Vietnames Ninja !

Bror

Förra veckan så pratade jag med min bror som just nu reser runt och lever livet i Vietnamn. Planern för honom den dagen var att dra ut och festa med hans kompisar där. Innan vi slutade prata, så sa jag åt honom att han skulle festa för mig också eftersom jag bara skulle ta det lungt. Grejen är att min bror tog det på fullaste allvar. Han festade åt mig också. Och vad jag hörde av honom blev det väldigt hårt. Dagen efter skickade han ett sms och sa att han aldrig skulle festa åt mig samtidigt som han festade.

Men idag när vi talade så kom det fram att det inte berodde på att han festade åt mig som det gick så vilt till. Han sa nämligen:

Bror: Btw den kvällen när jag skulle dricka åt dig med...
Jag: Jaa visst, skyll allt på mig !
Bror:  Nej 2 personer kan jag dricka för. Det var den tredje personen i baren som gjorde det jobbigt...

Men han lovade att ta det en aning lugnare ikväll. Vilket lugnar mina nerver då jag inte kan vara där och vara ännu mer odräglig.

Idag då ? Joo, fram med crossen och gasa lite.
Ikväll då ? Joo, uteservering med Milla.


Tack för mig...

Im BackNu är jag tillbaka.

Efter en välbehövlig resa till Göteborg är jag nu åter hemma i Örebro.

Tro det eller ej, men jag va helt internetlös under hela min vistelse i Göteborg. Jag kan säga att det började klia i blodet dom sista dagarna. Men samtidigt var det väldigt skönt och avkopplande att inte ha tillgång till det heller.

Som Milla sa idag; Det är så skönt att bara koppla bort allt en stund, och bara vara. Och så sant är det. Nästan så att jag hade slagit mig själv på käften om det hade varit för 3-4 år sen. Men det är bra skönt att bara stänga av mobilen och allt annat och bara njuta av tillvaron. Umgås med folk man gillar, vara ute eller bara ligga eller sitta och fundera över saker. Fundera på ett sånt sätt som det egentligen inte spelar någon roll om du kommer fram till ett svar eller en lösning. Utan bara ger tankarna lite tid.

Nu är man hemma i Örebro igen som sagt. Inte långt efter att jag stigit av perrongen i våran vackra stad så var det dax att träffa en utav mina tyngre Bangerz, nämligen Milla.

Jag bjöd över henne för att se kvällens ishockey match. För er som inte hänger med så mycket inom sportvärlden, så är det hockey-vm som är igång och ikväll mötte vi USA. Sjukt spännande match. Sverige vände underläget 5-2 till seger 6-5 i övertid. Vi har mycket att tacka våran debuterande Färjestadsmålvakt Jonas Gustavsson som jobbade hårt mellan stolparna. Med denna vinst betyder det att vi kom 2:a i vårat gruppspel. Så imorgon möter vi Ryssland. Vilket kommer bli en svår match. Men med all självförtroende grabbarna i Tre Kronor fick idag, så vill jag nog tro att vi har en chans att spöa dom regerande världsmästarna. Vi kan, bara vi vill.

Tillbaks till kvällen då. Som sagt så bjöd jag över Milla på en hockeykväll. Men först vart jag kidnappad av henne för att följa med till Coop. Eftersom hon tycker det är "så tråkigt" att åka dit själv. Jag visste inte att Coop skulle agera som ett nöjesfält, men endast om man åker ditt som grupp med minst 2 personer.

Väl inne på Coop så springer Milla omrking, medans jag svansar efter och lyssnar på hennes prat. Kom ihåg nu att jag har varit borta i nästan 2 veckor. Hur mycket tror ni inte hon har gått och samlat på för att babbla ut för mig. Jodå, en hel del vill jag lova. Men samtidigt så har jag ju varit ifrån henne, så jag har hunnit med att rensa hjärnan för att lagra in nytt "Milla prat". Efter tiden jag har umgåts med Milla, så har min hjärna skapat en egen avdelning för hennes prat. Som ett litet arkivrum, fast endast för Millas prat.

Men jag klagar inte. Självklart vill jag finnas där för att Milla ska kunna prata av sig, och för att hon ska kunna prata av sig, och för att återligen kunna prata av sig. För att därefter, kunna prata av sig.

Inne på Coop fick jag dock vara med om ett helt nytt fenomen jag inte stött på tidigare under alla dessa år som jag umgåts med kvinnor. Milla köpte nämligen 2st olika deodoranter. Vilket i kassakön jag konstaterade att hon svettades så mycket, att hon behöver en till varje armhåla. Fiffigt, men läskigt !

Vad bjuder dagen på imorgon då ? Jo, jag och Milla har nämligen smidit lite planer. En schysst eftermiddag på stadens uteservering. Hur mycket har man inte längtat efter det ! En kall bers i den härligt välkomna vårsolen. Vad vi ska göra sen, är änsålänge ett mysterium. Eller mysterium låter för mycket Greveholm, jag vill nog rätta mig och säga oklart istället.

Så folket, vad sägs om en välförtjänt snus och en schysst rulle i soffan ? Jo tack, det skulle jag inte dö av !

Men nu ska jag nog tacka för mig och chilla vidare och stilla mitt internetbegär.Tack för mig...

Agera !Imorgon tisdag sker en viktig omröstning i EU. Lobbyn försöker göra om Internet till ett kabel-tv-nät där bara vissa ska få sända, och alla andra i praktiken ska sitta ner, hålla tyst, öppna plånboken och vara nöjda att företagen erbjuder dem något att betala för.
 
En viktig del av medborgarrättsrörelsens motåtgärder har varit att få in skrivningar om rättssäkerhet i det s.k. telekompaketet, som i grunden är bra grejer, gemensamt nödnummer i Europa och så, men som Lobbyn har kapat för att försöka ta kontroll över nätet.
 
