Torsdag, 26e Juni
Då var det dax för bloggandet igen då. Det har vell hänt ett par mer eller mindre spännande saker idag kan man nog säga.

Dagen började vell på allvar då man åkte iväg med lollo mot marieberg för att införskaffa GH3 (Guitar Hero 3) till hennes PS2. Villket inte va det enklaste må jag nog säga. Först rullade vi mot Elgiganten, men där var våran lycka inte så stor. Så vi rullar vidare mot Onoff där dom endast hade lösa gitarrer, utan själva spelet alltså. Så vi slog våra kloka skallar ihop och rullade vidare mot Mariebergs köpcentrum för att försöka få bättre lycka på Siba. Men inna vi skulle gå in på köpcentrumet ville lollo ta en cigg och köpa en dricka. Så vi ställer oss i kön utanför den lilla husvagnskiosken som finns utanför ingången. När lollo försöker lokalisera vad en burk cola kostade så uppmärksamades hon oxo av att dom sålde skivad saltgurka. Så då sa hon lite på skämt att hon ville ha en sån oxo. Då sa jag till lollo att jag skulle köpa en cola och en skivad gurka... med strössel på. Ja, du läste rätt, med strössel. Äntligen var de min tur att gå fram att beställa, så jag säger: "En burk cola... och en skivad gurka med strössel på " "- VA !?" säger hon kassörskan. "- ja, en skivad gurka med strössel på tack" "- men det kan juh inte vara gott" svarade kassörskan tillbaka. "- Har du provat det nångång?" frågade jag. "-Nej" svarar kassörskan, med en liten osäker och chockerande röst. Så hon fixar ordning en skivad gurka med strössel på. Sedan var det dax för provsmakningen. Smaken var ganska så paradoxal må jag säga. Gärnan fick signaler från sött, surt, sött, surt fram och tillbaka hela tiden. Först va lollo lite avskräckt från att provsmaka, men hon rätade till sig och fick i sig andra halvan. Va jag kunde läsa på hennes ansiktsutryck, så tyckte hon inte att det va nån vidare snack heller. Men nu vet vi iaf det. Man måste prova allt.Nu fortsatte våran färd in mot siba, där vi hade lite mer tur med att hitta vårat GH3. Men lollo ville juh ha 2 gitarrer såklart. Och dom hade inga lösa gitarrer på siba. Så vi fick ta paketet med spel+gitarr på siba. Sen åka vidare tillbaka till Onoff och köpa en löss gitarr. När vi stog i kassa och skulle betala för den lösa gitarren, så skulle kassörskan ha för och efternamn som skulle stå på garantin. Så när hon frågar, så svarar jag "- Louise Granath" Och där lyckades jag få ännu en kassörska att utlåta ett väldigt chockerande ansiktsutryck. Hon måste nog trott att jag va en transa som inte orkade göra sig ordning denna dag. Så där fick man sig ett litet gott skratt igen.

Sen va de bara raka vägen mot lollo för att koppla in skiten och sätta sig och lira för full rulle. Senare kom juh självklart våran 3e gangbanger Milla hem till lollo för att joina vårat hardcore spelande. Det plonkades friskt i flera timmar hos lollo.
Sen var det dax att slå igång fotbollen, Spanien vs Ryssland denna gång. Villket va en helt okej match. Jag personligen hoppades på att ryssland skulle få ta hem det. Men spanien va absolut det bättre laget. Och dom som gör mål, ja, dom vinner, punkt slut. Det vart hela 3-0 till spanien.

Efter fotbollen sattes självklart GH3 igång igen. Men nånting konstigt började hända med gitarrerna. Dom ville inte riktigt fungera som dom skulle. Så vi greja och dona fram och tillbaka. Sen gjorde vi en chansning på att batterierna som ingick i paketet kanske inte va av den bästa kvalité. Så vi sliter upp oss, in i bilen sen iväg mot statoil för att införskaffa oss nya. Dom funkade bra ett tag, men sen börja de krångla igen. Men tillslut starta vi om hela platformen och sen dess fungerade det klockrent. Så nu får vi hoppas att de håller sig så.

