Folk, Människor & Hat
Får ni nångång känslan av att ni känner en stark irritation på någon eller något ? Den senaste tiden har jag nämligen känt så. Jag tänker självfallet inte skriva här vem eller vad det är. Men grejen är att jag blir såpass irriterad på personen i fråga, så mycket att jag blir förbannad på mig själv att jag ens lägger ner energi på att irritera mig så mycket på någon, som enligt mitt tycke är helt... ja vad ska man säga... iaf totalt meningslöst att ta kraften ur sig själv att tycka illa om någon så mycket. Ännu konstigare är hur det kan svänga så mycket. Med det menar jag alltså, att man kanske tyckt om personen innan, man kanske tyckte om personen känslomässigt, eller bara tyckte om hur personen var. Jag antar att det hela grundar sig i hur personen förändras, och kanske själv hur man ändras. Om man dag 1 tycker om en person pga deras schyssta och roliga personlighet, så kan juh den faktiskt ändras. Personligheten hos människor slutar aldrig att ändras. Men man har juh vissa grunddrag. Nån kanske har aggressiva grundrag, eller nån kanske har dom "glada" grunddragen. Vilket kan va ganska förvirrande för vissa, och kan också bli jobbigt för den som oftast håller sig till sina grunddrag. Jag menar, om du har det glada grunddraget oftast, och sen under nån period blir deppad eller nått, så kommer folk reagera. Vilket leder till att man känner att det är på nått sätt fel att man inte får känna sig nere eller ledsen. Nu kom jag lite off-topic.

I detta fall är jag irriterad och känner negativa känslor mot personen, och som sagt ovan, så blir jag ännu mer förbannad för att jag faktiskt gör det. Så allt blir bara en ond cirkel. På ett sätt vill man bara skrika åt personen, och tala om för den hur mycket man ogillar honom/henne. Men samtidigt vill man inte ens se personen. Speciellt också om den personen har gjort dig känslomässigt illa. Det blir en paradox mellan att vilja men ändå inte. Så vad ska man välja då ? Ger man sig in och förklarar för personen hur mycket man ogillar den, så kommer det antagligen snöbolla vidare. Och hur långt får man gå ? Är det ok att göra personen illa, om man har blivit sårad själv av samma person ? Jag tror inte riktigt på den teorin själv, men den är bra lockande ibland. Men då känns det lite som att man är nere på samma låga nivå som personen i fråga. Man skulle nog kunna kalla det ett dilema. Men igentligen, om man ska va enkel, så är det inge större problem. Det är bara att ge fan i det, och inte lägga ner någon energi på saken. Men kolla nu då, jag sitter och skriver en lång grej om det hela. Är inte det att lägga ner energi ? Joo, de tycker jag. Men kanske detta sätt är bättre än att ställa sig i ansiktet på personen och få sitt raseriutbrott. Skulle ens personen ta åt sig av vad man sa ? Nej, antagligen inte. Iaf inte i mitt fall. Personen i mitt fall är har ett groteskt tunnelseende. Så där har vi ännu en anledning till att skita i det. Och ska jag agera som någon moral-snut och berätta för folk när dom beter sig som svin ? Känns inte som att det riktigt ligger på mitt bord.

Men den här känslan, den ligger och gnager i magen. En riktigt störande känsla. Även fast jag inte alls brukar vara den jätte aggressiva personen som slåss, så kan jag se mig själv som i en film, där jag plöjer mina knogar genom personens mun och ser hur tand för tand lossnar dessto längre in jag kommer med näven. Hur man ser ögonen fylls av skräck och smärta. När man drar ut näven efter det hårda slaget så sitter det fortfarande tänder och tandflisor kvar i handen blandat med blod och saliv. Personen ramlar bakåt, landar på rygg, håller sig för munnen och man bara stirrar blint på personen som ligger där med tårfyllda ögon och massvis med blod som rinner ut genom munnen. Och helt plötsligt så försvinner känslan, och man har botat sin "irritations-infektion".

Bara de fantiserandet kan få mitt aggressiva sinne till ro. För en stund iaf. Men sen kan det lätt antändas när man blir påmind eller på något sätt reflekterar något som har med människan att göra. Ska man behöva att gå omkring och tänka som en psykopat varje gång man känner irritationen närma sig ? Enligt mig låter det som en väldigt dålig plan. Men vad ska man göra då ? Jag har faktiskt inget bra svar, förutom att bara skita i det. Men jag kan inte. På samma sätt som jag känner att jag fullständigt skiter i personen, så intresserar den mig också. Intresserar på ett ganska konstigt sätt. Jag har ännu inte lyckats sätta någon typ av ord på just denna intresse. Hat-intresse kanske ? Kanske samma som Hat-kärlek. Ganska paradoxalt.

Jag försöker vara den som sällan har fördomar för andra människor. Jag vill gärna ge personen en chans att verkligen visa vem han/hon är. Ibland en gång för mycket. Eller så kanske det är så att jag får det riktiga svaret med en gång, och personen är ett svin. Men att jag ändå ger dem en chans att ändra på sig, och en chans till, och en till och till... och sen hela tiden hoppas på förändring. För jag vet att folk kan ändras. På både gott och ont, men alltid på gott i mitt tänkande. Men verkar som endel aldrig lyckas klara av det. Även fast dom får oräkneliga gånger på sig att ordna det. Sorgligt men sant.