Specifikt handlar det om "tillägg 138", som säger något så självklart som att ingen ska få stängas av från Internet utan domstolsprövning. Detta motsätter sig framför allt fransmännen och Lobbyn, som vill kunna stänga av medborgare från nätet efter blotta anklagelser från storföretag.

Läs mer om vad du kan göra åt saken Här !


Tack för mig...

Sjukt Trött !

Aa, det vill jag lova att jag är !

Jag har nämligen vart uppe hela natten och dagen idag med att fixa och dona. Död åt databaser och MySQL säger jag bara!

Jag är så sjukt trött att jag orkar inte ens skriva knappt. Eller, knappt... jag orkar inte. Så därför lämnar jag er med dessa snabba korta rader som bara ett bevis på att jag lever.

Men inte helt tomhänta ska ni gå. Jag ska nämligen bjuda på den senaste mixen som har gjorts här i Bangerz fabriken.Njut !Impuls !

Bangerz

Dagen igår var rätt intressant.

Jag talade med Lollo i telefon. Hon var så uttråkad så hon ville att jag skulle haka med till McDonalds för att trycka i sig en milkshake.

Självklart hakar jag. Så där sitter vi. Pratar om livets gåtor samtidigt som vi surplar milkshake och får brainfreeze.

En stund senare bestämmer vi med JC att vi ska dit och hälsa på en sväng hos hennes karl och henne. Hennes karl är nämligen tatuerare.

Så 2 timmar senare åker vi alla därifrån, men jag åker nämligen därifrån med en ny tatuering. På skinkan också ! Riktigt kul faktiskt.

Så nu har jag en fin liten tatuering på stjärten. Jag kan nog säga att det var en ganska fullspeckad dag med blandade känslor igår. Först 3 brudar som står inne i badrummet med mig, varav en av dom rakar min skinka och dom andra står och tar bilder med mobilen och skrattar. Humor !

Dessutom att ligga där med stjärten i vädret samtidigt som en stor och vuxen karl grejar med min stjärt. Hmms, upplevelserikt må jag säga !

Men i slutändad vart jag nöjd med allt faktiskt. Det verkade som att alla vart underhållna, och jag fick en ny tatuering. Kan inte bli bättre ! Ikväll blir det ugång har jag hört. Nämligen Frimis !

Tack för mig...

IPREDKOLL.SEEfter att degat omkring lite på nätet, så snubblade jag in på en sida som heter Ipredkoll.se. Det är ett projekt som "du få reda på om ditt IP-nummer bevakas av de nyligen instiftade privata poliskårerna."

SvD rubricerade detta som ett sätt för fildelare att förvarnas. Men det känns som en förvarning är lite för sent när man väl är registrerad och ens identitet nu ska röjas.För er som kanske inte hängt med eller är riktigt informerade till vad IPRED-lagen är, så kan du läsa i korthet om lagen och dess huvuddrag här nedanför.

Ipred är en förkortning för Intellecutal Property Rights Enforcement Directive – ett EU-direktiv från 2004.

Sverige uppfyller redan flera av Ipreds krav. Det är olagligt att ladda ned upphovsrättsskyddat material från internet, och att lägga ut det på nätet (ladda upp). Men hittills har bara polis och åklagare kunnat få information om vem som har använt en viss IP-adress, den sifferkombination som en dator tilldelas när den kopplas upp mot internet. Den nya lagen tillåter även upphovsrättsinnehavare (eller deras företrädare, som skivbolag) att genom domstol få namnet på abonnenten bakom en IP-adress som använts vid olaglig fildelning.

Ipredlagen började gälla onsdagen den 1 april 2009. Regeringen planerar att följa utvecklingen och utvärdera hur lagen används.Här följer huvuddragen:

- Svensk domstol kommer att kunna besluta att en internetleverantör ska ge rättighetsinnehavaren information om vilken abonnent som har ett visst IP-nummer. Ett utlämnande av informationen får bara ske när en domstol har beslutat om detta.

 

 

- Domstolen ska göra en proportionalitetsbedömning vilket innebär att rättighetsinnehavarens behov av information vägs mot andra intressen, däribland den enskildes integritet. För att rättighetsinnehavaren ska få ut uppgifterna krävs intrång i form av nedladdning eller fildelning av viss omfattning.

 

 

- Operatören måste följa domstolens beslut. Den som vägrar riskerar böter. Internetleverantörerna måste dessutom spara samtliga uppgifter om vilket abonnemang som används av en viss IP-adress.

 

 

- Rättighetsinnehavaren kan ställa sina krav direkt till den misstänkte, till exempel att aktiviteterna ska upphöra, i form av ett varningsbrev.

 

 

- Om rättighetshavaren vill få ut skadestånd går frågan vidare till civil domstol. Där måste bevis läggas fram för att det är personen bakom abonnemanget som också ligger bakom den olagliga nedladdningen eller uppladdningen. Är brottet omfattande kan den misstänkte polisanmälas.

 

 

- Den som döms kan tvingas att bekosta ett sätt att offentligt meddela domen, till exempel genom en tidningsannons. Enligt förslaget ”torde det mycket sällan finnas skäl att namnge intrångsgöraren om denne är privatperson”.

 

 

- Lagen gäller inte retroaktivt.

 


The Piratebay Domen - Uppdatering !

Alla fyra anklagade, Fredrik Neij, Gottfrid Svartholm Warg, Peter Sunde och Carl Lundström döms till ett års fängelse.

Skadeståndet blir högt. Fredrik Neij ska exempelvis betala 41 467 Euro till Sony Music Entertainment medan Universal Music tilldöms 73 782 Euro. Den totala skadeståndssumman för alla inblandade blir drygt 30 miljoner kronor.

Domen är här

Idag blev det klart. Alla fyra killarna i Pirate Bay har fått fängelse.

Oavsett dom är detta med största sannolikhet inte slutet på rättegången mot Pirate Bay. Experter och inblandade parter är överens. Domen kommer att överklagas.