Imorgon så är jag visst med tvingad ut på krogen. Jag säger inte det med nedlåtande ton, nej nej... för jag vet att det alltid händer spännande äventyr när "Tha tres Ganbangerz" är i farten. Så det blir spännande. Men har en del att göra innan. Work before play som man säger. Måste städa lite i lägenheten innan jag har avskedsfesten på lördag. För nu är det inte många dagar kvar tills man åker iväg mot staterna.

Nu känner jag att jag måste slänga mig till kojs för att ladda upp batterierna för morgondagens härliga upplevelser. Jag tänkte också införa att slänga in ett par roliga citat då och då i bloggen också. Det är juh alltid lika kul att läsa.Dagens Citat:

" Alkohol löser inga problem, men det gör inte mjölk heller "
Tack för mig !Denna blogg var sponsrad av: Ditt urinprov för klamydia

Onsdag, 25e Juni

Foto: Bosse MDenna gång har jag förhoppningsvis skrivit rätt dag till rätt datum. Milla upptäckte igår att jag hade skrivit "Tisdag 25e juli" som rubrik igår. Villket var helt fel. Tack milla för upplysningen !

Vad ska man säga om denna dag då ? Joo, den har både vart bra och förödande på sina små charmiga sätt. Jag började dagen ganska lungt och enkelt med att som vanligt vakna inne hos bror efter ha sett våran nattliga "somna till film" Som vanligt går jag in, kikar vad de finns att äta, sen sätter mig vid datorn för att se vad världen har att erbjuda mig just idag. När jag insåg att de inte va så mycket mer än krig och barnafödande så tog jag mig till akt att sparka igång hojen för att vakna till lite. Så jag drog en liten sväng gasade skiten ur mig och tränade lite bakhjuls åkning. Villket kan vara en hel del spänning i, eftersom man kan på mindre än en halv sekund ligga på rygg med en 100kg´s hoj över sig, villket jag känner är mindre skönt, dessutom vore det tråkigt att slita sönder kläderna.

Efter ett par timmars lekande med diverse saker så var det dax för mat. Och är man en lite mer stor vuxen karl som jag, så älskar man mat, helst i allt förstora mängder. Helst så mycket att man är skitnödig av det man har ätit innan man ens har ätit klart. Jag ville ha nått riktigt gott idag, och min mor läste mina tankar. Hon fixade till tacos ! Tacos alltså, jag vet inte riktigt hur jag ska definera hur nära och kärt tacos ligger till mitt hjärta. Jaa, alltså inte i fettväg, för då ligger den till himmlans bra. Men mer som en maträtt. Jag skulle nog kunna förpliktiga mig att äta det varenda dag tills jag dör, självfallet med lite variationer. Nog om tacos. Mer än 1 portion vart det iaf.

Efter den kärleksfulla goda maten så tänkte jag att jag skulle vara en hyvens styvson och hjälpa min styvpappa med lite hushålls göra. Vi skulle åka och lämna av massa skräp. Såntdär man sorterar, plast, pappkartong, glas tidningar osv osv. Så jag packade in skiten i bilen sen for vi iväg mot coop där dom har sorterings stationen. Men när vi väl är där och jag springer mellan dom olika stora containrarna man slänger sakerna i, så säger styvfarsan att: "- de bara trycka in skiten där, man kan juh inte hålla på springa fram och tillbaka, de skulle juh ta hur lång tid som helst." så jag följer hans goda råd som va mycket enklare och bekvämare. Fast jag hade lite moralkaka i mig, så att jag slängde tex glas på rätt ställe.