Jag börjar smått tappa intresse och ork för människor som bara vänder kappan efter vinden. När dom förlorat nått som va bra innan, så går dom sedan tillbaka till det som kanske va OK innan. Även fast personen talat så mycket skit om tex personen innan, hur mycket han/hon hatade den andra osv. Men som jag sa innan, så fort de som va bra försvinner, så går den tillbaka till det som va ok innan. Bara för att personen inte har något annat. Men varför har den inget annat ? Ganska självfallet igentligen. Beter man sig som ett svin så får man heller inga vänner. Nån enstaka kanske, men det är bara en tidsfråga innan personen eller personens få vänner hugger en i ryggen. För antagligen är båda personerna lika sviniga. Annars skulle man inte dras till varandra ?

Ganska underligt att människor kan dras till "sånna" personer, när man vet sen tidigare hur falsk personen har varit. Med falsk menar jag flera saker, ett par exempel kan vara att personen ljuger eller baktalar andra. Kan också vara att personen alltid anser sig som bättre än alla andra, och alltid ser ner på andra. Kanske enbart för att personen vet om sina svagheter. Jag menar, man märker när man inte har så många kompisar kvar. Det kan juh omöjligt va fel på ALLA andra när dom bara börjar försvinna. Felet måste va grundat i sig själv. Men hur kan man då förlita sig på en sådan människa ? Om man kanske är lika blåögd som mig och alltid hoppas på förändring, fast man vet att det inte kommer att ske. Inte permanent iaf. Kanske för en stund, när personen gör sitt tillfälliga försök. Men hoppet är vell det sista som överger människan. Men nu i mitt fall, så har hoppet för vissa personer blivit totalt övergett. Jag avskyr att behöva säga att jag hatar någon. Hat är (iaf för mig) ett väldigt starkt ord. Visserligen kan det slinka ur en att man hatar någon när man är förbannad på någon eller så. Men man menar sällan vad man säger när man är så arg att man inte själv styr vad som kommer ur keften på en själv. Men ja börjar tvivla på mig själv, om jag faktiskt avskyr ordet "Hat" så mycket längre när det gäller vissa personer. Men detta är ännu bara tvivel. Ska man verkligen definera hat så betyder det att är en "passion" (lidelse) där grunden är en olustkänsla vid föreställning om hatets föremål och som yttrar sig i ett permanent begär att skada detta.

Som ni ser är min så kallade "irritation" väldigt nära denna "passion". Men om jag själv får bestämma, så ser jag mig helst inte att skada personen. För på samma gång känner jag mig idiotisk att ens lägga ner energi på personen i fråga.

Jaja, nog om detta... Ett litet uttalande om hur min magvridande irritation utspelar sig ibland. Men jag kommer nog lyckas komma över att känna dessa negativa känslor mot personen nån gång. Kanske personen själv gör att jag ändrar inställning, eller att jag själv bara rent av slutar tänka på det.

Tack för mig...

Rainy Tuesday...
Seg dag idag alltså... Det hela började med att jag försov mig. Vilket inte alls är så bra, men sånt händer ibland. Missa iofs bara en lektion, så de va lungt. Man tänker så konstigt när man är nyvaken. Jag vaknade till, och hade bara snoozat lite för länge, inte alls så de va nån större fara. Men då tänker jag istället, "äsch, jag är trött... jag somnar om" Vilket är helt idiotiskt. Jag satte mig till och med upp, men ändå lägger mig igen. Så istället försover jag mig till kl 08 istället. Jag ska igentligen gå upp 05:30. Bra slut i huvudet är man när man är nyvaken. Men men, som sagt sånt händer ibland.

Resten av dagen har vart ganska lungt. Jag råkade dessutom tappa min mobil i en bil när jag skulle få skjuts till bussen av en i skolan. Jag får typ fantom-vibrationer i låret. Den brukar vara där o vibrera ganska ofta, men nu är den inte de. Men ibland känns det som den ligger där och vibrerar. Är skönt på ett sätt att vara utan också, kan bara inte reta skiten ur mina bangerz med jobbiga sms. Men får ta igen det imorrn istället.

Kvällen börjar närma sig slutet, och ikväll ska jag lägga mig tidigt. Hade jag tänkt iaf, men det blir juh aldrig som man tänkt sig. Brukar juh alltid smita nått imellan. Men nu får det nog va nog från mig...


Tack för mig...

Ny Tid Ny Strid...
Yes ! En ny vecka har begynats. Denna underbara måndag har vart rätt så lugn. Även gårdagen vart en hel dag med enbart slapphet. Gårdagen spenderades till mestadels hos Mongloow.

Men Lördagen då...
Den va totalt priceless. Det nalkades pyjamasparty för hela slanten. Och pyjamasparty vart det kan jag lova. Det va jag, sarah, milla och mongloow. Om jag nu får äran att kora den tyngsta pyjamas outfiten, så måste jag nog va så ego och kora mig själv. Jag hade absolut den hetaste pyjamesen. Jag är inte ett dugg orolig för att det inte kommer smyga fram diverse bilder och film från denna tungt rosa kväll.

