För mycket !



Det är så det känns, jag har så mycket nytt jag skulle kunna skriva om. Men känner att jag måste begränsa det.

Bara våran utgång i söndags var FÖR bra ! Vi var först på MM, sen drog vi till Björnis. Där vart det glas efter glas med härligt flott champagne. Efter björnis sladdade vi omkring på diverse ställen. Och natten tog inte slut förens tidiga morgon timmarna.

Idag vaknade jag strax innan 15-snåret. Hade fått SMS om att haka på till Odensbacken. Så det var bara att slänga sig i duschen och göra sig redo. Efter våran lilla tripp dit och tilbaka bar det av mot Lillån igen där brudarna skulle krubba. Jag tycker Lollo gjorde ett tappert försök med att börja sitt nya liv med bättre tränings och matvanor. Resultatet vart en Kebabtallrik. Jag tycker vi reser oss upp för att ge Louise en varm applåd. Men hon har ju trotsallt lovat att styra upp allt efter nyår. Vilket är typ snart. Men jag tror hon grejar det iaf, på riktigt altså !

Vi alla drog hem till mig efter att dom ätit sig feta och belåtna. Där vi bestämde oss för att se någon skön rulle. Valet vart Borat. Den filmen är ju så sjukt rolig. Men tråk-lollo somnade. Rolig pys att se film med det där. Jag och Hanna höll igång iaf. När vi hade sett klart filmen satt vi inne hos morsan och diskutera vad vi skulle göra för att fördriva tiden. Efter ett par lama förslag och telefonsamtal, så skulle det bäras iväg mot Dannie. Men väl på väg dit får vi ett samtal från en viss Jovelina. Det bestäms att vi ska dra dit istället. Men vi gör ett stopp först hos Dannie. Sen vidare mot Jove.

Där satt Jove och Elly och roade sig med att spela Guitar Hero. Vi andra hakade på och klonkade in på sena kvällen. Endel drog lite tidigare och kvar vart bara jag, Hanna och Dannie hemma hos Jove. Men spelande slutade inte där, utan den vart bara värre. Fingrarna gick varma då man skulle vara en "Show-Off" och kicka röv när man ägda dem på "Expert". Tung är man !

Vi vart kvar en bra lång stund hemma hos Jove. Vi alla var ganska sega och smått suktade efter en varm och skön säng. Men vårat motto höll oss vakna. Vi drog istället hem till mig och bänkade oss framför bioduken och kollade på SAW 3. Stor 92" bioduk och fetaste volymen på biosystemet. Kan inte bli mer känsla i filmen. Helt underbart. Nästan så man går igång på det !

Nu har precis Hanna och Dannie åkt hem. Jag känner mig lite sömnig i luvan men Hanna slutar ju aldrig prata. Hon säger att hon ska ta och smaka på sitt sekret. Hon sa att Lollo hade lärt henne att göra det. Att Lollo gör det varje kväll innan hon ska sova, för att veta om... Ja, ehm. Fråga Lollo om ni vill veta mer. Lämnar detaljerna till henne.

Snart är det nyårsafton också. Vad vi Bangerz ska göra då är superhemligt ! Men kul som det säkert att bli.

Nu börjar min enstaka energi jag har kvar i kroppen börja ta slut. Nu ska jag hitta på något annat. Om det blir sängen eller något annat spännande får tiden utvisa. För min del blir det iaf God natt. För din är det nog strax God Morgon !


Tack för mig...

Yeah !



För mycket kul, för mycket nytt. Mer info om detta kommer inom snart !

Nu måste jag sova !


Tack för mig...

Förlåt !!!

Bangerz !

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att inte bloggat på ett par dagar. Men det har blivit massor av utgång nu dom senaste dagarna. Så jag har inte riktigt haft orken att blogga.

Men vi har iaf haft sjukt kul dom senaste dagarna. Vi har hamnat överallt, alla tider på dygnet.

Just nu sitter jag och suger på ett glas apelsinjuice med ett par isbitar i. Allting har en sån smak på morgonen, Altså, bra menat. Som juicen, den smakar så mycket mer just nu. Aja, ni fattar.

Igår vaknade jag rätt sent. Runt 17-snåret. Inte långt efter ringer en Loow hem till mig och frågar vad jag pysslar med. I detta skede hade jag satt mig framför TV´n och nörda Guitar Hero. Vi kom iaf fram till att Lollo och vår bortflyttade vän Hanna skulle komma hem till mig. Alltid lika trevligt när Hanna är på besök.

Efter att varit här en stund så drog vi vidare till Lollo där det skulle sminkas och spelas ännu mer Guitar Hero. Det pratades med folk som var överallt. Men vi bestämde att börja dra oss till Dannie och ha våran utgångspunkt där. Efter många om och men bestämdes det alla skulle komma hem till Dannie och festa, för vidare utgång sen. Så vi festar hos Dannie, väntar in allt folk. Sen vart det rull mot Pasta. Där träffar man alltid massa folk man känner, och alltid vänner från förr. Lika kul varje gång. Men det finns alltid en som man träffar, som man inte kommer ihåg, men som minns en själv. Sen alltid den där som man snackar med nån minut, sen kommer det med lite osäker röst: "Du är fortfarande inte tillsamans med den eller umgås med den va ?" Haha, älskar den ! Konstigt nog alltid brudar man får höra den. Och efter att svarat -Nej på frågan, får man alltid en jätte laddat -BRA ! tillbaka. Humor !

Det vart häng på Pasta ändå tills dom skulle stänga. Sen vart det såklart efterfest med alla hos Dannie. Va skit mycket folk denna gång. Roligt var det iaf. Jag vill inte gå in på detaljer, då kanske ni blir så sotis. Så jobbigt med alla fans som ringer hela tiden och vill med på våra vrickade fester Haha.

Jag och Hanna avslutade kvällen med att ha våran egna efterfest... På MSN. Wilder then ever måste jag lova. Helt urflippat med okontrollerade MSN vibbar, lipgubbar och visningsbilds bytning. Helt spårat altså. Fattar inte att störningsjouren eller nått inte kom.

Idag då, joo något ska man göra. Jag tror att Hanna har tvingat mig att festa idag. Detta skall iaf undersökas på närmare nivå. Det känns lite konstigt att vara vaken denna tid. Klockan är ju bara kvart över tre just nu. Jag brukar inte vakna förens lite senare. Kul att se lite daylight.

Frågan är vad man ska göra nu. Jag tror jag ska slappa en stund, men har inte bestämt mig om jag ska göra det i soffan, sängen eller framför datorn. Otroligt svåra livsval.

Dagens Bästa Låt: Kings Of Leon - Use Somebody
Rekomenderas starkt att lyssnas på !

Nu får ni klara er en stund på detta. Tack för idag, slut för idag.



Tack för mig...


Julafton !



Då har denna julafton snart nått sitt slut, och jultomten har tagit semester. Vilket faktiskt på ett sätt är lite skönt. Men jag måste säga att denna julafton va den bästa på ett par år. Visst, julafton är alltid kul. Men någonting var speciellt med denna.

Hela min julafton började runt 08 imorse. Då min syster ansåg att det var dax att gå upp och uppna julklappar. Men jag va lite fräck och lät henne lida en stund till, så att jag skulle få jul-snooza lite. Men efter en stund fick jag ge mig. Då var det bara att rycka upp sig mot julgranen och klapparna. Jag var faktiskt väldigt nyfiken på vad tomten hade med sig i år. Eftersom jag inte hade önskat något direkt.

Och riktigt nöjd vart jag. Vi alla syskon fick ett Wii. Brorsan visste om att vi skulle få ett, så han va kunglig och köpte Guitar Hero World Tour. Det där man kan ha trummor till och allt. Så nu har jag lirat sönder mig. Mycket bättre låtar i denna version än det var i Legend Of Rock. Plus att man kan kompa ihop egna låtar, skit fränt !

Nackdelen med detta är dock att min syster fick ett spel där man ska sjunga. Ett spel med en medföljande mikrofon. Detta resluterar i otroligt pinsamma migrän. Inte bara syster spelade detta spel. Utan även min käre bror, men tragedin slutar inte där. Utan även mamma och Stefan försökte sig på detta. Den låt som snurrade i mitt huvud medans dom sjöng en annan låt var "If I Could Turn Back Time..." Varför utsatte jag mig för att ens vara i närheten och plåga mig själv med detta? Men jag lyckades överleva, och även få filmmatrial på allt detta. Frågan är om jag vågar publicera detta !?

Utav päronen så fick jag lite diverse bra och användbara prylar. Men den bästa var nog att jag får hela min tatuering betald. Jag ska ju göra en rätt stor tatuering på ryggen, så den kommer kosta endel. Så skönt att jag inte behöver spara ihop pengar till den. Så det blir att boka tid uppe i Nora så fort hon öppnar nu igen efter jul. Jag vet ungefär hur jag vill att den ska se ut, men ska ge henne ganska fria händer. Det blir fjärde tatten på

Eftersom vi är från det där USA landet, så öppnade ju vi dom flesta julklapparna direkt på morgonen. Så en stund in på förmiddagen bestog mest av att hjälpa till med att röja undan och hjälpa till lite med att laga maten som skulle konsumeras då tjocka släkten skulle komma. Jag kan säga att jag är så fruktansvärt trött på julmat. Jag va igentligen trött på den innan jag åt mitt första julbord i år. Men nu är jag spyfärdig över den. Inte tal om all julmust jag har druckit. Nu kan jag inte dricka mer sånt på ett bra tag. Jag känner mig också så otroligt tjock. Jag har ätit alldeles för mycket godsaker. Inte bara mat altså, utan massa onyttigt också. Vilken fruktansvärt hemsk människa jag är. Fy skäms på mig. Men det är ok, mina vänner är feta. Så jag behöver inte känna mig utanför.

Jag fick också uppgiften, eller privilegiet att vara tomte i år. Då åkte mina dolda teater talanger fram. Inte ens syrran visste att det var jag som var tomte. Då lyckades jag bra. Dock så fanns det minusfaktorer på att vara tomte. Tomten har extremt osköna, och dessutom väldigt omoderna kläder. Inte på tal om hans helt ovårdade skägg, som hobby-tomte man hela tiden får i munnen. Tummen ner till tomtens utstyrsel. Jag ska skicka ett brev till honom och försöka få ändring på detta tills nästa år. När jag ändå håller på, så ska jag påminna honom att han glömde sitt skägg på vinden, hoppas det inte gjorde ont.

Men jag har lyckats med endel aktiviteter idag iaf. Jag och Stefan har tagit ett par ordentligt långa golfingrundor. Först körde vi lite träningsbana. Men sen gick vi hela långa 9-håls banan. Fy va svettigt det var må jag säga. Nästan ont i axeln. Men jag lyckades spöa honom i golfen. Sen skulle syrran spela Wii. Trodde ni verkligen jag skulle gå ut och spela golf på riktigt ? Neh, precis !

