Vem är normal?

 

 

 

Enligt statistiken är en procent av befolkningen schizofrena, sedan drabbas tre procent av olika sorters psykoser nån gång under livet. Sedan så finns det personer som inte visar tecken på någon psykos men som ändå kan ha vanföreställningar som endast inbegriper ett litet segment av verkligheten, ex: att ha för sig att man som liten varit utbytt på BB eller att man kommer från en annan planet. Sedan så förekommer det rätt ofta bland gamla människor med nedsatt hörsel att de upplever att folk smusslar med något runt om dem, de med nesatt syn kan föreställa sig saker näramre hallusinationsartat och allt detta på grund av att våra sinnen inte fugerar som de ska. Gamla människor kan på grund av sin glömska få för sig att folk går och gömmer saker för dem. Sedan så finns det personlighetsstörningar, sado-machohism, pedofili, borderline osv. Och så får vi inte glömma missbruksproblem av olika slag, alkoholism, tabletomani, narkomani, spelmani, köpmani, frosseri och annat. Och om man inberäknar alla deprimerade, tvångsneurotiker, ångestneurotiker och hysteriska människor så tror jag att jag har täckt jordens befolkning med alla dessa avvikelser som snarare verkar som "att det är normalt att inte vara normal". Freud själv sade att alla människor var mer eller mindre neurotiska.

 

Så om man räknar in alla dessa människor så skulle de nog utgöra en majoritet av befolkningen och man inser snart att normaliteten och det sunda förnuftet hänger på en subtil tråd. Dessutom kan man man säga att allt är relativt också. Alla människor har egna avikelser som i någons ögon inte skulle anses normalt. Alla människor har också vanföreställningar, men med finare ord kan det sägas vara illusioner eller villfarelser. Humor, förälskelse, ömkan är några exempel på subjektiva uppfattningar som alla kanske inte delar med en. Så vad är egentligen verklighet och allt som vi uppfattar runt om oss?

 

Alla människor tolkar världen utifrån egna subjektiva upplevelser. Vi associerar olika företeelser och saker dagligen i vår hjärna. Detta betyder att vi människor egentligen missförstår varandra hela tiden men tror att vi förstår varandra. Den bild och erfarenhet vi har i vårt huvud i olika situationer är inte densamma som en annan människa kanske tänker på. Enligt vissa filosofer är det till och med omöjligt att vi människor förstår varandra alls. För trots om våra bilder kan vara lika så finns det alltid detaljer i upplevelsen som skiljer. Och detaljerna kan vara våra tidigare erfarenheter. För en hund t.ex. väcker helt olika känslor från individ till individ. Beroende på om någon har blivit biten av en hund en gång medan någon annan kanske aldrig kommit i kontakt med en eller en tredje som haft en hund i hemmet. Det förklarar också hur vi med åren själva kan förstå samma saker som vi redan förstått innan men nu med en annan skärpa och omfattning. Ändå pratar vi människor med varandra dagligen och tror att vi förstår varandra. Även de minsta saker kan upplevas på olika sätt och därför kan vi säga att vi människor lever i skilda världar. Vi kan tyckas förstå att en annan människa har en annan uppfattning om hundar än vad vi har. Men hur förstår vi då detta? Betyder det att vi tagit del av den andra människans erfarenheter?

 

Människor ser olika saker som är kanske rätt ur just deras synvinkel. Ett bra exempel på detta är att en kirurg till exempel skulle vilja operera bort ett besvär, en internmedicinare skulle troligtvis medicinera och en psykolog skulle vilja behandla det psykologiskt.

 

Sen kan man vända på det och fråga sig hur olika vi människor egentligen är. Jung pratade om det kollektivt undermedvetna, vilket innebär att vi människor har samma symboler och urbilder. Är det ändå så att vi verkligen förstår varandra vi människor, att vi alla är på samma nivå? I så fall skulle det vara känslan och telepatin oss emellan som gjorde det möjligt, eller att vi alla är samma för att vi härstammar från samma universum.


Drömmen...Det är så skönt att ligga brevid dig och känna dina händer sväva över min kropp. Vi klickar ihop som en passande puzzelbit när vi lagt oss till rätta. Jag känner värmen, kärleken och ömheten som berör mig ändå fram i dina fingertoppar på min hud. Vi ligger bara där helt tysta. Jag hör dina hjärtslag. Det är så tyst att jag även kan höra ditt blod rinna igenom din vackra kropp. Det finns ingen bättre känsla än när du håller om mig. Jag har saknat detta länge. Jag blundar och bara njuter. Jag håller andan själv bara för att få höra dig andas. Jag öppnar ögonen för att skåda din vackra kropp. Men när jag öppnar ögonen går det en iskall blixt genom kroppen. Du ligger inte där, ingen hand som längre berör mig så fint. Det är kallt och det är tomt. Jag inser att det bara var en dröm. Jag gör allt för att somna om och återgå till när vi låg där. Men för varje sekund så glider jag in i verkliheten mer och mer, samtidigt som den kalla ångesten av min ensamhet kryper närmare och närmare. Saknaden av din närhet är nu verkligare än någonsin. Det känns som när solen går i moln. Det blir det kallt, och plötsligt har du ingen skugga. Jag är kall. Jag är tom.