När vi va klara med vårat "sorterande" så skulle vi in på coop. De va juh fotboll idag. Tyskland vs Turkiet. Villket var bestämt att det skulle ses på hos Milla-Mackrill. Och vad är en fotbolls match utan cola och godis ? Precis, ingen bra match iaf. Men jag skulle också införskaffa mig en st snusdosa. Villket i vanliga fall inte är till några större äventyr. MEN idag, jag var nära att börja tugga på kassörskans huvud och sedan spotta ut det i hennes rektum igen. Jag kom fram till deras lilla informations disk / kiosk. Tog en kö-lapp. Ställde mig vackert och väntade på mig tur. Det var 3nr före mig. Första killen avklarade sin sak ganska fort utan några större problem, likaså den andra. Men sen kom den 3e. Han hade köpt nått som han skulle returnera. Redan då började jag få dåliga vibbar av tillvaron. Jag var juh lite stressad också, eftersom styvfar bara skulle handla lite godis till sig själv och köpa några träpinnar. Efter mycket om och men om vad som var fel på gubbens vara han skulle returnera, så började iaf kassaörskan fixa med kvittona och betala tillbaka hans pengar. Äntligen var det min tur. "- En Kronan lös tack" säger jag vänligt till den unga kassörskan. Hon vänder sig om, tittar på hyllan där dom där plastkorten man scannar in nu för dagarna för att köpa tobak och raklad osv. Sen försvinner hon in i en dörr bakom disken. Jag står där och halvhoppar av stress, och det tar tid... mer tid ännu mer tid... sen kommer hon tillbaka. "-nej tyvärr, dom är slut" Mitt huvud fylls av onda tankar och elaka gärningar. Men jag ler, tackar för mig och går vidare. Så, jag börjar blicka innåt mot dom vanliga kassorna, dom man lägger upp mat och annat dyll man handlar på coop. Springer in, möter min styvfar som letat efter mig för att vi ska åka. Men jag sa att jag kommer snart, för jag skulle även hinna lyckas välja ut lite godis till fotbollskvällen också. Så nu springer jag mot ena kassan, där det för de första är en ganska lång kö. Så jag tittar på folkets varor i deras kundvagn för att göra en sisådär beräkning på hur lång tid det skulle ta. Och enligt mina beräkningar så skulle de ta allt för lång tid, eftersom de va enbart gammlingar som hade storhandlat, och varje gång dom sträckte sig efter en ny vara i kundvagnen höll dom på att dö. Så jag sket i den kassan och gick till en annan. Då jag också upptäckte att det bara var dom två kassorna som var öppna. Men till min förvåning så hade antagligen alla gammlingar stämt träff på coop idag för att göra livet surt för ynglingen som bara skulle in och köpa snus. Samma sak i kassa 2 så klart. Fullt med halvdöda gammlingar som skulle handla. Och tänk nu att jag hade fått i mig 1 halvtorr smulig snus på hela dagen, och klockan var närmare 17 på eftermiddan. Så de kliade rejält i blodet nu.

Jag fick helt enkelt skita i att köpa snus. Jag kännde att ett nervsammanbrott var på god väg. Men jag kunde inte göra mer än att bita ihop och traska bort till godishyllorna för att utse kvällen snacks. Det vart en påse dummle-grejs och en påse Nonstop. Sen bar det iväg mot drickorna där man skulle ha en stor cola. Sen vidare till kassan. Resan hem som är ca 5 minuter va en hård tid för mig i livet. Men jag kunde inte göra nått, så varför bekymra sig. Så jag kom hem igen, satte mig vid datorn, snacka lite skit med folk och kännde mitt snus begär höll på döda mig.

Vid 18 snåret ringer Milla-Mackrill och säger att hon va klar på jobbet, och att hon skulle va här om ca 20min. Eftersom jag hade degat hela dagen, så hade jag inte lyckas komma in i duschen. Så nu gällde de att duscha som en tok. Men jag hindrades också av min bajsnödighet. Så jag va tvungen att sätta mig och tömma mina tarmars goda örter. Sen snabbt in i duschen, så stressad att man svettades medans man duscha. Men jag hann bli klar ganska snabbt. Sen ut, slita på sig kläder, på med deon och parfymen så man luktar kvinna igen. Sen stog hon på uppfarten. Lite chittchattande i bilen sen var vi hos milla.

