Fisk och regn...

Vilket underbart väder det har varit idag... eller inte.

Imorse bestämde jag mig för att åka ner till Robin, men när jag kom hem till honom fanns ingen Robin där. Istället fick jag roa mig med hans sambo, nämligen My.

Vi gjorde inte speciellt mycket. Eller vi gjorde ingenting rättare sagt, föruom att kolla på tv.

Inte långt senare så kom lilla Robin hem. Han satte fart på saker och ting i hemmet, vilket ledde till att jag vart bjuden på mat hos dem. Maten bestog av Spagetti och köttförssås. Massa med gott vill jag påstå. Men jag vart inte mycket piggare efter att slevat i sig en stor portion av maten, nej snarare tvärtom.

Efter att legat och latat sig en sväng så bestämde vi oss för att dra fram spöna och dra iväg för att fiska. När vi kommer ner till bryggan så börjar det självklart spöregna. Inte bara spöregna, utan verkligen SPÖREGNA. Nästan som hagel. Som vanligt fick inte jag upp någe fisk. Jag fick inte mer än ett bottennapp. Men både Robin och My fick upp en del fiskar. Måste vart fel på mitt drag.

Blöt och frusen stog man där, så vi bestämde oss för att vandra hemåt igen. Inte långt efter hemgången så bestämde jag mig för att åka hem också.

Ikväll nalkas det att åka ut på stan och käka med brorsan. Vem vet, kanske blir en sväng till Klaras sen.


Nu ska jag vila innan styvfar sätter mig i arbete. Hörs later !




Tack för mig...

För dött !



Jo, jag vet. Jag har vart tvärkass på att blogga. Men kan man verkligen bli klandrad när det har varit så grymt bra väder. Och dessutom tog jag en sväng till Göteborg vilket gjorde mig internet-lös. Och inte bara det, jag lyckadades också ha sönder min mobil. Så ett tag där var jag helt utom räckhåll för mänsklig kontakt. Fast riktigt så illa var det nog inte.

Jag tog en sväng med crossen ner till sjön idag. På parkeringen stod det en bil från Tekniska förvaltningen i Örebro. Nyfiken som jag är, så gick jag mot dom äldre damerna som stog på bryggan och grejade. Jag snappade upp rätt så fort att dom tog prover på vattnet. Men för att vara helt säker så frågade jag. Och mycket riktigt så var det så. Dom sa också att det va varmare i vattnet än var det var i luften. Det va 17 grader i vattnet och 16 i luften. Men för min del så ska det vara bra mycket varmare i både luften och i vattnet för att jag ska tänka tanken att doppa mina fossingar.

För övrigt har dagen bestått av en härlig kombination av relax och smågöra. Jag tog mig orken och gjorde rent våran grill, vilket kändes bra. Jag har även förstört miljön en gnutta med att hälla på gift i springorna mellan våra plattor. Det växer nämligen ogräs därimellan. Så nu efter att tagit bort ogräset och hällt på giftet, så hoppas vi att det ska ta en stund innan det växer upp igen.

Annars ägnas tiden åt en mycket energisk hund, nämligen Britt. Men det är bara bra, jag får ju också motion.

Man kanske skulle göra en bonus på sina vuxenpoäng och ordna till lite mat. Låter som en plan !



Tack för mig...

Dag och Natt



Denna dag har mest bestått av kväll och natt för min del.

Milla kom hit idag. Dock inte helt tomhänt, hon hade nämligen sina syskon med sig. Hon va barnvakt. Åtminstonde tills hon kom hit.

Hon kom hit och la sin uppgift som barnvakt rakt i knäna på mig. Så därför sa jag pass och slängde upp ungen på en häst istället. Men självfallet var det jag som fick gå brevid hästen hela vägen ifrån stallet hem där vi har våran paddock. Milla såg nöjd och belåten ut när hon åkte förbi oss i bilen.

Notera att jag skrev ovan "syskon". Precis, inte bara ett barn att tillfredsställa. Det fanns en till. Han var ju inte speciellt intresserade av hästarna. Så han tyckte att jag skulle ta fram crossen och åka lite. Ja varför inte licksom ? Det var ju inte så att jag hade sjukt ont i min axel och inte minst tatuerade ryggen igår. Jag menar, om jag skulle ha dragit omkull och repat upp hela tatueringen så går det ju alltid att göra en ny.