Kvällen började med att Milla hämtar upp mig i kårsta, med bilen packad av Mongloow och Sarah. Sen bar det iväg mot Coop för att införskaffa party godis och dricka. Precis innanför ingången hittar Sarah en kedja, vilket hon använder att sätta runt halsen, och springer runt som en galen hund. Så sjukt kul. Mongloow ordnade också en liten tillställning då Milla lurade i loow en napp som hon hittade nånstans på coop.

Efter att vi lyckats inhandla våra svull-snacks så rusades det mot Loow där pyjamaspartyt skulle hållas. Där jag också fick ta på mig mina nyinförskaffade rosa pyjamas. Nästan så jag själv tyckte jag va snygg. Men jag tror nog inte att resterande party medlemar höll med. Planerna för natten va att kika på sagom om fisringen filmerna. Inte riktigt min typ av rullar, men va kul att titta på dom när man faktiskt la ner lite intresse och energi för att fatta filmerna. Första filmen va rätt seg, de som jag såg från den andra tyckte jag va lite bättre. Lite mer "drag" i den. Men kul va de, många sjuka incidenter den natten. Även morgonen därpå va kul... och ja Sarah, JAG ÄLSKAR DIG! Tror Loow gör det igentligen också, men vågar bara inte säga det. Även Loow fick smaka på sin egen medicin när jag nös ut 2 vindruvor från näsan på henne. Där fick du !

Sarah fick nog igång hela lillån när hon skulle demostrera hennes vackra opra röst. Tur som man har, så fick jag höra den två gånger. Mycket begåvad kvinna de där.

För att summera pyjamaspartyt: Lite smått gay med den rosa utstyrseln, helt ok pyjamasrullar, godiset smakade bra (tills zebb-o käka upp den) och alla hade riktigt tunga pyjamas på sig. Summa sumarum, TUNGT PYJAMASPARTY !

Nu är det sena kvällen, Milla och Loow va precis förbi på en nattfika i månskenet. Imorrn är det plugg som vanligt, så jag känner att jag borde lägga mig till kojs.

För er som inte visste, SAW 5 har premiär den 7e November. Enligt mig, ett måste att ses. Jag kommer va där den 7e iaf, så vi kanske syns där.

Hans budskap är rättfärdigt. Hans kärlek är evig. Hans gåva är livet.

-Saw 5


Tack för mig...Ännu en vecka...

Japps, ännu en vecka har trillat förbi bara sådär. Det går ruskigt fort nu för dagarna. Denna vecka har jag faktiskt samlat endel vuxenpoäng, nästan så man blir lite stolt över sig själv. I början av veckan kom jag hem till Monglow, sen helt plötsligt fick jag en bitchslap med febran. Mådde piss. Men grejen var att jag hade en redovisning att göra dagen därpå i skolan. Och det kändes bra onödigt att inte åka till skolan och göra redovisning, efter ett antal veckors arbete. Så när jag vaknar på morgonen kändes det värre, jag hade ingen lust alls att ens röra mig. Men jag hade bestämt mig att jag skulle åka dit, iaf bara åka dit, göra redovisning sen dra hem igen. För jag hade redovisningen det första jag hade på morgonen. Så jag drar mig upp iaf, tvär förkyld med sprängande huvudverk. Men jag kom iväg, gjorde min redovisning och fick till och med en stjärna i kanten av min lärare som märkte att jag inte alls mådde godis. Sen tänkte jag att, eftersom jag ändå är i skolan, och slutar vid 14 snåret, så kan jag lika gärna stanna. Förkylningen börjar gå över, men det har vart en tung vecka.

Igår va jag och sarah på banken, den där människan kläcker ur sig så dumma saker ibland. Hon tror att, när vi är på qlimax så kommer hon bli jätte trött, så trött att hon svimmar, och vi inte kommer märka att hon har svimmat. Så vi kommer stå där och röja, och sen trampa på henne, utan att märka de. Hennes andra teori va att hon skulle bli bortrövad, och bli sexslav i amsterdam. Och bara få 10% av det hon tjänar in.

Igår va det underbara fredag. Jag älskar fredagar. För min del vart det en sväng till MM/Pasta. Jag, Milla, Mongloow och Sarah drog ut för att härja. Där jag också skulle träffa klasspolarn Danne. Det va en helt okej kväll. Sen skulle Mongloow köra mig, och vart arg för att jag tog tag i ratten och försökte veja av vägen. Men jag ansåg att vi hade så tråkigt. Lite spänning måste man ha i tillvaron. Skärpning Mongloow !