Jag vet inte riktigt vad mina planer är för kvällen. Men kanske ska glida över till bror för att kolla på film med hans nya BlueRay spelare. Eller att spela Guitar Hero och växla det med lite CS-spelande.

Nu måste jag iaf hitta på något annat än att slösa på eran dyrbara jultid.

Åter igen, GOD JUL ! Nu ser vi fram mot nästa festlighet. Den ännu mer efterlängtade helgdagen, Nyår !

Summa sumarum: Bästa julen på länge ! Och detta ska familjen min få stora props för ! Tack !



Baby You Know Me, Im Getting Hight On This Love Untill I O.D...



Tack för mig...

GOD JUL !


Tiden är nära...




Ja, snart är det den så efterlängtade dagen. Julafton !

Visst är det kul med julafton, men man kan ju inte neka till att det var så mycket roligare när man va liten. Jag minns så väl hur svårt jag hade att somna kvällen innan. Eftersom vi är amerikanare så fick vi alltid julklapparna direkt på morgonen när vi vakna. Så både jag och brorsan flög alltid upp vid 4-5 snåret och ville öppna julklappar. Stackars mamma.

Denna kväll har vart ganska lugn. Lite småmys med familjen vart det också. Inte varje dag det händer. Vi käkade lite julskinka med senap, vilket jag känner nu att magen starkt protesterar imot. Antingen det, eller så luktar min stol konstigt varje gång den håller på att spricka. Nått är det iaf.

Av någon udda anledning så fick min 8 åriga, bortskämda syster öppna en julklapp ikväll. Ja, fråga mig inte varför. Men hon om någon är riktigt uppspelt inför julafton. Grejen är att jag har under dom senaste veckorna retat henne att jag ska rita henne en teckning som julklapp, istället för att köpa något till henne. Detta har hon hårt försökt att motarbeta. Men eftersom hon skulle få en julklapp ikväll av Mamma och Stefan, så tänkte jag att hon inte skulle få komma undan så lätt. Så jag slänger mig ner med pennan i ena handen och pappret på bordet. Jag ritar två stycken extremt jätte improviserade streckgubbar.  Och imellan dom skriver jag "Bosse & Nicole". Jag slår in skiten lite snabbt, sen skriver Nicole på den. Och innan Mamma hinner ta fram hennes riktiga julklapp hon ska få, så tar jag fram min och säger att det här är den tidiga julklappen hon ska få. Mamma fattar inte så mycket först. Men efter en stund så förstår hon att jag hade något sattyg på gång. Så hon låter det gå utan att fråga så mycket.

Nu sitter alla samlade och syster ska öppna sin present. Hon sliter upp pappret och sedan öppnar kartongen jag la min fina teckning i. Hon tar ur teckning och tittar på den. Det råder en tystnad i hela rummet. Jag kan se hur min mamma biter sig i tungan för att inte explodera i skratt. Jag sitter och håller mig pokerface samtidigt som jag försöker läsa av min syster. Efter en ganska obehaglig tystnad, så säger jag till syrran: "- Visst var den fin ?" Nicole: "- Aa, den va jättefin".

Vid det här laget så började jag faktiskt tycka lite synd om henne. Hon hade väntat hela kvällen på att få öppna en julklapp, så får hon en sketen teckning. Hon var gråtfärdig. Mamma kunde inte hålla sig längre, hon börjar skratta, likaså vi andra. Morsan frågar syrran om hon inte vill ha en till present. Ögonen bara lös i syrran. "- Jaa !" Vrålar hon ur sig. Hon vart betydligt gladare av sin riktiga present.

Men det bästa av allt, är att jag har allt detta filmat. Hennes min och allt. Detta kommer hon få smaka på många gånger.

Min syster sa en sån rolig grej ikväll. Vi pratade om sånt som hänt förr, då min Mamma säger lite ironiskt att hon har haft väluppfostrade barn. Då min syrra vräcker ur sig med en frågande min: "- Meh, Jag är inget fosterbarn !?" Haha, tyckte det va så kul.

Nu har jag också precis slagit in alla dom sista julklapparna. Så nu är jag helt syndfri inför julafton. Enda som saknas nu är att lira lite dator och annat tidsfördriv.


Jag får önska er alla en riktigt schysst jul !



Tack för mig...

Awakening...



Just ja ! Man har precis stigit upp, och fortfarande lite sådär nyvaket lost.

Ni vet när man vart ute och festat lite för hårt. Och man vaknar dagen efter. Man bara ligger och stirrar i taket och ser hur gårdagen passerar som en stor flashback. Man funderar fram och tillbaka på saker som hänt, kanske saker man sagt. Om man ännu en gång lyckades göra bort sig. Har man haft ordentligt roligt, så vräker man ur sig ett "AJ!" när man vrider på sig lite i sängen samtidigt som man får sina flashbacks.

Vart vill han komma med detta, tänker ni nu. Jo för det kändes så när jag vaknade idag. Låg bara och stirrade, och tänkte vad hände igår igentligen. Kändes som att jag hade festat hårdare än hårdast. Men det gjorde jag ju faktiskt inte. Jag låg ju och skratta till Eddie Murphy innan jag somnade in.

Jag har en teori ! Såhär, min tv har blivit mixtrad med utav ett par skämtsamma Aliens. Så varje gång jag kolla på TV så får jag en underlig strålning rakt in i hjärnan som resulterar med effekter som onykterhet. Dom tyckte det var dax att köra ett prank på mig. Aa, jätteroligt grabbar ! Hämden är ljuv ! Jag ska åka upp till dom och slänga deras planet i helt fel omloppsbana. Muahaha !

Nog om strålning och Aliens. Jag är lite hungrig. Jag har inte kommit så mycket längre än att ta mig upp ur sängen och slängt i mig morgonsnusen. Min mamma kom in någongång när jag sov, och sa något om pizza. Låter ytterst lockande må jag säga.

Jag måste vell passa på att säga GOD JUL till er alla ! Det sägs att det är julafton imorgon. Spännande ! Kanske läge att slå in julklapparna man införskaffat sig.

Nu ska jag iaf traska ut mot köket för att se vad kylskåpet har att erbjuda mig denna dag.


Ser tillbaks på alla vägar som jag har vandrat i mitt liv, kanske har sladdat av någon gång, men aldrig tappat mitt driv...
Hur än jag mår idag, så står jag kvar, har aldrig ramlat, för jag är fast i det här, min egen kärleksaffär...


Tack för mig...

BlogNight



Just precis. Klockan börjar närma sig 02 ticket. Jag är fortfarande fruktansvärt mätt från middagen jag var på innan. Maten var utsökt. Vi bjöds på potatisgratäng, sallad och diverse kalla kött sorter. Lite hästkött, skinka och rostbiff. Ja, de va endel av vad som serverades. Jag åt så jag nästan sprack. Och inte nog med det, så fick vi en smarrig efterrätt som bestog av glass med maränger och diverse såser. Sjukt gott kan jag lova. Jag kunde knappt resa mig därifrån när vi skulle bege oss.

Efter att ätit all denna utsökta mat, så drog jag och Adde vidare mot Coop för att inhandla en julklapp till hans farmor. Han hittade en prydnadstome till henne. Denna kostade endast 30kr. Men ännu bättre vart det när vi kom fram till kassan. Då hade vi visst missat att den va på rabatt. Halva priset var det. Så 12,50 fick han betala för julklappen. Måste vara billigaste julklappen någonsin.

Efter coop vart det bara hemgång. Jag är så sliten och trött. Men ändå vill jag inte lägga mig så tidigt. Känns så slöseri med tid. Nu när man är ledig lixom. Men jag känner nog att min kropp är bered att börja ge sig för natten.

Det var trots allt en ganska slitig natt igår. Men kul var det iaf. Bästa måste nog varit när både jag och Milla ramlande ut från hissen. Klantskallet jag skulle kliva ur hissen, grejen var att jag missade att det var en ca 10cm hög kant. Jag kör en total faceplant rakt ner i golvet. Men det roliga slutade inte där. Milla lyckades göra samma sak en halv sekund senare. Så hon ramlar rakt över mig. Och som vanligt med våran tur så var det inte bara golvet som det tog stopp imot, utan en dörr rakt framför oss också som satte stopp för det hela. Jaa, många gånger ska man ramla innan benen ramlar av.

Men nu blir det lungt fram tills juldagen iaf. Men då ska det röjas vill jag lova. Julen ska firas som aldrig förr !

Nehe, om man skulle ta och slänga sig till kojs till någon schysst rulle kanske. Jag har ju tankat hem lite Eddie Murphy rellar. Lite stand-up är inte helt fel såhär på natten. Men risken är vell att jag inte somnar eftersom jag kommer vilja se från början till slut. Folk lär tro konstiga saker om mig när jag ligger och skrattar för mig själv halv tre på natten ensam i mörkret. Men låter högst lockande må jag säga.

Varning För Louise !

Innan jag lämnar er, så vill jag bara upplysa om att inte röra er inom en 50 meters radie av Lollo. Nej, inte bara för att hon luktar konstigt. Utan för att hon har någon typ av apatisk rubbning. Hon lider dessutom av någon form av paranoia. Inte nog med det, så har hon någon konstig sjukdom som gör att ögat ramlar ut ur skallen. Så jag varnar er högst att inte röra er inom samma räckhåll som henne. Det kan vara förödande.


- Med tid kommer sanningar...
- Jag är fast i det här, min egen kärleksaffär...

Tack för mig...

Jag Är Kär...



...I dig ! Nej, jag skoja bara. Jag är faktiskt inte det. Men betalar du bra, så kan vi göra ett försök ! 

Nu har jag precis kommit hem, tryckt i mig härligt mjuka goda mackor. Och för att toppa det hela, så svepte jag två stora glas kall oboy. Så gott !

Igår då ? Jo men visst, det vart utgång på hård nivå. Jag och Adde möttes upp hos mig, sen var det bara att traska mot bussen. Och självklart så regnade det massor. Brorsan den lata grabben fick skjuts in till stan, fuskis ! Väl uppe på stan var det planerat att möta upp en viss Elin. Vilket vi gjorde, sen rullade vi in på MM.

När vi väl kommit in på MM-Baren så träffade vi på Dennis och Viktor. Efter en stund kom Dannie och hennes käre bror David, och lite senare drog Milla sin feta röv till haket också.  Vi hade riktigt trevligt. Vi vart ett rejält gäng som satt och skratta och tjoade.

Tanken va att vi skulle sitta där för att senare dra till Björnis. Några drog lite tidigare, men vi va ett gäng som hängde kvar en stund för att prata massa intressant med okänt folk.

När vi väl bestämde oss för att dra till Björnis, så hade dom bara in och utsläpp. Så vi gick till stället som låg mittimot och drog någon bers där.

Klockan började närma sig sena natten, vilket innebär efterfest ! Vi sammlade ihop gänget, ringde taxi med GPS´n inställd mot Dannie. Men först ett stopp vid statoil för att inhandla diverse prylar. Bland annat Keso såklart !