Det är egentligen ointressant vad som händer i tingsrätten. Det är inget som är avgörande förän högsta domstolen har fått sagt sitt.

Sorgligt och skammligt !

Mer info kommer under dagen !
Tack för mig..

Snart dax !Om ca 10 minuter får jag reda på hur domen blir för grabbarna som styr det stolta skeppet. Nämligen målet om The Piratebay. Väntar med spänning.

Självklart kommer domslutet finnas att läsa här inom kort !


Tack för mig...

Oj...

Jag & Bror

Sådär ja, då va klockan redan 07:30 på morgonen. Det kanske är dax att få sig en blund innan man ska ta tag i dagen och jobba en sväng.

Jag råkade fastna framför datorn då jag pysslade med en högst prioiterad order från högsta direktivet. Nämligen Lollo. Men nu har jag gjort det kan orkar och kan för idag. Har suttit med det konstant sen 02-03 tiden. Och inget av det jag gjorde gick smidigt nångång. Bara motgångar hela tiden. Så mitt humör är inte på topp just nu. Men det blir bättre med en snus och ett par timmars vila, sen är man igång igen.

Jag talade också nyss med min bror på msn. Han är fortfarande i Vietnamn. Han berättar till och från att han blivit erbjuden att gifta sig med folks döttrar, så jag fråga honom lite mer angående detta idag, och vårat samtal löd:

Jag: Har du bestämt vem du ska gifta dig med än ?
Bror: Nej, men mitt utbud ökar varje vecka.
Jag: Då kan man inte klaga !
Bror: Tänkte att man kan ju gifta sig med en 17-åring nu, sen lägger man handpenning på en 11-åring som man plockar upp om en 5-6 år när 17-åringen man haft tidigare börjar bli lite hängig.
Jag: Jaa det skulle ju vara som en investering !
Bror: Ska jag ta med en åt dig ?
Jag: Jaa, ta med några stycken. Minst 4-5. Du vet hur jag är, tröttnar fort.

Kom nu inte och säg att vi är hemska på något sätt. Vi försöker bara hjälpa till i denna svåra tid i finanskrisen.Tack för mig...

Lagen är så !När jag stog i duschen igår, så lyssnade jag på P3. Dom pratade om att Bahnhoh raderar sina loggar, och på sätt skulle inte IPRED-lagen har någon effekt. Dom menade på att detta var ett "kryphål".

Att detta skulle vara ett kryphål är helt fel. Det finns en lag som kräver att sådanna loggar rederas så fort dom inte behövs för fakturering. Detta är altså ett krav från lagen. Dom får inte spara identifierade trafikuppgifter en sekund längre än vad som behövs.

När man framställer detta som ett "kryphål" är helt fel. Lagen är ju avsedd att skydda kundernas intergritet på exakt detta sätt.

Nyheten är altså inte att Bahnhof väljer att inte lagra uppgifterna. Frågan är om dom andra operatörerna bryter mot lagen om dom inte följer Bahnhofs exempel. Varför tas aldrig det up ? Planerar man att lägga ner lika mycker energi på operatörer som bryter mot lagen ? Eller är det bara intressant att försöka svartmåla någon för att hittat "kryphål" eller håller på med civi olydnad ?


Bahnhof följer lagen. Borde inte fler internetleverantörer göra det ?


Tack för mig...

Paus I BregottfabrikenJag håller på att städa och tvätt för fullt. Jag kände att det var dax att göra något då jag kände mig ytters understimulerad. Så jag satte igång att städa och tvätta. Så nu efter att slängt in en tvätt och dammsugit och plockat, så kände jag att det var dax för en liten paus.

Molnen börjar försvinna mer och mer, vilket gör att solen tittar fram. Underbart !

Frågan är vad man ska göra med denna kväll. Jag är lite sugen på basket, eller någon typ av aktivitet utomhus när det är så här skönt väder. Får se vad mina Bangerz känner för framåt kvällskvisten.

Nu ska jag återgå till mitt samlande av vuxenpoäng.


Tack för mig...

Small-SaturdayIdag var det ju Onsdag när man vaknade. Jag kom inte så mycket längre än till duschen innan det började ringa på telefonen om att jag skulle få besök. Lollo och Milla fick för sig att dom skulle komma förbi och hälsa på. Deras påhålsning började med att vi alla mest bara satt och snacka lite skit men sedan ledde till idén att Lollo och Milla skulle skjuta paintball på mig.

Så vi begav oss ut på gården med ett laddat gevär. Jag ställde mig ett antal meter bort medans Lollo siktade in sig på mig. Jag kunde höra dom gulfärgade kulorna vina förbi min kropp. Tills faktiskt ett utav dom träffade mig rakt på skuldran. Nu hade Lollo skjutit slut på sina 10 skott och det var dax för Milla att fatta tag i geväret och skjuta på mig. Även där hörde jag hur kulorna vina, men denna gång på en högre höjd. Jag tippar på att hon siktade på mig rakt i nacken, men konstigt nog så träffade hon endast med en kula, och det satt rakt på skinkan.

Då hade jag fått min dagliga dos av adrenalin, så vi begav oss vidare mott Sofie för att göra en liten påhälsning. Eller Milla och Lollo hälsade på Sofie, jag var nog mest där för att leka med hennes son. Jag och hennes son lekte "bilutställning". Jag vann faktiskt den tävlingen. Jag fick också medalj för det.

Efter besöket i positiva Frövi gled vi vidare mot Jove och Kiss-Steffe. Vi vart inte så långvariga där innan vi började bege oss hemåt igen.

Så nu sitter man här. Funderar på att kika lite på Family Guy. Sjukt kul serie.Någon har också kommit ur Anime-GarderobenChockerande !Tack för mig...

Wroom !

Längtar till när det blir varmt nog för att kunna bada !


Sådär ja, då var det Tisdag igen.

