAX ! Har du inte uppnått qlimax förut, så gör du det när du är där.

Jaa, vart ska vi börja då !? Torsdags morgonen började med att röra sig mot örebrocentralen där vi skulle sätta oss på tåget för morgonens första transportsträcka. Först mot mjölby där vi bytte tåg och hamnade på våran tillfälliga slutdestination, villket var Malmö. Vi kom till Malmö ganska tidigt, sådär runt 11 snåret. Vårat första uppdrag när vi kom till centralen var att leta på en toa, för Lollo hade haft diaré hela vägen ner så hon behövde byta om... Nej, nu ljög jag igen. Men toan hittades och flickorna var mätta och belåtna... eller, iaf belåtna.

Loow hade juh också en vän i malmö som snällt visade runt oss i Malmö för att döda lite tid innan vi skulle checka in. Så vi åkte och kollade på turning torso (?) men mestadels utav tiden bedrev vi med att försöka hitta nått hak som hade "Rock band" uppstält för att prova. Men tyvär hade vi inte lyckan med oss på den fronten. Men vadå, vi såg en hel del... av deras varuhus iaf.

Efter att trampat omkring lite överallt och en bit mat i kaggen så bestämde vi oss för att dra till vårat vandrarhem. Vi kom dit en timma innan incheckning, så jag fick lite tid över att spöa brudarna i kortspel.

Efter vi hade kommit in i vårat rum gjorde vi inte mycker mer än att klädde av oss nakna och dansade regndansen... Eller så tog vi bara en dusch helt enkelt och sen somnade in. Vi skulle juh upp om några timmar bara för att ge oss av mot stationen där vi skulle bli upphämtade av Qlimax bussen.

När man väl hade vaknat till efter en stund på morgonen så var det bara att slänga sig i duschen illa kvickt och göra sig iordning. Våran taxi var beställd utanför oss 05:15. Vi hoppar in i taxin och rör oss mot stationen. Under natten så hade det kommit en hel del snö, villket resultera i väldigt halt väglag. Det var inte många millimeter en gång att vi låg i diket. Men det gick så bra så i sista sekund.

Det är nu nervösiteten börja krypa in på en. Klockan är nu nästan 06:00, och det är då bussen ska AVGÅ men den har inte ens kommit ännu. Vi börjar undra och börjar bli en aning skitnödiga. Våra nerver lugnades ner en decibel när vi såg att ett par andra kommit dit för att åka med samma buss.

Men någon hade lyckats att ändra info om upphämtningsställe, utan att tala om det för chafförerna. Villket resultera i att bussen stog på Malmö centralstation, men inga passagerare. Strax efter 06 så ringer det i min telefon, varav en tjej frågar om inte vi ska med bussen till Qlimax, då jag svarar att vi står och väntar.

Allting löste sig tillslut med bussen iaf, och efter en kort stund så satt vi ombord och hade humöret på högsta hugg. Iaf dom första 10 minutrarna, sen vart man lite trött i ögat.

Timmarna gick och vi gjorde diverse stopp för både kisspaus och inhandlande av varor. Efter att vi hade passerat Tyska gränsen var det dax för att sätta igång musikpumpandet på bussen. Det börjades lite lungt, för att ständigt höja volymen, och självfallet höjdes partynivån ett par grader.

Äntligen på Qlimax, adrenalinet pumpar som aldrig förr. Kroppen fylls av en glädje man inte kan beskriva med ord. Har du vart riktigt förälskad någon gång ? Släng det i väggen, för det här rammade dom känslorna med hästlängder.

Jag hade sjukt höga förväntningar, men jag vart så lurad. Allt var så "beyond" vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig.

Folket, musiken, stämningen allt va bara så underbart. Att stå där och slänga nävarna i luften med 30.000 andra glada människor är nått jag sent kommer att glömma. Det fanns inget hat eller illska någonstans bland dom människorna. Råkade man spilla nått över någon annan, så log man mot varandra bara, klappade varandra på ryggen och mosade vidare till den tungt bas beväpnade musiken.

Timmarna gick, golvet fylldes succesivt med skräp, läktarna vart mer och mer okuperade av vilande dansare. Framåt slutet var man så sjukt trött, hade ont i varenda kroppsdel. Men ändå fanns det en röst inom en som sa: -Sluta inte dansa. Villket man gärna inte ville. Men man var tvungen att ta vätskepauser för att orka, annars svimmar man i den hettan om man håller igång hela tiden.

Om Qlimax hade vart ikväll igen, lika lång resa, lika många timmar, så hade jag aldrig tvekat att åka dit nu. Det är värt allt.

Våra planer siktas nu mot Defcon 1 som hålls i juni för att senare peppa oss inför vårat andra år på Qlimax. Jag kommer räkna dagar till båda events.

För er som inte vet vad Defcon 1 är så finns det en kort video HÄR om eventet som drar 50,000 pers. Ca 100 DJ´s, 10 scener och håller på från 11:00 till 23:00 på kvällen. Dessutom är den på en strand i den härliga sommarvärmen.

Jag kan bara avsluta detta på ett sätt.

Detta är bland det bästa som någonsin har hänt mig, jag ser inte detta bara som en upplevelse, utan också som en del av vad som driver mig för att blicka framåt, någonting att ständigt längta efter.

Självfallet hade inte detta blivit så bra om jag inte haft mina Bangerz ! Big-up till er brudar !

Om ett par månader är Qlimax DVD´n ute också, jag har redan förbeställt den för att få den så fort som möjligt.

Nu måste jag spatsera mig bort till sängen

Video från våran tour kommer att komma inom strax !

Tack för mig...

Klarpackad !Nu har jag fått med det mesta, hoppas jag. Har också precis tagit en varm och skön dusch. Nu är det knappt en timma kvar tills vi ska åka. Jag känner att jag börjar bli lite smått trött. Då kanske man lyckas sova lite på tåget. Fast tror jag kommer få massa överskottsenergi när vi väl sätter oss på tåget.

Alla mackapärer är ladda och klara. Ska ta med mig lite skit som tidsfördriv. Lite segt att sitta 14h på en buss. Nu kommer vi iofs festa på den. Men ändå. Jag vet hur segt det är att flyga bara 12h till usa, och nu ska man sitta ännu längre. Men vi kommer nog hitta på sätt att fördriva tid.

Jag försöker komma på om det nått jag har glömt, men tror faktiskt jag fått med allt för en gångs skull. Vore juh faktiskt riktigt lyckat.

Neh, nu måste jag slänga på mig lite kläder, sen börja väcka Skägg-Milla.

Detta va nog sista bloggen tills vi kommer hem på måndag, om vi nu kommer hem. Sakna inte oss för mycket, och va inte så sotis på att du inte får åka. Vi är juh trots allt lite bättre än dig. Sved det ?

Och Mamma, sakna inte oss för mycket heller. Jag vet att du gärna hade velat följa med. Men nästa år kanske. Jag ringer dig när vi är framme <3


Och för er andra, vi ses på Qlimax !Tack för mig...

Olidligt !Nu är det inte långt ifrån åkdax för oss. Milla och Loow har torskat med att gå o lägga sig. Själv är man vaken och grejar fortfarande.

Jag och mamma kom precis hem från vårat nattliga statoil besök. Hon skulle införskaffa lite saker till morgonen. Och jag var juh tvungen att ha lite saker till mitt nattvakande. Det vart keso, powerade, chocolate chip cookies och en dosa snus. Allt man behöver.

Nu ska jag sätta igång och välja ut lite tröjor jag ska ha med mig. Nått måste ha blivit fel i min hjärna. Jag höll i en tröja när jag snacka med Milla i telefon och pratade om jag skulle ha den eller inte, jag hade den tom hängandes på axeln. Men nu har jag tappat bort den. Jag rörde mig inom mitt rum, och jag har tappat bort min tröja, hur går detta till !? Ungefär som när jag tappade bort min keso. Fattar inte hur jag lyckas.

En snus på det här, sen måste jag packa vidare. Dessutom kolla alla tekniska prylar så dom är laddade med batterier osv.


Tack för mig...

Dunka-Day !Yees, nu är det inte långt kvar till resan ner till Qlimax ! Om nästan exakt 11 timmar så sitter vi på tåget ner till Malmö. Altså, känslan går inte att beskriva hur taggad jag är.

Dagen har vart soft, har vart på mina 3 lektioner och mellan dom har jag pumpat fet qlimax musik i lurarna. Jag har nog tjatat hål i varenda snubbe i skolan om mitt Qlimax. Men många är bra sotis, precis som du !