Jag önskar att jag hade en drömfångare, så jag kunde ha kvar dig för evigt...

Ruby Tuesday !Japps, då var det Tisdag igen då. Veckorna går fort nu för dagarna. Och allt känns rätt bra. Jag har en hel del att se fram imot som gör att vardagen glider förbi snäppet enklare.

Som ni vet ska vi alla Bangerz strax dra iväg på en kryssning. Den kommer att bli så fet. Allt kommer spåra ur så grymt bra. Inte för långt efter våran efterlängtade kryssning, så ska jag och Milla iväg på Motocross Freestyle uppvisning i Globen. Den kommer bli riktigt fet också. Vi har också kirrat depå pass. Vilket betyder att vi får komma dit innan alla andra, träffa förarna nere vid deras hojar, snacka med dom, ta autografer och allt. Det kommer bli så sjukt kul också.Idag blir nog en rätt deg dag. Min mage vill heller inte riktigt samarbeta med resten av min kropp. Den är snäppet rebbelisk. Men det går nog över snart.

Det har kommit en hel del snö idag också. Jag vet inte riktigt om det är bra eller dåligt. Men det får tiden utvisa. Känns som att det egentligen är skitsamma. Det som jag bryr mig om mest är hur kallt det är. Iaf på mornarna då man ska ge sig ut. Igår blåste det som stryk, och att det snöa samtidigt va inte ett plus då flingorna smiska en i ansiktet som små vassa spik. Jag undrar om den härliga blåsten slängde på mig en mini-förkylning. För jag nyser hela tiden. Kan iofs vara något annat. Men det stör mig inte så mycket.

Nu ska jag nog hitta på något lajbans. Skriver nog en rad lite senare när det finns något roligt att berätta.Tack för mig...

Natten Till Idag...Den långa
arbetsveckan närmar sig sitt slut och dom kommer fira fredagskvällen med en utgång i vanlig ordning med kamraterna. Men idag och imorgon kommer aldrig vara samma sak. Ovissheten är med vis ökande spänningen. Löningen är här tryggheten bland höga förväntningar och få fylla upp den månatliga fyllans kvot med förhoppningen att träffa sig en ny person. Hålla tummarna att det kommer slå gnistor snart. Shit va bra, någon för kvällen eller en livskamrat. Några vet att några mitt i stan har fetast fest, där dom kan spåra och där lika barn kan leka bäst. Hon ger sig djävulen på att göra det för kung och fosterhem, hela världen och slippa smärtan där skorna klämmer, och känna sig glad för sin trygghet. Vännerna har en om ryggen.

Taggad ut i fingerspetsen, laddad med en lina koks. Alla från den inre kretsen, ingen risk att tina bort. Den kalla kärleken är här och den gör livet gott tills vi hittat någon som får hjärtesmärtan att brinna upp. Finns ändå dagligen så mycket som kan skada oss. Ett snedsteg ut i gatan och helvetet har brakat loss. Det är dags att lämna kvällens första anhalt och plötsligt kommer den obligatoriska spikningen som bara någon timme tidigare var en liten vision om att gänget ska va samlat. Hon drar till största klubben med den längsta kön. Först in på muggen sen till baren och sänker en öl. Hon ser hur någon dyker upp ur ögonvrån och försöker få kontakt. Hon är tillmötesgående. Kanske ger hon kärleken en andra chans. Polarna är någon annanstans.

Timmarna springer
i väg, den närmar sig två tiden. Dom är båda två i sin bubbla mitt i folkvimlet. Han föreslår att dom beslutar sig för att gå hem och för henne mot utgången, mot vakten med dörren på glänt. Vinden viner och biter i deras kinder men ingenting är isigare än singel livet vintertid. Så lite kosta vad de kosta vill. Dom har bestämt sig för vems utav hemmen dom ska ta sig en droska till. Väl framme står hon och krånglar med nycklarna i låset. Han trycker sig mot henne. För många händer på för många ställen. För mycket för snabbt. Hon känner att nått inte stämmer och för lite har blivit sagt. Dörren säger pang och dom ligger på golvet i hallen. Han sliter i hennes kläder och hon skriker förgäves. Men i vanlig ordning finns det ingen som kan höra det och om några timmar är det lördagskväll.

DegididooStörsta deg-dagen idag. Jag vaknade inte förens vid 19 snåret idag. Det första jag tänkte när jag vakna va att jag ville somna om. Sjukt trött var jag.