Idag är dagen D. Denna dag har vart både efterlängtad och föraktad. Jag, Loow och Milla ska nämligen ha pyjamasparty. Grejen är att man MÅSTE ha fula pyjamas på sig. Men, jag hade inga pyjamas. Så för ett par veckor sen gick jag och Milla ut på pyjamas jakt. Mitt tankesätt är såhär, om jag ändå ska på pyjamas party så måste jag ha riktigt bögiga pyjamas. Det är lixom illa nog att jag ens ska medverka på ett pyjamasparty, så mina rosa pyjamas byxor med tillhörande rosa tröja är lixom bara toppen av detta gayberg. Men, man måste prova allt. Jag har aldrig varit med på ett pyjamasparty. Jag tror det kommer bli skit kul, mula massa godis och va uppe hela natten. Sen måste vi också ha kuddkrig, för det har jag sett att dom har på filmer. Milla har också tvingat mig att jag måste ha mitt hår rakt upp i en tofs. Kommer fan se ut som lilla-my i mumindalen. Hoppas vi skippar den där delen man målar varandras tånaglar. För då kommer min mamma bitch-slapa mig till atmosfären. Bilder på detta evenemang kommer säkerligen nog att publiceras nånstans nära dig. Jag vet inte om man ska vänta med spänning eller bara rent av lida tills man dör.

Jag måste bara fråga... Hur kan man vara så bajsnödig att man nästan tappar analen ? Det va en utav diskusionerna jag och Sarah hade. Hon va nämligen så bajsnödig. Men enligt mig är hennes teori fel. Men det är bara jag.


Tack för mig...

Tänd ett ljus !

Varje kväll tänder jag ett doftljus, för alla utsatta människor i världen. Idag tänker jag på sjukdomen AIDS, och alla dess miljontals offer. AIDS sprids genom knark och sex. Om alla slutade med knark, och att ha sex på första dejten skulle AIDS försvinna. Många tror att det enda sättet att visa kärlek på första dejten är genom samlag. Men det finns faktiskt andra sätt att visa kärlek på än samlag. Som erotisk massage tex, sådär kul tycker jag. Alltså, tänk om alla kunde sluta tänka på sex hela tiden. Det finns vell andra saker i livet. Roliga saker. Som roliga komedier... Och roliga kommentarer. Men AIDS kan juh som sagt spridas genom knark också. Men hallå, måste man knarka ? Det är dyrt, ohygeniskt och förstör en rolig fest, sådeså! Min kompis Ester har haft AIDS 5 gånger. Nu är hon rädd att jag också ska få det. Hon bara gråter. Jag tycker det är jobbigt när Ester bara gråter hela tiden. Så jag har sagt till Ester, att om jag får AIDS, så ska vi hoppa tillsamans till Nangiala. För där finns det inge knark, AIDS eller erotisk massage. Hur som helst, det är synd om alla miljoner människor som har AIDS. Det här ljuset är för dom. AIDS är dumt, erotisk massage är tråkigt och jag hoppas att Ester slutar gråta snart...

QLIMAX -08

The new generation of the day unite,
Show the world your skills with dedication and pride,
On the streets on the beats everyday and night,
Let the kick and the bass be your motherfucking guide,
See the melbourne shuffle in australian streets,
moving left and right on the hard-dance beats,
You got the belgian moves on the tekstyle of french,
Like the Dutch got there own kinda hardstyle dance,
The scene has grown so big. This is only the start soon the whole wide world will have a heart for the hard,
and to be as one every day and night with the kick and the bass as a motherfucking guide !
22a November är vi på Qlimax !!! Fett tungt !

Helg !

- Nicole


ojojoj, vart ska jag börja. Jag måste bara inleda med ett citat från en tjej i skolan. Vi satt nämligen och hade engelska. Vi satt parvis och en utav oss hade ett foto,  och man skulle förklara vad som fanns på fotot, så skulle sin partner rita det man förklarade. Läraren stog och förklara vad och hur vi skulle göra, och när han va klar så kläcker hon ur sig efter ca 15sec tystnad... "- Men, hur ritar man på engelska?" Jag tyckte det va så klockrent, men sorgligt nog va juh hon seriös också. Jag tycker vi ber en bön för henne...

Annars då? Jofan, livet är underbart. Plugget går bra, mina bangerz håller fortet som vanligt och... jaa, jag är lycklig. Mycket tack vare mina Bangerz ! Dom får mig alltid att skratta, på nått sätt iaf... men Milla måste jag nog säga skrattar mest åt mig.  Jag kan titta mot henne, sen helt plötsligt så står hon och garvar åt mig. Som igår inne på den där brud kläd butiken. Så står jag i kassan, helt normalt. Sen tittar jag mot milla, och där står hon och flabbar. Vad har jag gjort lixom !? Men man kan juh inte motstå att själv få sig ett leende på läpparna när Milla skrattar, de går bara inte.

Fredagen då, jofan. Tyngst är vi. De vart lite GH3 med diverse alkoholhaltiga drycker hos Mongloow. Får juh heller inte glömma vårat fisduett vi hade. Loow är nämligen tvär kass i kaggen, förlåt Loow, va bara tvungen.

Efter allt spel och fisande så rockade vi vidare till MM. Hände en hel del roliga saker där, även mycket äventyrligt när vi skulle dra till bilen sen. Haha... oj oj oj. Stackars pojk. Men det vart en väldigt lugn kväll för mig. Villket va skönt för omväxlings skull.