Dagarna går så fort nu för tiden. Det känns som att jag inte har hunnit mer än att designa lite loggor till en hemsida och sen ätit idag.

Men jag vet inte om jag hade orkat så mycket mer än så. Jag är utvilad, men ändå lite seg i kroppen. Det vart trots allt en ganska sen natt igår innan jag kom i säng. Men när jag väl la mig, så måste jag vart väldigt trött. Jag hade nämligen bestämt att titta på den ny Fast And The Furious innan jag somna till. Men jag lyckades somna, och tydligen inte alls långt in i filmen.

Efter att ätit en stor och härlig maträtt som bestog av kycklingfilé, pasta, brocoli och sweetchilli sås kompad med ett hel burk bruna bönor som förrätt, så blev jag ännu segare i kroppen. Så jag låter kroppen göra sitt verk och smälter maten medans jag luskar ut nya koncept till en logga jag ska göra.

Igår fick jag höra av min styvfar att han tyckte att jag var som John Lennon, inte till utseendet hoppas jag men till sättet menade han på. Jag vet inte riktigt alla likheter han ser mellan oss. Men det lät som något poitivt i alla fall.

Ikväll är det snack om att jag och Milla ska ha filmkväll. Jag funderar på om vi ska se filmen Killshot. Den verkar rätt bra.


Tack för mig...

Engångsgrill och plastbestikNu
har man invigt årets första grillning, äntligen !

Efter
att haft lite släkt hos en och käkat massa onyttigt så var det dax att samla gänget för årets första grillning. Brudarna hade bestämt att vi skulle grilla vid naturens hus som det så fint heter.

Efter ett stopp på Coop för att inhandla diverse engångsgrillar, bestick och mat så bar det av mot grillplatsen. Det var hur underbart som helst. En romantisk middag för 4 vart det. Jag och Hanna tryckte i oss korv, medans Lollo och Milla slog tills stort med en stor köttbit och potatissallad. Självklart vart jag utsedd till kvällen grillmaster. Vilket kanske mot Milla´s förhoppningar blev en halvt bränd köttbit som konsekvens.


Milla & Lollo

När vi hade ätit klart och njutit av våran romtaniska middag så bestämde vi oss för att kalla det en dag. Men det roliga slutade inte där. När vi gick mot parkeringen så kläcker Hanna ur sig: - Nu fattas det bara att bajsa ! Men hon var dock inte fullt medveten om att det satt ett par precis brevid på en bänk, det var nämligen ganska mörkt. Dom satt där och hade myspys, så kommer Hanna och vräcker ur sig en sån sak. Sådär ja, då var deras förlovning förstörd.

Vid parkering
vart det mest prat om gammla goda tider och lite reminissande. Sen bar det av mot Hanna där hon skulle fixa och dona med saker och ting.

Nu
sitter vi här hos mig, eller åtminsonde jag sitter. Hanna ligger i soffan och snart somnar med Britt i famnen. Jag får väl ta och bära dem båda till sängen snart. Men jag känner mig inte så jätte sovtrött. Men det kanske kommer.

Lollo idag när vi grillade:

Lollo: Altså Bosse, hade jag inte känt dig, så hade jag vart slapp i ansiktet !
Jag: Okej, det där var läskigt !

Hur ska jag tolka det där ?Tack för mig...

No Regrets !We only get one life one choice one chance
Can't change the past have to play what's dealt in your hand
I try to help you understand why I do what I do
If you can help me understand why I should listen to you
There ain't a perfect person living on this planet today
And I'm certain I've been wrong with some decisions I've made
But that's a play that's been played they say what's done is done
You got to lose a couple battles before the war is won
See apologies I've given and I've also accepted
At the time it seemed right so I never regretted
The path I took look buddy you can go and be mad
But I'm having fun 'til my last breathe


Tack för mig...

Kvällarnas Kväll !Ikväll smäller det !

Efter en ganska lugn eftermiddag så är man nu taggad inför kvällens utgång. Hela gänget har bestämt att vi ska dra ut och sladda. Haket att dra till blir Frimis. Verkar som att det ska dit mycket folk, så blir nog ganska kul.

Nu har man precis kommit ur duschen och ska göra sig ordning. Sen blir det nog en kall en i kvällssolen.


Tack för mig...

Rebell !Jag känner mig ganska rebellisk mot min kropp. Den säger att jag är sjuk medans min hjärna säger att jag är frisk. Kan det vara därför jag aldrig blir frisk ? Vad vet jag.

Igår vart det årets första basketmatch. För tungt var det. Hela gänget hade samlats. Musik och glatt humör gick hand i hand med våra swishande bollar från korgnätet när man satte den snyggt. Vi spelade en bra stund. Trött och svettig vart man.

Efter att vi dunkat hela kvällen så drog halva gänget mot Donkan där jag tryckte i mig 5 cheeseburgare. Jag beställde 7st från början. Men Lollo och Hanna fick hjälpa mig äta dem då jag insåg att jag hade större ögon än magsäck.

När vi alla va mätta och belåtna så ansåg vi att klockan började klämta, så vi drog oss hemåt för att nanna kudde. Men först nalkades det en varm och välförtjänt dusch innan man slängde sig i halmen. Jag vart dock ganska pigg av duschen, medans Hanna va väldigt trött. Men jag gav med mig, så vi la oss. Jag va nog lite trött fast jag trodde att jag va pigg, för jag somnade ganska fort.

Ikväll blir det ännu tyngre basketmatch med grillning också. Jag får inte glömma att ta med filmkameran så det kommer ännu en produktion av Bangerz Productions© Så när jag fått ihop tillräckligt med filmmatrial så kan ni vänta ännu ett tungt släpp från filmsidan. Håll ögonen öppna !Påväg hem till mig för att pumpa basketbollen. Jag, Milla och Lollo sitter i bilen, Milla kör. Vi stannar vid en järnvägskorsning och väntar på att tåget ska åka förbi. Milla tittar ner mellan tuttarna, stoppar ner handen och tar upp nått mellan fingrarna och sedan stoppar det i munnen.