Min syrra kom in oräkneliga gånger och retades med mig om att jag skulle vakna. Och som ni vet, så är man inte speciellt glad när man är nyvaken och dessutom fortfarande trött och vill sova. Men mitt skrik stoppade inte henne. Hon visste väl att jag var för trött för att resa mig ur sängen och göra något. Så hon fortsatte att retas. Hon tände och släckte lampan som om hon vore ljusteknikern för årets nya epilepsi hak.

Eftersom hon envisades om att inte sluta. Så gick jag tillslut upp. Men min syster måste varit på någon typ av hämd humör. För när jag väl va uppe, så kom hon in flera gånger och bara irriterade skiten ur mig. När jag hade skällt ut henne och uttalat mig med diverse hot, så roade hon sig med att spela fotboll med min dörr som bollplank. Vid detta läge var jag en mycket irriterad man. Så jag sliter upp dörren och verkligen säger åt henne på skarpen. Hon bara ler mot mig och svarar snällt att hon bara spelar fotboll. Det är nu man visulerar sig att kasta ut henne genom fönstret och låser dörrarna så hon får sova i jul-krubban på gräsmattan.

När jag hade lyckats återhämta mig från min systers hämd. Så satte jag mig lungt framför datorn och bara chillade. Kollade diverse sajter, läste lite bloggar och bara njöt av tillvaron utan en irriterande syster.

Efter att insett att jag suttit vid datorn alldeles för länge, så tog jag fram min lite mindre pubertala sida och tänkte att jag skulle börja städa. Jag har inte haft någon ork att göra sådanna vuxna saker den senaste tiden. Så där satte jag igång att börja röja. Det går oftast i regel ganska snabbt när jag städar. Och även denna gång gick det bekvämt snabbt. Plockade undan allt skit, röjde på skrivbordet där man har som mest skit. Sen var det bara att plocka fram dammsugaren och finnish the job så att säga. ( Lät nästan lika cool som en yrkesmördare där )

Och nu precis fick man ett samtal från Lollo att mina Bangerz kommer hit IGEN. Inte för att jag klagar, men det är ju trots allt Lördag lixom !?

Nåväl, jag ska väl göra mig förberedd på deras intrång.


Tack för mig...

Fläcken !

 

 


 

Vaknar av att klockan ringer. Jag ligger som en puppa i en kukong, men för att lakanet har krånglat till sig. Dagarna går som dom vill men vill inte bli gubben som muttrar ”mitt liv är för långt” så fort lakanet har krånglat till sig. Jag tror jag tar itu med dom större problemen och slänger dom vissna rosorna, men ändå så följer dom med mig. Dom ruttna rötterna har slagit sig fast. Det blir en hybrid av död och ett nytt liv där mittersta bladet är svart. Dagligen fullt muderat, insatt i slaget och makt över jag:et överlag, ändå fast som ett karborreband. Ser med glädje när jag mötte min spader madam. Ta tag i min hand vi ska fan klara av allt. Och prövade skulle vi. Hon som mor. Jag som fadersgestalt. Tanken gick från barn i vår famn men stanna som stav i en arm. Det räckte gott med 2 när den lagade maten var klar, så vi sköt det på framtiden och lät planen begravas ett tag.


Vissa perioder känner man sig akterseglad. Man gör tjänster för en svensk tiger, sitter och ger vacker tass. Alltid lika tröttsamt när man tittar på hur makt fördelas från norm till avvikelse, man och kvinna, klass till klass. Få känner ånger för att man inte har gjort nåt åt det eller låter strukturerna va för att man skor sig på dom. Erkänner faktum. Nu berättar jag nyheten här jag gör som många andra, tvättar och stryker min själ. Andra dom köper en ny när det krävs för mycket underhåll. Som när olyckan är inne på sitt sjunde år. ”-Varför gör jag det här ?” är bördan jag bär. För det jag sått, det har jag sått. Så ingen annan kan skörda min säd. Känns som att falla och kroppen är av porslin och gips. Eller som att bli utskälld utav någon i kostym och slips. Och jag bara känner att varför i hela helvete gjorde jag så ? Tänk, va berodde det på?


Jag har fått äta upp min mössa och suttit still och bara stirrat blint och skärpt till mig för att trösta Men ibland så leder det till ingenting. Jag är så less på att det största alltid besegrar minsta lilla ting, förutom fläcken på min tröja som inte ger mig någon sinnesfrid.


Om jag kunde skulle jag börja om från början och på nåt sätt få bort den där fläcken från min tröja. Jag har haft en annan ovanpå, så smutsen går att döljas, men nu vill jag slippa bry mig om fläcken på min tröja.