Men dagens största ära går till min syster ! Hon fyller hela 8 år idag. Tung är hon. Jag satt och tänkte lite förut, just om att hon börjar bli äldre. Man brukar juh prata om "-Ja, vänta tills hon blir 14 och blablabla" Men jag satt och tänkte, att hon börjar bli så gammal så hon snart skaffar Lunar. Varför just den tanken slog mig vet jag inte... Men ligger det ändå inte en liten sanning bakom det ?  I villket fall, hon är tyngst och nu är hon 8 år.

Idag då ? Jaa, det undrar jag med. Jag måste nog collaba med Snubbelfot och Mongloow sen. För att se vad som happelate´ar.Tack för mig...

Underbara tisdag !

Mina Bangerz !Japp, det var den. Jag fick juh träffa mina hårdkokta Bangerz !

Dagen började med att jag och Milla drog till ikea där Milla skulle införskaffa sig nån typ av lådformad grej för att kunna få plats med allt hon har i sitt rum. Nej, inte riktigt, då skulle hon behöva en container. Men, där hon (enligt hennes svar jag fick) kan lägga sin hårtork. Ja, fråga inte mig. De va hon som sa det. Vårat äventyr som bestog av en jakt på denna ej ännu helt fastställda låda, gick ganska så snabbt. Hon vart kär direkt, jag kunde se det i hennes ögon när hon i säkert 3 minuter pillade fram och tillbaka på ett utav hjulen på lådan. Dessutom har Milla inte nått större förtroende på mitt korttidsminne. Hon frågade mig nämligen "- kommer du komma ihåg villken hylla och fack" Ja, sa jag. Men ändå på vägen dit, så tar hon ett papper och en penna och skriver ner det. Elaka tandtroll hon är. Jag minns fortfarande va det var.. Milla, Hylla 7, fack 1. SÅDESÅ !

Efter våran exotiska resa på ikea så drog vi oss mot våran andra gangiz, nämligen Hoe-Loow. Hon verkade lite drogad, men tror nog de va för att hon inte hade rökt på hela dagen. Dessutom fick jag en riktigt tung tröja från dom. Haha, tröjan va ett tecken på att mina bangerz känner mig allt för väl. Den va tvär grym ! TACK SÅ MÅNGA ! De roligaste va dock att dom slänger ur sig, "- den kanske är för stor" med lite sådär konstiga ögon. Med andra ord, "den är stor, men du är tjock också". Den passar nog utmärkt flickor.

Resterande eftermiddagen har bestått av att diskutera med stefan om det blir en resa till USA nu i oktober eller inte. Morsan satt i tele med en som faktiskt nog kan ta på sig jobbet, så också verkar vara riktigt bra. Men pengar kommer det att kosta. Hoppas bara på att de löser sig på bästa sätt iaf.

Klockan börjar ticka iväg mot sena kvällen. Jag ska nog slänga mig i sängen strax känner jag. Så man orkar med morgondagen i skolan.


Tack för mig...
Dagens IRC-citat

<Vico> min granne ser på porr
<Vico> jag får in hans trådlösa hörlurarDenna blogg var sponsrad av: Ikea´s labyrint

Damn !Måndag igen då. Jag var bra sleten imorse, eller har varit sliten hela dagen. Det vart en väldigt hård helg. Jag mådde juh inte så bra i fredags, så då menar jag på att det föll bort en dag för mig att festa på. Så jag va tvungen att ta igen det igår istället. Men jag tror jag tog igen den så pass mycket att jag ligger typ 10 festningar framåt. Det va för kul igår. Helt vrickat. Fan va vi hittar på äventyr när vi festar. Började med att vi vaknar hos min polare som bor precis mittimot MM. Vi hade juh festat innan, men självfallet är man på party humör så fort man vaknar. Så jag kliver ur sängen, går till kylen och klämmer i mig en bacardi som frukost. Sen började jag och brudarna bli lite hungriga. Så vi bestämmer oss för att dra till Hellas. Vi hade en liten baktanke också, BERS ! MM öppnade juh inte förens 17 tiden, klockan va kanske 1 eller nått. Så vi rullar upp till hellas. Beställer in värsta feting maten, så jävla god mat har dom där. Efter en skön maträtt och en stor stark var det dax att rulla vidare. Vi drog oss tillbaka till min polare som bor mittimot MM. Sen satte vi oss på Pasta baren och drack bers tills MM öppnade. När MM väl hade öppnat så sätter vi oss och snackar massa skit med grabbarna där inne och smuttar på bersen.

När vi hade druckit oss lite salongsberusade så bestämde jag och brudarna att vi skulle festa hos Hanna istället. Så jag beställde en platta bers sen bar det av mot Hanna. Där det vart nått så sjukligt röj. Festen kommer bli ihågkommen som "Naken Festen". Efter diverse grupp aktiviteter så vart Emmelie lite trött. Så hon somna, men jag och hanna va vakna till 04 tiden. Vi bestämde oss för att laga mat, efter vi hade svullat i oss burgarna så bestämde vi oss att gå till sängs.

Därav att jag är så trött idag. Men gårdagen va så lätt värd. Så jävla sköna brudar.

Nehfan, va ska man hitta på nu då. Kanske ta ett chillpill och glo på film. Nått spännande iaf.

Tack för mig !