Nu laddar man upp med diverse bestämande om vad man ska ta med sig och inte. Tror nog jag måste göra en checklista. Jag är så uppe i varv så det flyger tankar i skallen på mig hela tiden. Filmkameran ska med iaf. Så ni kommer nog få se grym fotage när vi kommit hem. Sen var det vad man ska ha med sig ner, altså i klädväg. Jag har så svårt att bestämma mig när jag ska åka bort, villka kläder jag ska ha med mig. Jag tar med lite skit så får jag se när jag väl ska ta på mig skiten. Raka mig måste jag göra också, ser juh ut som jultomten själv.

Jag tror inte att det kommer bli många timmar sömn inatt fram tills vi ska åka. Jag känner mig som en unge precis innan man får öppna julklapparna. Nästan så spänd av glädje att det nästan gör lite ont i magen. Förstå att vara så glad att man får ont av det. Någon som kännt så förut ?Försök att inte vara taggad till de här dunkandet !
-What happens at Qlimax stays at Qlimax

Morning BlogNu sitter man i skolan och ska ha "valämne". Mitt valämne är "Fördjupning i word" men vi får pyssla med det vi själv vill göra. Bara vi är här och gör nått.

Igår var det tänkt att jag bara skulle ta en powernap. Men det resultera i att jag sov tills 06:10 imorse. Jag känner att det var  högst behövligt att sova ut för en gångs skull. Jag kände mig extremt pigg imorse, villket var skönt för omväxlingens skull. Det kanske inte är så dumt nu inför Qlimax resan heller.

Imorgon 06:13 går vårat tåg mot Malmö. Jag tror inte vi själv vet hur grymt kul det här kommer att  bli. Jag kommer nog inte kunna sova inatt. Kommer vara som ett barn innan julafton.

Idag fick man också massa beröm på ett möte med svenskaläraren. Villket kändes kul faktiskt. Hon hade inget negativt alls att säga om mina insatser i skolan, snarare tvärtom. Sånt får en att lysa upp lite och glädjegöra dagen.

Nu ska jag återgå till mitt egenpysslande. Jag tror jag ska slänga mig själv in i html världen en stund.Tack för mig...

Lill-LördagDå har man nästan överlevt hela Onsdagen. Det va riktigt segt att vakna till imorse. Jag ville bara ligga kvar i min varma säng och sova i massvis av år. Men skolan kallade så det var bara att släng sig upp och bita ihop.

Skolan va ganska chill idag. Vi kollade på film mestadels utav skoldagen. Först på samhällskunskapen började vi kolla på Goodbye Bafana. Sen på Engelskan började vi kolla på Bowling for colombine. Efter engelskan hade vi bara tema kvar som lektion. Där vi ska göra en skoltidning, skit kul...not. Jag ska hitta på kontaktannonser åt lärarna. Jag har en känsla av att lärarna inte kommer att tycka om mig lika mycket efter tidningen har publicerats.

Vad händer med vädret då ? Jag satt på lektion, så ser jag hur nått rör sig i ögonvrån. Så jag tittar ut mot fönstret, vad ser jag ? Joo, SNÖ ! NEEEJ, va min första tanke. Snö är inte bra på något sätt. När det snöar, så betyder det att de är kallt. Snö bär med sig bara prutt-saker !Nu degar man hemma. Sitter och pumpar fet dunka dunka musik nu. Kan inte sluta tänka på Qlimax. Vi kommer ha så sjukligt kul. Detta kommer slå alla resor jag gjort innan. Sen att dessutom åka med mina tyngsta hårdkokta bangerz gör saken 200% bättre. Ingen gör det lika hett som vi !

Nu ska jag slänga mig i sängen och känna basen dunka i kroppen medans jag tar en powernap.


Tack för mig...

Chop me up !Yeah biatch...

Tisdagen är snart avklarad då. Idag va jag groteskt trött efter att lagt mig lite för sent inatt. Jag och min terapeft Lollo hade ett djupt och seriöst samtal igår natt som ledde till ett par mindre timmars sömn än vad jag igentligen skulle ha behövt. Men trapeft samtal är alltid behövande också. Speciellt när man har vänner som promenerar på ens nerver hela tiden. -Nejdå Milla, varför skulle jag syfta på dig !?

Idag hade jag en mycket lärorik dag i skolan. På våran psykologi hade vi besök från annan folkhögskola. Men med elever som hade diverse handikapp som tex downsyndrom, autism etc etc. Dom var där för att berätta hur dom upplever saker och ting. Detta var alltså utvecklingsstörda som faktiskt visste om att dom hade ett handikapp. Villket för mig var ganska fascinerande.

Efter en dag med Matte, Psykologi och Naturkunskap var jag bra trött. Enda jag hade i skallen var att dra fetaste sovat när jag skulle komma hem. Jag tränade till och med på mitt sovande på bussen på vägen hem. Men precis när dörren hade slagit mig i röven och jag satte första foten i huset så plingar det i mobilen från Mrs Kamelia. Vi kom fram till att vi skulle leka. Våran lek skulle bestå av biljard. Men först skulle Kamelia inhandla diverse varor på Coop. Så vi åkte dit och letade efter majonäs i ca 30min. Sen vart det raka vägen hem till Kamelia där hon skulle tillaga brända fiskpinnar och alldeles för mycket makaroner.

För att få maximal bang-power va vi tvugna att hämta våran 3e banger som består av Mongloow, som givetvis också skulle haka med på biljarden. Tyvärr måste jag nog säga att brudarna kicka min ass ganska bra. Men det är bara att svälja stoltheten och leva med skiten. Nångång måste jag få revansch.

Efter att vi spelat biljard drog vi vidare mot Dannie för att säga tjena till henne som satt och drack ett glas vin med Jessica. Vi vart vell inte allt för långvariga där. Vi alla var nog ganska trötta och behöver komma i säng i rimlig tid. Det är juh en underbar dag imorgon också. Men hoppas på att vi kan skippa regnet och blåsten som kändes som små spik i ansiktet idag. Jag klarar mig fantastiskt utan den, nån som håller med ?

Nu ska jag fortsätta mosa i mig min Daim Marabou och kanske slänga igång en rulle att decka till. Om ni har glömt, så är det snart Fredag... Fredag som i QLIMAX TIME !!!

Aah shit, känner att Onsdags-dampet är på ingång. Bör nog slänga mig i sängen strax.Tack för mig...

MondayDenna kalla Måndag har vart helt okej. Jag lyckades inleda dagen med att gå upp 1 timma för tidigt imorse. Jag har juh sovmorgon på Måndagar. Men mitt alarm va ställt på 05:30, jag skulle inte upp förens 06:30. Så när jag flög upp ur sängen kom jag på direkt att jag hade sovmorgon. Så jag ställde om klockan sen la mig igen. Men somnade inte förens 10min innan jag skulle upp igen.

Det vart en ganska kort dag i skolan idag. Igentligen skulle jag gått till 15:40, men min käre mor hörde av sig runt 10 snåret och sa att det va en skit bra föreläsning inne i stan som hon skulle på. Hon sa att: "Om skolan är tråkig som kom på föreläsningen istället." Inte för att skolan skulle va trist idag, för jag skulle juh trots allt ha psykologi. Men jag pratade med diverse lärare och dom sa att de va helt okej eftersom det var en föreläsning. Jag vart inte kvar i skolan längre än 11:30 snåret.

Direkt när man kom in till stan vart det en härlig lunch på China restaurang. Sen vidare mot föreläsningen som handlade om "Positiv sex". Föreläsningen var ruggigt bra. Jag och morsan ska på en till föreläsning nu lite senare ikväll. Föreläsningen utbildar inom Tonårspsykologi och utveckling. Jag bara älskar föreläsningar. Hon Mia Börjesson som hon heter som föreläste och som ska föreläsa ikväll, är ruggigt duktig. Dessutom har hon humor hela tiden, så det är riktigt kul.

Jag har idag också inlett en ny beting med mina Bangerz. Vadet går ut på vem som gör första halkan i vinter. Vi ska alltså beta på vem som drar omkull först av oss. Insatsen är 20kr. Jag har lagt hela slanten på Lollo. När jag berättade detta för Milla, så la hon sin 20:a på Lollo också. Jag sa till Milla att hon skulle berätta vårat nya vad för Lollo. Men hon sa att de får jag göra. Jag är inte rädd att berätta om det nya vadet för Lollo, utan att berätta att både jag och Milla har betat på att det är hon som vi tror kommer dra på röven först. Men jag får vell bita i det sura äpplet och tala om det för henne sen.

Nu måste jag dra en powernap innan jag ska på nästa föreläsning.


Tack för mig...

Sunday Night Blogg..Sådär ja, nu har man överlevt ännu en söndag. Klockan börjar närma sig midnatt och jag känner att john blund är på ingång hos mig.

