So this is christmas...Va... !? Christmas ? Nääh, den va ju för länge sen.

Men Onsdag är det iaf. Eller nu ljög jag igen, klockan är över 00:00. Så det är egentligen Torsdag nu. I vilket fall, så har denna dag vart ganska intressant iaf.

Eftersom min bror snart sticker iväg till det sneögda landet Vietnamn snart, så bestämde vi oss för att dra på stan han och jag. Den egentliga anledningen till att vi skulle på stan, var att han skulle köpa med lite presenter till familjen han ska bo hos i Vietnamn. Han hade nog inga fast bestämda tankar om vad han skulle köpa. Men detta skulle tiden utvisa. Vi tar en svängom in till Krämaren då han plötsligt kommer på att han måste köpa en tröja. Nu hade min bror fått tips om saker man inte ska göra och vad man kan göra i Vietnamn. En utav sakerna har berättade för mig var att man inte skulle ha allt för "fina" kläder på sig. Risken finns att man drar på sig svärmar av tiggare som låser sig runt om benet på en tills dom fått något. Eftersom att dom ser att du har fina dyra kläder på dig, så antar dom att du har mycket pengar.

Så jakten på tröjor började. Närmare bestämt inne på Dressman. Där har du ganska "casual" kläder. Som vanligt är det jag som får stå för utvalet, och han står för provandet. Jag hittade ett par snygga V-neck T-shirts som jag tyckte han skulle passa i. Han höll med och gick iväg för att prova dem. Nackdelen med dom tröjorna var att dom ska ju sitta lite tight, och eftersom min bror inte är den minsta i sin klass så fick vi leta stora storlekar. Han vart ganska förvånad över att han va tvungen att ta en 4*XL. I vanliga fall har han 2 eller 3 XL. Tröjorna passade skit bra, förutom på ett ställe, runt armarna. Där satt dom skit tight, vilket inte alls så bra ut. Så vi skippade hela V-Neck tanken, och kollade istället in en snygg "Hawaii skjorta". Den kunde inte se mer "casual" ut heller. Så det var perfekt.

Själv så kunde jag inte motstå att införskaffa mig ett par snygga V-neck´s. Så det vart en svart och en röd för min del. Vi vandrade sedan vidare mot apoteket där min bror skulle införskaffa sig akuta dagen efter piller. Nej, det skulle han faktiskt inte, utan han hade fått något recept på någon medecin läkaren hade sagt att han kanske måste ta när han är i Vietnamn. När vet man om man måste ta den då !?

Efter besöket på Apoteket lämnade vi Krämaren för att besöka flera butiker. Men konstigt nog så hamnade vi på restaurangen "Shanghai". Där beställde jag en tallrick med friterade kyckling och äggnudlar. Brorsans val vart någon stark räksoppa med ris. Jag envisades om att jag skulle lära mig äta med pinnar. Det gick ganska bra, men jag ansåg att man fick upp alldeles för lite mat åt gången, så jag valde tillslut dom klassiska besticken istället. Maten smakade bra och jag vart mätt långt innan min mat tog slut. Men min bror sa att det var OK att jag lämnade mat. För enligt deras tradition ska man lämna mat kvar på tallricken som tecken på att man blivit mätt.

När vi ändå var på Shanghai så passade brorsan på att fråga en utav killarna som jobbade där några bra tips på presenter han kan köpa med sig. Vi stog där en lång stund och pratade med honom. Men svaret på frågan vart bland annat Dala hästar eller något annat svenskt. Så vårat sikte var inställt på att leta svenska souvenirer.

Vi vandrade och hamnade på Träffpunkt och vidare in på Åhléns. Den butiken gick vi genom ganska fort då inget riktigt intresserade oss. Vi hamnade senare på köpmangatan då vi sicksackade mellan butikerna. Jag stannde till på Intersport och köpte mig ett 10-pack strumpor. För av någon anledning så försvinner mina strumpor hela tiden. Detta fenomen kan jag ta upp vid något annat tillfälle.

I slutet av Köpmangatan hittade vi till Cubus. Där hittade jag en luvtröja som jag vart lite smått kär i. Och även ett par snygga boxershorts. Så dom köptes med hem också.