Han har bloggat !!!Yes gott folk. Jag har tagit mig i kragen och satt mig ner för att skriva ett par rader. Ni som bloggar vet säkert att man har sina downtimes när det gäller bloggandet. Jag har helt enkelt inte haft motivation att skriva något.

På senaste tiden har jag vart så sjukt trött. Känns som att jag bara har sovit, sovit och sovit. Och det är nog vad jag har gjort också. Ja, förutom när jag är i skolan. Okej, jag ska inte ljuga. Det har hänt att man slummrat till där också, men bara när man blivit tvungen att se någon halvtaskig film man sett 13 gånger innan.

Livet rullar på och skolan flyter på. Allt är nästan i sin ordning. Livet går väl aldrig helt smärtfritt framåt. Men hur kul skulle det vara om det bara gick bra hela tiden ?

Igår (Fredag) var jag på möte med socialen, närmare bestämt familjeenheten. Jag var nämligen där för att dom skulle göra en utredning på mig. Och ja, det är nästan lika hemskt som det låter. Men inte riktigt så illa. Jag ska nämligen bli kontaktperson åt en person. Självklart så måste socialen godkänna att jag kvaliciferar för jobbet. Men det kändes bra och dom verkade nöjda. Jag har även lejt mina närmaste vapendragare Milla och Lollo som referenser. Dom ska fylla i lite frågor om mig. Hoppas dom är snälla och inte svarar för ärligt, haha.

När jag va klar med utredningen, så fick jag precis ett SMS av min käre mor om hur det hade gått. Jag svarade tillbaka; Jo det gick skitbra. Dom frågade om mitt förflutna och så.

Varav min Mamma svarar tillbaka; HAHAHAHAHA ! "Förflutna" vilket roligt ord. Jag svarar tillbaka att hon har rökt alldeles för mycket weed i sina dagar.

Då hennes svar till mig blir; Ja, men och dom som kom ordet "Förflutna". Till sist kom jag och Mamma fram till att det var en gång i tiden ett gäng som satt och tände på samtidigt som dom hittade på roliga ord. Ett utav dom vart "För-flut-na" Som min Mamma beskriver ordet. Själv ser jag inte riktigt humorn i ordet, men mammor vet väl bäst !? Fast du kan vara lite lost ibland, så älskar jag dig ändå.

Idag har jag också hunnit med att boka våra biljetter för våran kryssning vi ska på. Det blir hela gänget. Dvs Jag, Lollo, Milla, Sarah, Hanna och Dannie. Jag är fruktansvärt taggad inför den. Det kommer att bli sjukt kul, eller sjukt och kul. Aa, det låter mer likt våran style. Vi kommer sätta fartyget i sån gungning att den kommer ur kurs ! Åbo prepare, here we come !

Efter alla dagens bravader var det planerat att fördriva nattens timmar med fest. Men allt eftersom tiden gick, så vart jag bara tröttare och tröttare. Jag vart helt avtaggad på att festa. Att sitta och chilla järnet lät mer inbjudande. Istället gav jag Stefan i uppdrag att köpa med Marabou och Cola för en session av ultimate svullning. Vilket vart helt lyckat enligt mitt tycke. Jag fick även besök senare på nattens timmar av mina Bangerz. Milla lyckades också komma ihåg att ge mig min parfym hon har ruvat på i två månaders tid nu. Tack Milla !

I veckan har jag också hunnit med att boka tid för min tatuering. Men fick inte tid förens i mars, men jag väntar mer än gärna tills dess för att få tatuera mig där. Den blir ganska stor och den ska placeras på ryggen. Vad jag ska göra får ni se när det är färdigt.

Klockan är snart 05 tidigt lördag morgon. Borde man sova ? Nej, jag ska vara rebbelisk. Eller så kanske jag ger upp för denna natt och kryper mot sängen för diverse drömmar. Jag vet inte hur många gånger jag har sett filmen American Gangster denna vecka. Men den är ju så bra. Att den är baserad på en verklig händelse känns också som ett plus i kanten. Jag vet inte varför, med det tillför något i filmen på något sätt.

En liten notering för er som har Facebook. Börja spela Mafia Wars ! Sjukt kul spel. Jag fastnade direkt ! Och om ni gör, så säg till så vi kan gå med i varandras mafia och styra herraväldet. Desto fler, desto starkare ! Till och med Milla och Lollo har satt sig in i spelet. Inte för att jag vill på något sätt sätta någon ribba där pga deras intelligens. Men det är rätt enkelt när man väl kommer in i det hela.

Nu ska jag bege mig in i Mafia världen igen. Be there or be square !


Syns man inte, så finns man inte !


Swallow My Words, Taste My Thoughts And If It's Too Nasty Spit It Back At Me !


Tack för mig...

Stilen Är Elektrisk...

God kväll mina kära vänner. Jag är ganska nyvaken just nu, men tänkte ändå att jag skulle lyckas få ihop ett par rader och summera gårdagens bravader.