Jag trodde faktiskt att det skulle bli en lugn "sitta-hemma" söndag. Men icke. Ralle och jag kom överens att vi skulle dra ut och käka en matbit. Så vi valde att krubba på lillå-grillen. Fet som jag är så tog jag en Oxfilé pizza. Ralle va lite mer svenne och tog nån vurre med mos. Men han åt inte mer än ett par tuggor så ville han inte ha mer. Så han gav bort skiten till alex som också var med.

Efter våran måltid så bestämde vi oss för att dra till videobiljarden för att lira lite biljard. Jag kan juh lova att första ronden gick juh helt åt skogen för oss alla. Men sen började jag spela på allvar och tog hem hela skiten varenda gång. Jag tror nog inte Ralle tyckte det var överdrivet roligt, vi lyckades sätta alla hans bollar hela tiden. Så han fick inte mycket speltid.

Efter vårat tunga biljardspelande så körde Ralle mig hem till Loow. Vi hade bestämt att kolla film. Ralle skulle hem och packa, så han dissa filmen. Loow hade laddat ner Home of the brave.Villket vi såg halva av. Sen bestämde vi oss för att dra till Dannie, där Dannie och Milla befan sig. Loow var också sugen på chips. Så vi drar ut mot dannie, sitter hos henne en stund och pratar innan hon skulle åka till jobbet och köra sitt nattpass. Milla skulle upp tidigt imorrn, så hon åkte hem, så jag och loow åkte tillbaka till loow. Jag tror tanken va att vi skulle kolla på en till film. Men det ena ledde till det andra, så vi började kolla på porr på datorn istället. Mycket sjukt det finns på vida webben. Loow funderar också på bli porris, helst inom fisting och läder scenen. Sen när hon blir på smällen ska hon va med i gravida porr scenen med sina gravid-pattar.

När vi hade kollat på porr och andra diverse roliga klipp på nätet så fick Loow ett obotbart sug av Marabou Amigo. Så vi tänkte att vi skulle åka ända till statoil på öster för att införskaffa detta. Vi lyckades lura i Zebb-O att vi skulle göra ett hemligt uppdrag, så han fick inte följa med. "Kan inte du gå duscha eller nått..."haha stackars Zebb-O. Mongloow va lite bekväm av sig, så jag fick köra runt på henne i hennes racecar. Men det värsta är när vi kom till statoil på öster, va att dom inte hade amigo. Så vi åkte mot statoil borta vid berhn, där hade dom allt hennes efterlängtade amigo. Vipps, så hade vi en tvärglad Loow. Förvånadsvärt så vart det inte så många "BOOOO!" när jag körde runt på Loow idag. Bara ett par stycken. Men lollo vet att jag aldrig skulle utsätta henne för fara... typ.

Jag blev precis informerad att Lollo söker röv. Hon vill helt enkelt HA RÖV!
*(R:et på röv ska uttalas med en vag skånsk dialekt.)

Nu sitter jag hemma och ska göra mig ordning för sängliggandet. Jag är lite trött i kroppen och känner att jag kommer sova väldigt tunga timmar. Skolan kallar imorgon också. Fasen, jag kan inte sluta tänka på Qlimax, jag tror inte att nån av oss Bangerz kan sluta tänka på det. Det är juh så nära nu, sjukligt kul kommer det bli.

Nu ska jag träna sedan bajsa, sen ses vi i aulan...Tack för mig...


Lovely Sunday !Oh yes, hur kan man inte älska söndagar.

Jag är lite små trött. Gårdagen vart lugn. Jag, Loow, Milla, Marcus, och David va hos Dannie och festade. Som sagt, det vart lungt. Men vi hade mycket trevligt. Jag lyckades till och med agera som nattlig kock sådär vid 2 snåret. Sen när jag kom hem så gick jag in till brorsan och skulle kolla vad han hade för sig. Han satt och kolla på film, men sen vart jag lite trötter i ögonen. Så jag la mig i hans säng och snarka bort natten. Men jag vaknade av att jag försökte hålla om honom. Haha, men när jag vakna till såpass mycket att jag kunde tänka, så kom jag på att det var min bror. Så jag vände på mig istället och tryckte min rygg mot hans. För han va så varm, och det va så kallt i rummet.

På vägen hem igår natt, så köpte jag också Keso som jag skulle äta. Men jag lyckades juh somna inne hos bror innan jag åt den. Så nu imorse tog jag med den in i huset. Jag skulle bara pissa och göra lite små grejer, sen skulle jag sätta mig framför datorn och käka keso och bara surfa omkring. Men när jag va klar med allt, och redo för keso ätandet, så hittar jag inte min keso! Jag va helt säker att jag hade ställt den vid datorn, eftersom det var där jag skulle käka den. Så jag letar och letar men ingen keso !? Sen ringde det på dörren, när jag öppnade stog det nån som gav mig en lapp och berättade om nått, men jag lyssnade inte, för jag va i helt andra tankar. Det jag tänkte var: "Jag har tappat bort Keso..." och sen fortsatte fundera på vart den var. Jag rotade igenom hela mitt rum efter den där keso´n, men hittade den inte. Förens en tanke slog mig, jag hade juh lagt den i kylen ! Smart att inte titta där kanske ? Men men, vart lite spännande med mystiskt försvinnande av keso såhär på morgonkvisten.

Idag ska jag chilla gärnet. Min kropp skriker "RÖR MIG INTE" så jag antar att jag måste lyda denne.

Jag måste bara meddela att det bara är 5, fattar ni 5 (FEM!) dagar kvar tills Örebro´s TYNGSTA bangerz ska på QLIMAX !!! Och jag VET att du är så jävla SOTIS, suck on it BIIIAAATCH !!!!

Från och med idag, NYTT TÄNKANDE !

Jag borde resa till någon annanstans och glömma bort bekymmer...
Jag borde resa till något annat land och glömma sånt som tynger...
Man borde mycket, men vad gör man åt saken...


Nu ska jag lokalisera mig mot sängen för vidare träning på att sova.


Tack för mig...

Torsdag...Yes, en dag närmare fredagen. Kan man längta mera ? Skulle inte tro de va.

Dagen i skolan va rätt chill. Hade "Tema" villket innebär att vi brukar ha någon som kommer och föreläser för oss. Och idag hade vi nån som prata om att vara Mat Smart. S.M.A.R.T står för typ:

Större andel vegetabilier
Mindre utrymme för "tomma kalorier"
Andelen ekologiskt ökas
Rätt köttval, rätt grönsaksval
Transportsnålt

Jag vet, ganska trist. Men hon sa faktiskt endel intressanta saker man inte visste om viss mat. Endel skrämmande saker. Så det var inte helt bortkastad tid.

Efter att blivit lite mat smart så var det dax för ett möte. Mötet höll på nån halvtimme. Sen som avslutande lektion var det engelska. Villket var ganska kul idag. Vi fick göra långsiktiga övningar. Ett papper där det tex stog "Charles Crown" villket på svenska blir "Karlskrona" så var det massa sånna städer man skulle komma på. Endel riktigt långsökta, som tex "Here sneezed duck", villket blir Härnösand. Ganska flippat.

Nu är det chillmode som hoppar igång direkt. Ska nog bunkra upp med lite gott sen glo på nån rulle kanske. Just fasen, jag har juh lite skit att göra i photoshop åt Adde´s blogg också. Hmms, aa får vell ta det först kanske. Men nu måste jag iaf göra nått vettigt.


Jag kan se hur du gråter fast dina ögon är torra och jag kan se hur själen din lider i tvivel...
Jag vill se dig le igen...
För jag ser gråten i din själ som väntar på att brista ut...
Ta min hand och lita på att det ordnar sig...Tack för mig...

SängdaxKlockan har precis smekt sig över 23 slaget och jag känner att jag borde lägga mig snart. Även fast jag är sjuker och så, så måste jag upp till skolan imorgon. Har nått möte jag måste gå på. Dessutom är det inte så kul att bara sitta omkring hemma. Hoppas jag får en betydligt bättre sömn inatt.

Ikväll kanske jag ska titta på nya Max Payne filmen när jag går och lägger mig. Problemet är att jag inte sett den förut, så jag kommer tvinga mig själv att titta på hela. Jag har 3 nya rullar på gång in som jag ska se. Max Payne, The Dark Knight (Har sett) och Street Revenge, villket verkar rätt bra.

Jag har också laddat upp magen för natten. Stekte till mina kungliga ägg. Jag ska öppna min egen restaurang där jag bara serverar stekta ägg. Ja, självfallet kan man få mina kungliga mackor med stekta ägg på. Jag mår faktiskt mycket bättre nu. Och min röst börjar arta sig. Lät som en whiskey alkis hela dagen.