Men vad gör man inte för ungarnas skull. Eller i detta fall, för Milla´s skull.

Efter att Milla va här och förgyllade min dag med snoriga barn och inte minst hennes närvaro själv, så var det för mig att rusa in för att duscha efter att jag vart bland alla hästar. Milla skulle nämligen komma tillbaka för att hitta på nått lajbans.

Jag hann knappt duscha innan hon var här igen. Sen bar det av iväg mot Coop där Lollo satt och väntade på oss. När vi hade köpt på oss lite smaskens så satt vi utanför och tittade på folk. Det vart inte så mycket roligare än så på Coop, så vi begav oss hem mot mig igen där det kollades diverse sjuka youtube-klipp. Inte långt efter begav sig dom små liven för att nanna kudden.

Natten då, jo den har vart seg och ansträngande. Jag satte igång med att hjälpa brorsan på traven med hans psykologi uppgifter. Jag tog en kort paus och gjorde mina nattliga hemligheter för att sedan sätta igång med en bloggdesign jag har fått förfrågan om att göra.

Nu har jag lite smått övergått till mina nattliga hemligheter. Just på den fronten har jag fått mer att göra vilket är kul. Någon dag kanske jag berättar vad dom hemligheterna är. Men jag ser inte att det händer på ett bra tag framöver. Nu vart ni nyfikna va.

Så, jag tänkte avsluta denna härliga morgon med ett litet blogginlägg och sedan slänga mig rakt ner i sängen. För den har skrikit och tjatat på att jag ska komma och lägga mig. Så jag måste ge med mig och göra som den säger. Jag sover inte helt ensam inatt då Lollo lämnade en PET-flaska i sängen. Okej, jag insåg precis hur sjukt det där lät. Men det var inte riktigt så jag menade. Jag lovar att jag tar bort flaskan innan jag lägger mig för att försäkra er om att inte något sjukt och smärtsamt händer.

Som sagt, nu är det sängen som gäller.



Tack för mig...

Äntligen !

Mc Laughlin

Nu har jag äntligen vart iväg och tatuerat mig. Jag bokade tiden i November och fick tiden idag.

Jag vart riktigt nöjd faktiskt. Den vart bättre än jag hade förväntat mig. Nu måste jag bara komma på vad nästa tatuering blir.



Tack för mig...

Underbara Måndag !


Idag blir en bra dag känner jag. Det är licksom dagen D så att säga. Det nalkas altså en tatuering på ryggen. Ska bli spännande och se hur den blir.

Helgen har annars vart relativt lugn. I lördags drog jag, Lollo och Milla till David´s Cinco de Mayo fest han så fint hade arrangerat. Vi var dock där bara för att säga hej till alla. Så vi var inte alls festklädda. Eller, Milla var ju iofs väldigt festligt klädd. Mjukisbyxor och inte hade duschat på 3 dagar. Vänta, det låter som Milla´s vanliga utstyrsel faktiskt. Nothing Unusual licksom. Cingo De Mayo festen verkade lyckad. Lagom mycket folk och dessutom ett schysst liveband.

På tal om liveband, så ser man väldigt sällan vuxna människor så snabbt förvandlas till små pojkbarn som spelar luftgitarr och lufttrummor. Deras fantasi flyter iväg och dom ser sig själva stå på scen inför 40.000 människor och rockar loss. Helt underbar syn faktiskt. Men ibland lite skrämmande. Jag menar, alla är visst inte födda till att bli "rockers" så att säga. Inte ens födda till att spela lufttrummor. Men i fantasins värld så finns det inga gränser. Om det är bra eller dåligt vet jag inte.

Man kanske skulle ta och städa lite medans man har chansen ?



Tack för mig...



De va de !



Och så var han äntligen hemma, min bror så att säga.

Det vart inte mycket sömn inatt, eftersom vi skulle åka runt 04 snåret för att hämta brorsan på Arlanda.