Och nu har man kommit hem för att återhämta sig ifrån gårdagens bravader. Ikväll ska jag också på middag som bror har bjudit mig på. Gott med smaskig mat, längtar som bara den, för jag är ganska hungrig.

När jag kom hem idag, och skulle kolla nya blogginlägg folk hade skrivit, så kom jag till insikt med att jag ska ta bort endel bloggar jag bevakar. Jag hade över 30 bloggar som hade olästa inlägg på. Men nu ska jag rensa. Mest för att personerna är ganska tråkiga och skriver helt ointressanta blogginlägg. Så nu ska jag rensa bland mina bevakade bloggar. Upplys mig gärna när ni kommit med bra matrial som jag kan lägga ner min tid på att läsa. Du märker vell om du är en utav dom "tråkiga/ointressanta" om du går minus på antalet premunanter hos bloglovin.

Innan det är middags dax ska jag nog slänga mig i duschen. Jag ska nog ta en lång dusch och bara njuta av värmen.

Undrar om det blir en vit jul i år ? Dagens rebus.

Nu orkar jag inte skriva nått, känner att jag inte är på blogghumör. Men nu har ni iaf nått att läsa.




Tack för mig...

Sunday Poopie Sunday !



Usch vad jag är trött. Jag har inte sovit många blund inatt. Eller rättare sagt, jag har inte sovit en enda blund inatt. Jag la mig inte förens imorse runt 6-7 tiden, igen. Men nu får man faktiskt. Jag är ju trotts allt ledig från skolan.

Jag tror att jag lyckades hjärntvätta mig själv igår med Milla. Inte nog om att det står mer om henne i min blogg än det gör om mig, men nu drömmde jag om henne 2ggr i rad på dom få blunden jag fick idag. Hur kan det vara sant !? När ska min hjärna få avkoppling !?

Mina drömmar var rätt så bisarra faktiskt. I drömmen så fanns det bakgrundshistoria till allt. Vi hade nämligen haft inbrottsförsök innan, men lyckats skrämma bort tjuven. Men nu var han tillbaka. Jag och Milla stog i mitt rum, då jag ser en bil köra in på infarten. Jag känner igen bilen sen gången innan. Jag blir tokig, och skriker med en viskande röst att Milla ska komma till min dörr i rummet för att titta. Jag förklarar snabbt för henne att det är han, han som försökt göra inbrott tidigare. Jag ser att han kliver ur bilen, men strålkastarna fortarande på. I detta skede får jag precis en flashback om att det står ett baseballträ precis utanför husets ytterdör. Jag säger åt Milla skarpt att stanna i mitt rum och stänga dörren. Jag flyger ut ur rummet, slänger upp dörren och är beredd att han ska stå där. I samma sekund som jag få en blick ut när jag slänger upp dörren, så ser jag att han är springandes påväg mot bakdörren. Så jag greppar baseballträ´t som stog utanför framdörren. Springer genom hallen där Milla nu står och ser förskräckt ut sen vidare genom köket med avsikt att hinna möta tjuven i samma stund som han öppnar bakdörren. Precis när jag kommer fram till dörren ser jag han slinka ut genom dörren och jag efter med baseballträ´t i högsta högg samtidigt som hjärtat överdoseras av adrenalin.

Sen vakna jag. Jag fick aldrig tag i tjuven. Men nästa gång, då lovar jag. He is going down baby ! Andra drömmen fattade jag inte riktigt. Vi satt i en bil och Milla satt bara och va allmänt dryg och slängde peak:ar på mig så fort jag sa nått. Elaka Milla !

Det är ju som sagt söndag idag. Det verkar som att det kanske blir utgång ikväll. Jag, Adde och Bror funderar på att dra en sväng till Pasta/MM sen vidare mot Björnis ikväll. Vi får se vad kvällen har att erbjuda oss.

Ni som läste min blogg igår, vet att jag föreslog att min käre vän Sarah skulle börja blogga. Och idag lyckades jag övertala henne till detta. Jag vill starkt rekomendera att besöka den i framtiden, för jag tror att detta kan bli mycket spännande. Jag väntar med stor spänningen på att få leva mig in i Sarah´s skruvade värld ! Sarah´s Blogg kan ni hitta HÄR ! Givetvis kommer hennes blogg att strax länkas på blogglistan nedanför till vänster med dom andra bloggarna.

Nu måste jag bege mig ifrån datorn en svängom. Jag ska ut och hjälpa mamma att julstäda och laga lite mat. Sluta se så förvånad ut, jag kan också !

På återseende !


Tack för mig...

Saturday !



Eller Lördag, som vi säger i sverige. Lördag har fått sitt namn efter vikingarnas tradition att bada; löga sig på denna dag - Lögardagen.

Vad har hänt på min Lögardag då ? Inte speciellt händelserik må jag säga. Eftersom jag var uppe och inte la mig förens tuppen gal, så sov jag bort större delen av förr och eftermiddagen. Jag vaknade inte förens 17-snåret. Min vakna tid inleddes med ett samtal med Andreas som satt på tåget med färd mot Örebro. Vi bestämde att vi kanske skulle dra ut en sväng imorgon (söndag) och göra örebro stad till en osäker stad.

Idag var ändå en rätt så speciell dag för min del. Även om det inte var jätte mycket aktiviteter. Jag fick nämligen ett mejl från en speciell person. Helt otippat måste jag säga. Tänk att ett ynkligt mejl kan göra en så lycklig. Men samtidigt så sätter det igång en hel del frågeställningar i min hjärna. Varför ? Varför NU ? Vad händer i fortsättningen ? Men jag är glad, riktigt glad. Detta är på något sätt en såndär önskan man igentligen inte vågat önska sig, för att man inte velat bli besviken och ledsen.

Detta kan bli bästa julen på många år känner jag. Och detta kom jag på häromdagen när min bror frågade vad jag önskade mig till jul. Jag sa att jag inte visste, men efter en natt fylld med filosofiska tankar, så kom jag på att jag redan har det jag skulle önskat mig till jul. Min helt urflippade familj, och mina underbara polare. Vad är man utan familj och vänner igentligen ? Man hakar upp sig för mycket på matriela ting när man får frågan om vad man önskar sig till jul. Om man tänker snäppet längre så kommer man på saker som igentligen är viktigare. Men visst är det kul att få matriela ting, jag är den sista som inte kan säga något imot det. Men ändå, tänk på det du HAR, istället för att tänka på det man INTE har. Men glöm heller inte hur sjukt kul det är med nya prylar !

Men vad hände ikväll då ?  Inte så mycket som det brukar på en lördagkväll för min del. Men det började med att Milla kom hit en och våldgästa min dator, säng och tv. Som tur va inte alla saker på en gång. Jag hoppas också att hon fick dåligt samvete när hon sett att JAG var tvungen att städa mitt rum, när hon hade lovat att göra det. Vilken typ altså. den där Milla. Efter att bränt ett par skivor med tung musik och kollat på när en psykopat göra pepparkakor av sin syster, så drog vi oss mot stadens gator för att träffa Loow och Sarah. Sen skulle vi vidare upp till Cob´s lya, där grabbarna satt och bersa till en skramlig AC/DC platta och spelade Xbox. Vi var dock inte kvar där så länge innan vi begav oss mot nya äventyr. Sarah och Loow drog sig mot haket Elvis för att trycka i sig varsin flottiga pizza, medans jag och Milla drog mot Statoil för att inhandla vaken-juice, för att sedan möta upp Sarah och Loow för att göra dom sällskap när dom åt. Jag kan säga att Sarah ibland säger bra mycket dumma saker. Det är nästan så att man skulle vilja att hon själv började blogga för att man själv skulle kunna förstå sig på henne, och försöka leva sig in i hennes skruvade värld.

När flickorna krubbat klart sin pizza bestämde jag och Milla för att kalla det en dag. Hemgång var altså på tapeten. Vad Sarah och Loow fick för sig att göra är gåta i sig.

Men nu sitter man här, försöker skriva en blogg samtidigt som man messar med Milla om att hon tycker att jag ska skriva något snällt i min blogg om henne. Hon påstår att jag aldrig har skrivit något snällt om henne. Vilket jag nästan är helt säker på att har gjort. Nångång måste jag ha gjort det. Men eftersom jag inte får ljuga eller låta min fantasi vandra iväg, så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Grejen är att hon skulle skriva något snällt om mig, om jag skrev något snällt om henne först. Så det jag skriver, sätter ju ribban på hur snällt hon skriver om mig sen. Men som sagt, man fick inte ljuga, vilket gör allting så mycket svårare.

Men vi gör ett försök... Milla är...

(30 min senare)

Attans det sket sig. Vi provar igen... Jag tycker att Milla...

(60min senare)

Ok ok ok, nu då, utan ljug eller ironi. Milla har ett jättefint tandkött...

Och jag kan redan nu se det retoriska inlägget hon kommer att skriva, som ska vara snällt. Men Milla, jag lovar att jag någongång ska komma på något bättre. Känns bara så klyschigt att skriva "Milla är så snäll". Och dessutom så tror jag inte att Milla inte skulle ta något på speciellt mycket allvar om jag skrev nått djupt och snällt. Hon skulle bara anklaga mig för ironi.

Nu har Milla fått FÖR mycket rampljus i min blogg. Kan lika gärna döpa om min blogg till "Bloggen om Milla" eller nått. Nu får det vara nog !

Back to me. Jag ska avsluta denna natt med en film hade jag tänkt. Blir nog att se på psykopaten som gör pepparkakor av sin syster. Kommer inte riktigt ihåg slutet av filmen. Men den är bra psykotisk. Men eftersom jag inte har någon fjärrkontroll till min DVD-spelare, så måste jag se filmen med Danska undertexter. Men kan vara nyttigt det med, eller nått.

Nu ska jag inte ta upp mer av din dyrbara tid. Jag säger tack och godnatt för mig.



Tack för mig...

Fredag !



Det kan jag fetlova att det var, och på allra högsta nivå också !

Dagen smög på som ett nysmörjat kullager. Det hela började ärligt talat med en helt kass morgon. Inte alls så att jag vakna på fel sida, utan att jag vaknade alldeles för många gånger innan jag igentligen skulle upp. Eftersom idag va dagen för min avslutning i skolan, så hade dom vart snälla och gett oss sovmorgon till kl 10. Vilket var otroligt underbart, ja om man hade vart den som fått sova ut till en rimlig tid. Saken var att jag va uppe ganska sent in på morgonkvisten. Jag var ju tvungen att vara uppe och vänta tills 00:00 slaget då våran Banger Loow fyllde år. Plus att jag mitt i det hela kom på att jag var tvungen att tvätta kläder som jag skulle ha på avslutningen. Vilket också led till att jag var tvungen att vara vaken tills dom hade tvättats klart, för att kunna slänga in dom i torktummlaren.