Nu ska jag strax förflytta mig mot sängen och slå på Max Payne.Tack för mig...

Konstiga Känslor !Den senaste tiden har det promonerat konstiga känslor inom mig. Men det är inte det värsta. För det är vell inte allt för ovanligt att man har känslor som springer inom en. Utan det värsta är att jag jag kan inte sätta ett finger på vad känslorna är. Dom bara hoppar runt i kroppen som en irriterande brännskada. Jag vill bara skrika ut känslan, men jag har ingen aning vad det är. Dom här känslorna är så starka att det får en att vända och vrida sig i sängen. Att bara stirra blint ut genom fönstret och undra vad det kan vara. Jag blir rastlös och irriterad när jag inte kan komma på vad dom här känslorna är för något. Det är ungefär som när man inte kan komma på ett ord, men det ligger på tungan. Den känslan är det. Men den kommer aldrig fram. Den ligger bara där och gror. Ibland så glömmer jag bort den, men så kommer den tillbaka igen.

Nätter är juh värst då man enbart ligger och svävar iväg i tankarnas värld. Stirrandes i taket eller väggen och bara funderar kring allt. Då hoppar denna känsla till liv som mest. Men vad är det då ? Jag ger upp nu. Orkar inte leka Hide And Seek med mina känslor. Jag kan se mig själv bara springa ut mot skogen och aldrig sluta springa, iaf inte förens jag kommer på vad det är.

Eftersom jag inte kan skrika ut känslan, så tänkte jag att jag kunde skriva om den. Men hur ska jag kunna förklara något jag inte vet vad det är ? Finns varken ord eller skrik för det jag känner, inte ännu iaf.

Tack för mig...

Kass dag !

-OBS: Det är inte jag på bilden, jag lovar...

Idag har vart en totalt kass dag ! Jag vaknade upp flera gånger inatt och kände hur ont jag hade i halsen. Det kändes som det satt en stort äpple i halsen som breddade sig en bit ner mot bröstet. Min kroniska hosta gjorde inte saken skönare. Mådde inte bra alls. Jag tog inte mina första steg förens 14 snåret idag.

-Jag hade juh min sovmössa på mig, men ändå detta haha...

För tillfället har jag inte alls lika ont i halsen. Men jag är sådär "sjuk-seg" i kroppen. Det känns också som att min kropp är överhettad. Så sjukt varmt hela tiden överallt. Aptiten har tvärförsvunnit. Jag har fått i mig en macka idag. Kanske borde tvinga i mig nått. Kanske blir lite piggare då.

Denna dagen har enbart beståt av sängliggning och suttit vid datorn lite då och då. Tyvärr tror jag inte den kommer bli så mycket bättre. Åter till sängliggandet, eller en sväng poker kanske.

Make my day...


Tack för mig...

Äntligen Hemma...Finaly.. Har längtat hem hela dagen. Inte för att det va tråk i skolan, mer för att jag var så sjukt trött idag.

Morgon började dock oväntat bra. Jag hade ställt alarmet på 05:30. Jag ställer mitt alarm på datorn. Så istället för nått irriterande "beep beep" så vaknar jag upp till en förutvald låt av eget val. Och imorse fick det bli Blink 182 - Rock Show. Självfallet hade jag ställt upp volym ganska högt så jag faktiskt skulle vakna. Villket jag kan lova resulterade att jag så gott som flög upp från sängen när alarmet drog igång. Sen var det bara raka vägen in i duschen. Där satt man och mös en stund i det härligt varma vattnet. "Satt" ? Kanske du tänker, men jag har nämligen en pall i duschen så man kan sitta skönt och bekvämt. Det är så skönt att bara sätta sig där och låtsas att ett varmt monsunregn trillar ner på en.

När jag väl hade kommit till skolan så började gärnan vakna till liv. Den var mer eller mindre tvungen att göra det. Första lektionen var Matte. Aa, precis, hur kul är det 08:30 på morgonen. Men det gled på rätt bra iaf. Jag och min matte lärare (vilket jag har i psyokologi också) kommer alltid in på andra saker på matten. Ibland psyokologi och ibland om datorer. Vilket kan va rätt skönt ibland. Plugga lite matte, sen spåra iväg med läraren och snacka psykotiska sjukdomar en stund, får tiden att gå mycket fortare.

Efter en sväng av matte och lite frukost som inledning av skoldagen så var det dax för psykologi. Idag var det dax för redovisningen. Jag har juh gjort ett arbete i psykopati som skulle lämnas in och redovisas. Redovisningen gick smidigt och bra. Folket hade inte så många frågor och tyckte att jag hade fått med allt som helhet. Vilket var bra anser jag.

Som avslutning på skoldagen hade vi Naturkunskap, vilket är mindre roligt. Just nu pratar vi om kärnkraftverk och sånt.  Inte riktigt i min linje av intresse

Sen var det bara att bege sig mot bussen som skulle ta en hem. Jag va sjukt trött på vägen hem, så jag slummrade till. Men vakna varje gång av att mitt huve ramla rakt ner, så höll jag på sådär hela vägen. Men sen när jag hade kommit hem så vart jag genast lite piggare.

Efter en kort vistelse hemma så åkte jag och mor till coop. Hon skulle köpa massa grejer till nån mat hon ska laga. Och jag hade Glass i tankarna. Ice Cream with Cookie-Dough. Mumms, den satt perfekt i kistan. Mamma va så rolig när vi va på coop. Hon skulle ha palsternackor. Hon tittar på mig och frågar: "-Vad är den här palsnacka?" Jag svarar: "-Va? Vad är vad ?" Mamma: -"Ähh, nån svensk skit..." Haha... tyckte hon va så rolig. Vi både står där och letar efter nått vi inte har en aning om vad det är. Jag gav henne nån skivad rotkol eller nått och sa att de va den som va "palsnacka", för att vi skulle komma därifrån. Men 10 sekunder senare frågar hon någon, så jag vart Busted.

-"Palsnacka"

Nu är man hemma och bara glider. Ikväll ska jag nog lägga mig extra tidigt tror jag. Jag hatar att va så trött på mornarna.

Jag har en liten fundering bara innan jag ger mig av. Whats up med alla som sätter snoddar runt byxorna nere vid strumporna ? Är det den nya innegrejen, istället för att stoppa in byxorna i strumporna ? Kan nån säga vad detta är ?


Spelas Just Nu: Blink 182 - Untitled


Tack för mig...

Älskade Måndag !

Måndag måndag måndag...

Måndag + Pissväder. Kan de bli bättre ? Nej, igentligen inte. Denna dag har vart bland dom senaste dagarna på länge. Jag har vart fruktansvärt trött hela dagen. Är iofs skönt att man har sovmorgon på måndagar. Annars tror jag nog att jag hade hoppat från balkongen.

Idag har det inte hänt speciellt mycket spännande. Vakna --> Skolan --> Hem.  Enda som jag anser var speciellt intressant var juh våran 2 timmars långa psykologi.

Idag när jag va i skolan, efter att jag hade ätit lunch och satt mig för att smälta maten en stund i biblioteket. Så började jag fundera på lite saker. Men just en tanke flög förbi, men som snabbt moonwalk:ade tilbaka i skallen på mig. Tanken var: "Undrar om Bloggare kommer va ett yrke i framtiden ?"

Jag fortsatte tänka... "Iofs, finns folk som jobbar åt tidningar osv som bloggare... Men, jag menar i större utsträckning. Så stor att det kommer finnas gymnasium för dom som vill bli bloggare ? Jaa, de finns juh rockgymnasium för dom som vill bli rockstjärnor, så varför inte ett gymnasium för bloggare !? Att man går på tex Tullängen med inrikting som bloggare... Hmms, vore coolt."

Jag satt där en stund och dividerade fram och tilbaka om min tanke kanske nån dag blir verklighet. Jag vet inte, vad tror ni ?

Jag pratade en sväng med loow förut i telefon om diverse strunt. Men Lollo vill iaf att vi Bangerz startar en egen Videoblogg. Där enligt hennes vision att vi ska slänga upp diverse filmer... precis som jag skrev innan, Videoblogg där vi bloggar fast genom video. Behöver inte förklara mer ingående va ? Jag måste bara fixa till den först, sen kommer den att finnas på Bangerz.Blogg.Se.

Nu ska jag rör mig vidare i nätets vida värld...


Tack för mig...

Vissla För Mig...