Milla va en trött milla idag, hon hade jobbat hela dagen, plus att hon haft en jobbig hosta som dödat henne hela morgonen. Villket ledde till en ganska tyst milla idag. Men senare in på kvällen dök en stycken Lollo upp. Eftersom hon älskar fotboll mer än något annat, så kunde hon inte bli så mycket gladare. Jag försökte även lära Lollo att göra special putten. Då man har bägge händer ihop, benen isär och sen wraah, puttar den andra på valfri kroppsdel. Men hon fick inte riktigt in snitsten, så jag sa att du måste ta i från tårna. Hon tittar på händerna så dom är rätt formade, sen såg de ut som hon skulle göra puttandet... Men hon stoppar mitt i allt, och tittar ner. Så automatiskt tittar jag också ner. Och inser att lollo verkligen försöker ta i från tårna. Man ser hur lollos ena fot är uppåt riktad och hur hon spretar med tårna. Jag kan nog inte säga att hon verkligen tog i från tårna.

När vi väl va ute fortsatte övningen på special putten, men jag inledde också helikopter svingen, då lollos utbrast i skratt av rädsla, va jag förstog. Så vi båda stog där och såg ut som helikopter proppellrar ett tag. Sen hopp in i bilen för att köra hem mig.

Så nu sitter jag här, irriteras av en högst objudande fluga som gör mitt humör till en 89 årigs klimakteriekossa med tarmvrid och nageltrång. Men jag är inte bitter.

Jag vill också passa på att gratta Lollo till vinsten av våran "bajsa inte" tävling som hon vann idag. Men jag anser det lite oturligt att jag förlora. För när jag va som mest skitnödig så skulle jag iväg till milla, och jag orkade verkligen inte sitta och vara rejält bajsnödig där. För jag bajsar helst hemma. Och ville absolut inte störa fotbolls tittandet med att behöva gå skit. Men stort grattis till lollo för vinsten. Hon vann en gratis bajsning på valfri toalette i stan.

Nog från migDenna blogg var sponsrad av: Din sperma-sväljande transvestit bror.

Tisdag, 24 Juni

Jag sitter här och försöker komma på ett sätt att inleda dagens bloggande, men kommer inte på nått. Jag tror det kan bero på den släng av brainfreeze jag precis lyckats dragit åt mig, hur återkommer jag till senare. För nu har jag iaf en inledning !

Min härliga dag började runt 11 snåret om jag inte minns fel. Jag vaknade upp i min brors soffa. Vi kollade nämligen på film igår, villket jag inte har en aning hur den sluta, för jag lyckades somna innan dess. Men den va säkert jätte bra. Jag vaknade av att jag hade en väldigt stel nacke, eftersom jag hade legat med huvudet på armstödet som ett klappmongo hela natten. Men betydligt bättre att vakna så än till ett gäng totalt uppvarvade ungar som driver mig till ett maniskt vansinne som trycker mig till kanten av vrede och hat, villket leder till att min fantasi hoppar igång, och jag ser mig själv putta ner ungarna för trappen, kissa dom i huvet, filma de och skratta och... Oopps, nu bar de iväg igen. Men iaf, jag vaknar till lite, snackar lite med brorsan, drar mig inåt för lite härlig frulle. Sen som vanligt måste juh morgon ritualen följas, villket innebär att sätta sig vid datorn och kolla på lite dålig bög-porr... ehm.

Vid 15 snåret skulle hela tjocka la mafia till läkargruppen för att kolla vem och vad som skulle vacineras inför våran USA resa den 6e juli. De visade sig att jag redan hade hepatit, gulsot, HIV och tom en släng av klamme, så behövde inga sprutor... Eller för att jag helt enkelt inte behövde, villket som känner jag. Så de hela sluta med att Morsan och lill-syrran fick varsin spruta bara.