Jag har en teori om min kassa morgon. Eller iaf varför den vart som den vart. Eftersom jag inte började förens 10, och jag skulle åka bil dit, så behövde jag inte gå upp förens 08:30 för att hinna med alla mina morgonsysslor. Men nu kommer jag till "kassheten". Mitt larm väcktes till liv 05:30, då jag går upp i vanliga fall. Så jag reser mig upp, går till datorn och stänger av larmet som jag alltid ställer på datorn. Då jag inser att jag faktiskt inte skulle gå upp då. Så jag ställer om larmet och traskar halvsovandes med ena ögat öppet tillbaka till sängen för att återgå till drömmarnas värld. Och nu återkommer vi till "kassheten" nummer två. Jag vaknar en timma senare av larmet, då är klockan altså 06:30. Inte heller denna tid var korrekt för min del att kliva upp. Så jag gör åter ett försök att ställa larmet rätt. Ungefär 30min senare öppnas min dörr av min mor som började prata med mig, och jag avslutade samtalet med att jag skulle upp 07:30. Jag undrar då hur jag tänkte igentligen, borde jag inte lärt mig av redan två stycken helt felväckningar att jag skulle upp 08:30. Precis som du nu tänker, jag blir väckt igen 07:30. Denna gång inte alls lika glad av att jag var vaken vid fel tidpunkt. Plus att det var svårare att somna om nu också. Eftersom jag är ganska inställt på att gå upp 05:30, så var min kropp ganska vaken, men JAG ville sova. Tillslut lyckas klockan ticka fram till 08:30. Och jag kan nu gå upp utan att känna skam.

Så ni kanske fattar varför det var en kass morgon. Inte kommit i säng förens 03 snåret, och sen allt detta på det hela. Ja, inte världens mest uppskattade morgon. Men tanken att det var sista dagen, sen jullov höll mitt humör uppe.

Vi alla gör oss ordning och bereder oss för avfärd mot skolan. Själva avslutning var helt ok. Lite sång, dans och självklart det klyschiga talet från rektorn. Som avslutning på det hela bjöds det på ett extravagant julbord. Som ni själv kanske har läst innan, så är jag inte speciellt förtjust i julbord. Men jag tycker ändå att dom lyckades riktigt bra iaf. Mamma är ett bevis på detta, då hon gick och fyllde på sin tallrik säkert 3 gånger. Själv så drog jag mig mest mot en utav efterrätterna. Vilket bestog av bland den godaste chokladpudding jag någonsin ätit. Den lixom masserade hela munnen med sina goda smak.

Nu hade jag också återhämtat mig efter kassheten. Och det var tid att åka hemåt. Men innan hemgång skulle vi stanna i stan för att inhandla julklappar till mormor i USA, för att sedan stanna vid posten för att slicka frimärken och vinka dom hejdå mot landets alla gränser.

Nu var man äntligen hemma. Trött var jag, mycket mycket trött, och det enda jag hade i mina tankar, vara att få lägga sig och sova en sväng innan man skulle hem till Lollo för att fira henne på hennes födelsedag. Jag lyckades somna till någon minut innan jag väcktes av ljudet till filmen Ice Age 2, som jag satt på för att somna in till. Jag lyckades aldrig somna om, utan vart bara att ligga och vrida på sig tills jag tillslut gav upp och ryckte upp mig själv i nacken och slet mig mot datorn för att allmänbilda mig i dagens i-landsproblem.

Inte många timmar senare var det dax för avgång mot Lollo. Vi som deltagade hos Lollo var Jag, Lollo, Milla, Dannie, Sarah och Jove.

När vi väl var hos Lollo så bjöds det på ett antal väldigt goda tårtor och självfallet julmust som dryck. Iaf för min del som hade bestämt mig för att vara nykter. Jag måste säga att jag älskar Lollo´s kalas. ( Får man säga kalas när någon fyller 21 ?) Vi pratar alltid gammla minnen, om kalasen innan, folk från förr, saker man gjort eller saker man inte borde ha gjort. Vi alla har så mycket roliga minnen att skratta åt. Alltid lika kul enligt min mening.



Efter många skratt och idioti var det dax för utgång. Födelsedagsbarnet hade bestämt att vi skulle till Björnstugan. Vilket var ett superbt val. Väl på plats möter vi också upp Sofie och hennes liga. Vi alla på bästa tänkbara humör. Kvällen var lysande. Jag och Sarah fick oss många goda skratt åt "Brudarna Okontroll". Vilket bestog av ett par okända tjejer som dansade helt okontrollerat. Dom slängde med kroppen som att dom blivit duschade i något frätande medel och sparkade med benen som att dom hade bajsat på sig och försökte skaka ut det ur byxbenet. Ja, mycket underhållande var det att titta på.

Klockan närmade sig nu 02 snåret, och det var krogstängning och tid för att bege sig mot bilen. Men med en mellanlandning utanför diverse snabbmats restauranger i centrala örebro, för att snoka runt lite. En kort stund senare bar det iväg mot hemmets trygga väggar.

Nu sitter man här, nästan 2 timmar senare och skriver dom snart sista raderna i bloggen till en skön melodi av Veronica Maggio. Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle säga det här, men Maggio gör riktigt skön musik. Och denna låt jag nu lyssnar på, "Ballad Om Vintern" är riktigt avkopplande att sitta och knappa sig iväg mot vintermorgonens kalla tidiga timmar.

Nu har jag skrivit så många rader, att tillochmed jag känner att du börjar fundera på när detta ska ta slut. Men jag ska glädja dig med att detta inlägg strax har nått sitt slut. Min hjärna har nu växlat över till hibernate och fingrarna nästan slagit knut på varandra. Så jag säger tack och godnatt för mig. Vi syns i drömmarnas värld, om DU har tur.


Åter igen, GRATTIS LOLLO !!! Hoppas du hade en trevlig kväll med oss Downisar.


Ska inte säga något till någon
Jag vet, det är vår hemlighet
Vi finns bara någonstans mellan dröm och verklighet
Där finns vår hemlighet
...


Tack för mig...

Måndagsbarn



Jag blev ett måndagsbarn
Hela livet blev en helg
Nu är det måndag snart
Och jag lever för ikväll
Sena nätter, tomma glas.
Femhundra skjuter upp problemet för ett tag, för stunden
Men jag tror att alla snart har fått nog av mig

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv ?
Situationen är så sjuk
Vad har du gjort ? För dig är det alltid helg
Och helgen måste ta slut

Det är fullt en lörda klockan 5.
Jag längtar alltid härifrån men aldrig hem.
Skulle, borde ta det sen, vad ska det bli av mig ?
Det finns dagar som idag av hopplösa mornar.
De e då jag vaknar som ett vrak
Å jag märker alla har fått nog av mig

Jag blev ett måndagsbarn
Hela livet blev en helg.
Det är måndag snart
Men jag lever för ikväll

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv ?
Situationen e så sjuk
Vad har du gjort, för dig är det alltid helg
Och helgen måste ta slut...

GRATTIS !



GRATTIS TILL VÅRAN KÄRA GANGBANGER LOLLO !!!



Fail...




Fail fail fail !

Jag blir så ARG på mig själv !!! Nu kanske du undrar varför jag dampar loss och får aggrisionsproblem. Anledningen är att jag är hemma. Ja ? Kanske du tänker. Men jag ska nämligen vara i skolan just nu. Men jag feting försov mig idag. Eftersom jag har en liten bit till skolan så är det inte lönt att ta sig dit när man försovit sig för mycket. Jag hinner inte vara där speciellt länge innan det är dax att vända hem igen. Förhoppningsvis gjorde vi inget viktigt idag. Men jag ska ta och kika upp det. Men jag antar inte att det var nått viktigt, eftersom vi har våran avslutning imorgon.

Nu är det snart Jul också. Man kan inte vända sig någonstans utan att man blir påmind utav julen. Varken i det verkliga livet eller på nätet. Alla bloggar man läser är på något sätt julinspirerade, reklamen överallt är om jul. Nu säger jag inte detta som i en dålig mening. Bara ett påpekande.

Igår så kom julbordet på tal mellan mig, mamma och styvfar. Det hela började med att styvfar sa till mamma: "-Men nu får du ju gå på ett julbord mer än mig..." Eftersom jag ska ta med mamma på min avslutning där det bjuds på julbord. Efter lite snackande mellan alla oss, så klämde jag ur mig att jag fortfarande är trött på julbord sen förra julen. Altså, själva innehållet av julbordet. Så då tyckte jag att man skulle byta ut saker i julbordet mot nya saker. Då vart det liv i stugan vill jag säga. Eftersom jag tog ett väldigt dåligt och drastiskt exempel då jag sa: "-Men man skulle kunna byta bort tex köttbullarna mot kebab". Då jag såg styvpappas ögon fylldes av ett inferno. Och även min mamma tog fram stridsyxan på en gång mot mig. Styvpappa förstår jag, han är ju lixom svensk och det är mer kultur för honom kanske. Men mamma lixom, vi är ju Amerikaner, vi äter inte prinskorv och janssons frestelse som att det vore heligt. Men jo, tydligen. Min mamma har blivit försvenskad när det kommer till julbord verkar det som. I vilket fall så förklarade jag att det var ett dåligt exempel att byta ut dom ultrasvenska köttbullarna mot kebab. Men drog den kopplingen bara för att dom skulle förstå vad jag menade. Vårat debatt pågick ett bra tag. Styvpappa tyckte att man inte behövde ta bort något, utan kunde lägga till istället. Vilket är ganska klokt. Men ändå, ska vårat julbord bli en ännu större fettma buffé ?



Jag såg nu också att jag hade chansen att uppröra min svenska styvfar till max och klämde ur mig: "- Ni svenskar är så tråkiga, och vågar inte prova något nytt. Allt ska va som det alltid har varit, nyskapande existerar inte för er ! " Haha, inte vart det något bättre. Det slutade med att mamma sa att när jag bjuder hem folk på julbord, då får jag bestämma vad som ska finnas på bordet. Och det kommer jag göra vill jag lova. Mitt julbord kommer vara så långt ifrån orginelt som det bara går (Mycket för att retas såklart). Änsålänge har jag bestämt att mitt julbord ska bestå av: Pizza, Kebab/Kyckling rulle (Falafel för veggisarna) Ungspankaka och tacos. Detta är dock bara en början. Och istället för den uttjatade julmusten, så ska det vara Dr Pepper och Mountain Dew som serveras.

Vad tycker ni ? Borde julbordet ändras ? Borde man lägga till / Ta bort något ? Eller är det bara jag som trillat ner i en rebbelisk julpsykos ?

Jaja, nog snackat om vårat älskade svenska julbord. Eftersom jag inte är i skolan så tänkte jag att jag skulle göra något vettigt av denna dag. Jag har massa kläder jag bör tvätta. Dessutom ska jag plugga på körkortet. Körkortspluggandet komma att prioiteras väldigt högt under jullovet också, så jag får klart skiten snabbt. Plugg plugg plugg, men lätt värt när man har skiten i handen sen.