Jag har hatat jag har älskat
Men på slutet av dagen är det samma känsla
Det som händer ja det får väl hända
Alla står för nått men hälften kommer vända
Folk blir äldre folk blir annorlunda
Vissa tappar fotfästet andra pundar
Allt var bra jag minns när vi var unga
Men allting förändras nu törs jag inte blunda
Nätterna blir längre jag håller mig från sängen
Drömmarna föråder mig långt ifrån en ängel
Avtrubbad orkar inte prata
För det du säger vänds emot dig du blir hatad
Dom som vet dom vet vad dom har startat
Dom tror inte jag hör deras eko på gatan
Andas ge mig en nypa luft
Ska jag ner på botten får du fan dyka först

Jag räknar alla människor som bara går förbi
Du kan du vissla en låt för mig

Många borde tycka mindre lyssna mer och känna
tänka lite mer på folk omkring sig och skämmas
Jag är likadan ja saken är den va
Alla kastar sten i glashus dom är hemska
Jag är en av de få som inte fattar när det räcker
Du blir inte glad av pengar du blir inte glad av saker
Du är inte van och kända du blir immun mot hatet
Vilket betyder att du inte gillar småsnack
Med snubbar som du inte känner kan du gå tack
Lyssna kan alla här inne vara tysta
Och vill du mig nått så kan du bara vissla

Följ min blogg med bloggkoll !


Pimp Juice !Yeah, word my niggah !

(Brist på annan inledning)

Jahopp, då var det vilodagen söndag då. Söndagen inleddes först att gå lägga sig framåt 05:30 imorse. Efter att jag samlat vuxenpoäng när jag städade. Sen vaknade jag första gången runt 10 snåret av att min envisa syster inte vill göra som hon blir tillsagd. Eftersom mitt humör inte är det allra bästa på morgonen, så skrek jag lite på henne. Vilket hjälpte ett par minuter. Men sen bröt helvetet lös igen. Finns det något jobbigare än skrikande ungar på morgonen ? Okej om det är bebisar och så lixom. Men detta skrik var juh enbart för att hon inte fick som hon ville. Bortskämda snorunge !

När jag och Marcus hade vaknat till lite så bestämde vi oss för att gå på jakt efter frukost. Vilket var perfekt time:at. Då vi skulle gå till köket hade Stefan precis kommit hem med färska baguetter. Så det var bara att mecka upp en feting baguette med ett stort glas mjölk till.

Efter våran lyxiga frukost bestämde vi oss för att göra nått lajbans. Jag satt och pilla lite på burken. Sen hittade jag spelet Unreal Tournament som jag installerade för hundra år sen. Så jag fick en nostalgi begäran och drog igång spelet. Man äger fortfarande lika mycket varje gång. Marcus vart dock smått irriterad mot slutändan när han dog hela tiden. Medans han spelade så drog jag igång min film, The Rock självfallet. Den är för bra. Kan se den hur många gånger som helst.

Sen var det dax för Marcus att dra sig mot bussen. Så vi sa våra farväl  och sedan återvände jag till min rulle. Jag lyckades dock somna till en stund. Sen börjar det frenetiskt ringa i både mobil och hemtelefon. Jag sov, men fortfarande hörde ringandet. Hade dock ingen lust eller energi att röra mig för att svara. Men, det va morsan som behövde hjälp fick jag reda på sen när hon kom in och härja på mig. Så jag fick krypa ur min varma säng och bege mig utåt mot paddocken för att hjälpa henne sätta upp hopp till hästen som hon ska sälja. Några är här och ska provrida hästen.

Idag ska jag kora denna dag till den segaste av dom allra segaste segar dagarna. Det kommer va slapp-faktor på groteskt hög nivå ! Min energi ska max utövas mot en film eller att blunda medans jag vilar. Men inte mycket mer än så. Jag känner hur kroppen bara skriker till mig att jag ska ta det lungt och njuta av tillvaron. Så här sitter jag och sippar coop´s äppeljuice och gungar i takt till lite schysst musik. Jag kanske till och med ska övertala mamma att jag ska låna bilen för en sväng till coop för att införskaffa lite onyttigt att förtära till skymningen. En liten påse godis, eller nej, ännu bättre KESO ! Jaa, keso vill jag ha. Det hade suttit like a glove !

Nu ska jag glida mig vidare för att göra hemliga uppdrag åt FBI.

Tack för mig...

Midnatts städande !Nu är klockan 5 på morgonen. Och jag vart precis klar med mitt städande jag inledde för säkert 6 timmar sen. Men jag kan nog inte säga att jag vart speciellt över aktiv i mitt städande. Har blivit endel "pauser".

Men lite duktig har jag nog varit. Jag har städat hela rummet, och dessutom tvättat 3 maskiner med tvätt. Jag är helt slut och ska nog sova. Marcus ligger i min säng som en gammal fiskmås och slaggar. Funderar på att fisa honom i ansiktet. Skulle va lite kul.

Idag är det också farsdag. Så grattis alla pappor.

Jag känner mig inte speciellt "bloggig" just nu. Jag måste nog sova. Just de, får juh inte glömma att berätta hur mycket Loow pratar. Altså, de helt sjukt. Hon skulle ringa mig så jag skulle vara hennes rökvän. Men tro inte på att tandtrollet snackar i 3 timmar. Hon maler och maler på bara. Jag får inte en syl i vädret. Så typiskt lollo. När ska detta sluta ? Jag och lollo ska dessutom bli sperma donörer. Jag förklarade för lollo att kvinnor också kan donera. Men hon vill inte riktigt donera sina äggisar. Hon vill bara gå dit och komma i en mugg. Nån som förstår sig på denna kvinna ? Nej, inte jag heller.

Nu måste jag verkligen slagga !

Tack för mig...

Yeeah !Ring klocka ring... Nej just de, så säger man på nyår. Jag tänkte ringa in de nya året. Men jag tänkte fel.

Today is the day säger jag bara. Fick ett trevligt uppvaknande med presenter och glass imorse. Känner mig som en 10 åring. Men konstigt nog tycker jag om det. Loow sa igår att jag "-iaf har kvar barnasinnet". De känns juh tryggt att höra. Men när hon säger "-I alla fall" = "Aa, du är juh tvär gammal men bra att du kan beté dig som en skitunge åtminstonde". Känns så bra att ha så snälla och omtänksamma vänner som i samma sekund säger grattis, frågar om jag fått några gråa hår och erbjuder sig kisslakan från jobbet. Nu va iofs Kisslakan-historien en sak som grundade sig på nått helt annat. Men varför inte kräma in det lite nu också när jag blivit gammal.

-Grattis kortet jag fick av Mongloow - Vill man inte bara krama henne !?

Ikväll blir det minsan att käka på Paco´s sen vidare mot bion för att se SAW 5 ! Haha, undrar hur många inlägg jag har skrivit om den filmen ? Nån som vet ? Den som räknar alla vinner en fullkornslimpa (ev vinstskatt betalas av vinnaren). Om du har fel antal, så kanske man får tröstpris vilket består av en hård macka.

Efter bion har vi inte riktigt planerat så mycket, men festas ska det göras ! På hög nivå. Vart, när och hur förblir ett äventyr.

Skönt att bli klar med Millas blogg igår. Det vart ett par riktigt intensiva timmar med kodandet. Men gick rätt fort iaf, fortare än vad jag själv hade förväntat mig. Hoppas hon vart nöjd på riktigt, och inte sa att de vart bra bara för att va snäll, haha.

Nehfan, om man ska dra ut och spela en runda golf kanske, eller är jag sugen på en bowling runda ? Ja, de visar sig.

All my real Doggs still kick it wit me
All my down hoes still trickin wit me
All the true bangers know
I ain't never love no hoe


Just keep my name outta your mouth and we can keep it the same
It aint that im too big to listen to the rumors
Its just that im too damn big to pay attention to em
Thats the difference !


Tack för mig...

Snus, porr och HTMLNu har jag tagit mig en liten brejk från HTML kodandet. Man blir rätt pucko av att stirra in i ett textdokument flera timmar i streck. Men på nått sätt är det beroende. Jag tror att det som gör att man fortsätter, fast det skiter sig, är att man då och då ser framgång i det hela. En liten grej som går exact som man planerat gör att man orkar en stund till. Men jag vill samtidigt inte pula för mycket med en och samma sak om Milla inte skulle gilla det alls. Då måste jag hitta på en ny ide med nya problem. Men det är iaf lärande... ja, alltså man lär sig att behålla vettet och inte slå sönder allt man ser. Bra sätt att lära sig kontrollera sin ilska.

Mitt i min HTML deprission gick jag och bajsade samtidigt som jag åt glass. Mongloow sa att jag va ecklig för att jag gjorde de. Men vadå, bättre med dubbel njutning eller hur ? Smakade gott och va skönt samtidigt, kan inte bli bättre. Enda jobbiga skulle vell vara om man åt chokladglass och fick det på handen, hur man ska avgöra om det är glass eller nått annat. Okej, jag vet.. nu går det överstyr.