Igentligen hade jag planerat att bara ta det lungt för en gångs skull. Men så får jag ett samtal från en stycken Hanna. Hon överraskar oss med att hon kommer upp till Örebro över helgen. Så efter diverse övertalning från Hannas sida, så går jag med på att haka med ut.

Kvällen börjar dra ihop sig, så jag rör mig mot Lollo där Sofie också lyckats tagit sig dit. Kort efter att jag anlänt hos Lollo så åkte jag för att hämta Hanna. När vi väl var åter hos Loow var det dax att korka upp. Brudarna hade fullt upp med att style:a sig. Själv satt jag bara och njöt av vyerna, nickade till med en och en annan låt medans jag då och då vilade ögonen på TV:n.

Lollo: Har ni något mer ni ska göra ?
Vi: Njaae...
Lollo: För jag ska nog pilla lite på mig själv...

När brudarna var klara med sin stylening, så började vi röra oss mot stan. Vi hade tänkt att dra till MM. Men efter diverse röstning så struntade vi i det. Vi åkte omkring och gled istället. Sen ställde vi bilen på Järntorget, för att röra oss mot björnis per fot istället.

Väl inne på Björnis så var det inte alls för mycket folk när vi kom. Men efter någon halvtimma så var det fullspeckat. Bersen sveptes och drinkarna halsades. Vi rockade på dansgolvet som vanligt. Jag träffade även två gammla polare jag inte träffat på 100 år. Riktigt kul ! Jag och JOhanna sluta också fred för kvällen. Det gick imot att göra det. Men tillochmed jag kunde fälla ut min vita flagg. Bara för din skulle Johanna ! Grattis i efterskott !

När det var dax att lämna björnis bestämde vi att dra till brorsan för att se vad han gjorde. Han hade också vart ute och ränt omkring. Vi kommer dit, men lollo och sofie vart inte så långvariga. Det vart bara jag och Hanna kvar. Så brorsan rycker fram Absinten och whiskeyn. Absint är farligt må jag säga. 85% och det känns på läpparna och i halsen lovar jag !

Lite senare så tryckte vi på lite nostalgi rullar att softa till. Nämligen Snuten i hollywood. För bra filmer ! Eddie och hans grymma skratt. Hans sätt att alltid sätta sig själv och andra i trubbel. Finns bara gott att säga om filmerna !

Jag och Hanna vart vakna tills morgon timmarna. Lite senare kom Kiss-Steffe, Jove och Elly förbi en sväng också. Så då var man tvungen att resa på sig och gå upp.

När dom alla hade dragit så skämde jag bort mig med tacos. Jag älskar tacos ! Hade tacos vart en person så hade jag gift mig med den, och verkligen älskat den tills döden skiljer oss åt ! En sak jag aldrig tröttnar på iaf.

Jag vart så trött efter att ätit så mycket, så jag la mig en stund för att vila. Och nu ett antal timmar senare så sitter jag här och bara njuter av lugnet. Jag funderar på dra ut och lira lite golf. Jag hörde nämligen att Stefan spelade för han skrek -NEJ hela tiden. Så jag ska väl gå ut och visa hur det ska gå till.

Om jag har tur så kanske Hanna skulle dyka upp lite senare för att kolla på SAW 5. Lungt blir det ikväll för mig del iaf. Jag är en mycket sliten man som behöver vila sin kropp. En massage hade inte heller suttit helt fel. Så om någon känner sig frivillig, så ring gärna. Om inte annat så får jag väl tvinga Hanna till massage.

Nu ska jag iaf röra mig ut mot TV:n för lite golf.

Ha det bäst !

Klappa dina händer när jag går förbi, KLAPPA !

Tack för mig...

Hemsk !Jag har vart en hemsk människa som inte bloggat på länge, mycket länge !

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta. Efter alla fanmejl och dörrknackningar så känner jag mig tvungen att blogga. Fast med glädje !

And im back. Denna vecka har vart fullspeckad. Jag va med stefan och hade jouren på Assistancekåren. Vart massor med jobb, MASSOR ! Vi båda har vart helt slukörda. Det vart väligt mycket jobb, och ytterst lite sömn. Jag kan räkna timmarna vi sov denna vecka på mitt lillfinger. Men kul har vi haft. Finns en och en annan historia från denna vecka. Inte på tal om att stefan fick sitt nya namn "Kiss-Steffe" och jag själv vart döpt till Benjamin. Närmare detaljer tänker jag inte gå in på.

Nu har skolan börjat också. Det va lite segt igår när vi hade kört hela veckan, plus att vi hade jouren från 17 på onsdagen till 08 till torsdags morgonen. Jag började skolan 30min efter att vi hade gått av vårat skift. Självfallet så fick vi larm hela tiden också. Sova, vad är det ?