När man väl va hemma igen så grejade jag lite med att tvätta kläder och göra annat tråk-jox. Jag och lollo bestämde att vi skulle se fimen Horton hos henne, eftersom varken jag eller milla hade sett den så lät det lägligt. Sen bestämde jag och milla att vi skulle cruisa lite innan vi skulle dra till lollo, eftersom hon tidigare va på coop och skulle hem och duscha för att hon lukta konstigt. Och i väntan på milla så får jag ett samtal från lollo. En lite smått Lost Lollo. Hon sa att hon precis kommit ur duschen, och berättar hur nära hon va på att svimma. Jag såg framför mig allt... lollo studsar genom sin hall som en flipper kula in till sitt rum. Sen avslutar hon hela sin berättelse med: " Så nu ligger jag här helt naken och blöt i sängen, jag tänkte att jag måste ringa nån så nån vet om de skulle hända nått " Jaa, va bra sa jag till lollo... Om du skulle dö, så vet iaf nån om varför !? Strax efter mitt intressanta samtal med lollo så dyker Milla-Mackrill upp på parkeringen, självklart var jag tvungen att berätta för henne om lollos svimmeri. Så när vi kom till lollo, var man mycket aktsam och försiktig med hopp om att hon lyckats dra upp sig och fått på sig kläder. Villket hon hade klarat av galant, men lollo påträffades mer eller mindre som en pårökt lollo. Men efter hon fått i sig lite mat såg hon ut att må lite bättre.

Filmen sågs, och milla lyckas somna till den... kul film vän du är, CP ! Sen cruisa vi vidare ut för en road trip med inte en aning om destination. Så vi va lite varstans, på bla statoil där lollo käka en vurre och milla sprang med jylfen öppen.

När milla släppte av mig hemma, så kände jag att jag behövde lite cross terapi som avslutning på kvällen, så jag föjlde milla och lollo bort en sväng på vägen. Jag vill juh erkänna att de va en aning kallt ute. När jag kom tillbaka för att ställa in hojen så va mina armar till is, och jag hade fått brainfreeze.

Nehfan, jag har fått nys om att min bror har lite godsaker inne hos honom. Så jag ska vandra in dit, kanske kika en film tom. Men de visar sig.

Jag får önska er en fortsatt trevlig lokal orgasm skur med inslag av fittslem.

Tack för mig.


Denna blogg var sponsrad av: Din mamma

Monday, June the 23rd 2008

Som ni ser försökte jag inleda dagens blogg med lite filmliknande Rubrik. Ni vet typ krigsfilmer, man hör en halv sorgsen berättar röst som inleder hela filmen. " - It was 1942, A monday, June the 23rd, but we called it D-Day... " Ja, men ni fattar eller ? Äsch, skitsamma...

Back to måndagen...

Denna regnblandande dag, men endel vindpustar har vart både seg och livlig. Eftersom jag la mig så pass sent... eller, säger man "sent" när man lägger sig tidigt på morgonen ? I villket fall, jag kom nog i säng runt 06 tiden ungefär. Och självklart vaknar man på bästa tänkbara sätt, solen skiner, man känner sig utvilad, nån kommer in med frukost på sängen... NOT ! Jag vaknade till 2st totalt sönder dampande ungar. Skrikandes, gråtandes, klagandes, bajsandes, snorandes.. allt du kan tänka en skitunge kan göra för att tillslut blir självmordsbenägen. Eftersom jag ligger i ett rum som har en trapp precis utanför, fast ändå ovanför, så dunkar det i hela rummet när snorisarna springer upp och ner för trapporna. Villket dom verkar ha infört som nån jävla OS gren ! Gaah !

En liten stund senare känner jag att jag vaknar mer och mer till liv, och börjar känna mig mer och mer som en människa. Så jag kliver upp, käkar lite frulle, sätter mig framför burken och grejar lite. Efter endel chittchattande med diverse folk, så planerades det att jag, borg, lollo och milla skulle hitta på nått skojsigt. Så vi möts upp alla hos mig, sen drar vidare till Milla för att utföra Lollo´s önskemål. Villket va att spela Buzz, villket hade vart skit roligt, om de inte hade vart fel på min dosa så jag förlora hela tiden. Måste vart fel på den, hur annars skulle Milla kunna vinna lixom. Du hör juh själv hur de låter.