Imorgon är de juh FREDAG ! Fattar du eller !? Äntligen är datumet här. Vet inte hur länge jag har längtat efter att få se Saw filmen. Men sen kommer längtandet när man sett denna. Men man överlever nog.

Nu ska jag nog gå ut och snocka i köket om det finns något som tilltalar mig och min matlust ! Jag vill ha nått GOTT !!!

Tack för mig...

@ Skolan

Nu sitter man i plugget och har Tema. Jag har data. Så jag tar denna tid för att greja med Millas blogg i brist på annat. Porrsurfning börjar bli trist. Snart är det dax för krubb också. Jag tror jag kännde en doft av köttförssås och spagetti. Låter inte helt fel. Jag har dessutom inga vita kläder på mig, som jag antagligen skulle kladda ner med såsen.

Nu vart det ännu microblogg, fränt ! För nu måste jag kila bort till matsalen och stilla min hunger.

Peace Out !


Tack för mig...

Microblogg - God Jävla Morgon !Underbar dag idag känner jag. De svin kallt, jag har försovit mig och jag är bajsnödig. Kan inte bli bättre eller hur ?

Jag antar att jag fastnade lite väl för telefonen och filmen igårkväll när jag la mig. Men shit happens ! Idag är det Valämne och Engelska som står på schemat. Dagen kommer glida förbi som en slemmig bajskorv.

Nu måste jag resa mig ur solstolen och springa till bussen i detta härliga solskensväder. Glöm inte solskydds faktorn idag gott folk. Det kommer bli en het dag.

Tack för mig...


Nattliga BloggenIgentligen borde jag sova för ett bra tag sen. Men jag har pulat med MINA NYA IPHONE 3G. Wihoo säger jag bara. Den är helt underbar. Grymt fräna funktioner på den också. Man kan till och med räkna ut när man ska få sin nästa mens haha. Kanske ska knappa in Millas och Loows lilla cykel där så jag vet när jag inte ska retas så mycket. Så just nu håller jag på fylla hela telefonen med massa bra musik och coola bilder. Känns lite ovant bara att inte ha några knappar när man ska messa och sånt. Men man kommer in i det rätt så fort iaf.

Idag kom Milla, Loow och Dannie över och gav mig presenter i förskott. Haha, vet inte om jag riktigt vågar skriva vad dom gav mig. Direkt från min önske lista gav dom mig en mini-uppblåsbar barbara och en... vad ska man kalla det, en snopp värmare kanske ? Jaa, vi kallar det en snoppvärmare. En stickad dessutom! Tvär frän var den. Nu slipper jag sova i mina rosa pyjamas. Den blir också nästa års halloween kostym. Tunga presenter brudar ! Tack så många !!!

Snart är det fredag, wihooo !!! SAW 5 säger jag bara !!! Kan juh inte bli bättre valt datum lixom.

Oj, nu slog min klocka precis till 00:01... oops, hoppas jag inte får stryk av "den där". Men jag ska gå lägga mig.. snart. En skön insomning till "The Rock". Den är för grym, både Sean Conney och Nicolas Cage är kungar i den filmen. Men Connery är skönast. Måste va bland dom bästa rullarna som kom från mitten av 90-talet.

Nu måste jag hoppa i säng, leka med min Iphone och kolla på The Rock. God Natt, Pung Splatt !

Tack för mig...

Tyngst !Wiho, nu har jag reserverat biljetterna till Saw 5 ! Så grymt taggad. Biljetterna tog nästan slut på en gång. Och han inne på SF sa att filmen inte alls va så högt prioriterad. Fuck heller att den va. Han har rökt för mycket morötter tror jag. Detta kommer nog bli tyngsta födelsedagen på år. Kan lixom inte blir bättre.

Nu sitter man i plugget och degar. Har världens längsta lunch. Jag längtar hem som stryk. Har fått hem min nya Iphone 3G, wihoo! Då har jag nått att pyssla med ikväll då.

Nån mer än jag som kollade på valvakan igår då ? Jag kollade faktiskt inte på hela, men drog sen igång streamen från CNN som sände live därifrån och vaknade titt som tätt och kollade vad de stog mellan Obama och McCain. Och som jag hade hoppats på så vann Obama. Tung kille de där, My Njiiggaah !!

Nehfan, nu orkar jag inte mer.

Tack för mig...

Insomnia och ValvakaJag är sjukligt trött nu. Jag hade velat tagit en powernap förut. Men icke ! Men de kanske lika bra, så jag kan kika valvakan. Men jag kom på iofs att jag kan ta en powernap nu iaf. Valvakan börjar inte förens typ 23:30. Så nästan bättre om jag sover nu ett par timmar. Fasen va smart jag är.

Imorgon får jag hem min Iphone 3G. Jag är så lycklig. 100 spänn på att min mamma kommer vilja ha den. Lovar att hon kommer sno den ifrån mig. Imorgon bör biljetterna för Saw släppas också om jag inte minns helt fel. Blir en bra dag imorgon. På tal om min mamma, så kom hon nyss in med en stor sked kakdeg, MUMMA !!!

Nu måste jag göra mig redo för min powernap. Hoppas bara att jag vaknar till valvakan, annars kommer jag bli skit arg på mig själv. Är faktiskt lite intressant.

De fick bli en liten microblogg.

Glöm inte att hålla tummarna för Obama nu !

Spelas Just Nu: The Offspring - Want You Bad

Tack för mig...

Home again !Jag kom inte så mycket längre än till stan när jag skule till skolan. Jag måste nog säga att denna morgon inte var bland dom roligaste jag haft. Jag var redan försenad till skolan, men tänkte att jag hinner dit iaf. Så jag gör ordning mig, sen knatar bort till bussen. Åker in till stan. Mitt busskort hade gått ut, så va tvungen att köpa ett nytt sånt. Så jag går iväg till stället man köper busskort vid centralen, för min buss går därifrån också. När jag kommer in, så står det en kille som också håller på köper ett busskort. Jag hade inte allt för lång tid på mig innan min buss skulle gå. Så jag står där och trampar omkring lite smått stressad. Men både han och kassörskan krånglar fram och tillbaka. Det vart ständiga missförstånd hela tiden för att han inte va allt för duktig på svenska. Jag ser klockan bara ticka iväg mer och mer. Äntligen va det min tur. Så jag skyndar som bara den. Mitt köp gick fort och smidigt. Men, när jag väl kommer ut för att skynda mot bussen, så har den redan åkt. Den bussen till skolan går ca 1 gång i timmen. Då kände jag bara hur kroppen fylldes av svart hat och ilska. Och det bara ekades "-Nu skiter jag i de här" i skallen.

För att lugna mitt raseri tänkte jag dra en frukost någonstans. Men när jag väl började fundera på vart jag ville äta, så försvan min matlust och hunger. Jag bestämde mig i samma veva att bara skita i att åka till skolan. Finns ingen mening med det hela. Hinner knappt komma dit innan jag slutar. Dessutom ville jag inte förpesta klasspolarna med min ilska och irritation. Utan den fick Milla smaka på istället. Alltid skönt att gråta ut via sms, haha.

Ikväll blir det val vaka för  hela slanten. USA:s president ska röstas fram idag. Jag håller tummarna hårt för min homie Obama. Då kanske vi får lite ordning i det konservativa baklänges landet.

Jag sitter dessutom och lyssnar igenom hela Metallicas nya platta för att få en uppfattning av den. Än så länge tycker jag att låten "The Day That Never Comes" va helt ok. Ska dessutom bli spännande att höra "Unforgiven III" Unforgiven II är juh helt underbar. Bara att hoppas på att 3an håller samma klass.

Jag insåg precis också att jag har en gammal RoboCop rulle på burken man kanske ska se. Snacka om nostalgi. Den är typ från 1987 eller nått. På gränsen till svartvit. Robocop är juh tvärtung. Men, han slår juh inte Batman. Batman är tyngre än tyngst ! Men som alla vet, så är det juh jag som är Batman, eller hur folket.

Neeh, nu orkar jag inge mer. Jag har skit att pula med. Måste ut och skruva lite på min Batmobile.

Tack för mig...

Snabbis !Jag tänkte jag skulle hinna med ett snabbt inlägg innan jag drar iväg till plugget.

Jag måste bara komma på vad jag ska skriva, tänkte inte så långt innan jag bestämde mig för att blogga. Kanske kan ge mig själv lite propps för att jag städade igår ! Eller, fast... altså... jag gjorde juh faktiskt inte så mycket. Stog nog mest i vägen, men det är ok. De kan kallas jobb det också. Ni som inte har en aning om vad jag babblar om, så hängde jag med Milla-Muräna till hennes jobb och städade. Nu förstår jag också varför det tar 4 timmar för henne att städa. Svaret är för att hon just gör allt förutom att typ... städa ! Så fort vi hade kommit innanför dörrarna, aa då var det rökpaus typ. Sen va vi tvugna att ta en paus efter att vi hade tagit en paus. Annars blir de juh för jobbigt. Så gårdagens äventyr va att Milla satte en soppkvast i händerna på mig. Hoppas Milla har lärt sig en läxa nu, hon va inte så kaxig när hon låg på golvet och kravla som en halvdöd Muräna.