Jag gjorde ett stort misstag med att ta med skivan som jag lovade min mamma att jag skulle bränna till henne. Nämligen en Tina Turner platta. Min mamma och min styvfar var nämligen på Tina Turner konserten. Så dom är helt hajpade efter den. Hon fick plattan och inte en sekund sent åkte den rakt in i cd-spelaren i bilen. Dom snålade heller inte med volymen.

Men jag hade tänkt ett steg före innan jag tog med plattan. Jag tog ju givetvis med min egna mp3-spelare för att slippa höra musiken dom så hårt pumpadei de stackars små högtalarna i bilen.

Mitt lyssnande vart dock inte långvarigt. Jag slocknade rätt så fort. Rätt var det var så var vi strax utanför flygplatsen. Men än hade dom inte tröttnat på musiken. Den pumpades friskt även när jag vaknade.

Tycker dock synd om min syster som fick stå ut med musiken. Men jag lärde henne en läxa. Jag frågade henne om hon tyckte om musiken som mamma spelade i bilen. Svaret vart givetvis ett nej då hon förhåller sig till Idol liknande låtar. Men det hör väl till hennes ålder. Vad mer kan man förvänta sig av någon som är ynka 8 år licksom. Efter att hon svarade att hon inte alls tyckte om musiken mamma spelade, så sa jag. - Det är just därför man ska ha med sig en sånhär. Och pekade på min Mp3-spelare. Hon tittade på mig med en konstig blick. Men hon förstog rätt så snart att hennes retsticka till bror också kan komma med ett par handy tips ibland.

Väl inne på terminal 5 där man möter upp dem som ankommer så tog det sin lilla tid. Men tillslut hoppade min bror fram genom dörrarna. En tillsynes ganska trött bror.

Inte långt efter att vi hade lämnat flygplatsen så vart det ett stopp på McDonalds. Detta hade min bror nämligen saknat när han hade vart i Vietnamn. Att leva på wook och ris i 2 månader gör en väl lite sugen på onyttig mat. Det var ju ganska tidigt, så det vart Donkans frukost.

Brorsan fick sitta och svara på alla frågor min mamma vart så nyfiken på under tiden han vart bortrest. Även på hemresan lyckades jag somna till ett par minuter. Denna gång slapp jag en skrikandes Tina Turner som vaggade mig till sömns.

Väl hemma var det dax för bror att packa upp väskan. Han hade med sig en hel del roliga saker. Inte minst en flaska med Snake Wine. Som ni ser det på bilden är det whiskey med en kobra och en annan orm i flaskan. Hur fränt är inte det licksom. Det blir spännande att smutta på den.

Han köpte även med sig ett par schyssta skor till mig. Det var även en hel del annat som han tog med sig hem. Men vi låter det vara osagt. Men för att inte förvirra någon, så nej, han tog inte med sig någon fru hem. Tack och lov. Vad skulle mamma sysselsätta sig med då licksom ?

Brorsan satt och visa massvis med bilder från resan. Jag kunde aldrig ana att Vietnamn va så vackert. Helt otroligt. Jag ska dit. Brorsan trivdes bra där också. Så han får guida mig när vi åker dit. För dit ska jag, detta är bestämt !

Framåt eftermiddagen började grabbarna rulla hem till oss. Från en början så var det jag, brorsan, Pontus, Collin och My. Vi drog fram köttet jag så duktigt marinerade igår och satte igång grillen. Köttet smakade för bra. Riktigt underbart med grillat. Vi kompade köttet med potatissallad och potatisgratäng. Riktigt gott ! Sen var det bara att bänka sig framför TV´n då det nalkades Hockey-VM. Sverige - Tjeckien stog på tur för att slåss om kvartsfinalen. En riktigt bra match i slutändan. Sverige vann såklart. Men imorgon blir det hårdare motstånd. Vi möter nämligen Kanada. Den matchen kommer att bli hård. Men vi kan inte mer än att hoppas.




Hits From The Bong



Nu är jag mätt och glad att Sverige vann. Så nu är det bara att gotta sig resten av natten. Jag hade tänkt en lång och varm dusch sen parkera arslet i soffan framför TV´n till någon schysst film.