När vi gick lite på Stortorget så ser jag en skylt där det står "BINGO" på. Min bror har nämligen spelat bingo en gång tidigare, vilket jag retade honom ganska mycket för. Alla vet att bingo är värsta pensionärs grejen. Så jag sa lite retligt "Var det här du spela bingo eller ?" -Jaa ! Svarade han. Sen fråga han om vi inte skulle gå in och spela. Altså, det gick emot att säga ja. Men han sticker ju trots allt om några dagar. Så jag kände att jag va tvungen att ställa upp.

Om det är någonstans jag ansett mig själv som ett barn i min senare ålder, så var det där. Bara en massa gamlingar. Det roligaste var att hon i kassan frågade både mig och min bror efter leg. Då är det illa !

Vi vart placerade vid ett bord med varsin bingobricka. Jag hade noll koll på hur man spelade. Min bror hade ju spelat en gång innan, och dessutom då fått personlig hjälp av någon snygg brud där. Så han kunde lite iaf. Men vi gjorde bort oss ett par gånger och skrek bingo när vi faktiskt inte hade bingo. Man hörde endel suck från gamlingarna som satt och skramla med löständerna. Men tillslut fattade vi exakt hur man spelade. Vi vart proffs ! Vi spelade bricka efter bricka med hopp om att vinna. Och tillslut BINGO ! Jag fick bingo ! Så jag skrek ut "-BINGO !!!!" Nu visste jag helt säkert att jag hade Bingo eftersom jag lärt mig efter ett par omgångar. Men hon som jobbade där och kom fram till vårat bord trodde att jag inte hade bingo och bara fattat allt fel igen. Så när hon kommer fram så säger hon med ironisk röst: "Jasså, har du Bingo nu igen..." Men denna gång hade jag bingo, på riktigt ! Jag vann en hel tia ! Men summan spelade inte så stor roll, jag vart skitglad att jag fick bingo lixom.

Men den 10:an spelades upp snabbt på en ny bricka. Efter säkert 5-6 brickor så bestämde vi oss för att ge upp och lämna gamlingarna så dom fick spela i lugn och ro.

Efter att ha lämnat bingohallen med stoltheten på max gled vi neråt mot järntorget, då vi kommer på varför vi egentligen skulle upp på stan. Det va ju för att köpa presenter. Gjorde vi detta ? Svaret vart nej. Men jag kom på i stundens hetta att det faktiskt ligger en butik längre ner som har massa svenska souvenirer. När vi kommer dit så hade butiken precis stängt. Så det sket sig iaf. Men vi fönstershoppa lite där, så nu vet min bror iaf vad han ska köpa. Jag vart lagom paff när jag såg priset på en liten dala häst, 250kr för en liten sketen trähäst ! Helt sjukt ! Man kan ju göra en egen hemma ju !

Eftersom butiken va stängd och vi inte hade några mer planer på att shoppa så gled vi bort till MM-Baren där vi sänkte varsin öl i väntan på bussen hem.

Nu efter dagens bravader är jag helt slut och trött. Men jag lyckades iaf ladda upp lite energi för att spela ett par omgångar CS med min bror. Men jag känner att krafterna börjar nå sitt slut, och att sängen kallar. Så jag ska väl kalla det en dag och börja krypa mot sängen.

Snart är det helg, då blir det en trip mot Göteborg för att spendera ett par dagar där. Kanske blir lite shopping där också. På tal om shopping, så har jag designat min egen tröja som skickades iväg på tryck idag. Exakt vad det är avslöjar jag inte än. Men jag lovar att ni får bilder på den vid senare tillfälle. Snygg blir den iaf !

Som sagt, nu blir det sängen ! 'Tack för mig...

Facebook Lovin !Tjaa !

Idag har jag en såndär stör-mig-på-allt dag. Men ändå inte så att jag blir arg lixom, men ändå väldigt kritiserande mot saker iaf.

En utav mina tidigare tankar idag har varit kring förhållanden. Eller, mer när förhållandet tar slut. Det är när ett förhållande tar slut, som man märker hur besatta och stryrda vi är av internet och communitys.

Det är nästan sjukt. När man står där och bråkar med varandra och man vet att detta kommer leda förhållandet till graven, så hör man en röst i bakskallen som påminnner en att ändra förhållandestatus på Facebook. Och gärna så fort som möjligt. Jobbigt om man gör slut på stan eller nått så det kanske tar någon timma innan man är hemma. Då har det stått att man haft ett förhållande med en person, fast man inte haft det, ÖVER EN TIMMA, SHIT !!! Det är lite så det känns.