Jag vill också annonsera att våran kära Banger Lollo fyller år imorgon. Hela 21 år blir hon. Glöm inte att springa in och gratta henne. Hon finns HÄR (Blogg) Och Här (BDB)


Nu ska jag gå på jakt efter något som kan tänkas ätas.



Tack för mig...

Back to normal...



Nu är man hemma igen efter en hel dags utflykt i vårat älskade Stockholm. Dagen har varit relativt lång, men ändå har tiden gått ganska fort.

Det hela drog igång på morgonen då vi hoppade på bussen 07:35 i stan för vidare färd mot huvudstaden. Efter någon timma var det paus för frukost. Jag som va så pigg och glad, tvär slockna direkt efter att fått lite frukost i magen. Sen vakna jag upp lagom till vi var i höjd med Tensta och Rinkeby ungefär.

Vid 11-snåret skulle vi in på Nationalmuseumet för att se uställningen som hette "Lura ögat", eller som det fint heter på franska "trompe l’œil" (att lura, eller bedra, ögat). Jag kan säga att jag inte har vart nån större fan för konstverk förut, och speciellt inte när det kommer till tavlor. Men detta gott folk var ganska fränt faktiskt. Jag vart imponerad. Jag kan med gott samvete säga att om hade haft onödigt mycket pengar, så skulle jag inte tveka att köpa några utav tavlorna därinne för att sätta upp hemma. Så fräna var dom faktiskt. Nu fanns det mer än bara coola tavlor, fanns även mycket annat som lurade ögat. Sen att det var en guidad tur var inte heller helt fel.

Efter att vi varit på Nationalmuseumet, så drog vi oss mot Riksdagshuset. Där vi också skulle få en härlig rundvandring. Även detta var ganska intressant faktiskt. Första intrycket man får när man kommer innanför dörrarna är att man kommit till en flygplats. Jag tänker på säkerheten. Man fick lämna alla sina saker på ett band och gå igenom metaldetektor. Vi vart guidad utav 2st av dom 349 ledamöter som finns i riksdagen idag. Vi träffade även på ett par kända politiker, som tex Per Nuder, rolig snubbe det där. Vi träffade även på Göran Persson, inte den gammla Göran, utan den nya, som är Miljöpartist om jag inte har helt fel.

När vi hade vandrat runt och sett allt som går att se i riksdagen, så var det dax för lunch. Alla drog åt olika håll. Jag och Mario ville först dra till Kebabpalatset, men på vägen dit bestämde vi oss för att krubba på MAX istället. Så vi beställde vårat och när vi ätit upp satt vi och snacka allt mellan brudar och barn. Nu hade vi bara ett besök kvar att dra till. Men jag och Mario hade planerat att dra till "We" först för att snacka lite skit med ett par snubbar han kände. Efter besöket på We började tiden att dra ihop sig. Vi skulle ta oss till Gamla Stan. Så vi hoppar ner till närmaste tunnelbana. Plankar lite snyggt för att sedan hoppa på tuben. Efter ca 5 minuter är vi i gamla stan där vi ska kika på nån typ av utställning som handlade om att våga göra nått om någon blir utsatt. Våran planering var att vi skulle vara där i ca 1 timme. Men det gick betydligt fortare att gå igenom allt.

Nu var vi alla trötta efter allt ströande hela dagen. Äntligen fick man sätta sig i bussen och bara chilla. Jag va ordentligt trött, men ändå lyckades jag inte somna till något. Resan hem kändes ändå som att den gick relativt fort. Vi stannade bara en gång för att ta oss en fika och lite luft.

Nu är man hemma, sliten och rejält trött måste jag säga. Jag bara längtar tills att jag får lägga mig i min sköna säng. Men först måste jag ta en snabb dusch. Men efter duschen blir det omedelbums i säng. För imorgon är det skola som vanligt igen. Hoppas dagen går fort, så det kan bli fredag. Då man äntligen får lov från skolan en sväng.






Bästa sagt idag

VI går igenom Gamla Stan mot uställningen. Mario stannar upp och börjar prata med en kvinna på ca 30 år.

Mario:  Hej !
(Kvinnan tittar skräckslagen på Mario)
Kvinnan: H-h-h-hej...
Mario: Du, Vi är här med våran klass, Är vi nära Globen ?
Kvinnan: Vet du inte vart Globen ligger !?!?
Mario: Nej, ingen aning...


Buss 809 mot Gullmarsplan

En kille och två tjejer ~17 pratar om killens nya hund.

Killen: Jag ska lära den allt jag kan!
Tjej 1: Haha, det blir ju inte mycket inte!
Tjej 2 nickar instämmande.
Killen: Joo fan, jag ska lära den matte! Tänk va coolt om jag ba "vad är 10+5?" och så skäller den fem gånger!
Alla blir tysta.





Bästa Låten idag: Headhunterz - The Lost Soul (Släpptes igår)



Nu måste jag verkligen sova, denna tid är way past my bedtime !




Tack för mig...

Trött och Sliten !

Imorgon bär det av mot huvudstaden...

Precis så är det. Jag är så fruktansvärt trött och sliten på dagarna efter skolan. Just nu lägger jag ner extra energi på att göra det bästa ifrån mig som en bra avslutning på denna termin. Och idag har jag fått reda på att det faktiskt har givit bra resultat. Vilket känns givande. Nu är det heller inte många dagar kvar tills man får pusta ut och koppla av.

Jag känner mig så tråkig och osocial. Bara kommer hem, kikar en snabbis på datorn, sen slänga näsan i böckerna som värsta plugghästen. Sen när man läst och pluggat tills man nästan har kräks så somnar man in som ett litet spädbarn. Men som jag sa innan, det har givit bra resultat. Jag har inte ens spelat mitt älskade Need For Speed den senaste tiden, då är det illa.

Idag var en riktigt bra dag känner jag. Fastän att jag va trött som vanligt, så kändes det faktiskt bättre. Vi hade ju vårat terapisamtal med våran "klient" idag. Samtalet gick riktigt bra. Jag tycker dock att det var lite för kort tid för att göra några större bedömningar. Våran klient hade iaf tydliga tecken på diverse fobier. En utav dom var bacillofobi (bacillskräck). Klienten ansåg sig också som "konstig". Men klienten hade ingen egen sjukinsikt då jag frågade om han var frisk. Utan såg sig som "konstig" för hur andra tittade på honom. Klienten gick också och väntade på att "livet skulle ta slut". Altså ingen större livslust. Detta var bara endel av klientens problem. Men mycket intressant och kul var det iaf.

Nu måste jag strax slänga mig till kojs då jag ska upp tidigt för avfärden mot Stockholm. Blir en lång dag / Kväll där imorgon. Men blir nog rätt så kul.

Sen är det bara torsdagen och fredagen kvar, sen är man fetledig ! Jag ska nog ta med min Mamma till skolan på fredag på min avslutning. Då hon får träffa alla mina muppvänner och dessutom äta ett schysst julbord också. Alltid lika roligt att ta med mammsen till skolan. Ja, nu iaf när man är äldre. Det var ju typ det pinsamaste som kunde hända en när man var yngre, men nu bryr man sig inte längre. Plus att hon är lika knäpp som alla andra på min skola, så dom kommer inte märka någon skillnad på henne och elever.

Som sagt, nu är det till att packa inför resan imorgon, sen bär det av mot duschen, sen bedtime må jag säga. Jag känner hur mina ögon sakta åker igen av sig själv.



Tack för mig...

Färgade Linser !

Hittade denna länk genom en annan blogg. Va inne och snurra lite på den sidan. Finns endel rätt fräna linser och till rätt så bra priser faktiskt. Kika in vettja !

http://www.fargadelinser.com


För er som bloggar och är sugna på ett par gratis linser, kika in denna länk.

Tack för mig...

Almost over !



Nu är man inne på sista veckan av skolan för denna termin. Har gått så sjukt fort, fattar inte. Kommer nog vara skönt att få en liten breake ifrån plugget. Tror lovet ligger på typ 19 dagar eller så. Jag ska verkligen njuta och bara vara under lovet. Skönt att vara hemma med familjen hela julen också. Var ju ett tag sedan. På tal om jul så är det inte så jätte långt kvar tills den dagen. Jag har iaf köpt dom flesta julklapparna. Bara någon enstaka jag ska köpa, men jag vet redan vad jag ska köpa, väntar bara på att pengarna ska trilla in. Så då slipper man jul stressen i år.

Idag var jag sjukligt trött i skolan. Det var värst efter vårat långa pass med psykologi, där jag bara satt och läste konstant i ca 2 timmar. Men som tur va fick vi sluta lite tidigare på våran sista bild lektion. Jag lyckades också somna på bussen, så när jag vaknar upp och inser att vi redan åkt förbi centralen får jag panik och plingar på en gång. Varav busschaffören märker att jag var i bussen. Så han tvärnitar vid första bästa ställe så jag får hoppa av. Så jag fick mig en liten promenix upp på stan. Men det var bara bra, jag lyckades iaf vakna till lite då.

Ikväll blir det att bänka sig i psykologiböckerna. Just nu i psykologin lär vi oss om alla dom olika terapi formerna. Vi ska kunna alla, men också välja ett som vi ska kunna helt och hållet. Jag har valt den Humanistiska terapin. Så imorgon ska jag få en "patient" som jag ska ha terapisamtal med. Och förhoppningsvis hitta en lösning på dennes problem. Rätt spännande faktiskt.

Vi fick också vårat nya schema inför nästa termin. Inga större skillnader, förutom att vi ska börja läsa historia och byta ut bilden mot musik. Dessutom slutar vi 12:20 på fredagar, vilket inte är helt fel.

Nu har jag inte tid att skriva något mer, måste slänga näsan i böckerna så jag kan bota folket och rädda världen imorgon.



Will he ever let it out?
And I wonder why doesn't he break down and cry?


You're so bad, the poison is in there now and forever
The soul's lost and the ache is blunt, hollow feelings




Tack för mig...

Yes !



God eftermiddag mina kära vänner. Nu har man äntligen dragit sig ur sängen för att utföra dagens sysslor. Jag började dagen strax efter 12 snåret då jag vakna. Men denna gång var det lite mer speciellt. Jag vaknade nämligen av att någon drog en käftsmäll rakt på hakan på mig. WTF tänkte jag och öppna ögonen, då var det min egen arm som hade slagit mig. Jag hade nämligen legat på armen så att den var helt bortdomnad. Men så tyckte jag att det var lite roligt, så jag greppa tag i armen med min fungerande arm och lekte med den. Haha, känns så skumt när man nuddar en själv med sin egna hand, och det känns bara där man nuddar, och inte i handen.

