Florida Baby !

Degar i solen


Yes Yes ! Florida it is !

Då var man i Florida. Vi kom hit för 2 dagar sen. Resan började i Torsdags morgon. Med siktet på Pensacola. Villket ligger ganska långt upp i florida. Där skulle vi möta upp min moster och hennes man för att träffas. Så efter en 7 timmars lång bilfärd så var vi framme. Den 7 timmars långa bilfärden kändes betydligt längre. För det första hade vi vart ute och festat hela natten fram tills 6 på morgonen. Sova ett par snabba timmar, sen köra. Jag mådde ganska bra när vi väl satte igång. Jag va lite små trött bara. Så påvägen ner stannade vi och köpte massa energi drycker. På macken där vi skulle inhandla all dryck, så hittade jag ett gäng roliga piller vid kassan. Ena paketet stog det "Energizers" och andra paketet va nå sex-piller. Så jag sa att vi skulle köpa energizer pillerna för att testa o se om man vart nå piggare. Villket skulle va skit bra för mig eftersom jag skulle köra hela vägen. Sen skojade jag med robin och sa att vi skulle ta sex-pillrena också. Och va tror ni han gör. Precis, han tar dom också. Så vi sitter i bilen med gigantiska 72cl´s energidrycker, energi piller och kåt piller. Efter att jag dragit i mig den stora drycken, så trycker vi alla varsit energipiller. Sen skulle vi köra sten,sax och påse om vem som skulle ta kåt-pillret. Inte för att alla ville från en början, utan mer vem som pillret skulle experimenteras på. Men det hela sluta med att alla tog varsit kåtpiller. Milen rullade, och vi alla började känna oss konstigare och konstigare. Med det menar jag inte att vi dampade loss och tokrunkade. För det va verkligen det sista vi gjorde. Vi alla började bli yra, känna oss febriga och få riktigt vidriga hjärtklappningar. Vi va tvugna att stanna. Så när vi ändå höll på så tänkte vi att vi skulle prova äta för att se om vi skulle må nå bättre. Men väl inne på stället så kunde jag själv inte ens stå upp. Jag va tvungen att sätta mig, det började svartna för ögonen och va nära på att svimma ett antal gånger. Så jag sa till mamma va vi hade gjort, och sa att hon nog får köra våran bil. För jag klarade helt enkelt inte av det. Tänk dig själv att prova köra bil när du tagit crack !? Funkar inge vidare.

Jag försöker iaf trycka i mig lite mat inne på stället, men för varje gång jag stoppar skiten i munnen känner jag spykänslan krypa närmare. Så morsan får köra min bil, och jag lägger mig i stefans och mammas bil för att vila.

Ett par mil ifrån pensacola stannar vi till för att göra diverse "lång-bilfärdsåkning-jumpa" och ta nått att dricka. Då kände jag mig mycket bättre, och avgjorde att jag va redo för att köra igen.

När vi väl kommer till hotellrummet så slänger vi oss i princip direkt i sängen, eftersom vi alla mådde skit. Vi mådde lite bättre än vad vi gjorde innan, men det var fortfarande inge vidare. Så vi tänkte vi skulle prova äta igen innan vi somnar in för natten. Så vi ringer room-service som får komma upp till rummet och ge oss krubb. Själv åt jag bara lite nachos med smält cheddar ost. Sen somnade jag in som ett spädbarn.

Fredag morgon när man vaknar, så känner man hur bra man mår. Jämfört med vad man gjorde dagen innan. Så bara den känslan gjorde min dag. Vi grabbar drog en sväng runt stan i florida och shoppa lite. Sen drog vi alla och käkade på en Irländsk restaurang. Dom hade grym Filé Mignon vill jag lova. Den va sjukligt god. Efter maten drog vi lite midnight cruisen runt till olika affärer. I en partystad som denna är många vanliga affärer öppna på natten också. Sen bar det iväg hemåt för att vila upp sig för lördagen.


Riktiga Stekare - Snyggast på stranden !Så idag började vi dagen med att käka en härlig frukost buffé på hotellet för att sen dra vidare mot stranden. Jag älskar stränderna här. Inte nog för den härliga vita sanden och den sköna värmen. Men brudarna ! Gaah ! Nästan så att man fick ligga och borra olja hela tiden. Men vi tog det ganska piano, förutom när jag och brorsan lyckades ragga upp en MILF vid duscharna.