You Leave Me No Where To Go
Give In, Forget The Past
Be Strong When Things Fall Apart
Honest This Breaks My Heart


I Think It´s Time For Me To Leave
I´ll Run Away


Tack för mig...

Då var det dax !

Brorsan försöker sig på akrobatiska övningar


Om bara några timmar bär det av mor Arlanda för att hämta min käre bror.

Han har haft ett otroligt bra flyt. Eller inte.

Han skulle nämligen komma hem i måndags, men så vart det inte.

Det började med att han missade flyget och i samma veva skulle han ta ut pengar vid en automat. Han tar pengarna, vänder sig om för att prata med en taxichafför en kort stund, sen vänder sig om mot automaten igen för att ta sitt kort. Men då är kortet borta. Någon ha altså snott han kort under dom korta sekunderna som han vände sig om.

Men han tänkte att det är inte för illa, för han har ju ett till bankomatkort. Men grejen är den, att det kortet bara funkar i USA och sverige pga säkerhetsskäl. För att inte någon ska kunna sno det och använda utomlands och så. Vilket betyder att min bror inte kan ta ut pengar för att betala kostnaden för att boka om biljetten. För att toppa av det hela så blev han genomförkyld också.

Allt detta hände under en dag. Men det slutade inte där.

Han lyckades få ihop pengar för att kunna betala avgiften för att boka om biljetten. Exakt hur, låter jag vara osagt. ( Lite What happens in Vegas stays in Vegas stuk ) Denna gång är han på flygplatsen i korrekt tid för att inte missa det. Men vad händer ? Jo, först får han information om att flyget kommer att bli försenat. Okej, det kan man ju leva med. Men, vid senare information får han reda på att flyget blir helt inställt. Detta pga maskinellt fel på flygplanet.

Så, nu får han vänta ytterligare för att få reda på när han får komma därifrån. Tillslut får han reda på att han får flyga ut på onsdag. Vilket betyder att han landar i Sverige på Torsdagen. Han skulle egentligen flyga ut från Vietnamn på Söndagen och vara hemma på Måndagen.

Men nu äntligen, så ska han vara på väg hem. Bara en vecka senare än planerat. Efter allt detta så tror jag inte på att han är i Sverige förens jag ser honom på Arlanda idag.

Så det har varit ett par hektiska dagar måste jag nog säga. Förhoppningsvis är det över nu.


Nu måste jag fortsätta greja med mitt.




Tack för mig...

Ny Tid Ny Strid



Idag vaknade jag tidigt. Men ändå är jag pigg. Jag ställde klockan på 12 men vakna vid 10-snåret.

Anledningen till att behöva ställa klockan var att vi håller på att spela in en film, och bestämde för att få ut så mycket som vi kunde av dom ljusa timmarna på dygnet.

Filminspelningen görs av Mig, Lollo och Jove. Det blir en musikvideo. Och den kommer att bli het ! Så håll ögonen uppe efter våran snart kommande tunga Bangerz Productions släpp !

Så idag kommer dagen gå ut på att försöka få klart alla tagningar. Sen återstår "bara" redigeringen.

Mer info kommer att komma.



Tack för mig...

Sådär !

Nu var helgen över men jag gråter inte för det. För det har nämligen varit en fullspeckad helg.

Helgen började egentligen i Torsdags för min och Millas del som ni kan läsa här.

Igår vart det grill med hela gänget nere vid sjön. Riktigt mysigt faktiskt. Efter grillstunden så begav Jag, Milla och Lollo oss mot stadens gator för att rocka vidare.

Det vart först ett stopp på Liquid och senare gick vi mot Frimis där det var sjukt mycket folk. Ganska trevligt faktiskt.

Idag då ? Joo, inte långt efter att jag vaknade så tvingade jag med Lollo på restaurang. Eller, nästan i alla fall. Vi åkte till den lokala Pizzerian. Efter varsin Pizza, 3 drickor och 2 timmar, så skildes vi åt.