Va bara tvungen... Detta är Milla-Muräna !


Attans, jag är snart halv-50 som Marcus säger. Usch, jag vill inte bli äldre. Känner mig juh tvärgammal nu juh. Men fredagen kommer bli tung. Dom här dagarna kommer vara rena "dagen-innan-julafton-när-man-va-10". Sen har vi juh Qlimax om ett par veckor också. November är den bästa månaden i år. De här är bästa livet ! Varför har jag gått miste om allt sånt här förut... Eller, jag vet varför, men varför så dum lixom !? Bästa livet !!!

Nu ska jag strax dra mig till skolan så jag kan göra nått vettigt av mitt liv !

Bangerz 4 Life Foooooool !


Tack för mig...

Vad är psykopati ?

 

 


Inledning


När jag började med arbetet var mitt mål att ta reda på följande frågor:

Vad är psykopati ?

Vem drabbas ?

Kan man behandla psykopati ? Och isåfall hur ?

Hur känner man igen en psykopat ?

Vad har psykopaten för beteenden och symptom ?


Varför just jag valde detta ämne är för att det är en sjukdom som intresserar mig personligen. Dessutom anser jag att ordet ”Psykopat” används friskt av media och samhället utan att kanske egentligen veta dess riktiga innebörd.


Mitt mål med arbetet var att göra det ganska enkelt, dvs hålla det på en lättläst nivå utan svåra ord och psykiatriska termer. Det som var svårast med ämnet, var att begränsa innehållet. Det finns såpass mycket information om just detta ämne. Att gå igenom allt och välja ut det jag själv ansåg vara mest väsentligt. Men samtidigt väldigt roligt och intressant eftersom jag själv intresserar mig inom detta område mycket. Själv så fick jag en mycket bredare kunskap inom just psykopati.

 


Vad är psykopati ?


Själva ordet psykopati kommer från grekiskans ”psyche” som betyder själ eller liv. ”Pathos” betyder lidande. Sjukdomen psykopati drabbar ca 1-2% av befolkningen. Störningen dominerar mer hos män än hos kvinnor. 3% av den manliga befolkningen lider av av psykopati. Hos den kvinnliga befolkningen drabbas mindre än 1% av den kvinnliga befolkningen. Men varför skulle den dominera mer hos män ? En teori är att, män som faller för en psykopatisk kvinna, luras, blir bedragna, lämnas känslomässigt trasig och ruinerade. Kvinnor blir sällan påkomna. Kanske för att våran kultur anser att det är omanligt att bli lurade av kvinnor. Därför är procentantalet lägre för kvinnor än män. På grund av detta så kanske vårat procenttal för psykopatiska kvinnor får ett mörkertal. Sen tror jag själv att män är mer våldsbenägna och diagnoseras med psykopati efter dom blivit dömda.


Psykopati är en personlighetsstörning som man anser är svår att diagnosera. Personer som lider av störningen vet själv inte om det, men anser sig själva sticka ut från den normala befolkningen. Psykopater anser sig som smartare än andra. Man har också brist eller helt saknad av viktiga sociala känslor, tex medkänsla och empati. Psykopater följer gärna inte samhällets regelsystem. Reglerna gäller enligt psykopaten för alla andra förutom psykopaten själv.


Psykopaten har väldigt egoistiska drag. Den har dock tid för andra, men då ska hans sällskap gärningar gynna hans egna intressen. Många förknippar psykopati med antisocial personlighetsstörning. Men dom är inte helt lika. Psykopaten kan vara trevlig och social, men sen sekunden senare kan han vända ryggen och begå våldsbrott. Psykopaten vet hur det sociala samspelet fungerar, och är mycket duktig på att spela detta spel. Därför kan det vara svårt att direkt förstå om personen har en psykopatisk störning. Psykopaten söker hela tiden spänning och är väldigt impulsiv. Han lever ut sina impulser utan att tänka på konsekvenser och är oftast väldigt oberäknelig.


Vad har psykopaten för beteenden och symptom ?


Studier visar att man kan i så tidigt ålder som förskoleåldern eller tonåren upptäcka psykopatiska drag. En del studier visar att det är uppväxten som spelar en stor faktor, andra studier visar att det är den genetiska faktorn som spelar in.


Psykopatens beteende är oftast mycket manupilativ och egoistisk. Som barn visar dom ett avvikande beteende. Dom har svårt att vara med i gruppaktiviteter, de är elaka mot vänner, mindre barn och djur. Det är också ganska vanligt att dom beblandas med kriminalitet i unga tonåren. Barn som har psykopatiska drag är oftast oberörda av bestraffningar och det är omöjligt att ändra just detta beteende. Ger man inte barnet deras veckopeng, så hittar barnet andra vägar att ordna pengar på, som tex att stjäla. Ger man barnet utgångsförbud så rymmer den helt enkelt. Barnet är mycket väl medveten om reglerna, de förstår också också betydelsen av dem. Men dom anser inte att reglerna gäller för dom själva. Detta kan leda till att föräldrarna ger upp, vilket också kan orsaka att psykopati beteende eskalerar.


Sjukdomen är inte alls förknippad med intelligens problem. Barnen har sällan problem med skolarbeten. Problem ligger mer i det sociala. Och det är där dom stöter på problemen.


Robert D. Hare beskriver psykopater som ”Mänskliga rovdjur som använder charm, manipulation, provokation och våld för att kontrollera andra och tillfredsställa sina egna själviska behov. Med en brist på samvete och medkänsla för andra, tar de kallblodigt vad de vill ha gör som de själv vill, och bryter mot sociala normer och förväntningar utan den minsta skymt av skuld eller ångerkänslor.


Finns det kännetecken på en psykopat ?


Det är svårt att diagnosera någon med psykopati. Många psykologer klarar inte av att ställa diagnosen på ett korrekt sätt. Psykopaten är så manipulativ och duperar ofta sin omgivning. Dvs förvirrar och miss leder. Därför kan inte lustan nedan användas för att ställa diagnos på sig själv eller någon annan. Men kan användas förstå vilka beteenden som tillsammans kännetecknar en psykopat. Enligt Robert D. Hare så kan en person som får mer än 30 poäng vara psykopat. Varje påstående som stämmer ger 2 poäng. Dom påståenden som är fel ger 0 poäng. Påståenden som stämma in lite ger 1 poäng. Man kan få 40 poäng som mest.


Kännetecken på en psykopat enligt Hares lista:


 1. Munvig och charmig

 2. Ständigt behov av spänning och nya impulser.

 3. Bristande ansvar för egna handlingar

 4. Mytomani, ljuger lätt och trovärdigt.

 5. Svekfull och manipulativ.

 6. Egocentrisk.

 7. Saknar helt ånger och skuld känslor.

 8. Empati störning (Dålig inlevelseförmåga)

 9. parasiterande livsstil dvs lever genom andra.

 10. Lössläppt och egoistiskt sexualliv.

 11. Bristande kontroll över beteendet, lätt att bli aggressiv.

 12. Tidiga beteende problem (Före 12 års ålder).

 13. Kortsiktigt agerande, bristande långsiktigt planering.

 14. Impulsivitet.

 15. Flackt känsloliv dvs inga märkbara skillnader hos personen.

 16. Frekventa äktenskap och samboförhållanden.

 17. Ansvarslöst föräldraskap.

 18. Ungdomskriminalitet (Före 15 års ålder).

 19. Nya kriminella handlingar under permission.

 20. Flera typer av lagbrott bland det följande tio: inbrott, rån, narkotika, olaga vapeninnehav, sexualbrott, grov oaktsamhet, bedrägeri, rymning från fångvårdsanstalt.


Vad är orsaken till psykopati ?


Det finns massiv med olika teorier. Men dom flesta tror idag att det beror på en hjärnskada eller att det beror på skador som orsakats under uppväxten genom en otrygg miljö. Den troligaste faktorn anses vara en medfödd hjärnskada. I dagens läge finns det ingen teknik att diagnosera den eventuella hjärnskada som skulle ligga bakom störningen. Det finns heller ingen behandlings metod för skadan.


Många psykologer som anser att beteende störningen beror på faktorer som påverkat under uppväxten har försökt olika typer av terapier för att ändra beteendet hos personer som lider av diagnosen. Men behandlingarna har ofta vart verkningslösa.