Skönt att skolan kommer igång igen. Man får lite mer struktur på dygnens timmar. Om man inte har jouren på Assistanskåren dvs.

Men nu är jag lite piggare iaf. Har fått sova en sväng och är fit for fight.

Kvällens planer är att det blir utgång med Bangerz. Hanna tog sig friheten att komma upp till örebro också. Så vi kommer va fullt gäng. Blir väl MM först, sen bär det nog av mog Björnis. Bra drag där.

Nu ska jag fortsätta med mitt klädtvättande och slänga mig i duschen. Jag har också 167 nya blogginlägg jag ska gå igenom. Douh !Tack för mig...

Yes Yes Yall !Jag är en mycket trött man just nu. Har precis kommit hem från en heldag med aktiviteter.

Först kom Loow och Stefan för att hämta mig, då vi skulle åka till Arboga för att hämta "sladd-bilen". Så vi åker dit, kollar på bilen och sedan kör den vidare till Stefans päron. Där skulle det grejas med diverse service av motorolja och annat skojs. När vi hade förfrusit våra små fossingar där en stund, åkte vi vidare mot Örebro. Vid detta läge så hade Stefan inte någon värme i 740:n han körde. Men jag och Lollo hade det varmt och skönt i våran bil.

Lollo klenade av på väg mot Örebro. Hon är ju så sjuk så. Vi stannade till hos henna så Stefan fick värma sig lite. Sen var det bara att bege sig mot mitt garage och börja med skruvandet. Vårat största mål var att få värmen fungerandes. Efter många om och men, så fick vi skiten att fungera tillslut, helt underbart ! Vi vart gladare än någonsin, och som små barn dagen innan julafton begav vi oss ner mot isen för att testa det nya vrålåket.

Pärlan gick som en dröm. Vi åkte runt och sladdade samtidigt som vi käkade after eight. Vi pumpade musik till en halv hackig skiva med kassa technolåtar på. Men det bästa, vi hade VÄRME. Det vart så varmt ett tag att vi va tvugna att ta av oss jackorna och gläna lite på rutorna. Det trodde vi aldrig skulle få göra med den bilen.

Vi sladdade omkring på isen bra länge. Men tillslut bestämde vi oss för att dra en raggarrunda in i stan. Vi åkte överallt och ingenstans. Men mycket sladdande vart det. Att man kom hem levandes är bara tursamt.

Men nu är man åter hemma. Måste ladda upp batterierna inför morgondagens sladderi. Vi tänkte att vi skulle lyckas åka på isen när det är ljust också. Lite roligare då. Dessutom ger detta mig en anledning att vända rätt på dygnet igen inför skolan.

Så jag kan inte säga mer än tack och godnatt för min del.


Dagens Bästa:

Två tjejer ~20 står vid mejeridisken och inhandlar varor till vad som verkar bli en tacokväll.
Tjej 1: Alltså kolla på det här!
Hon plockar en 2dl crème fraîche från hyllan och pekar på etiketten.
Tjej 2: Vadå?
Tjej 1: Kolla, 30% fett! Det är ju jättemycket!
Tjej 2: Ja fy, men vi måste ju ha crème fraîche. Vad ska vi göra?
Båda står tysta en stund och ser förkrossade ut när den ena tjejen ser något på hyllan och skiner upp som en sol.
Tjej 1: Kolla! Den burken är på 5dl!
Tjej 2: Ja vadåra?
Tjej 1: Men fattar du inte? Om vi köper 5dl-burken istället för 2dl-burken så är det ju 30% fett utspätt på en större yta.
Tjej 2: Men åh det är ju klart. Fan va bra vi är!
Och så traskar de vidare i butiken.
Tack för mig...

Kallt !Ja, det kan man minst säga ! Jag kom precis in från att vart ute med crossen och gasat. Fy attans säger jag bara, hela ansiktet förfryser.

Drog en sväng ut på gärdet och sladda. Riktigt skönt att bara gasa av sig alla sina aggressioner man samlat på sig genom tiden. Och just kylan kommer till en sån punkt att man längre inte känner den, eller man känner inte den delen kylan har bitit en. Men kul var det, lätt värt !

Så nu sitter man här och försöker tina upp diverse kroppsdelar. Men nu tror jag det bara är fötterna kvar, sen är jag taggad som en nyvärmd pan pizza !

Det kanske blir en sväng till arboga idag med Loow och Stefan. Vi ska hämta en sladdbil som ska gasas sönder ute på skön. Hoppas det blir av !

Nu ska jag gå reta skiten ur min syster. Cya !Tack för mig...