Efter att jag hade misshandlat mig själv så klev jag upp och skulle käka lite frulle tänkte jag. Men just då i detta skede kom mina ögon över en hög med kakor. Mumms tänkte jag, så jag tog en kaka medans jag skulle kika i kylen vad som fanns att käka till frukost. Men då får jag syn på en cola. Så den greppar jag på direkten. Sen vänder jag mig om mot kakhögen och tittar, sen tittar tillbaka på min cola. Rycker lite på axlarna och tänker what the hell, sedan tar jag ett par kakor och rör mig mot datorn och snackar med diverse folk medans jag äter mit högst nyttiga frukost som bestog av Kakor och Cola. Så det kan bli ibland.

Jag måste sätta igång med mina andra sysslor känner jag. Har endel kläder att tvätta. Och sen lite annat små kraffs innan vi ska dra oss ut för äventyr för kvällen.

Kanske skriver ett par rader lite senare...



Tack för mig...

Friday Night !



Japps, då var den fredagen överstökad. Vad vart det då ? Jo, först drog vi hem till Dannie. Inte långt efter att vi kommit dit, så börjar Lollo och Sarah grina över att dom var så hungriga. Dannie skulle också till jobbet en snabbis. Så då bestämde dom att jag skulle köra Dannie till jobbet, och samtidigt skulle jag och sarah plocka upp mat. Och sedan plocka upp Dannie igen efter att vi handlat maten. Så vi åkte först och släppte av Dannie, sen brummade jag och Sarah mot svampens kebab där vi införskaffade oss 2 kebabtallrikar. En var till Loow, och en skulle Sarah ha. Sara tog ett par tuggor av sin mat i bilen, men bestämde sig fort för att hon var sugen på mosbricka med korv istället. Så jag kör henne till statoil där hon får sin önskade korv och mos. Väl lägligt var det dax att plocka upp Dannie från jobbet, sen bar det hem till Dannie igen. Där spelades det ölspelet och "jag har aldrig..." spelet. Man slutar aldrig förvånas vad ens vänner har lyckats med under deras livstid.

Vid 23:30 snåret bestämde vi oss för att dra till pasta. Så vi satt där och hängde en stund, sen bestämde jag och loow att det var dax att röra sig hemåt. Dannie, Sarah och Marcus skulle dock sitta kvar. I bilen bestämde vi sen att vi skulle åka och säga hej till Adde som har kommit till örebro för en helgsvistelse. Så vi åkte ner dit för att snacka lite skit en snabbis. Men det var så kallt ute, så vi satte oss i bilen rätt fort igen och drog oss hemåt.

Nu sitter man här och bara degar. Har sjukligt ont i skallen. Blir nog The Rock och sängen strax !

Citat från Sarah när vi pratade om att tvätta händerna efter att man kissat:

"- Ja, men när man har kissat klart och ska dra upp byxorna, så kan man spola kranen så att det låter som att man tvättar händerna. Och om man får kiss på händerna när man torkar sig, så har man ju kläder man kan torka av det på..."

För övrigt så vill Sarah också testa att ha på sig en vuxenblöja för en dag. Varför undrar man då ? Hon sa att för att kolla hur det känns, om den verkligen absorberar kisset eller inte.

Jag måste nog säga att Sarah är den mest... Speciella "kvinna" jag har träffat.

Haha, Sen drog Lollo en rolig som vart lite missförstånd.

Lollo: Bo, Vad gjorde du och Sarah i bilen förut ? (Låter väldigt misstänksam)
Jag: Haha, Ingenting !
Lollo: Ni sladdade inte !?
Jag: Jaha, Joo DET gjorde vi, flera gånger.

Jag frågade också Lollo om hon litar på min körning. Då hon svarar "-Nej". Jag frågar då fundersamt varför hon låter mig köra hennes bil hela tiden om hon nu inte litar på mig. Hennes svar blir kort och gott: "- Det är skönt att kunna få ut aggrisioner ibland" Vilket hon menar på att hon med jämna mellan rum skriker -BOOO, Ta det lungt ! Hur kan man inte låta bli att bara vilja krama om henne och säga att allting kommer bli bra någon dag.

Imorgon blir det fullt gäng mot "stället". Jag känner på mig att det kommer bli skit kul. Be there, or be square !


Nu orkar jag inte skriva något mer. Min hjärna imploderar snart. Sängen ser lockande ut and im the chosen one.




Tack för mig...

Äntligen !


En nyvaken Adam Tensta...




Yes, Äntligen helg !

Nu sitter man i plugget och väntar på att bussen ska gå. Vi slutade tidigare idag eftersom vi var så få på sista lektionen. Eller, vi har varit 5st i klassen fram tills sista lektionen, sen vart vi 3st. Stor klass kan man säga. Annars så har det vart en ganska chill dag idag också. Vi fick bevittna lucia idag på skolan idag också. Musiklinjen som stog för det. Dom va faktiskt rätt duktiga. Nu är inte luciasånger direkt min typ av musik att lyssna på, men dom skötte deras grej galant.

Ikväll då ? Jadu, inte en aning ännu. Det lät som att Lollo hade någonting i gärningen. Så blir nog att hänga i gäng med henne.

Men imorrn, då ni grabbar ! Då blir det drag för hela stora slanten vill jag lova. The Bangerz Hits The Streets Again ! Och denna gång utan nåd ! Som sagt, My homie Adam kommer till "stället" imorrn, så vi ska dit för att checka hans perfomance. Jag ringde och snackade med han som äger "stället" och han sa att det kommer bli riktigt mycket folk, och bra drag. Så det kommer nog bli underbart. Dessutom är det bror som står för kalaset imorrn. Jag har en typ av känsla av hur detta kommer sluta imorrn. Jag och bror har ju alltid sjukt kul när vi är ute tillsamans, men på något sätt lyckas vi alltid göra bra mycket äventyr av det  hela. Denna gång kanske han inte raggar upp en 40 taggare, utan håller sig till sin åldersklass. Jag är riktigt peppad inför morgondagen. Det va ett par veckor sen jag och bror va ute och härjade. Rätt lustigt igentligen, för bara 2 år sen så avskydde vi nästan varandra, och idag går vi hur bra som helst ihop. Han är inte så mongo som jag alltid fått för mig genom dessa år. En riktigt festprisse må jag säga.

Nu har bror fått alldeles för många rader i rampljuset, vill ju inte att han ska få storhetsvansinne. Haha, vilket passande ord på min bror.

Nu ska jag glida vidare för diverse sysselsättningar.


Tack för mig...


Sådär !



Japps, nu är det strax tid att Hit the sack. Klockan tickar iväg rätt fort när man har kul, och det är precis därför tiden har gått sakta den senaste tiden nu.

Jag har nämligen städat mitt rum. Eller, jag har iaf kommit en bra bit på vägen. Det är igentligen bara kläder som ska tvättas. Sen är jag klar med skiten. Igentligen var städningen av mitt rum Millas jobb. Men hon svek mig. Hon hade ju lovat, men inte var det någon städande Milla till synes när jag kom hem. Jag hade tillochmed erbjudit mig att betala hela 150kr för jobbet ! Men det är OK Milla, jag förlåter dig. Jag är en man av godhet. Men endast denna gång !

Undrar vad dagen efter skolan imorgon har att erbjuda. Adde kommer ju upp, men jag antar att han vill spendera lite tid med sina föräldrar han inte träffat på väldigt länge. Han ska iaf med ut på lördag och svina. Vi måste ju fira, eller hur Adde !

Nu är jag nyfiken på vad drömvärlden har att erbjuda mig, så jag ska ta och slänga mig rakt in i den för att sedan vakna upp i den bistra verkligheten som slår en som en ilande örfil när man vaknar. Inte på tal om hur kylan imorgon kommer slå som vassa spik i ansiktet när man rör sig utomhus.



Tack för mig...

Honey I´m...



...HOME !

Sådär, en till Torsdag down ! Va chill som vanligt idag i skolan. Hade svenska på morgonen, vi kollade klart på våran film vi började med i veckan.  Efter svenskan var det dax för "aktuellt". Altså, jag vet inte hur jag ska beskriva hur tråkigt det var. Min kropp och själ dog, bara sådär. Så trist var det. Det var en äldre dam som va hos oss och pratade om julens historia. Visst, intressant att veta saker om julen och så, men hon tog upp så ointressanta saker. Så tyvär, tummen ner på den. Efter den jätte tråkiga, långa och självmordsbenägna föreläsningen så hade vi lunch och en lång håltimma. Jag tog i akt att sova en sväng på håltimman. Riktigt skönt var det, sen fick jag också ryggkli och mys. Kom så passande, precis när jag nästan hade somnat in sådär skönt, sen smyger någon upp på en och tar en på ryggen, mysfaktor på hög nivå ! När jag hade fått vila en stund var det dax för Engelska, där vi också tittade klart på en film.

Mitt i engelska lektionen ringer en viss dam vid namn Louise. Hon frågade om jag ville haka på ut och gå en svängis med Zebb-O. Så jag mötte upp henne i stan, sen drog vi vidare mot Dannie för att plocka upp henne. Jag och Zebb-O satt som kungar i framsätena. Medans Fjantarna Lollo och Dannie satt där bak. Jag och zebbzors rocks ! Men jag måste erkänna att Zebb gör möjligheten att växla en aningen svårt ibland när han lägger sitt tunga huvud på ens arm. Då han också är för trött för att flytta på det när jag ska växla. Men det är ok. Maniak <3 Zebb-O !

Vi bestämde oss för att åka till karslund för att hitta några schyssta spår att gå i. Och det gjorde vi, riktigt skönt kan jag säga. Det var dock inte direkt plogat inne i skogen, men lätt värt iaf. Över en timma va vi ute och promenixa, tunga är vi. Nu kan jag äta flera av mammas goda kakor, utan dåligt samvete.

Nu är man hemma. Jag längtar efter ett riktigt skönt varmt bad. Just nu sitter man och snackar snusk med diverse folk på MSN. Adde säger att han ska komma till Örebro imorgon också. Det blir trevligt. Va ett tag sen man såg honom. Men nu måste jag greja lite här hemma. Cya !




Tack för mig...



Good Shit !



Nu är det dax. Efter dagens bravader slutade allting gott.

Jag avslutade nu denna dag med att sitta och käka mammas bakade kakor med ett stort glas mjölk. Mumms ! I skrivande stund har jag och Loow också kommit fram till att vi kommer bli kändisar. Varje kväll kl 18 kommer ett tv-program sändas om oss. Showen heter "Bangerz On Tour". Vi ska bara resa runt hela tiden, då vi har ett crew som filmar oss. Jag tror starkt på den idén ! Tänk den dagen man får sitta och signera autografer för att man är totalt deranged, lätt värt !

På lördag ska vi alla tunga Bangerz inkl bror ut och härja på "Stället". Min homie Adam Tensta kommer dit. Där ska det rockas hjärndöd kan jag lova !

Neherru, nu åker sov-snusen in, nu är det dax för bedtime som mor sa till mig när jag va ung, eller yngre menar jag.

Okej, en sista grej. Detta är en rebusfråga, man ska avsluta meningen. Här kommer den: Lollo har en jätte fin...