Milla:
- Oh, Lök !

Milla hade nämligen ätit en korv med bröd med torkad lök på. När jag påpekade vad hon precis hade gjort, så var hennes förklaring att hon självklart inte skulle göra det om lökbiten hade vart där sen typ igår. Men hon erkände senare att hon faktiskt kanske skulle äta den ändå.

Tack för mig...

För bra !

Min syster Nicole


God eftermiddag mina små alver !

Idag har vart en soft segardag. Iaf det som har varit hittills.

Planerna är att dra iväg med gänget och lira lite basket och grilla lite. Man får självfallet inte glömma cd-spelaren som ska dunka musiken till dunkarna man gör.

Men annars har det bara varit chill idag känner jag. Jag och Hanna låg bara och secondhanda hela eftermiddagen. Men min käre mor kom hit och väkte mig, hon trodde också att världsnyheter var det allra första jag ville höra när jag vakna. Så hon frågar mig om jag läst nyheterna. Så jag frågade om det handlade om pojken som aldrig fick sova ? Självklart syftade jag på mig själv, men jag var inte intressant nog för att skrivas om.

En stund sen var jag inne i huset och umgicks lite med min syrra. Hon tvingade mig att chatta med henne. Inte på MSN eller så. Utan hon gav mig ett Nintendo DS. Så där satt vi mittimot varandra vid köksbordet. Jag ritade bajshögar och skrev bajs. Hon var dock den mer seriösa som skrev "Vad gör du ?".

- Varför luktar du kaffe ?

Ja du, det kan man undra.Tack för mig...

Rainy DayInte alls lika fint väder idag. Det har regnat hela dagen.

Man kände redan när man vakna att det va tråkigt väder ute. Kroppen ville inte riktigt vakna till, och att samla energi nog för att lyckas kliva ur sängen var inte det enklaste.

Men tillslut bestämde jag och Hanna oss för att ta tag i våra liv och gå upp. Vi pratade ihop oss med Elly och Lollo.

Senare bestämde vi oss för att dra och käka någonstans. Så det vart en styrning mot Palette där vi alla beställde varsin pasta med ost och skinka.

Idag har det kommit ut en hemlighet som Lollo har hållt länge. Hanna visste dock om denna hemlighet.

Så vad är hemligheten om Lollo ? Jo, hon är nämligen prinsessa av ett land som längre inte finns. Lollo verkade inte tro att vi faktiskt trodde på henne, och till och med försökte ringa hennes far som skulle intyga detta. Lollo fick inget svar när hon ringde. Men det är klart vi tror henne. Var hälsad ers kungliga höghet Louise !

Nu sitter vi hos mig och glor igenom ett par dokumentärer. Vi bestämde oss för att dra hem ett par stycken och safta ner oss i soffan.

Dokumentärerna har vart all från kvinnors orgasmer, kannibaler och Fritzl.

Nu ska jag kika vidare på dokumentärerna.Tack för mig...

God Morgon !Vad gör jag uppe nu egentligen ?

Jo just det, Hanna skulle ju upp tidigt imorse för att åka iväg till jobbet. Jag är inte det minsta sotis på henne !

Det är ju värsta fina vädret idag. Sånna här dagar som gör det värt att leva. Jag känner på mig att det snart är dax att grillen åker fram. Tänk lukten från en härlig stek som ligger på grillen, högtalarna pumpar årets sommarplåga, bersen ligger i kylen och väntar på att knäppas och självklart det viktigaste, polarna runt om en. Hur kan man bara inte älska sommaren !?

För er som gillar hiphop/rap, kirra Lil Mama - G-slide. Tyngsta brudarna. Snacka om att dom brudarna har stake ! Om det är bra eller dåligt får man nog avgöra själv.


Nu ska jag hitta på nått lajbans !Tack för mig...

Miljöbyte
Sådär, nu har jag ägnat natten åt att ändra lite design på bloggen. Jag kom på att jag inte ville ha den gammla och hade tröttnat lite på den. Så det fick knåpas ihop en ny. Det är fortfarande endel jag vill och kommer att ändra på.

Så, nu tar jag oskulden på den nya designen med detta inlägg.

Sova, vad är det ? Jag har glömt hur man gör !


God jul och grattis på namsdagen !


Tack för mig...

Uppenbarelse !

Milla - Jag - Lollo

Jag och Lollo satt och pratade på MSN en stund efter det som jag skrev tidigare om i bloggen, när dom skrämde skiten ur mig och Milla hos mig.

Konversationen löd:

Lougra = Lollo
Maniak = Jag


[ Lougra ] säger:
alltså.. haha.. när vi stod inne och väntade på dig..
fan vad milla snackar haha

-||  Maniak  ||- säger:
Att Milla pratar mycket, JAA !
du ska bara höra i telefon

[ Lougra ] säger:
haha som näru skriver i bloggen att hon snackar som fan i tele.. jag trodde du satt och överdrev  fram tills nu...

-||  Maniak  ||- säger:
Ingen som någonsin tror på mig

[ Lougra ] säger:
haha men när jag är med henne så äre ju mer fördelat eller så äre jag som snackar haha..Nu är det bevisat ! Milla pratar skallen av mig ! Jag har äntligen ett vittne på vad jag får genomlida om dagarna !

Tack Lollo !

I samma veva kom anledningen fram till varför Milla pratar så mycket. Milla får inte en syl i vädret när hon umgås med Lollo. Detta är som att predikat för en otroende publik och sedan att gud visat sig själv. Vilken lättnad...

Så Milla, allt är inte ditt fel. Lite Lollo´s också...Tack för mig...

Skräck & Film (?)

Let The Game Begin...


Härliga ljuva natt...