Yeah Baby !Lördag... Och jag mår faktiskt lite bättre idag. Så idag tycker jag att man ska fira denna lördag. Villket jag ska göra. Hade tänkt dra till Emmelie en stund, men sen dra vidare ut till MM antagligen. Blir nog fresh. Jag har införskaffat mig en ny gelé, till håret alltså. Det är schwarzkopf´s "Got2B". På tuben står det "Glued" och jag kan till 110% hålla med om att det är som lim. För det första när man trycker ut skiten ser det ut som trälim. Så vill du att ditt hår ska vara exact som du vill tills nästa shamponering, så kör med Got2B. Riktigt tungt gelé. Sen kompleterar jag den med Got2B hårsprayen också, villket ger sin lilla stela touch. En liten sammanfattning. Vill du ha som att du har cement i håret. Så kör med Got2B produkter. Im lovin it.

Nehfan, jag ska ta och göra mig ordning, sen rulla mot bussen för diverse aktiviteter.

Tack för mig....Fredag !Japps, fredag är det... Men vad är fredag ? För mig innebär det mest helg. Fredagen i norden, enligt vissa forskare är uppkallad efter den fornnordiska guden Odens hustru Frigg. Andra forskare menar dock att den uppkallats efter gudinnan Freja, som eventuellt var samma gudinna som Frigg. Där fick ni lite historia kurs också.

Som sagt, fredagen innebär skojheter och slappa. Denna fredag dock är jag lite osäker. Jag känner mig sliten. Jag sov väldigt dåligt inatt. Hostade upp mina lungor kändes det som, har dessutom ont i halsen. Kanske ett tecken att man ska vila upp kroppen.

Så antingen blir det att ta ett chillpill och bara softa, eller att dra sig in till markbacken. Emmelie vill ha dit mig. Hon vill inte vara själv när hon är hundvakt. Men får se hur mycket jag igentligen orkar. Just nu känner jag för att bara softa, orkar inte röra på mig. Hade juh tänkt bersa och allt idag. Men känns ovärt just för tillfället. Tänk va skönt det vore att bara krypa ner under täcket och mysa. Låter faktiskt som en plan för min del. Men ändå så får man typ av "fredags-ångest" det är juh fredag. Man måste juh göra nått. Eller ? Kanske inte. Man kanske får ta det lungt när man springer runt och hostar som ett jävla SARS mongo.

Annars har denna dag hittils mest bestått av att kika lite i bloggens html koder och ändrat på lite små grejer. Lagt till ett par widgets osv. Inge större märkvärdigt, men i brist på annat vart det att leka lite med koden. Mina planeringar just nu är nog att slänga mig i duschen och filosofera på vad jag vill/känner för att göra idag.

Tack för mig...Dagens IRC citat:

<Tauren> Hagelberg: vad har hänt i ditt liv idag då
<Hagelberg> Du skulle aldrig tro mig. Det är sjukt vilket jävla liv jag lever.
<Tauren> ?
<Wes^away> Håll i dig nu, Tauren...
<Hagelberg> Vaknade i morse av att det bultade utav bara fan på dörren, typ konstant, visar sig att det är en ruskigt arg kille som vill veta vad i helvete hans flickvän gör i min säng.
<Hagelberg> OCh det ville jag också kan jag lova.
<Tauren> Haha blev det för mycket igår?
<Hagelberg> igår?! Hon hade tydligen kommit i fredags, det är söndag idag. Jag har inte bara snott nåns flickvän, nån jävel tattade en hel dag för mig.
<Hagelberg> Hur som helst...
<Hagelberg> Killen, som jag faktiskt öppnade dörren för, är jävligt förbannad och ska till att slåss, då kommer bruden som jag inte ens vet vad hon heter instormandes i hallen och ger sig på honom och vrålar åt honom och slår honom.
<Hagelberg> OCH KILLEN BACKAR!!
<Hagelberg> Aja, redigt psycho brud...
<Hagelberg> Hon får ut honom i trapphuset, nu har hela grannskapet trillat ut i korridoren och står och stirrar på slagsmålet där killen får stryk. Hon vrålar att allt är hans fel och att hon ändå aldrig älskat honom osv osv.
<Hagelberg> Sen smäller min ytterdörr igen, varpå jag inser att jag står naken... Och dörren är låst...
<Tauren> AAHAhahahaHHAhahAHhaHAhAHahaha seriöst??+
<Wes^away> Åh nu kommer det bästa.
<Tauren> Har du hört det här innan???
<Wes^away> Jag var där, lyssna nu.
<Hagelberg> Iaf, typ 5 sekunder efter att jag insett att jag visar dasen för mina grannar kommer hissen upp och det är Wes som trillar in i korridoren.
<Hagelberg> Strax efter... Från andra hissen kommer 2 snutar och flyger på det bråkande paret och försöker skilja dem åt. Jag står helt jävla handfallen och visar kuken för Wes, röven för grannarna och försöker komma på nåt vettigt att säga.
<Wes^away> hahahahaha vet du vad han säger?
<Tauren> Nä?
<Wes^away> "Asså... det här är inget bra tillfälle att komma, Wes..."
<Tauren> LOL! AaaahahahahahahahahahahAHAHAHHAhahahahhahahahahahahaha.....
<Tauren> Nae det där kan fan inte va sant!!!
<Hagelberg> ... Jag önskar att det vore total lögn, ärligt.
<Wes^away> Det är verkligen helt sant... HAHAHAHAHAHA...
Denna blogg var sponsrad av: Nordiska Gudar och SARS hosta.