Du ska altså komma på det sista ordet i meningen. Den som gissar rätt vinner en helkväll hos Lollo där det bla visas barnfilmer och spelas GH3. Har du tur får du ett juck av hennes hund Zebb-O. Tar du hem Bonuschansen får du också prova på att mata hennes fiskar.

Nu ska jag lägga mig på riktigt.



Tack för mig...

Im Alive...



Tror jag i alla fall...

Onsdag, käre onsdag. Vad har denna dag erbjudit mig ? Först var det skolan såklart. Jag kan lova att det var sjukligt kallt imorse vid 6 tiden. Usch säger jag bara. Inge vidare vill jag lova. Men den skönaste var när jag klev på bussen, så hade busschaffören glömt att tänka lamporna inuti bussen. Så det var helt mörkt och skönt. Man bara satt där och njöt av mörkret och nästan lyckades somna till. Ja, tills en gubbe klev på och uttalade sig om detta, för att han skulle läsa sin fjantiga tidning. Elak människa !

I skolan var det lite småsegt. Hade samhälle det första på morgonen där vi pratade lite politik och annat skoj. Sen var det dax för lite engelska, där vi kollade på film. Jag var lite småtrött idag, så jag somnade till lite halvt på slutet. Men de var okej, jag har sett filmen förut. Som avslut på dagen hade vi Tema, där vi håller på med en skoltidning. Detta har vi gjort ett par veckor, denna skulle bli klar idag. Och det mesta vart klart, förutom framsidan. Den historien har jag inte ens lust att gå in på just nu. Men den kommer i alla fall vara klar tills imorgon.

Nu sitter man hemma och sliter framför burken. Jag kände att jag behövde ta en paus från mitt pysslande jag hållt på med sen 16:30 idag. Hållt på med skiten konstant. Så jag tyckte att jag var värd en paus. Snart ska jag återgå till pysslandet sen måste jag nog ta en till paus för att äta en snabbis.

Jag vill ju hinna se lite av Nobelfesten som visas på TV ikväll också. Jag tror att jag sätter kvalité nivån på mitt pysslande ganska lågt. Jag orkar inte engagera mig på högsta nivå när det blir så mycket stress. Det får bli som det blir.

Nu ska jag fortsätta med skiten, later !



Tack för mig...

Tungt jobbat !



Aa de kan man säga. Ungefär vid 18 tiden bestämde jag mig för att ta en välbehövd powernap. Aa, de gick ju bra. Jag vakna vid 23 snåret. Jag som skulle göra massa saker. Så då klockan 23 stiger jag upp, tror att jag har sovit nån timme eller två. När jag kommer ut i köket efter mitt toabesök kollar jag på klockan, shit tänker jag. Så såg jag bara en flash av alla saker som inte vart gjorda. Men jag satte mig ner och gjorde en utav mina planerade arbeten, vilket va en uppgift jag ska ha klar tills imorgon. Vilket bestog av att ta 10 saker ifrån kylskåpet och ta reda på vart produkterna är tillverkade, om dom är miljomärka, vad dom innehållet, varför man köpte produkten och sedan betygssätta den utifrån smak osv.

Där satt jag med bordet fullt av saker jag plockat fram ur kylen. Mamma trodde jag hade blivit knäpp först när jag randomly plockar ur saker ur kylen och ställer på bordet. Hon frågade vad jag höll på med, men jag svarade inte. Fortsatte bara, sen tillslut frågade hon om jag "ska städa kylskåp". Jaa, självklart mamma, jag går upp nästan mitt i natten för att städa kylskåpet !?

Samtidigt som jag satt och skrev om mina kylskåpsprodukter så satt mamma och skrev julkort. Ganska vuxet i mitt anseende. Men när jag läste högt för mig själv "- Hmm, varför köpte jag produkten?" Då drar morsan igång, den köpte jag för den anledning, och den för den anledningen. Typ värsta uttänkta grejerna. Jag nonchalera det lite snyggt, och skrev "för att det är gott" eller "för att ha det i matlagning". Det får duga, tänker inte skriva värsta psykodynamiska anledningen varför jag har juice i mitt kylskåp.

Efter min lilla uppgift vart jag sittandes här framför datorn. Jag har tillochmed spelat lite cs denne afton. Det var inte igår, men kul var det. Anledningen varför det var kul, var vell för att det faktiskt gick bra för en gångs skull.

Jag känner en typ av nattlig hunger, det kurrar lite fint sådär i magen som det bara gör på nätterna. Då man öppnar kylen och smakar på det som finns, fast bara psykiskt. När man väl hittar den rätta psykiska smaken, så går man till gärning och stillar sin hunger fysiskt.

Just det, idag när jag satt i matsalen kom det fram en tjej till mig från min paralellklass. Hon hade nämligen ritat en bild åt mig. Historien bakom bilden går väldigt långt tillbaka. Men kort, så har hon ett marsvin hemma. Marsvinet heter Knolte (uttalas Nolte) Detta marsvin äter bajs. När jag fick nys om att marsvinet äter bajs, då drog allt igång. Hon fick höra kan jag lova. Detta snack om Knolte har pågått under en längre tid. Men så överaskade hon mig idag, med en fin teckning på Knolte, som faktiskt på bilden äter bajs. Så jag tänkte va snäll och publicera denna vackra konst jag fått.




Jag känner en stark frustration mot Tele2. Det går nämligen inte att skicka SMS. Det måste ha fastnat bajs i deras nät, och det har vart såhär ett par timmar nu, ond.. mycket OND blir jag. Jag som precis hade tänkt skicka nakenbilder på mig själv till alla i min telefonbok på mobilen. Men jag kanske ska göra det när det väl funkar igen, i enbart ren protest. Fast jag vet inte vad jag skulle tjäna på det riktigt.

I vilket fall, så ska jag nog gå och lägga mig nu för ett par timmars sömn till.


No apologies, not even acknowledging you at all
till I get a call that god's coming
No apologies, laugh fuckers it's all funny
I can spit in ya face while your standin' across from me, no apologies
...


Tack för mig...

Äntligen !



Yes, Äntligen Måndag ! Alla älskar vell Måndagar, eller hur ? Nej, ok jag ljög.

Denna dag avfyrades på ett exemplariskt vis. Först skjuts till stan i det härliga vinter regnet. Sen en skön bussresa mot skolan. Väl i skolan började vi våran dag med "klasstimme". Aa, jag vet, låter ganska fånigt. Men det är då vi tar upp massa info om kommande saker osv. Resten utav dagen bestog av samhällskunskap där vi kollade på film. Efter den lektionen var det Psykologi på schemat, och avslutningsvis bild som sista lektion. På bilden gjorde jag ett mästerverk till julkort. Tror inte någon konstnär kunde gjort det bättre.

Efter plugget begav jag mig mot staden där jag skulle bli upp plockad av min käre mor, för vidare avresa mot NetonNet. Där bror min skulle inhandla en ny dator. Det är juh som rena meckat där för mig. Som jag beskrev för Milla: "Bättre än en lapdance med happy ending av aguilera i Dirty videon." Så grymt var det.


När vi ändå talar om Mrs Kamelia, så vill jag besanna bara en liten del av vad jag får genomlida om dagarna. Sånna här SMS får jag:

Från: Milla
God eftermiddag herrn! Hur mås det på din sida av våran underbara stad? Jag ville enbart upplysa eder om att jag råkar händelsevis utöva några fantastiska bajsövningar denna minut! Jag önskar att eder känner sig hedrad efter jag tänker på eder denna högtida stund av mitt liv! På återseende min vän!


Okeej, ja hon mår bra annars. Jag kunde bara inte motså att kräkas på plats då jag visulera henne sittandes på toaletten och utförde sina högst omotbjudande ting. Skam Camilla, SKAM !

Kvällen har tillmestadels bestått av att spela nya Need 4 Speed Undercover. Sen köpte ju bror en dator idag, så han behövde min expertis att fixa igång allt. Men han fixade faktiskt det mesta helt själv, duktig bror jag har. Jag var också nära att köra på ett rådjur nyss med bilen. Ganska spännande faktiskt.

Jag hade en rätt vrikad dröm igår natt. Jag drömde att jag va i samma tidrum som jag va när jag la mig. Jag va i mitt rum, och skulle precis lägga mig, så tänkte jag i drömmen att jag skulle prova tända lamporna med tankekraft. Jag blundade så hårt jag kunde, och försökte. Helt plötsligt börjar lamporna flimmra, och tillslut tändes dom. Jag vart vettskrämd. Så jag går ut från mitt rum till köket, där alla lamporna var släkta. Så tänkte jag att jag provar en gång till, även fast jag vart så rädd förra gången. Så jag blundar allt jag har, sen tjuvkikar lite, ser hur lamporna börjar flimmra, men inte nog med det. Det är som att jag har strålkastare i mina ögon. Eller som två ficklampor som sänder ut en ljusstråle. Jag blir givetvis skit skraj. Lamporna tänds inom kort utav min tankekraft. Detta gjorde mig oerhört rädd. Jag springer in till bror som är soffliggandes i soffan. Samtidigt som jag försöker säga vad som pågår, får jag knappt ut ett ljud pga min rädsla. Han också börjar märka att det lyser starkt ifrån mina ögon. Han blir också ganska rädd. Jag på knä, och bror i soffan, hållandes i varandras händer grips av panik och försöker få fram några ord, men bara ljud och gråt kommer.

Tillslut vaknar jag, men även då va jag lika rädd kan jag säga. Tanken slog mig då också att jag faktiskt skulle prova att tända lampan med tankekraften. Men tanken att det skulle fungera avskräckte mig ganska ordentligt. Så jag vågade inte. Men jag ska prova ikväll när jag lägger mig, nu är jag inte lika rädd som jag va när jag vakna. Men funkar det, då kommer jag att dö.

Nu blir det dax för en "sover-skit-skönt-dusch". Ni vet såndär dusch man blir helt seg och skön i kroppen av. Man somnar in på en gång i sängen, och sover djupare än hulkens vagina om han hade haft någon. Sådan dusch ska jag ta.

Så jag säger god natt och adjö.


Tack för mig...


Dödens Död !



Dödens död som sagt, helt slut.

Idag fick jag ändå sovmorgon. Annars är det 05:30 som gäller veckan ut. Idag är det svenska, matte och naturkunskap som står på schemat. Segaste avslutning på dagen. Har naturkunskap från 12:20-14:20. Riktigt segt vill jag lova, speciellt på en fredag också.

Idag får jag vara lite bortskämd och bli skjutsad till skolan av min käre mor. Skönt att bli spoiled ibland också. Nu hör jag hur morgon-dutys kallar.


Tack för mig...

Attans Rödlökar !



Ni som har läst det tidigare inlägget vet att planerna var att se nått avsnitt av weeds för att senare vandra mot bubbelbadet. Okej, så har det inte blivit. Jag är fast, totalt ditlimmad i denna serie. Ett sug som är värre än för heroin. Ja, nu var detta självfallet en metafor eftersom jag aldrig tagit heroin. Men ni förstår hoppas jag !?