Kvällen har vart rätt mys faktiskt. Vart som skrivet i tidigare inlägg dvs soffan. Iaf till större del av kvällen.

Runt 21 snåret dök Milla upp som planerat. Vi bestämde oss för att slänga igång en bra rulle. Och då menar jag verkligen BRA ! Nämligen filmen Batman The Dark Knight. Hur tung film som helst. Den blir ännu bättre när det faktiskt är jag och Milla som är med och medverkar i filmen. Jag såklart som Batman himself och Milla som Jokern. Nu när jag tänker på det, så kanske det är en verklig skildring på mig och Milla.

En bit in i filmen så får Milla SMS av Loow. Loow och Jove ville nämligen ha sällskap på stan medans dom tryckte i sig fet snabbmat. Så vi pausade filmen och begav oss mot metropolens gator. Efter att Lollo och Jove hade blivit mätta och belåtna så skilldes vi åt igen. Jag och Milla hem till mig igen för att fortsätta se filmen. Vart Lollo och Jove drog vidare hade vi ingen aning om, förens senare...

När jag och Milla hade kommit hem till mig igen, så satt vi ute på min trapp och snackade lite skit över en cigg. Milla rökte klart och det var dax att gå in igen. Milla öppnar dörren och av någon anledning kom jag en liten bit efter. När Milla är en bra bit in och på väg in genom min andra dörr, så flyger två stycken schalklädda mongon fram och skriker från ingenstans. Vem tror ni det var ? Joo, Lollo och Jove såklart. Dom hade nämligen åkt hem till mig i förväg medans jag och Milla va på Statoil. Tagit sig in hos mig sedan stog och vänta på att vi skulle gå in genom dörren så dom skulle kunna skrämma skiten ur oss.

Jag kan säga att jag fick en härlig gåshud. Jag vart ganska kissnödig efter det. Milla som va bajsnödig innan, var inte alls bajsnödig efter. Hon sa att bajset hade tryckts upp långt i magen för att hon hade blivit så rädd. Men jag såg hur hon stog och skakade ur något ur byxbenet. Längre än så vågade jag inte titta.

Kul grej Lollo och Jove. Men jag hoppas att ni vet att jag är en man med ljuv hämd. Ni öppnar bara tillfällen för mig att utföra hemska saker mot er och jag lovar att det kommer att ske. Exakt vad och på vilken nivå ? Jaa, vad vet jag inte ännu. Men nivån kommer att vara på en bra högre än det vi vart utsatta för. Ni har startat ett krig jag kommer att avsluta. Jag säger bara; Let The Game Begin...Jove

Lollo


Men som sagt, kul grej. Det är sånt här som får hjärtat att slå ett extra slag. I Millas fall slog det nog nästan ett sista slag. Men hon överlevde.

För övrigt så mår jag fortfarande ganska bra. Men känner hur den här dåsigheten blir allt mer påträngande i skallen. Näsan blir lite mer täppt vilket leder till att huvudvärken kommer tätt in på.

Det nalkas ju fest imorrn för den nyfyllda Elly. Jag är lite skeptiskt till om jag ska gå eller inte. Jag vill ju, men frågan är vad min kropp säger om detta. Den som lever får väl se antar jag.


Nu ska jag smida hemlisar !

Tack för mig...

Prank & Pattar !Då var det dax igen...

Mitt blogghumör ligger på -43. Det känns som att jag inte har något riktigt intressant att dela med mig. Varför ? Kanske för att jag inte gjort mer än att legat hemma, kollat på film, suttit vid datorn och pratat i telefon. Visserligen ledde ett utav mina telefonsamtal till att jag gjorde en prank call. Jag har funderat någon minut på hur jag på bästa sätt ska formulera mig för att ni läsare ska förstå hur och varför denna busringning gick till, men det är komplicerat. Nästan en såndär grej man måste vart med för att förstå.

Men den korta varianten: Jag och Milla talade en stund i telefon. Medans vi pratade så kom det fram en äldre man till Milla och frågade om hon visste vart en "Rolf Eriksson" bodde. Han menade på att han skulle bo någonstans i närheten där, men Milla kände inte till någon vid det namnet. Nyfiken som jag är, så kollade jag upp alla vid just de namnet i hennes område. Jag fick 1 träff på hitta.se. Jag skoja lite fram och tillbaka med Milla att man skulle ringa upp den personen som den äldre mannen sökte, och förklara för honom att någon är ute och virrar i jakten på att hitta honom.

Efter endel övertalande av Milla, så gjorde jag slag i saken. Endel saker var tvungen att anordnas innan, så att Milla kunde höra samtalet via min mobil. Lösningen vart att jag ringde Rolf via skype på min dator, och kopplade ljudet vidare till mitt ljudsystem så att Milla samtidigt kunde höra vad som sades på båda ändarna.

Vid detta skede så ringer jag, då Rolf Erikssons fru "Berit" svarar i telefonen. Innan jag bestämde mig för att ringa, så visste jag inte riktigt vad jag skulle säga, utan valde att improvisera lite.

Jag presenterar mig och säger att jag ringer från ett företag som heter "Wayfinder" och att det är en vilsen man som letar efter hennes karl. Frun verkar lite förvirrad själv och frågar åter vart jag ringde ifrån. Jag svarar med ett lite mer detaljerat svar än när jag presenterade mig. Efter det så gick jag rakt på sak och åter förklarade att en vilsen man försökt hitta hem till dem för att träffa hennes karl.

Dom enda uppgifterna jag hade på Rolf var att han skulle vara någon typ av målare eller hantverkare. Eftersom det var precis det den äldre mannen som frågan Milla var ute efter.

Jag fortsätter tala med Berit. Hon berättar för mig att det kanske är samma man som varit hos dem kvällen innan och letat efter honom. Han hade dock frågat om han var någon typ av vakt och verkade allmänt förvirrad. Jag förklarade för Berit att det inte är speciellt ovanligt att dom äldre är förvirrade, med tanke på att dom ofta snedtänder på deras medeciner. Berit höll med och ansåg att det säkert var något liknande som var orsaken till mannens förvirring.