Efter stranden tog vi nått att käka. Sen hade vi planerat att åka vidare idag mot Orlando. Så direkt efter vi hade käkat så hoppar vi i bilen för att fortsätta våran färd mot Orlando.

Och nu 8 timmar senare är vi framme. Sitter i hotellet och chillar. Man är ganska sliten, det tröttar ut en lite att köra så långa sträckor. Men vi grabbar hittar alltid på nått kul för att fördriva tid. Jag vart så uttråkad dock när alla typ halvsov. Så jag tog PSP´n och spelade medans jag körde. Men spelet jag spelade sög, så det var inge vidare långvarigt spelande. Sen tänkte att det kanske är bra att hålla ögonen på vägen också. Men nu är vi som sagt framme på hotellet. Jag känner för att fetsova. Det kommer bli en lång och rolig dag imorrn. Så jag ska ta och ladda upp batterierna inför morgondagen.


Tack för mig...

Föresten... Sovkompis sökes när jag kommer hem. Tråkigt att sova själv. Nån som vill erbjuda sig ?

Denna blogg var sponsrad av: Maneterna som brorsan fick på ballen

Stockad !

Min lilla leksak jag har för att lyfta stockarna
Stock... Det är vad dagen har mestadels bestått av.

Med det menar jag att det jag har gjort mest idag på jobbet är att lyfta upp stockar med kranen. Kan inte påstå att det är speciellt fysiskt ansträngande arbete. Men det är rätt varmt, speciellt när man sitter mitt för solen och måste sitta där hela tiden.

Annars så tycker jag att dagen har flytit på rätt bra. Va fick endel gjort på bygget, och har även hunnit med lite nöje så här på kvälls kvisten.Vi fick en härlig paus i vårat arbetande idag. Mor min rider nämligen på en tjejs hästar nu medans vi är här i USA. Den här tjejen är runt våran ålder, och hon hade sagt till morsan att dom kunde komma förbi och bada när dom ville. Så morsan fråga oss om vi ville haka med dit och bada med den där tjejen och hennes 2 kompisar. Självfallet tackar man inte nej till kvinnligt umgänge, som dessutom springer omkring halvnakna. Så vi tog lite lunch, sen bar det av mot poolen där flickorna skulle vara. Jag kan lova att det va riktigt skönt. Ja, alltså att hoppa ner i poolen efter att man vart i solen i ca 7 timmar. Vi va hos flickorna nån timma där och badade, sen var det dax att återgå till byggandet. Vi hann med en hel del chittchattande, och innan vi drog fråga dom om vi kunde ses nån mer gång, så jag sa varför inte. Och fråga vad dom skulle göra tonight. Dom hade inget för sig, så jag fick ena brudens nummer, så skulle jag ringa senare så vi kunde hitta på nått.

Man va bra slut efter att hoppat runt i poolen, så va lite segt i början när vi kom tillbaka till bygget. Men man kom snabbt igång igen. När vi väl kom hem tog man sin efterlängtade dusch, sen plonkades jag med flickorna. Vi bestämde att vi alla skulle dra ut och käka på "Logans". Vi kunde juh inte ta med dom till "Texas Roadhouse" för då skulle våra andra flickvänner som jobbar där bli arga kanske. Men vi  hade dock aldrig ätit på Logans, så det vart perfekt.

När vi väl kommer dit till Logans går vi och sätter oss med dom väl uppklädda brudarna. Själv beställde jag in en Filè Mignon, villket är min favorit rätt när det kommer till kött, den ska helst blöda också. Vi satt där och åt och snackade lite skit. Sen bestämde att vi skulle dra på nått efter att vi kommer  hem från Florida. Det har nämligen blivit ändrade planer. Vi ska åka till Florida nu på Torsdag, istället för nästa vecka. Villket jag inte alls klankar ner på.