Sladdaråååå !Sådär ja, nu har guds nåd falligt över oss sladdtokiga. Våran högra makt välsignade oss med lite snö som vi kan ha kul i. Och sladda är precis vad vi gjort kvällen och natten lång. Vi började med att åka ner till skön Lången och kolla om dom hade ordnat till någon bana. Och det hade dom minsan. Det stog ca 4-5 bilar när vi kom ner dit. Så vi slängde oss ut på isen och gasade runt den fina banan.

Efter ett par välparerade svänger och ett antal isknakningar, så bestämde vi oss för att rulla in mot centrum. Vi drog iväg mot mässan för att kika om några var där och sladda. Och det var dom. Och samma där, så hakade vi på ett par varv. Men sen kom farbror blå och åkte efter oss medans vi sladda. Dom hade inte så mycket annat för sig, så dom slog på blåljusen och stanna oss. Det vart bara böter för varselljus. Rätt hyggligt av dom. Kunde botat för vårdslöshet, skattemärket och för att reg skylten inte va synlig. Så det var lite trevligt iaf.

När vi hade förhandlat klart med polisen och sladdat så var OKQ8 vårt nästa mål där det skulle inhandlas korv och urineras. Sen fick vi också order om att åka och möta upp resten av gänget vid MAX. Där tjoades det medans folket åt. Vissa hade även planer på att ta med diverse skyltar hem för användning istället för dyra möbler. Ja, varför inte !?

Åter igen bestämde vi för att dra ut mot lången och sladda ytterligare. Vart inte så många varv innan vi drog därifrån igen.

Nu sitter man hemma, försöker tina upp från denna -13 gradiga vinternatt. Sjukt kallt ute vill jag lova. Borde vara förbjudet att det ens finns så kalla vintrar !

Nu ska jag springa ut till köket och göra en utav mina skumma cravings mackor. Nämligen med smör och senap. Jag vet, det låter äckligt. Men jag vart så sugen på det,och det var gott !

Imorrn blir det ännu mer sladda. Fast då med en 740. Hihi, kommer bli mycket spännande. Mer det får ni höra då.Tack för mig...

Svett !Det är precis vad jag är ! Jag vart helt svett av mitt hårda träningspass jag tog nyss. Jag inledde allt med ett par 9-håls rundor golf för att bättra på mitt handicap. Det pågår en liten intern tävling mellan mig och stefan i golfen. Så jag va tvungen att träna lite. Han spelar ju hela dagarna. Så jag tog min chans nu. När jag hade gått ett par rundor gick jag över till bowlingen. Det första jag gör är att slänger så hårt och snett med armen att det knakar till i axeln så det ekar i hela vardagsrummet. Det utbrast ett tystat skrik av "AJ !" För det gjorde ganska ont. Men jag bet ihop och körde ett par omgångar med bowlingen. När jag hade tröttnat på det så körde jag en runda med lite varje. Bowling, baseball och tennis. Där man får träna lite av varje.

Jag förstår inte att man kan bli så svett av det altså. Men kul är det. Tacka gudarna för Wii ! Jag ska nog fortsätta imorgon på att bättra på mitt handicap i golfen. Ska se också om Stefan är uppe för en 9-håls runda. Jag brukar spöa honom, men nu har han ju tränat rätt så mycket när jag inte vart hemma alls mycket.

Ännu en medmänniska vart frälst av blogg guden idag. Nämligen våran nära vän Hanna skaffade sig en blogg idag. En stor applåd till henne ! Hoppas bara att hon håller den levande. För att följa hennes liv så kan ni göra det HÄR. Hon finns naturligtvis i min lista bland dom andra länkade bloggarna. Ett tips, följ gärna alla bloggar via Bloglovin. Underbar sida. Bara att välja vilka bloggar man vill premunera på, så står det så fort någon av dom bloggarna du följer har ett nytt inlägg. Är inte svårare än så.

Jag känner att det nog är dax för sängen strax. Måste komma upp i någorlunda bra tid imorgon för att ringa och boka min tid hos tatueraren. Jag och morsan satt och kikade lite font typer häromdagen som jag kanske ska ha. Men som sagt tidigare, hon ska få rätt så fria händer. Hoppas bara hon har tid rätt så snart, vill ha den NU !

Jag gjorde precis ett "Vuxentest" där man ser hur "vuxen" man är igentligen. Jag vart faktiskt förvånad. Mitt resultat vart följande: 
Hej Bosse!
Tack för att du gjorde vårat test. Nedan kan du se ditt resultat

Namn: Bosse
Ålder: 23
Uppskattad ålder : 22.5


Ligger bara efter 6 månader än min igentliga ålder. Gör ett ni också. Testet finns HÄR. Om du nu redan vet att du inte platsar som vuxen, så kanske "Fjortistestet" är något för dig istället. Det kan du göra HÄR.