Dude !Shit, bra trött är jag. Vart en hård kväll/natt igår. Och med det menar jag verkligen HÅRD ! Jag och Danne anländer på MM baren strax runt 15 tiden, då det redan då börjas bersa. Det va ganska tomt med folk inne på MM så vi beslöt att vi skulle gå in till pasta en stund. När vi kommer in så möts jag av Alexandra. Hon va där med nån annan tjejkompis. Efter en stund kom Emmelie och Hanna också, så vi alla sattes oss tillsamans borta där Alexandra satt och snackade massa skit och hinka bers. För trevligt må jag säga !

Efter en stund så började de fylla på lite med folk på MM så vi alla rörde oss in dit. Där vart det full fart, jag tror tom att Alexandra slet ut mig på scen för att sjunga. Hemskt misstag. Haha,  oj oj oj villka äventyr. Önskar man kunde skriva allt, men tror jag håller det för mig själv. Häpnadsväckande om inte annat. Nog första gången jag blir helt ställd så där. Men fränt var det.

När klockan börja närma sig natten och dom skulle stänga så ansåg vi att vi måste juh ha efterfest. Och då sa vi att det skulle va hos Hanna. Men jag och Alexandra och Daniel på något vis kom bort ifrån Hanna och Emmelie. Men efter en stund så bestämde vi för att åka hem till Alexandras pappa, men vi va inte där länge. Så jag ringde Tim och frågade om han va vaken. Mot min förväntning klockan 03 på natten va han vaken. Så vi satte oss i taxin och rullade mot honom. Vi tjoade och hade oss en stund. Sen vart vi lite trötta så vi gick till sängs. Men även där hade jag och Alexandra party. Massa musik och "ligg-dansade" om man kan kalla det så. Men ni fattar ? Man dansar, fast man ligger ner. Skit spännande. Vi somnade nog inte in förens långt in på morgonen. Varför sova när man kan göra annat.

Idag har det vart en ganska lung dag. Jag och Tim bestämmde oss för att dra en buffé på pizza planeten. Så jag vet vad jag har att vänta mig av min mage. Efter krubbandet så gav vi oss iväg mot krämaren för att kika MP3 spelare. Min har juh "spårlöst försvunnit". Den måste fått ben, för de vore vell helt fel att någon har snott den. Så jag köpte en ny MP3, jag känner att ha musik mobilt är ett måste. När man går, sitter på bussen eller annat lixom. Efter att ha köpt MP3´n så drog vi oss mot Najs Price, jag köpte ett par DVD´s till brorsan, köpte dessutom en dubbelskiva till mamma med Johny Cash. Hon har nämt någon gång innan att hon och Stefan diggar dom. Så jag tänkte va lite snäll. Efter det bar det iväg mot Game där Tim skulle kika in några PS2 spel, men det vart inget köp där. Sen ansåg vi att det var dax att åka hem. Jag har inte sovit många timmar idag, så jag är en väldigt trött människa. Planerna är att dra ut ikväll också. Ska visst bli Olearys med Emmelie och hennes morsa, och några andra. Så får se hur det går. Om jag ska orka det så måste jag nog dra en powernap tror jag.

Tack för mig...Dagens IRC citat:

<H_enke> En kompis berättade en helkul historia som är sann idag. Hans kompis tjej hade gjort slut med honom, och då belv han så sur att han lade räkor i hennes gardinstång. Efter några veckor stod inte tjejjen ut med lukten så hon flyttade tilll annan lägenhet
<H_enke> ....men hon tog med sig gardinstängerna :)::):):):
Denna blogg var sponsrad av: Smyg kyssande och Pattar.

Onsdag !!Onsdag, veckans partyday, ja förutom fredag och lördag. Men jag anser fredag som helgdag. Idag är man lite sleten. Vart en sväng på MM baren igår kväll. Tanken va att ta någon bers eller två. Men det vart visst flera. Ganska många flera. De va jag och emmelie som drog dit, men vart senare på kvällen besökta av Tim , hans polare och André. Då drog livet igång rejält. Rolig kille den där André.

Efter många öl vart det beslutat att det skulle bli hemgång. Så jag och Emmelie drog hem till brorsan för att söva våra onyktra skallar. Stackars bror fick ta soffan medans man själv låg och gottade i en stor säng. Men det var han som erbjöd sig då. Jag har den skönaste brorsan alltså. Har är hur grym som helst. Mycket roligt han säger och gör. Men stackarn va sjuk igår, ändå hade han humorn på topp. Helt plötsligt kommer det en toapappers rulle flygande över huvudet på mig... Va bara att tacka och ta imot.

Så man fick sig nån timmas sömn sen var det raka vägen till skolan. Men ikväll ska jag ta med Danne ut på MM för lite öl och knulla. Så det blir mys. Vi ska tugga på varandras skägg och ta på varandras penisar samtidigt som vi säger "Skön kuk".