Senare när jag låg i soffan och halvsov efter Sveriges hockeymatch mot Schweiz (vilket sverige vann) så fick jag ett telefonsamtal från Lollo. Milla och Lollo hade nämligen kommit hem till mig med en överaskning. Milla hade nämligen kvar min filmkamera i sin väska, så dom tog sig friheten att spela in ett par korta klipp. Efter Lollo´s bekännerlser så vart jag helt tagen. Jag säger inget mer. Jag låter istället filmen få tala för sig själv, inte minst för Lollo.




Tack för mig...

Agg på mitt agg !



Dom senaste timmarna som har passerat har varit väldigt påfrestande för mina nerver.

Efter en lugn och stillsam eftermiddag, så bestämde sig Milla för att komma hit och chilla. Vi snackade lite löst om att kolla på film som vi alltid gör när vi är här. Kvällens filmval var första The Fast And The Furious filmen.

Så efter en pratstund i min terapisoffa med Milla så vandrade jag mot datorn för att stoppa i en skiva och bränna ut filmen. När jag hade stoppat i skivan och tryckte in cd-romen, så startar min dator om sig och ger ifrån sig högst obehagliga ljud. Klockan började närma sig 01 tiden vid detta skede.

Det lät som att någon hade bytt ut elkällan till ett bilbatteri från Biltema. Den ville inte riktigt gå igång. Efter endel felsökande kom jag fram till att det var nätaggregatet som hade gått sönder.

Eftersom jag har en hel del datorprylar så tänkte jag att jag bara skulle slänga in ett nytt aggregat. Men så lätt fick det inte gå. Aggregatet passade nämligen inte till mitt moderkort. Och nu kändes det som att en medverkande från viktväktarna promenerade på mina nerver.

Så min hjärna knakade vidare med lösningar och ideér. Slutsatsen vart att plocka ihop en helt ny burk med prylar från den jag hade innan och från andra delar som jag hade liggandes.

Men inte heller det gick helt smärtfritt. Mina diskar och kontrollerkortet ville inte sammarbeta. Men efter många om och men så har jag äntligen fått ordning på det hela. Klockan är nu snart 08:30.

Nyckeln till att jag lyckades: Ge inte upp och lämna inte något ogjort !

Jag måste också tacka Milla för hjälpen. Hon satt nämligen och spelade Need For Speed på min mobil under hela tiden jag pratade för mig själv om hur jag skulle lösa alla problemen med datorn samtidigt som jag skruvade delar hit och dit. Men det var nog säkrast att hon inte la sina snoriga labbar i någon dator. Hon har inga teknikfingrar så att säga. Jag vill inte förtrycka Milla på något sätt, men hur lyckas man att inte förstå hur man spelar ett spel på mobilen när man styr med endast 2 knappar ? Hon lyckas med allt.

Idag blir det grill här i hooden. Jag hörde också något om att vi skulle lira brännboll i samma veva. Kommer nog bli riktigt kul. Jag är sjukt taggad. Kvällen kommer absolut dokumenteras med bilder, så håll ett öga på kommande inlägg från kvällen !

Nu måste jag slänga mig i sängen för att få ett par timmars sömn innan jag ska spöa grabbarna i brännboll.


Tack för mig...

Valborg



För bra kväll !

Hade jag vart 16 år så hade denna dag vart planerad ca 6 måndader tillbaka. Jag fick reda på idag att det var valborg. Lika bra kanske.

Men, kul hade jag i alla fall. Jag mötte upp Milla på bussen för att dra vidare mot Liquid ( Gammla MM-Baren ) Där satt vi coh snacka massa skit och hade det trevligt på uteserveringen. Sen vart det kallt, så då trampade vi in istället.

Efter en stund så kom Robin och hans flickvän My. Ännu en stund senare så kom Gaymo, pontus och nån annan Gaymo anhängare. Riktigt kul hade vi faktiskt.

När Liquid hade stängt så begav vi oss mot stadsparken för att skratta åt alla fjortisar. Vilket var helt lyckat. En kort vandring därefter så drog vi mot parkeringen där Lollo´s bil stog parkerad för att köra mitt feta arsle hem.

Nu ska jag försöka att hitta till sängen. Jag tror att det är den stora mjuka saken bakom mig. Men man vet aldrig, det kanske är en jättelik marsmallow. Jag får helt enkelt chansa.


Tack för mig...

RSS 2.0