Dagens Rebus: Vad gör du så fort du har gjort slut med din pojk/flickvän.
Rätt Svar: Ändra förhållandestatus På Facebook (GLÖM FÖR I HELLSKOTTA INTE DETTA !)


Jag VET att du hört det förut. Jag har sagt det till dig hundra gånger. En ny dag är som en ny chans att börja om ! Så gör det !Tack för mig...

Dagens gästbloggare:

Loooouugraaaa!Bosse är för tjock och lat för att blogga så då är ju jag självklart en hyvens vän och ställer upp och tar hand om detta! Han och Jag sitter hemma hos Jove & Stefan just nu, och av någon konstig anledning så är varken nån utav dom två hemma.. Meeen det gör inget, för vi äter upp deras kakor! Superkul! Bosse sa nyss att om han tar en till kaka så får jag slå honom på käften.. låter alldeles fantastiskt strålande! För jag vet att hans feta fingrar inte kommer att kunna motstå frestelsen!

Bara så att ni vet, så blire nog lite rajtantajtan på Torsdag fick jag höra rykten om nyss! Be there!

Vila !Nu har det äntligen varit lungt ett tag. Ganska skönt måste jag säga. Jag känner att jag är bra trött. Så istället för att sitta här och skriva massa ovettigt skit, så ska jag luta mig tillbaka och fortsätta kolla på Dawn Of The Dead. Rätt frän film.

Jag vill också tacka brudarna för deras gästbloggande dom så fint lyckades med. Lite skojsigt att dom lyckades få en smygbild på mig också.

Nu börjar filmen igen, så det är dax för mig att luta mig tillbaks som sagt. Det kan ju komma larm igen när som helst. Man ska passa på att blunda medans man kan.

Tack för mig...

Äntligen!


Jag fick slå gnistor i sänghalmen inatt!Så jävla glad är jag! Och manligheten är på topp!


M-BHär kommer ännu en Microblogg.

Just nu sitter man och kikar halvt på Myth busters samtidigt som man spelar lite Mafia på fejjan. Vi har haft det oväntat lungt idag/natt. Med tanke på vädret så anade vi att vi skulle få många larm. Men det har varit tvärt imot våran bedömning. Eftersom det va så pass lungt, så unnade jag mig en varm och skön dusch.

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och få mig ett par snarkningar. Man vet ju aldrig när eller om det kommer larm, så det är lika bra att försöka sova när man ändå kan.

För övrigt så har både Elly och Jove blivit psykotiska efter att sett någon skräck/action rulle. Dom va helt kajko i skallen när vi kom hem. Dom sprang runt och ropade någons namn. Sjukt att filmer kan påverka ungdomar så mycket nu för tiden. Ja, det var bättre förr säger jag då.

Även Kiss-Steffe fick en släng av hjärnsläpp när han nästan fick oss båda dödade i en trafikolycka. Stefan vet nämligen inte att man ska stanna när trafiklampan lyser rött. Han fattade även inte detta fastän jag sa " - det är rött. Det är RÖTT, DET ÄR RÖTT !!! " Då vaknade han och bromsade. Men det va lungt, vi kom ju bara halvvägs ut i korsningen. Det kunde ju ha vart värre.

Som sagt, nu blir det att få ett par blund. Nått inlägg kanske kommer senare.


Tack för mig...

MicrobloggKlockan närmar sig 05-snåret. Jag tänkte att jag skulle försöka blunda en sväng innan vi får larm. Med våran vanliga tur kommer det precis när man klivit in genom dörren eller när man precis har bäddat ner sig.

Ett par microbloggar kanske kommer allt eftersom.

Tack för mig...

Gästbloggare: Jovelina.blogg.seJag vill börja med att hälsa alla välkommna till Bobos blogg,
sedan vill jag meddela att det är jovelina som skriver,
eftersom jag tröttnat på att blogga på min blogg så sladdar jag runt här lite :)

Sitter här med nördarna Benjamin (Bo) och Kiss Steffe (Stefan) som bara spelar zombie spel som jag
btw drömde om inatt.. haha drömde att stefan och bo skulle fånga in Zombies i ett köpcentrum
men Stefan välte bilen som lockade in alla Zombies (det funkade enbart med volvo 740) men bilen
välte och Bo försvann och jag var i skogen och jobba, undra vad denna dröm betyder ?
Ska jag bli Zombie jägare eller ska jag låta alla dö ?