Efter en besvikande 3e plats i buzz för min del, bestämde vi oss för att kolla på film. Nu minns jag inte riktigt va den heter. Men den va rolig. Efter filmen gled vi vidare till statoil för att tvätta Milla´s vrål-åk, villket sen bar av vidare mot småbåts hamnen där vi alla klädde av oss nakna och stirrade bestämt på varandras könsorgan... Nej, de gjorde vi faktsiskt inte, jag ljög. Men vi träffade iaf Borg´s pappa där för ett par minuters chittchattande. Vill också tillägga att jag gjorde en As-arm-Glide när jag skulle springa mot Lollo för att fånga den gyllene ciggen, villket slutade i mindre skrapsår på högerarm. Men man fick sig ett gott skratt iaf... ja, alltså av alla andra, dom skratta... SOM VANLIGT !

Nu sitter man här framför burken igen, jag funderar lite på vad jag ska mummsa i mig så här mysigt på småtimmarna. Blir nog macka och havrefras med massa socker.

Spännande att se vad morgondagen har att erbjuda, nu ska jag iaf slå på TV1000 och runka jätte mycket... eller bara kolla om de finns nått bra på tv, de villket som.

Cyaaaa, dont wanna be yaaa !

Dude, Thats Fucked Up !

Midsommar helgen i Göteborg !

Jag hade tänkt att göra en liten sammaställning av midsommar helgen som nalkades i göteborg. Grejen är att det va så sjukt kul, och så mycket roligt som hände. Så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Men jag ska göra mitt bästa.

Resan mot göteborg börjar på småtimmarna in på eftermiddan. Jag möter upp Lollo och Milla på järntorget för vidare avresa mot göteborg. Det dunkades friskt med hjärndödande trance i bilen, och efter vi passerat kumla gränsen va vi alla tre som nya människor som hade föds om på nytt. Alla bekymmer va lämnade bakom oss, och vi kunde bara blicka framåt mot allt roligt som framtiden hade oss att vänta. Eftersom både milla och lollo är dom största gotte grisarna så stannade vi vid i princip varje ställe där dom hade nån typ av godis. Där det också stannades för diverse rökpauser.

Efter många skratt och "safe" skrik var vi i de sköna göteborg. Där vi vart uppmötta av Hanna och Danne för att visa oss vägen hem till dom. När vi kommit hem till Hanna så sätter vi igång och installerar oss med säng och diverse sovplatser. Och självklart fick vi en välkomst drink. Jag tror nog vi alla va lite små trötta, så inge större festande skulle ske den kvällen. Men GH 3 gitarerna togs fram och de klonkades friskt in till små timmarna. Men sen dax att slänga sig till kojs för att ladda upp batterierna inför midsommar afton. Självklart spottar Lollo ur sig att jag ska försöka att inte snarka, eftersom jag faktiskt snarkar rätt högt. Men då Milla kontrar ännu hårdare med ett "- Ja, just fan ! Varför tog vi med honom för !?" Men de okej Milla, jag förlåter dig. Det roliga va att faktiskt JAG vaknade upp av att ALLA låg och snarkade, lollo värst för den delen ! Och de fick hon höra att hon gjort när hon vakna.

Nu var det äntligen dax för den efterlängtande midsommar aftons dagen. Festa skulle vi , och de skulle festas ordentligt. Men först så skulle vi på äventyr. Så vi styrde mot Lisseberg där Hanna och Milla flängde vilt omkring på massa olika bergochdalbanor och annat skojs. Efter ett par timmar på Lisseberg bar det iväg hem till Hanna igen. Och nu så kände alla att fest tarmen hade vaknat till liv. Så, vi sätter igång med att göra ordning oss medans vi pimplar diverse drycker. Sen var det dax för utgång. Vi hamnade på ett ställe som heter Bryggeriet, villket va helt okej med inslag av skumma människor och trånga toaletter. Men vi gjorde de bästa av situationen och hade redigt roligt. Så var det dax för hemgång, villket bestog av korvdanser mesta dels av vägen till spårvagnen. Väl inne på spårvagnen pratar vi med diverse lös folk. Allt från en sönderslagen kille, vars flickvän "faktiskt är utbildad undersköterska" och kunde med henne tunga utbildning avgöra att henne pojkvän som såg ut som han hade blivit påkörd av spårvagnen i ansiktet, inte behövde sy igen ögonbrynet som halvt hängde i ansiktet.