Det känns så skönt att det är ett nytt år. Jag känner mig som en ny människa. Allt skit är pasé, och nu är det bara att ta nya bra tag. Nu kan det bara bli bättre. Efter att kommit ur ett år som för det mesta bestog av skit och elände, så kan det iaf inte bli sämmre. Långt ifrån, kan bara bli skit bra.

Om man kanske skulle så på nån schysst rulle att somna in till. Klockan är ju trots allt snart 06. Känner att det snart är dax att börja vända tillbaka på dygnet inför skolan. Lite mer multivitamin åt folket, sen är det sänghalmen som kallar !

Dagens Låt:
T.I. - Whatever You LikeSkeet Skeet Bang Bang Niggah !Tack för mig...Wiho !Nytt år och nya äventyr ! Detta år blir spännande. Jag är totalt öppen för det mesta. Enda som ska vara enligt planering är skolan. Men annars så kommer jag bara leva dag för dag. Sen ska jag väll bestäma om jag ska med till USA i sommar eller inte. Men tror faktiskt jag är mer sugen på att stanna i Sverige och jobba lite här. Och dessutom ha sjukt vilda fester här som min mamma kommer att frukta.

Hur firade vi nyår då ? Jo, det vart en riktigt lyckad nyår. Sjukt kul faktiskt. Vi började hos Dannie utan någon typ av planering vart vi skulle ta vägen. Vi hade endel alternativ. Men det ramlade in folk hela tiden hos Dannie, så vi behövde inte röra oss någonstans. Alla kom dit istället. Strax innan 12-slaget så drog vi hela stora gänget upp på stan för att kika på fyrverkerierna vid slottet. Som vanligt var det kaotiskt mycket folk. Men man träffar alltid massa roliga och gammla vänner.

Efter våra bravader på stan bestämde vi oss för att festa vidare hos Dannie. Så vi drog hela gänget dit och festa loss som bara den. Sjukt kul måste jag säga. Lite värre dock när ett par av oss skulle klämma ner oss i Dannie´s säng. 5 Pers i sängen som låg som ett gäng sardiner. Men dumt att klaga lixom, va ju tungt mys !

Efter att lagt sig långt in på morgonen så va vi riktigt trötta. Vi vaknade långt in på eftermiddagen. Men vi låg kvar i sängen en lång stund efter det. Ingen hade mer energi än till att småslå varandra i sängen. Sen bestämde vi oss för att faktiskt göra nån typ av nytta utav första dagen av detta år. Så vi åkte och fetta i oss en flottig pizza. Den satt perfekt måste jag säga.

Resten av kvällen / natten har bestått av att kolla på Saw 4 hos mig med Dannie och Hanna. Men jag vart lite sömnig en bit in i filmen. Så jag råka somna till en snabbis. Men nu är jag pigg och glad. Ska strax springa in till brorsan och kika lite serier med honom. Måste hinna vara med honom lite nu innan han drar till Vietnam.

Gott Nytt År !Har du sett den killen där,
Han spela poker, vips han blev miljonär
Sen har jag sett dom som försvann
Som leta fimpar på gatan men håller hand
Eller dom som får trubbel med lagen,
Gör inbrott på natten och pundar på dagen
Samma snubbar som hatar skvaller
Pekar ut sina polare som skakar galler
Livet är så jävla konstigt,
Man vill förstå men det saknas nånting
Har bra minnen med många personen,
Men mycke försvinner när man jagar visioner
Många ger upp för lätt,
Jag fattar inte varför det finns tusen sätt
Om livet är en gåta vem sitter på svaret
Inte är det jag, ingen som jag känenr har det

Förlåt är ett lustigt ord
En dispans för att göra det man vill en gång till
Jag vet att det inte är smart
Men jag kan inte lita på nån än idag
Jag kan inte släppa in dom
Jag kan inte visa Bosses ingång
Jag törs inte tro på dom ord dom serverar
Och törs inte äta den mening dom mena
Jag utgår från att den jag möter är falsk
Tills dom visar att dom menade allt
Men ett litet fel, ett litet snesteg
Så blir dom luft flr mig och du jag menar det
Vem är du att döma allting jag gör
Jag försöker få klockan att ticka fram tills jag dör
Jag är snäll om du tar det som en svaghet
Ett, två jag försvann innan du sa tre

Men jag har lärt mig att stänga av
Jag har lärt mig att blunda och lämna stan
Det är fegt men mitt enda val
Många tankar men inga svar
Vill beskriva en färg för blinda barn
Ungefär så är varje dag
När bekanta försvinner i nått illegalt
En konstnärssjäl som lider hela tiden
Suger åt sig som en svamp och vill dela striden
Kan jag rädda världen,
Nej, jag kan kolla på när många tappar själen
Vad ska man göra
För man vill inte va moralfarsan varje lördag
Jag tänker för mycke, jag vet det nu
Så jag tar på mig mitt filter och stegar utTack för mig...

RSS 2.0