Nej nu kommer Lowlow och Dagny hit så nu vill jag inte gäst blogga längre, trots att jag är bäst!

Jag vill även lägga till lite bilder från tiden som har varit ikväll.

Tack och hej slut för mig!Nattliga Äventyr !Klockan är strax 06:00 och jag har precis landat hemma framför datorn. Så vad har jag gjort fram tills 06 på morgonen ? Ja du, det undrar jag också.

Egentligen har hela dagen vart otroligt skön och slapp. Jag har degat framför burken och bara tagit det allmänt lungt. Framåt kvällskvisten bestämde jag mig för att rehablitera min kropp lite. Så jag la mig i bubbelbadet och blandade ut vattnet med diverse SPA-produkter som enligt flaskan ska mjuka upp och massera kroppen. Mjuk vart jag, men när kommer massagen ?

Innan jag hoppade i badet så hade jag och Kiss-Steffe sagt att vi skulle hitta på något. Eftersom han bara spelar TV-spel hela dagar och nätter var det dax för honom att komma ut och andas annan luft än vad fläkten på hans Xbox-360 ventilerar ut. Även mina Bangerz Loow och Millzors skulle med och hänga i gäng.

När jag är klar med mitt badande och duschande så springer jag ner i handduk till mitt rum där jag skulle från nakenhet bli beklädd. Rätt var det är så hör jag knackningar på mitt fönster. Jag tittar ut mellan mina gardiner och ser en stycken Millzors och en stycken Loow. Dom perversa snuskisarna stog och spionera på mig. Tänk om jag hade börjat klä på mig och stått utan handduk. Då hade ju dom fått gå i terapi livet ut. Hur skulle jag kunna förlåta mig själv för det lixom !? Så jag springer till dörren och släpper in dom små liven, varav Loow vräcker ur sig "- Varför ser du så chockad ut !?" Jaa, varför skulle jag göra det ? Folk brukar ju stå och knacka på mitt fönster runt midnatt när jag står näst intill naken i mitt rum.

När jag hade fått på mig kläder och gjort allt jag skulle göra så inväntade vi Kiss-Steffe. Vi drog oss sedan mot vårat favorithak, även kallat Statoil. Jag va lite hungrig så det vart en Fransk varmhund för min del. Lollo berättade också att hon hade fått slut i sina batterier i sin dild... Ja, i sin leksak. Så jag fick köpa med en banan åt henne. Vi stog och velade en stund om vad vi skulle göra. Lollo envisades om att hon var trött och ville hem för att nanna kudde. Men detta gick vi inte med på. Så kom någon på den kloka ideén att vi skulle dra en sväng till Arboga för att hälsa på Borg. Så vi sätter oss i bilarna och äventyrar med siktet inställt på Arboga.

Väl framme hos Borg får vi reda på av hans kompis som är där att Borg sover. Så vi alla stormar in och väcker honom. Det första han säger är att vi ska kolla på hans däck som står uppstaplade i ett hörn. Vid senare tillfälle bekänner han också att han blivit arg på en kille och tänkte hämta en motorsåg för att såga av hans arm. Lustig kille den där Borg. Men ett gott skratt fick man iaf.

Vi vart inte så långvariga i Arboga. Så efter lite skitsnack och youtube-klipp satte vi oss i bilen igen mot Örebro. Flickorna var trötta, så dom åkte hem och sov. Jag och Kiss-Steffe hade fått labbarna om ett nytt 360-spel. Så våra planer var att åka hem till honom för att spela så klart. Men med ett obligatoriskt stopp på Statoil ännu en gång för att köpa vaken-juice. 3st Powerade köpte jag. Ni vet dom där blåa. Detta inköp gjordes med hopp om att jag skulle hålla mig pigg, men tror dessvärre att resultatet kommer bli att jag kissar blått istället.

Vi satt och spelade men fick även besök av Jove då hon hade chansen till en rast. Så det vart lite skitsnack med henne en stund innan jobbet kallade igen. När vi åter igen var kvinnofria så fokuserades alla våra sinnen till TV:n igen och fortsatte spela. Tiden gick och Jove skulle hämtas. Så jag tog chansen att bli hemkörd på samma gång. Det nalkades Karaoke hela vägen hem. Låtlistan innehöll endast Björn Rosenström favoriter.

