X-Mas !Okej, nu är det snart julafton, igen. Va det inte nyss julafton och hela de köret? Tiden springer för snabbt nu för dagarna.

Men jag tycker att varje julafton känns annorlundare för varje år. Detta år så har tiden liksom bara gått, sen vipps så är det jul. Jag fattar inte. För några år sedan kändes det som varje advent va en eveighet. Varför vet jag inte.

Denna jul har jag dock lyckats förbereda mig ganska bra rent tidsmässigt. Jag började inhandla mina första julklappar redan i början av November. Detta tillvägagångssätt leder till att man faktiskt har en liten slant till övers i slutet av december också.

Jul är trevligt. Jul är liksom vinterns topp på mysfaktor. Jag menar, på nått konstigt sätt så känns det som att just julafton är en ganska varm och mysig dag, trots att det är närmare -20 grader utanför dörren. Jag vet inte om det är att man ätit så mycket mat, så att det kan vara det som värmer en. Eller om det faktiskt bara är stämningen som gör att man blir lite varm inombords. I vilket fall, så är det lite myspys. Men, julen kan också vara mindre trevligt när man har småsyskon ska vakna helst 05 på morgonen för att öppna julklappar. Men, det har en charm i sig.

Jag tänkte att jag skulle återgå till att se vad min familj pysslar med.


GOD JUL!

Nu trodde Milla att hon skulle slippa Dagens Milla. Men icke! Dagens Milla tar aldrig en paus eller en ledig dag. Så, här kommer den!


Dagens Milla:

Milla är så fet att när hon dör så kommer dom bli tvugna att bredda pärleporten!Tack för mig...

Slips vs Fluga


Jag är så grymt hurtig idag. Eller, lite iaf. Jag har faktiskt vart ganska seg idag. Har mest bara legat och dragit mig i sängen och kramats med hundarna. Men sen lyckades jag sparka lite liv i mig själv. Nu har jag nämligen städat och snart tvättat allt som ska vara tvättat. Sen ikväll blir det någon typ av julmiddag som min bror har ställt till med. Han sa också att det va krav på slips/fluga för män och kjol/klänning för kvinnor. Så, jag måste hitta på något med en slips. Jag frågade om det va krav på vart på kroppen man hade den, och det fanns inget sånt krav. Så den får sitta på valfritt ställe, dock ska den synas. Annars tänkte jag att jag bara skulle säga att jag faktiskt hade på mig en slips och man får se den på egen risk. Men de sket sig när brorsan sa att den va tvungen att vara synlig. Iofs så kan jag ha en del av slipsen sticka ut ur gylfen. Det skulle funka, då är den iaf lite synlig!

Nu måste jag återgå till de mer vettiga. Men vi ska som vanligt avsluta med en Dagens Milla.


Dagens Milla Skämt:
Milla är så fet att hon måste sätta på sig skärpet med en boomerang!


Ny vecka, Nya tag!

Lite kul bild att titta på


Ja, då går vi på en nya vecka då. Ska bli intressant att se vad denna vecka har att erbjuda. Känns som att det är ganska fullt upp till och från nu för dagarna. Vilket är skönt!

Idag va jag och Hanna iväg och tittade på en lägenhet på norr. Lägenheten va väl sådär, men den/dom som bodde där va ganska nasty. Jag menar, när man vet att folk kommer att komma dit på en visning, så känns det som att man borde städa lite iaf. Men det tyckte inte den som bodde i den lägenheten. Det låg skit överallt. Va lite nasty faktiskt. Men, vi ska på en till visning nu i veckan i Markbacken. Hoppas den lägenheten är något bättre. Har Milla tur så är den tillräckligt bra. Då får hon nya grannar. Dom bästa grannarna skulle jag vilja påstå! Jag måste nog erkänna att det faktiskt skulle va väldigt roligt att få vara granne med Milla. Men det kanske är nått jag bara tycker nu, man vet ju inte hur jobbig hon kommer bli som granne. Bara att hålla tummarna.

Jag och Hanna hade planerat att dra iväg till Kinaparken efter att vi hade varit på lägenhetsvisningen. Vi skulle bara förbi kliniken en snabbis för att uträtta lite saker. Men då när vi är där, så får Hanna reda på att hon faktiskt ska jobba idag. Det hade hon på något sätt förträngt. Så Kinaparken får bli en annan dag.

Nu ska jag fortsätta svara/skriva mejl till diverse företag. Men innan jag lämnar er så ska jag självfallet bjuda på dagens Milla!

Dagens Milla Skämt:

Milla är så fet att hennes blodgrupp är majonäs!Tack för mig...

Äntligen Lördag!Snart Lördag iaf. Men det är ju Fredag. Det ska ju helt klart firas också. Någon mer som ska firas är ju Sarah. Våran lilla blondin. Hon fyller hela 12 år idag. Iaf på den mentala skalan. Så med andra ord, så ska vi få massa gott att tugga i oss idag. Längtar redan. Men, Hanna Montana har ju gjort någon grej med sin arbetskamrat att dom inte ska äta nått onyttigt (vilket hon fuskade med igår) så för hennes del blir det inget smask. Att äta smask framför henne gör allt så mycket godare, när man får retas.