Efter många om och men, så kom jag och Berit fram till att hennes man kanske inte var den eftersökte. Men en sak var vi både säkra på och det var att den äldre mannen som var vilsen och förvirrad, var det på grund av snedtändningen på sin medecin. Enligt Berit och mig en väldigt enkel och logisk förklaring.

Berit fick sig en uppenbarelse och förklaring till förvirrade äldre män. Milla fick sig ett gott skratt och jag fick en trevlig pratstund med Roffes trevliga fru. Berit gjorde helt enkelt min sjuka dag så mycket bättre. Tack Berit !

Fredag idag också, wiho ! Oj vad falskt det där kändes. Men kom igen, jag är faktiskt sjuk. Men jag får nog slänga in ett litet tack (inge storhetsvansinne nu Milla) till Milla då jag kände mig mycket piggare och gladare efter samtalet med henne. Varför vet jag egentligen inte. Det är ändå bara hon som pratar hela tiden. Jag får inte en syl i vädret. Hur orkar hon ? Måste vara en såndär kvinnlig gen. Eller bara något fel som har gått sönder i hennes DNA-trappa. Konstigt nog känner jag mig alltid helt vacumfylld i skallen efter att pratat i telefon med Milla. Min teori är att det är som när man slår sig väldigt hårt. Kroppen bedöver just de stället på kroppen. Lite så tror jag min hjärna fungerar när jag pratar med Milla i telefon. Min hjärna blir bedövad för att inte åta sig några allvarligare skador. Men som jag har sagt många gånger förr; så älskar jag dig ändå Milla. Även fast det är många om och men ibland.

För övrigt så söker Milla någon som kan lära henne att få pli på sina tuttar. Dom lever nämligen ett eget liv och har noll respekt för andra. Någon som känner till någon som är bra inom ämnet ? Mejla gärna till millas.pattar@hotmail.com

(Milla+Patte)
Milla söker dig som är duktig på att handskas med egensinnade pattar. Kan du din sak ? Hör av dig !Annars så har jag inte så mycket mer att berätta. Denna dag kommer att vara väldigt lugn och antagligen spenderas i soffan framför projektorduken.Tack för mig...

Livet är underbart !Hur underbart är det inte att vara toksjuk ! Så grymt spännande är det. Jag kunde inte önska detta mer !

I verkliga fallet så sitter jag och gråter som vi killar gör när vi är sjuka. När vi killar är sjuka, så är vi verkligen dödssjuka ! Det är faktiskt riktigt synd om oss. Kvinnor kan snacka om barnafödande, men då har ni inte varit riktigt förkylda !

Jag va totalt inställd på att jag skulle vara friskare och må bättre idag så att jag kunde jobba. Men verkligheten bitchslappa mig rakt i nyllet. Jag vaknar istället med att jag mår sämmre. Men hur charmigt är inte det licksom. Inget går upp imot att hosta upp sina lungor samtidigt som man väntar på att skallen ska detonera och pryda väggarna med ens hjärnsubstans.

Jag har en liten liten aning om att det här helgen kommer att vara någorlunda jobbig. Jag orkar inte vara sjuk mer. Speciellt när det är skönaste vädret ute. Det här är orättvist. Jag ska starta en protestlista och förväntar mig att ni alla skriver på den.

Om någon därute har en mirakelkur, så snälla skicka den.

Livet är underbart, glöm inte det !


Tack för mig...

Sådär !Min kropp vägrar samarbeta med mig !

Jag och mitt huvud vill sova... men min kropp vägrar ! Jag har legat och kollat på 2 filmer med all insikt om att somna. Men eftersom jag sitter här nu och bloggar, så antar jag att jag inte har somnat, om jag inte drömmer det här. Men jag tvivlar tyvär.

Nu är det fredag också, helt underbart. Blir att jobba idag, hoppas min sjuka kan ge mig en break ett tag medans jag jobbar.

Jag orkar inte sitta här mer, jag ska nog återgå till soffan och trycka in en till rulle att försöka somna till.


Tack för mig...

Sämst !Det suger att vara sjuk ! Jag ska starta en motståndsrörelse mot att få bli sjuk. Jag ska även skicka upp detta förslag till EU.

I vilket fall så fick jag sova en sväng och vakna ganska nyligen. Man sover sjukt mycket när man är sjuk. Jag vart väckt på ett ganska skönt sett dock. Min mor kom nämligen med en såndär McFlurry glass. Den som det är Oreo bitar i. Den satt bra i halsen vill jag lova.

För övrigt så händer det inte så mycket känns det som. Jag funderar på att ta en sväng ute i solen. Om nu min kropp tillåter mig attt lägga ner den lilla energin som finns kvar i kroppen.

Jag satt och shuffla lite i min playlist i winamp, så hoppade den till låten Nirvana - Something In The Way. Riktigt länge sen man lyssnade på Nirvana. Men hur sköna är dom inte. Har ni inte hört låten, så tycker jag att ni ska göra det.

Nu ska jag försöka klä min nakna kropp så jag är anständig nog för att vistas ute.


Tack för mig...

Nattduksbord ?

Jag började tänka och reflektera över vad folk egentligen har på sina nattduksbord efter att jag hade läst Egoinas inlägg om vad hennes käre mor hade på sitt. Mer om det kan ni läsa HÄR.

Så jag slängde ett öga på vad som fanns på mitt nattduksbord. Om det nu finns något "generellt nattduksbord" för en svensson, så har jag nog trampat snett någonstans och valt andra saker. Som ni säkert läste på Egoinas blogg, så hade hennes mamma bananer på sitt. Jag låter Morsan ta på sig ansvaret att förklara sig och låter mina tankar vara osagda.