Klockan börjar springa iväg från mig, jag har en tidig morgon imorgon, vilket betyder en tidig kväll för min del också. Klockan är ju snart 22 snåret. Tiden det tar för mig att för det första förflytta min bastanta bakdel upp för trapporna, sätta igång vattnet, fylla bubbelpoolen, inta korrekt plaggval, och sedan utföra själva badandet kommer att leda mig till en högst otrevlig morgon på grund av alldeles för lite sömn. Och just det "plaggvalet" i detta fall är självfallet ingenting, om man nu inte har badmössa, vilket jag känner en typ av ansvar att berätta att jag inte har.

Så, min lösning då ? Joo, om jag slutar vara så groteskt bloggberoende och faktiskt tar och transporterar mig på bästa möjliga sätt till badrummet där bubbelpoolen är, så KANSKE jag slipper sova i poolen för att kunna få en blund inatt. Om jag dessutom inte bara transporterar mig, utan också transporterar mig på ett väldigt snabbt och förhoppningsvis riskfritt sätt, så kanske jag till och med hinner torka av mig med en handduk innan jag måste rusa ner för att slänga mig i sängen.

Därför ska jag nog verkställa min plan och göra som ovanstående.


Tack för mig...

Stadsvandring & Weed



Ja, stadsvandring vart det allt. Med Lollo och Milla. Lollo skulle nämligen leta på julklappar till sin käre mor och far. Vilket hon faktiskt lyckades åstadkomma rätt bra. Själv sprang jag mest och klagade över hur ont jag har i min axel som en liten kärring. Men det är ok, jag får ibland också.

Weed då ? Nej, inte så mycket av den för min del. Inte mer än att jag har fastnat för serien "Weeds". Den är tungt bra. Så nu har jag laddat ner alla säsonger hittils, vilket består av 4 stycken. Jag kollade nästan igenom hela första säsongen igår. Så den hinner jag se klart idag, och även säkert ett par avsnitt in i andra säsongen.  Skadar juh heller inte att Mary-Louise Parker (Huvudpersonen) är rätt het för att vara runt 45.

Jag måste också slänga mig i badet, om jag nu får klaga lite här också. Det gör fruktansvärt ont i min axel. Så jag tänkte att jag skulle försöka lösa smärtan med ett riktigt varmt bubbelbad. Om inte smärtan går över, så är det alltid skönt att ta sig ett redigt bubbelbad i alla fall. Men först måste jag kolla på ett avsnitt av Weeds. För er som inte sett det, så gör det.

En kort stund efter att jag kommit hem efter vandringen på staden, så undrade min syster varför jag inte hade svarat henne på MSN tidigare idag. Jag säger självklart som det är att jag har inte vart hemma på hela dagen, och därför inte kunnat svara. Det ena leder till det andra, och hon vill se hur det ser ut när hon har skrivit till en. Så hon slänger sig framför min dator, och en annan snoris sitter vid den andra datorn på övervåningen. Så dom börjar chatta med varandra och blir helt impade, samtidigt som dom skriker till varandra och frågar om den andra ser det. Så tänkte jag att jag skulle visa dom ännu en funktion. Så jag slår på camen, oj oj oj säger jag bara. Det var knappt att man fick henne ifrån min dator. Helt besatt.

Men nu måste jag sätta mig i Weeds-läge och get fly high.


Tack för mig...

Plugghäst...



Aa, det kan du kan du kalla mig när jag har pippat en pony...

Just nu sitter jag i den nästan bländande ljusa datorsalen, som också verkar vara en utav dom varmare salarna i skolan. Kanske för att det är närmare 20 datorer som står igång och värmer upp rummet.

Jag ska strax ha "valämne" där jag mest sitter och gör vad jag vill framför datorn. Innan denna lektion hade vi svenska. Jag och Mario högläste en lång Shakespear pjäs. Ganska intressant text och meningsuppbyggnad. Men endel av texten var lite krånglig. Jag måste nog säga att jag lärde mig en hel del, när det kommer till nya och svåra ord i vilket fall. Kanske ord som inte används idag, men kunskap är ju alltid roligt.

Jag har så otroligt ont i min högeraxel. Den är stenhård och jag känner ett groteskt obehag varje gång jag rör armen. Ännu värre när jag bara tar på axeln. Det smärtar ända ner till magen och ger mig ormvridande känslor i magen som nästan får en att kräkas. När jag kommer hem blir det definitivt Zon gel på axeln.

Nu ska jag fördriva min tid på annat sätt.




Tack för mig...

Älskade Mornar...



Visst kan man bara inte sluta älska tidiga mornar. Man känner sig som en blandning av ett offer till en påkörd Greyhound buss och en konflikträdd tegelsten.

Jag såg också att det snöar ute idag, underbart. Faktiskt inte, snö = Kyla och Jag + Kyla = Inge bra. Jag vill till ett varmt land, där solen ständigt skiner. Där man kan ligga på stranden och vara så glad att man faktiskt ler när en 60+ går förbi topless.

Men nu måste jag sluta drömma, och börja ta mig ut i snövädret. Skolan kallar. Efter plugget kanske man ska gå en vända på stadens gator med Loow för undersökning av julklappar. Annar skulle vi städa hennes bil. De visar sig vilket det blir. Jag måste gå nu i vilketfall.



Tack för mig...

Min blogg - Din Bibel !

Följ bloggen med Bloglovin !






Nattens skildringar



Här sitter man. Klockan har tickat snabbare än vanligt. Jag sneglar ner mot skärmens högerkant och ser att den snart slår 03:00. Insomnia ? Kanske. Mina planer för att resa min halvnakna kropp med endast kalsonger och T-shirt har passerat mina tankar ett antal gånger. Men dock har inget ännu gått från tanke till handling. Jag gjorde en modig insats med att försöka somna till på soffan förut med tv:n som ett slags bakgrundsmusik. Men då jag istället intresserade mig mer för vad som visades på tvn istället för att hålla fokus på att sova. Jag känner inte tvånget lika mycket denna kväll att sova. Jag ska inte till skolan imorgon. Istället ska jag vara en snäll son åt min mor och hjälpa henne med att vara barnvakt medans hon och min bror lämnar staden för att åka till Stockholm över dagen.

Jag har spenderat min tid med att surfa många av nätets vågor. Jag har blivit lite smått blogg beroende. Jag har lyckats hitta många intressanta bloggar som jag följer ideligen. Det finns dock en annan baktanke med mitt bloggläsande. Som en vis lärare sa till mig en gång " - Det bästa sättet att lära sig nya ord, är att läsa!". Jag älskar att lära mig nya ord. Helst så fackliga som möjligt. Det får en att känna sig lite smart också. Eftersom jag gärna inte läser böcker, så blir bloggar och annan tidskrift min suppleant. Det enda i bokväg jag tycker om att läsa är i form av faktaböcker eller något med innehållet av psykologi eller filosofi.

Jag bör nog kanske leta min väg fram till sängen för att göra ett tappert försök till att sova. Jag ska trotsallt utstå tre barn på egen hand imorgon. Vilket jag tror inte alls kommer bli någon allt för jobbig insats. Ofast räcker det med att parkera dom framför tv:n så sköter sig resten av sig självt. Jag är mer orolig över hur det ska gå för mamma och brorsan i stockholm. Deras orientering i huvudstaden är nog inte den bästa. Som tur är ska dom åka buss dit, vilket innebär att mamma slipper köra i stan. Den kan vi tacka gudarna för.

Nu har tiden tickat iväg ännu mer. Jag känner hur ögonlocken börjar hänga som ett par trötta bröst som ammat ett barn för mycket. Som i vanlig ordning ska jag nog sätta på min högst nostalgiska film "The Rock" och blunda in till den psykiska upplevelse världen, till drömvärlden dvs. Nått som skulle vara spännande är att kunna styra sina lucida drömmar, dvs sina "klardrömmar". Lucida drömmar är när man är medveten om att man drömmer. Man kan också påverka händelseförloppet mer eller mindre. Det finns sätt att träna upp sin förmåga att få just lucida drömmar. Exakt hur vet jag inte, men jag har läst någonting om att ett sätt är att öva in ett antal vardagssituationer som triggar tanken "nu är jag medveten". När vardagssituationen uppstår i drömmen, och triggar medvetenhetstanken övergår drömmen till klardröm. Man kan också intala sig själv vid sänggåendet om att man sak drömma om en viss situation, så ökar chansen för klardrömmar betydligt.

När jag går och lägger mig ska jag prova att intala mig själv om vad jag ska drömma. Exakt vad jag vill drömma vet jag ej ännu. Någonting med spänning. Eller kanske något man blir riktigt glad av när man vaknar, om man nu minns vad man har drömt. Det vore coolt om man kunde spela in sina drömmar som videoklipp. Hur fränt skulle inte det vara. Tänk er youtube fullt av drömvideos. Allt folk som skulle granska och försöka tyda ens svårt psykotiska drömmar om hur man lemlästar någon med en slö skridsko till dålig opera musik och avslutar allt med ett glas rött vin och ett stolt leende när man skådar sitt verk. Sjukt ? Kanske, men om det ändå bara är en dröm, så måste man få ta sig friheten och leva sig in i andra situationer som verkligheten promptar dig till att göra. Man måste drömma, för att orka med verkligheten.

Jag måste dela med mig av en länk för er shopping tokiga. Hittade nämligen en sida som säljer ut kläder riktigt billigt. Så passa på att fynda. www.catalog.se

Nu känner jag att det är dax att lämna stolen och possitionera mig i sängläge för att drömma mig bort.


Tack för mig...

Reality Check !

Nu  är man tillbaka från denna veckas härjande. Jag va juh hos Marcus i söndags för att fira honom då han fyllde 18 år. Självfallet vart det en ganska vild kväll och natt.

Vi började lite smått och lungt hemma hos honom. Det kom ett gäng folk och vi hade ganska mys där. Sen framåt natten hade vi bestämt att dra vidare till Björnstugan för Marcus första vistelse på krogen. Därinne träffade man lite folk och dansade sig tvärsvett. Stog även med Olle och hjälpte honom med Dj:andet.

Idag har man bara softat hemma hos Marcus framför tv:n. Eftersom jag inte har vart hemme på 2 dagar nu, så försökte min käre mor att få tag på mig, för att kolla om jag levde. Tillslut ringde hon till Marcus telefon. Och hon kläcker ur sig: "- Jag trodde du hade dött, för du har inte bloggat på 2 dagar." Men hon vart glad sen när hon fick reda på alls inte hade dött, utan bara inte bloggat för Marcus har inget internet hemma.

Nu är man hemma och lagom trött. Jag ska springa iväg till den pipande micron för att ta ut min mat mor så duktigt har lagat idag. Kyckling och ris, mumms.


Tack för mig...

RSS 2.0