Men innan jag får njuta av bullar och annat skräp, så ska jag iväg och jobba. Dagens aktivitet är att åka iväg och köpa dator och diverse tillbehör. Sen måste jag nog äta något innan jag äter massa bullar och sånt. Jag är dock rädd för att det jag slänger i mig innan kalaset kommer bli en aning onyttigt också. Men det är ju trots allt Fredag, om man nu får skylla på det.

Imorgon har jag hört att vi Bangerz ska ut och röja. Kan bli spännande. Vi får se vad kvällen har att bjuda på. Tills dess är det en gåta.

Nu ska jag återgå till lite vettigare saker. Men ni alla vet vad som kommer i slutet av mina inlägg. Precis vad du tänkte, dagens Milla är så fet att...


Dagens Milla skämt:

Milla är så fet att när hon går förbi TV:n så missar du fem program.Tack för mig...

Fullt upp!Tisdag, igen. Åter igen så tycker jag att dagarna bara flyger fram.

Men det har hunnits med mycket också. Jag har saker ända upp till halsen att göra. Men hellre det än inget alls. Mellan allt som ska göras, så ska man hinna köpa julklapparna också. Jag nästan färdig, bara ett par stycken kvar. Dock dom svåraste.

Samtidigt som jag har massor att göra, så känns det riktigt bra att ha massa bollar i luften. Har ett stort projekt på gång som måste ros i land. Mycket företag och människor som ska kontaktas. Mycket som ska göras och mycket som ska på något sätt gå ihop för att det ska bli lyckat. Men jag har goda vibbar för allt faktiskt. Som sagt så kommer det bli intensivt och svårt en tid framöver, men jag har en vision om hur det kommer se ut när allt är färdigt, och visionen är mycket vacker.

Jag är ganska trött idag, fastän att jag fick sovmorgon fram till 07:30 snåret. Tidigare idag så tänkte jag att jag skulle ta en powernap på en timma ungefär. Jag bad min Hanna Montana att väcka mig en timma senare genom att ringa till mig. Eftersom jag vanligtvis inte ha ljud på min telefon, utan har den på ljudlös med vibration, så satte jag på ljudet för att jag skulle vakna när hon ringde. Min plan gick inte som planerat. 3 missade samtal, 6 sms och 3 timmar senare så vaknar jag. Inte enligt planerna! Jag är dock fortfarande ganska trött, men är tveksam att jag kommer att kunna somna innan 02-03 snåret inatt.

Nu ska jag återgå till lite annat. Men som vanligt ska jag avsluta med dagens Milla är så fet att...


Dagens Milla Skämt

Milla är så fet att när hon vänder sig om så anordnar folk en "Välkommen tillbaka"- fest!Tack för mig...

Time Fly´sShit va dagarna bara flyger förbi. Jag har en känsla av att jag har nämt detta tidigare, men nu gör jag det igen.

Veckan som har gått har vart lite speckad i alla fall. I Tisdags fyllde min hermano år. Han fyllde hela 19 år. Så, på hans begäran drog vi ut och klubbade. Han val av ställe vart Satin. Till en början ganska dött, men allt eftersom tiden gick så fylldes lokalen på med diverse lösfolk. Efter vårt klubbande drog vi hem till Marcus igen för att lägga oss och nanna kudden. Vi båda va helt slut dagen efter, så vi spenderade största delen av den dagen i sängen och låg och kollade på första Rocky filmen. Vi kollade på den i två omgångar. Första gången vi satte på den så somnade vi båda efter halva filmen. Sen vaknade vi igen, så då slog rullen på åter igen. Denna gång lyckades vi se klart skiten. Mitt i allt detta så kände jag hur min kropp bara mådde sämre och sämre. Jag höll nu på att bli sjuk. Helt sämst. Så både idag och igår har vart totalt kassa. Huvudvärk, snor, lock för öronen och allt som ingår i sjukpaketet. Men, som tur är har jag en underbar Hanna Montana som gled förbi mig efter jobbet med en Dr. Peppar. Den satt fint vill jag lova.

Jag hoppas på att jag hinner friskna till under natten. För imorgon ska jag och Hanna iväg till slottet. Vi ska dit för att lösa ett mord på slottet. Ska bli kul. Man blir också bjuden på en 3-rätters middag. Inte helt fel!

Nu ska jag straxt återgå till säng-mode så att min kropp kan kurera. Men som jag lovade i detta inlägg. Så ska jag som lovat publicera en "Milla är så fet..." Denna kan ni läsa nedan.


Dagens Milla skämt:

Milla är så fet att enbart hennes skugga väger 25kg!Tack för mig...

RSS 2.0