Men vad ska man ha på sitt nattduksbord då ? Finns det nått "måste" man ska ha ? Skulle man kunna leka "finn fem fel" med ett nattduksbord ? Detta är otroligt viktiga frågor vi måste dras med !


Men jag hade iaf tänkt att dela med mig vad som finns på mitt nattduksbord !Kaststjärnor i form av spelkort, 2st machetas, stor kniv, elpistol, batong, 2st butterflyknivar, knoggärn, vanlig kaststjärna och en snusdosa.Jag skulle inte komma hem till mig själv helt oanmäld i alla fall...


Tack för mig...


Ännu en gång har den svenska regeringen trampat i bajs...

Jag fick ett telefonsamtal av en nära vän som frågade mig lite snällt om jag kunde hjälpa till i dessa dystra dagar. Hon går nämligen på en folkhögskola i Göteborg som kommer att bli berörda av regeringens och Västra Götalandsregionens beslut om att inte längre satsa på utbildning för arbetslösa. Vilket medför att personal kommer att bli uppsagda.

Dom ska nu dra igång en protestaktion mot detta. För att ni ska få mer insikt och kunna agera mot denna kvalificerade idioti, så bifogar jag deras pressmeddelande.Pressmeddelande


Torsdagen den 2 april klockan 10.30 på Göteborgs Folkhögskola Nya Varvet, kommer samtliga elever på Nya Varvet och filialen Biskopsgården att utföra en protestaktion mot uppsägningar på Göteborgs Folkhögskola. Uppsägningarna beror på att regeringen och Västra Götalandsregionen inte längre satsar på utbildning för arbetslösa och inte hjälper till i tillräcklig ekonomisk omfattning. Vi vill slå vakt om folkbildningen och värna om all vuxenutbildnings framtid för att vi inte vill att den ska utarmas.

Regeringens syfte med att ge bidrag till folkbildning är:

  • Att stärka och utveckla demokratin
  • Att göra det möjligt för människor att påverka sin livssituation och skapa ett samhällsengagemang
  • Att utjämna utbildningsklyftor och höja utbildningsnivån

7st personer har sagts upp från Göteborgs Folkhögskola, varav 4st är drabbade på Nya Varvet. Detta trots att Västra Götalandsregionens styrelseordförande, Roland Andersson, utlovat att ingen fast personal ska avskedas under året 2009. Vi är oroade för hur verksamheten kommer att se ut i framtiden. Om inget görs kommer kvaliteten på vår demokrati och bildningsnivå att försämras avsevärt. Okunskap skapar rädsla och passivitet och blir ett hinder för ett medborgerligt samhällsengagemang.

Det som vi elever tycker är viktigt med folkhögskolan är:

Oavsett bakgrund till att man inte är klar med sin gymnasieutbildning så får vi elever en chans till att utvecklas och växa på ett akademiskt plan men också på ett personligt plan.

Vi vill göra våra röster hörda som elever och medborgare och riktar rösterna till politikerna inom Västra Götalandsregionen, till politikerna i riksdag och regering samt till varje politiker och medborgare som någonsin fått chansen att gå på folkhögskola. Vi uppmanar alla att kämpa för folkbildningens framtid innan Per Albins folkhem är helt nedmonterat.

Elevrepresentanter på Göteborgs Folkhögskola, Nya Varvet:

Kristina Vasilievich 0708-974230

Sara RoosSprid detta vidare och stoppa denna typ av idioti !

Underbar dag !Visst är det en underbar dag...

...Om jag inte hade känt mig så krasslig. Min kropp är rebellisk och anser att jag ska ha ont i halsen och känna mig febrig. Orättvist säger jag bara !

Min kropp är helt slut, men jag känner ändå inte för att sova. Tips på vad man kan göra ?

Imorgon är det fredag, då är det jobb som nalkas. Jag tror nog att jag får rycka upp mig imorrn även fast jag känner att jag är sjuk. När man jobbar med människor så kan man inte ringa in sjuk känns det som. Sen så ska nog vi bara ändå gå på bio, så det kan jag nog uthärda. Filmen som vi hade tänkt se är nya Fast And The Furious. Jag minns än idag hur jag längtade sen första dagen jag fick reda på att det skulle komma en 4:a. Och nu, äntligen så är tiden inne.

För övrigt så känns det som att saker och ting går åt rätt håll. Den senaste tiden har bestått av mycket kompikationer och motgångar på dom flesta plan vill jag nog säga. Men nu börjar sak för sak ordna upp sig, och jag känner hur glädjen sakta sprider sig mer och mer i kroppen. Inte ens denna jobbiga förkylning kan få mig på lutkant känns det som.

Jag har lärt mig mycket om mig själv det senaste året och även hur man ska hantera jobbiga situationer. Även fast vägen hit har vart fullkomligt skit och man ibland har tvivlat hårt på sin existens, så är den så givande på många sätt. Man måste komma ihåg att det alltid kommer sol efter regn, nångång i alla fall !

Nu på morgonen när jag har spionerat på vad som hänt runt om i världen, så läste jag på aftonbladet att han idolsnubben Johan Palm tvingades att avbryta sin videoinspelning på grund av att fansen vart för hysteriska. Detta fenomen är något vi sätt tidigare under idol avsnitten. Men, jag förstår inte riktigt. Folk som älskar den här killen utan att egentligen ha någon annan vetskap om vem han är, förutom det han frontar med i media och genom sin musik, som säkert för den delen är mest skriven av någon helt annan random snubbe. Kolla tex på hon Amy Diamond när hon slog egenom som 12 åring med låten Whats In It For Me. Hon hade nog inte någon större koll på vad hon egentligen sjöng om.

För att komma på spåren igen, så får ni själva kolla på klippet från aftonbladet. Jag tycker i alla fall att det är lite absurt. Men det är bara vad jag tycker !
Nu ska jag nog återgå till lite sängliggande.Tack för mig...

RSS 2.0