Så nu sitter man här, sneglandes på klockan och sängen. Om jag lyckas få liv i Fis-Louise, så tar vi nog en tripp till Nora för att göra upp det sista med min kommande tatuering jag ska göra i Mars. Tiden är bokad och klar, men det känns som att det vore ett plus om hon faktiskt visste vad hon skulle tatuera också.

Så om jag klok nu, så beger jag mig till sängs för att jag ska bibehålla mitt glada humör tills imorgon också.Om man inte vet var man ska är det ingen idé att skynda sig. Man vet ändå inte när man kommer fram.Tack för mig...

Cruise & RapduellerNu
har man kommit hem efter att vart ute och svinat en stund. Efter endel velandes på msn mellan mig och Loow så kom vi fram till att hon inte har något liv och att jag är ledig, så varför skulle vi inte dra ut och svina lite.

Våran första anhalt vart på norr där vi skulle träffa Lillen och hans polare, dom hoppade in i våran G-Ride sen gled vi vidare mot statoil där jag och Loow införskaffade oss varsin Redbull för att vi skulle kunna hålla oss vakna. Jag lyckades dock spilla ut halva min Redbull rakt ner i knät och kände hur mina kallsonger drog åt sig vätskan. Det fanns vissa konspirationer om att mina genitalier skulle få vingar och kanske flyga ifrån mig, men vadå shit happens lixom.

Vi lämnade statoil och drog oss vidare mot Dannie´s mamma där vi mötte upp Dannie för diverse hemliga uppdrag. Jag vart kvar hos Dannie en sväng, men efter en kort stund kom Loow tillbaks för att plocka upp oss båda. Vi drog oss vidare mot Kiss-Steffe där det spelades TV-Spel som vanligt. Att se Dannie spela TV-Spel är ungefär som att få ett epileptiskt anfall. Kan bara tänka mig hur det känns för henne när hon spelar.

Vi hade lite lösa planer på att rulla vidare mot haket där det festades, men både jag och Loow kände hur våra ögon trottsade oss fastän vi hade tryckt varsin Redbull. Nu hade iofs jag halva min Redbull i skrevet och Loow har druckit sig imun mot dem, men man tycker att man borde fått lite power. Men icke, vi var mycket trötta filurer som kände att det var dax att kalla det en dag.

Vi körde hem Dannie igen och begav oss mot "Svärorten" som Loow uttryckte sig så fint på när vi rapbattle:a på väg hem. Loow har någon nisch om att man måste säga "Jau" i slutet av varenda mening när man rapar. När jag försökte förklara för henne att detta absolut inte är en utav hiphopens element vart hon istället arg på mig och trotsade som en könsdebuterande 14 åring. I vilket fall hade vi roligt när vi flowade i rim halva vägen hem.

Jag har en väldigt paradoxal känsla för tillfället. Jag är ganska trött, men vill ändå inte lägga mig. Är det nu man ska singla slant och bara lämna allt åt slumpen ? Jag vet inte riktigt. Man kanske ska slänga på en rulle och somna in när kroppen anser att det är dax. Det är ju en dag imorgon också.


Om du försöker hitta hem men istället hittar en grop, kan du försöka att leta efter en grop. Då skulle du med all säkerhet inte hitta en grop, vilket skulle vara bra, för då kanske du hitter någonting du inte letar efter, vilket skulle kunna vara precis det du letar efter.

Yippi-Ki-Yay Motherfucker, Ha En trevlig Helg Så Kanske Poletten Trillar Ner

Tack för mig...

Jag Lever, Jag Lovar !!!För alla er som trodde att jag hade dött, så är så inte fallet. Va synd tänker vissa nu, men jag vet att ni hatar mig bara för att det är så många som älskar mig.

Jag har knappt gjort något idag, men ändå så är jag ganska nöjd med dagen. Hela min dagsfilosofi som jag skrev om igår gick åt skogen. Min kropp var lite i strejk idag från gårdagens hårda pass. Men ändå kände jag någon typ av dragning till att träna mera. Även fast mina lår och ben kändes som att dom stog i eldsvåda, så bestämde jag mig för att ta på mig träningskläderna och dra en joggingtur. Vilket jag nu i efterhand anser som ett ytterst klokt val. Det känns så skönt i kroppen efter att man har tränat.