Jag måste tilläga att jag och Danne tog varsin tugga utav en blomma idag i matsalen. En blomma som stog på bordet. Men jag tror nog att den biten jag tuggade av var mer god. Han spottade ut sin direkt. Min var nog lite mer saftig och smakrik.

Dagen har annars flytit på rätt så bra. Har håltimma nu, bra passande efter maten så den får slinka ner fint och skönt.

Nu måste jag ladda upp inför "After-School" som jag och Danne ska utöva. Skål !

Tack för mig....

Denna blog var sponsrad av: Bladtuggning och spermapapper.

School !Japp det är det som nalkas just nu. Sitter i plugget och har precis gjort klart ett psykologi arbete. Arbetet handlar om personlighet. Mycket intressant område måste jag säga! Så nu har jag nästan 1 timme på mig att göra annat. Så jag passar på att skriva ett par rader i bloggen. Det är juh betydligt mycket bättre väder idag än var det var igår. Så kanske blir en liten sväng på stan för att spana in lite kläder med Emmelie. Men nalkas nog också en bers eller två som avslutning på shoppandet. Vad som händer sen är rent äventyr. Alltid lika spännande.

Nehfan, nu ska jag nog porrsurfa lite tror jag. kanske skriver lite senare.

Tack för mig.. sålänge.

Måndag !!!Yes, tyngsta dagen i på veckan. Både bra och dåligt menar jag. Dåligt för att... ja de är juh måndag. Men bra för att jag faktiskt har sovmorgon på måndagar. Hur skönt som helst. Fast jag va ändå rätt så trött imorse när jag gick upp. Men kan juh vara för att jag och adde körde en ganska tung helg må jag säga. Tunga är vi !

Jag va nämligen i borås hela helgen och hälsade på Adde. Vi hade skit kul hela helgen, och det kändes som att vi faktiskt utnyttjade varenda minut vi kunde medans jag var där. Riktigt kul var det faktiskt. Och det verkar som att jag ska ner till gbg nu i veckan igen. Here i come baby ;) Spännande spännande... dreams DO come true !

Som sagt måndag... dagen flöt på ganska bra. Lite trist att det regnar hela tiden. Men shit happens, det vänder snart.

Jag måste berätta också att jag har påbörjat en liten "bantnings session" fast bantning låter fel. Jag menar mer att jag har börjat äta betydligt nyttigare än jag gjort innan. Som idag tex så åt jag grovt bröd istället för vitt bröd till frukost och en stor tallrik keso och en tallrik med sallad till lunch. Istället för flottig korv eller pankakor. Dessutom åt jag lika nyttigt till kvällsmaten. Så jag är lite nöjd med mig själv. När man står där i matkön och tittar på den inte så goda typen av maten, villket är den nyttiga och sen tittar på den betydligt mer smaskigare maten, så är det svårt att välja den som inte ser lika god ut. Men jag fixar det. Och så ska jag fortsätta tills jag själv känner att jag är nöjd. Ska inte gå så mycket på vad jag väger, utan mer till synes och känsla.

Imorrn är det planerat att dra en fika med Emmelie och kika lite på stan efter kläder. När jag va i borås vart det en hel del tröjor och så. Men måste nog köpa ett par byxor också. Lite dåligt med det hos mig. Men vädret avgör om man orkar gå mellan affärena, eller om det bara blir fika eller kolla på nån B-rulle. Känner att man blir helt seg av vädret, man blir tung i skallen och trött i kroppen. Iaf såhär på eftermiddagen.

Nu ska jag nog slänga mig framför brorsans projektor och kika lite family guy och kanske somna in för kvällen. Har en känsla av att det blir betydligt senare kväll imorrn, så måste lägga lite sömntimmar på bonus sidan så man orkar med allt...

Tack för mig...Dagens IRC citat:

<c4mper> fan det här händer inte!!
<dregen_slev> Vadå?
<c4mper> jag satt på mitt rum o varlite kåt..
<c4mper> o så kom jag på att min flickvän var i dushen..
<dregen_slev> Hehe ;)
<c4mper> så jag smög in i badrummet o klädde tyst av mig..
<c4mper> så jag står där naken med stånd o tänker överraska henne..
<dregen_slev> Hehe så ska de tas
<c4mper> så jag sliter undan draperiet, har kuken riktad mot henne, och säger "vad sägs om att suga lite på den här, baby?"
<c4mper> DÅ STÅR MIN J**LA SYRRA I DUSCHEN!!
<dregen_slev> LOL!!
<c4mper> vad fan ska jag göra? jag måste typ flytta till mosambique eller nått nu för att komma undan skammen..
<dregen_slev> Hahaha. Men var är din flickvän då?
<c4mper> jag tror hon e ute o röker eller något..
<c4mper> WTF! Nu öppnade min syrra dörren till mit rum o sa "jag visste inte att du hade en piercing"
<dregen_slev> LOL! Du blev just så jävla ägd av din syrra! Hahaha
Denna blogg var sponsrad av: Keso och slängkyssar.

RSS 2.0