Efter en stunds åkning med spårvagnen var vi framme vid våran hållplats, där jag sedan "Asplanta" spårvagnen när den åkte ifrån hållplatsen. För att definera vad en Asplant är så, man tar sats hoppar upp i luften, vänder sig med röven mot föremålet som ska plantas, sen träffar den me arslet. Villket resultera med att jag vart som en typ av rikoschett och fick ännu mer snurr på kroppen pga av den hastighet spårvagnen hade, så jag skulle nog villja säga att jag skulle få dubbla poäng, eftersom jag asplanta och avsluta med en bodyplant på backen sen. Villket jag kan lova kändes desto mer när jag vaknade upp dagen efter.

Nu vart det dax för midsommar dagen, åter igen skulle vi som hederliga medborgare fira denna härliga svenska högtid också. Men den dagen sov vi för det mesta bort. Vaknade, käkade, bajsade, och duschade. ( Hanna vann bajs tävlingen, hon lyckades bajsa 5 gånger den dagen )

Ett par citat:

Bosse: " - Din röv lär juh inte må så bra när du bajsat 5ggr ! "
Hanna: " - Nej, Den är helt torr och svulen ! "

Hanna: " - Vart fan är mina byxor !? "
Daniel: " - Kolla i papperskorgen "


Eftersom vi sov bort större delen av dagen, vart vi smått sena med festandet. Men det stoppar inte våran fest kommité ! Efter vi gjort lite diskuterande och sökande efter vart vi skulle, så bestämde vi för att gå på nattklubben "Valand" villket var ett utmärkt val. Vi kommer dit med bästa tänkbara humör och festar loss. Villket bestog av att bl.a shockera skiten ur konstiga människor och stenhårt dansande tills svetten bara rann av en. Klockrenaste kvällen !

Åter igen var det dax för hemgång. Jag måste säga att den va förjävla rolig. Istället för att fixa hem en brud efter krogen, fick jag med mig en reflex skylt, som jag tror jag hade betydligt roligare med än ett ragg. Jag och milla ledde vårat led med sånger som "Vi ska på picknick i göteborg, flaskor och stenar i vår korg..." villket Milla trodde va en allsång som göteborgarna sjöng, men fallet är inte så, utan det är en blackarmy låt. Vi träffade på en kvinnlig fiol spelare, som jag körde en dans duo med, med hjälp av min reflex skylt. Sedan användes skylten till lite olika saker, som att slå varandra i huvudet med. Villket resultera med mindre smärtor och en bula på skallen. Men lätt värt ! Sedan bar de iväg till taxin eftersom spårvagnarna slutat gått. När vi hade kommit till Hanna med taxin och skulle ur den, så hade Milla större problem att lyckas komma ur den, hon lyckades fastna med röven i taxin, och kom inte loss. Så tillslut fick jag slita ur henne. ( Milla, kanske ska tagga ner ett par kilon ? Har du nånsin hört "För fet för att åka taxi ?" ) Sen vart de pang krash i sängen efter en hård, men mycket rolig kväll.

Idag innan vi åkte hemmåt mot örebro igen, så degade vi mest. Dagen bestog av lite mat och endel GH 3 spelande. Sen bar de av mot örebro igen. Villket oxo mest bestog av massa hjärndödande trance för öronen. Säkert massa jag inte fått med, det va för bra för att kunna berätta allt med text. Dom dagarna måste upplevas för att förstå kul faktorn !

Måste bara säga att ni är grymma brudar ! Ni gjorde denna midsommar till den bästa midsommarn någonsin.

Tack för allt ! <3

And never forget... Dude, Thats fucked up !


Behöver jag säga nått ?Jag och Daniel på guranSome love at LissebergÅker HöjdskräckenSexy Mafackas !
Dude, Thats Fucked Up !Huh !?Hon bajsade 5ggr på en dag. Applåder !


RSS 2.0