Egentligen skulle jag vart med på en pokerturnering ikväll där jag kunde hovat in massa cash, men av flera skäl vart inte turneringen av. Men det kommer flera gånger.

Mina resterande visioner för av vad som består av denna skenheliga dag blir nog till att bada lite bubbelpool. Om jag orkar, så kanske jag till och med sätter mig i bastun en sväng för att svettas av lite fett som är helt fel oplacerat på min kropp. Har jag riktigt mycket energi kvar i kroppen, så kanske det blir att göra lite små träningar i bastun. Haha, det där kan tolkas väldigt fel. Men jag menar på att kanske göra situps eller andra fysiska övningar som bygger muskler och bränner fett.

En större del av dagen har min hjärna präglats av en ambient visions jag har i skallen. För att prata ren svenska, så har jag en vision om hur en mix ska låta som jag vill göra. Jag hör hur mixen blir i skallen, sen gäller det att få ner det till verklighet också. Ibland när man har en sån vison, så slutar det med att låten blir helt annorlunda än vad man hade tänkt sig från början, men ändå att ens vision har tagit en dit. Så det brukar sluta bra i slutändan i alla fall. Jag måste bara slutföra min vision i skallen för att kunna påbörja mixen. Men jag kör skalman taktiken, med andra ord låter jag saker ta sin tid. Brukar sluta bäst då.

Nu ska jag använda min slötid till något helt ovettigt. Det kanske kommer ett inlägg senare ikväll.

Du kan inte alltid stanna i den egen hörna av skogen och vänta på att andra ska komma till dig. Du måste gå till dem ibland också !
- Nalle Puh


På väg nånstans och vet exakt vart jag ska. Våran väg hit den har varit fucked up rakt av. Säkert nyttigt för oss men det skiter väl vi i nu. För när jag är lycklig kommer  musiken ut.

Nu är det sol på min sida !Tack för mig...

Slitage !Nu måste jag
ännu en gång gråta ut, men alla våra kändisar gör ju det i Se & Hör så varför skulle inte jag få göra det. Jag har så groteskt ont i min kropp, altså sjukligt ont. Det är nu man inser hur lite man har ansträngt kroppen riktigt ordentligt. Men det är ändå lite paradoxalt. Även fast jag har ont, så är det skönt på något sätt. Nu tänker du att jag nån typ av machokist, men så är det inte riktigt. Måste va nån kroppslig belöning som gör att det känns skönt för att man har rört på sig. Att jag har ont i knät är ganska förstårligt eftersom jag dunka den rakt ner i golvet, men resten måste bara vara från dålig smörjning i kroppen.

Jag är ganska trött känner jag. Jag höll på att somna till hos Kiss-Steffe, men lyckades ändå hålla mig i schack. Jag har en stark känsla av att jag kommer sova tungt och skönt inatt. Förhoppningsvis inte vakna med allt för smärtsamma känningar, Om fallet blir så, så korar jag morgondagen till veckans vilodag då enbart sofistikerad lathet gäller. Vilodagen kanske skulle innehålla bubbelbad och bastu för att mjuka upp kroppen lite. Bara tanken av det får mig att må bra.

Jag har börjat med ett kosttillskott. Detta påtvingades av Madame Hanna. Hon ansåg att detta var ett måste för mig som inte äter fisk. Kosttillskottet är nämligen Omega-3, vilket är fiskolja. Enligt konsumentverket ska man äta fisk 3ggr per vecka. Jag äter fisk typ 1g per år på sin höjd, och då äter jag någon fiskpinne eller en McFish på donkan. Hur mycket som är fisk i det går nog att diskutera. Men nu har jag tagit tag i saken och ger mina fiskoljepiller en ärlig chans. Funkar dom vare sig det är placebo eller äkta effekt så kan jag tänka mig att fortsätta med dom.

Nu ska jag nog surfa omkring på nätets alla vågor och se vad jag kan lära mig för nytt idag. Det blir nog inget allt för advancerat eftersom min hjärna ligger halvt utanför min skalle och pekar mot sängen med en arg blick.


Tack för mig...