Hur behandlar man en psykopat ?


Vad man vet idag, så är psykopati obotligt. Man fokuserar mer på att lära människor som är drabbade av psykopati att kontrollera sig själva, så de inte skadar sig själva eller andra. En psykopat kan inte utveckla empati, men han kan lära sig att kontrollera sina manipulativa och egoistiska drag. Psykopater kan lära sig värdet av andras känslor och uppfattningar, vilket han måste ta hänsyn till för att hans eget liv ska kunna fungera på ett harmoniskt plan. Men det är fortfarande väldigt svårt med sjukdomen psykopati, eftersom personen själv inte kan inse att han själv är sjuk.

 


Bajs-Morgon !Ordagrant så har jag en "bajs-morgon". Jag gick upp när klockan ringde som jag skulle. Kände att magen inte riktigt va i sin ordning. Ni kanske känner igen "jag-vet-inte-om-jag-ska-kräkas-eller-skita-ner-mig" känslan. Precis, den hade jag. Inte speciellt trevligt uppvaknande. Dessutom sov jag bara ca 2h denna natt. Och det har jag Milla att tacka den jäveln. Hon är nog den som ska tacka gudarna att Comviq Kompis finns. Annars hade nog hennes teleräkning varit lika lång som en toarulle. Hmms... kass jämförelse, men ni fattar. Men det är okej Milla, du vet att jag alltid ställer upp på att prata magsår, fågelbajs (med magavtryck) och vinterdäck. Men Milla, jag är inte din pappa. Hoppas vi har den saken klar bara.

Nåja, tillbaka till morgonen... Jag gick upp och började göra iordning mig. Går alltid upp 1h och 15min innan jag ska dra för att hinna duscha och allt annat morgon tjafs. Men det jag fick ägna mig åt var att sitta på muggen. Jag lyckades skita 2ggr på 20min. Glöm heller inte att de tar en stund att utföra själva "akten". Eller, vart "akten" fel ordval ? Låter som jag hade bajs-sex med mig själv. Usch, ibland hatar jag bara min visuella fantasi. I villket fall så lugnade magen sig en stund. Men detta var bara en paus. Efter en timme igen så är magen igång och protesterar. Kräk känslorna har försvunnit nu iaf. Skönt att slippa hänga med skallen i handfatet samtidigt som man sitter på muggen. Denna dag kommer bli mycket intressant. Hoppas skiten ger sig.

Idag är det också Dagen D. Jag och brorsan har bestämt att vi ska börja träna idag. Nu beror det juh på om jag kan träna idag. Jag hoppas verkligen att magen blir bättre så jag kan, för jag är så sjukt taggad på det. Men tänker nog inte åka dit och ta i så jag skiter ner mig. Känner mig som en tickande bomb. Jag har också bestämt mig för att det kommer bli en nedskärning på festandet för min del. Iaf den första tiden jag tränar, för att komma i form och komma in tränandet. Känns lite motverkande att träna massa och sen festa. Jag vill vara pigg och energisk först i början. Enklare att motivera sig till att träna om man har orken.

Denna vecka kommer att ägnas åt att bland annat titta på Saw filmerna. Jag är så sjukt nyfiken på vad 5an kommer att erbjuda. Jag har mina aningar, men vågar inte chansa för mycket. Filmerna har förvånat mig varenda gång.

Igår vandrade jag in på coop direkt efter att jag åkt hemifrån Dannie. Jag glider in med min tvärsnygga mössa och mina vrålheta rosa pyjamas. Jag kände mig en aning uttittad. Men det är ok, man måste bjuda på sig själv. Anledning att jag gick in dit var för att köpa ett nytt tangentbord. Så jag står där och ska välja ut nått bra tangentbord. Tillslut hittar jag ett som ser bra ut. Det står dessutom på kartongen att, om man köper en produkt från Microsoft så ger dom pengar till barn i nått fattigt land (kommer inte ihåg vilket land) så att barnet får skolgång i 3 dagar eller vad det stog. -Aa skit bra, tänkte jag. Jag köper nått, så får nån stackars unge gå i plugget. Men sen när jag satte mig i bilen påväg hem började jag tänka lite. Visst, jag ger en unge ett par dagar i skolan, men å andra sidan leder det till att nån stackars unge i China får tillverka flera tangentbord. Eller tänker jag fel ? Det stog också på kartongen att tangentbordet är "Spill resistent" vilket betyder att den tål att spillas saker på. Vilket är anledningen till att mitt förra tangentbord gick sönder. När jag hade kopplat in tangentbordet i datorn, så började det klia lite i fingrarna. Jag ville så gärna prova spilla nått på den för att se om det faktiskt verkligen är så. Men känns ganska ovärt att slänga bort 300kr om det nu inte skulle vara så att den va spill resistent. Men visst blir man lite benägen till att göra det. Skulle inte du ?Imorgon är det dax för presidentvalet. Jag hoppas innerligen att Obama vinner. Men frågan är om han gör det. I opinionsmätningarna så visar det sig att han tar hem det. Men, när folk väl är inne vid valurnan så tror jag att den lite smått konservativa amerikanen smyger fram och börjar tänka på svart och vitt. Dessutom har det ryktas att Obama har al-qaida relationer, vilket är bullshit. Plus att han heter typ Hussein i mellannamn. I mitt tycke är amerikanarna ganska så mycket konservativa och lite skraja för förändring. Amerikaner vill nog ha långsam förändring. Att gå från republik till demokrati är nog en stor omvändning för dem. Dessutom är Obama 25 år yngre än McCain, vilket jag ser som ett plus. McCain har vart med i gemet länge vilket kanske ger honom mer kött på benen, men samtidigt är risken betydligt större att han är korrupterad med annat mindre bra. Obama har bara vart senator i 4 år, och jag tvivlar starkt på att han lyckats blivit insnöad i den korrupta sektionen ännu. Obama är också mer den lugna typen, medans McCain är lite lagt åt Bush hållet och är krigsskadad. Jag har iaf röstat på Obama i detta presidentval och hoppas innerligen att det blir så. Föresten är Saddams yacht till salu. En 90 meter lyxbåt med badrumsdetaljer i guld, biosalonger och landningsbanor för helikoptrar allt detta för bara 30 miljoner. Sugen ?

Nu känns det som att jag har skrivit en bok. Kanske dax att göra nått vettigt en stund. Typ som att kolla på Johan Glans. Shit vad jag är lat och omotiverad. Men för allas trevnad ska jag nog ta ett besök på toaletten. Wish me good luck.

Spelas Just nu: Twiztid - Wet Dreams ( Milla och Loow... Sluta skratta ! Jag vet vad ni tänker )

Tack för mig...

Flyttkartonger och rosa pyjamas...

All i need...


Veckan som gått har vart både hektisk och lugn. Jag har vart i lägenheten och packat alla saker, och flyttat ut alla möbler. Som tur hade jag Marcus som hjälpte till med hela skiten. Tyngst är han.

I fredags vart det en sväng till pasta först sen vidare mot björnstugan för att träffa mina bangerz. Va riktigt schysst drag där faktiskt, har inte vart där tidigare. Men va lätt värt.

Gårdagen då, jo den bestog av halloween party hos jove. Va riktigt skojsigt och det bjöds även på tvärgoda tacos. Träffa endel nya folk. Fick dessutom spöa på Mongloow ordentligt, efterlängtat kan jag lova. Man kan se det lite som inträdesprovet för att vara en av mina bangerz. Så Milla vet nu va hon har att vänta sig. Men man behöver inte alltid få det på ett fysiskt sätt. Jag har juh talat om för Milla att jag har nått i gärningarna som jag ska utsätta henne för. Hoppas hon pallar trycket.

Det går inte en dag utan att jag tänker på mina efterlängtade datum. Nu den 7e kommer juh nya saw ut. Sen den 22a bär de iväg mot Qlimax. Känns helt overkligt, kommer bli så kul.

Jag känner inte att det är någon "bra blogg-dag" idag. Jag är lite trött och gärnan ligger brevid mig och kollar på tv. Jag har dessutom en tung irritationskänsla idag som jag måste brotta ner snart så jag kan sova i lugn och ro.

Jag kom precis på att jag faktiskt fortfarande sitter i mina rosa pyjamas... vet inte om det är bra eller dåligt. Men dom är sköna iaf. Kanske ska börja använda dom. Oh shit... att jag ens tänker i dom banorna får mig att skrämma mig själv och börja fundera på min läggning. "Pyjamas-Bo"... hmms... aja.

Jag ger upp, jag måste röja lite på rummet och koppla in lite prylar så jag inte får teknik-abstinens.

Tack för mig...

RSS 2.0