Micro Blogg

Jag känner att det är läge för en micro blogg då jag sitter här hos Kiss-Steffe. Jag är helt slut i kroppen efter spelandet på anstalten. Det vart ett par hårda och intensiva timmar vi spelade. Men kul var det, sjukt roligt faktiskt. Riktigt trevliga grabbar måste jag säga. Första matchen vann dom egentligen med 8-9, men sen körde vi sista målet vinner, vilket var vi som gjorde. Så vi säger att vi vann, men enligt dom vart det lika. Andra matchen mot en annan avdelning fick vi spö med 17-15 eller nått liknande. Men vi hade faktiskt kört slut på oss rejält innan, så det räknas inte. Jag lyckades även skada mitt andra knä som faktiskt inte jag hade ont i innan, men nu gör det ont iaf.

Nu ska vi kolla vidare på Southpark filmen sen ska jag och Loow bege oss hem för natten. Vidare bloggning kanske görs senare

Lollo Hälsar att hennes film "Ta mig i tvåan 4" kommer ut i sommar. Vi kan inte längta mer tills att den kommer ut.


Tack för mig...


Lovely Day !Sjukt underbar dag idag. Humöret är på topp och solen skiner så att man får kisa när man strösar omkring ute.

Jag är oväntat pigg idag. Som jag nämde igår, så var jag vaken i ca 30h utan att sova. Jag kom inte i säng förens 02-tiden, så jag trodde jag skulle vara helt gängpaj idag. Men när jag fick mitt uppvaknings telefonsamtal, så vart jag rätt så snabbt pigg och glad.

Idag består dagen av att luncha någonstans med Hanna, sen rullar jag vidare mot Kumla Anstalten där jag ska spela innebandy med grabbarna. Det kommer att bli sjukt spännande faktiskt.  Mer om hur detta har gått kommer såklart att finnas på bloggen inom en snar tid.

Nu har kampen med min vikt och hälsa börjat. Just nu står jag på ca 77kg. Beroende på om jag har kissat eller inte, då väger jag ca 76.4kg haha. Jag är inte så mycket för just det där med att gå efter vikt och siffror. Men det är intressant att se åt vilket håll man går åt när man tränar och så.

Nu tror jag att jag måste göra nått vettigt innan jag ska röra mig mot stadens hala gator.


Tack för mig...

Party Dominate !

Maniak - Party DominateHär gott folk har ni den tunga mixen. Studsa och njut !!!

Ny Mix !!!

Enjoy !
Just nu jobbas det på ännu en mix. Den kommer va fetare än någon annan. Går allt som det ska så kommer den ut inom det närmaste dygnet. Håll ögonen öppna. Ni vill verkligen inte missa den kommande mixen ! Mixen kommer att heta "Party Dominate".

Im BACK !Yeeeah Bitches !!!!
Jag är tillbaka. Jag vet att ni har saknat mina totalt värdelösa rader. Men nu behöver ni inte längre sukta efter mig.

Jag är tillbaka, men framför allt är mitt internet tillbaka. Vilket är ett oerhört viktigt för att kunna blogga. Jag har försökt blogga via röksignaler, men känner inte att jag fått någon direkt respons av någon.

Så vad har försiggått den senaste tiden... Ja du, för mycket måste jag nog säga. Men inte på ett dåligt sätt. Ett sjukt bra sätt. Vi Bangerz har hittat på crazy shit som vanligt. Allt det där lämnar jag till mina Bangerz bloggar. Så vill ni veta något om det, så vänd er till dom.

Egentligen hade jag inte tänkt att skriva speciellt mycket här idag. Jag har nämligen vart på massa äventyr hela dagen och natten. Jag har inte sovit på snart 30h. Därför är jag inte jätte pigg på att skriva en lång bok som jag brukar göra. Jag ville bara meddela att jag är BACK IN BUSINESS !!!

Mycket mer bloggande kommer framöver, jag lovar !
Tack för mig...

Long time no see...

Jag har inte bloggat på skitlänge. Jag är kass, jag vet.

Och att BBB valde att bajsa snett på mitt internet har inte varit till speciellt mycket nytta heller. Nu är jag utan internet i ca 2 veckor. Som tur har morsan mobilt nät som man kan sno lite då och då.

Det har hänt mycket på sistonde, tyvär så har jag inte tid att rabbla upp allt just nu. Jag menar, vi gör alltid så roliga saker så skulle ta mig en evighet att skriva allt som har hänt sen jag blogga sist.

Jag har dock lyckats att ta mig tiden att klippa ihop en ny film. Filmen är från i vintras då vi släpade Dannie på en pulka bakom bilen. Och fort det gick också.

Kolla in filmen HÄR !


Tack för mig...

RSS 2.0