Så vi kör ett hårt pass imorrn, sen bär det av mot F L O R I D A  BABY ! Jag har även lyckats tala med min kära far. Eller kan använde ett bättre passande ord, Min Spermadonator. Han skulle försöka ta sig tid att komma och hälsa på när vi är nere i florida. Han bor bara ca 1 timma ifrån Orlando, så han skulle försöka ta sig dit. Blir kul att träffa honom, tror jag. Jag hade inte pratat med honom, mer än över mejl på ca 2 år, så han vart rätt paff idag när jag ringde honom. Men det lät iaf som att han va sugen på att träffa mig, villket faktiskt satte ett litet leende på mina läppar.

Nu är vi alla grabbar hemma, mätta och belåtna med hur kvällen har fortgått. Vi stannade också till på Blockbuster för att plocka upp en rulle som vi skulle kunna somna till. Så nu blir det dax för film. Blir en tidig tidig morgon imorrn. Så det är lika bra att göra sig ordning för sängaz. And then, Florida... here i come baby !

Saknar er peeps, you know who you are !


Tack för mig...Denna blogg var sponsrad av: Collins Grymma Engelska.

HOT !

Jag och Mac kör dagens jumpa passMåndag !

Den här måndagen va en typiskt "måndagar är värst". Och jag menar det. Tungt var det.

Det hela börjar med att jag lyckats få bihålsinflamation. Och det drog igång ordentligt söndagkväll. Det kändes som att jag hade fått mega stryk, fast bara på ena halvan av ansiktet. Plus att jag hade febran på det hela också. Så Mr. B kände sig inte på toppens toppar på söndagen, och utan att överdriva vart det värre. Så jag körde iväg med bror till Walmart och bad han springa in och köpa medecin. Och jag vill lova att medecinen man köper här utan att behöva recept är kunglig ! När det står "Maximum Strength" då är det fan Maximum strength. Inte att man blir mongo på skiten, utan att den verkligen hjälper, och den hjälper snabbt också. Så Milla, om du fortfarande har problem med dina bihålor, så hojta till så köper jag med lite av den här medecinen, för den va kung.

I villket fall, jag tryckte lite tabletter sen körde iväg grabbarna till stället dom ville dra och käka. Jag pallade inte följa med pga hur jag mådde. Så jag drog en snabb Drive-In, sen drog mig vidare mot mormor för lite "tycka-synd-om-mig terapi" villket inte va speciellt långvarigt, för nu skulle jag dra vidare för att plocka upp grabbarna igen. Men då mådde jag faktiskt mycket bättre, såpass bra att vi kunde pumpa fet musik i bilen, jämfört mot vad vi kunde göra innan jag proppa medecinen.

Mot kvällen/natten degar vi alla framför tvn. En efter en börjar noppa av mot sovrummen. Jag var 2a på den listan. Sen kom natten. Att få en bra natts sömn när man har feber är om att runka till när Milla och Lollo dansar och sjunger. I princip omöjligt. Man vaknar hela tiden, fryser, svettas, fryser , svettas fram och tillbaka hela tiden. Så klockan 0700 då man skulle upp och jobba var inte speciellt hypat vill jag lova. Vi vart ganska sena till jobbet. Jag mådde helt enkelt PISS. Men tillslut drar jag mig ur sängen, poppar lite piller, käkar en halv halva av en macka, sen går ner till bilen och antagligen ser ut som jag precis vaknat till liv från döden. Men när vi kommer fram så känner jag att medecinen börja kicka in. Jag känner mig bättre och bättre. Ett par timmar fram iaf, sen vare bara att poppa några till, så va man på gång igen. Nu känner jag mig faktiskt helt ok. Får dock se hur natten blir, men tror nog inte att jag har feber längre. Men jag kan lova att arbeta i feber, och idag som dessutom va de varmaste dagen dom haft i sommar, var HEMSKT. Tempen stog på 115F, villket motsvarar ca 46 grader. Undrar då hur varmt det faktiskt var i solen. Inte nog med det, utan vi jobbade också fram till nästan 20:00. Iofs skönare att jobba lite senare in på kvällen då det blir svalare, men att jobba så många timmar sliter ut en.

Men nu är man iaf hemma. Nyduschad och luktar godis igen. Så nu väntas nog bara sängen, eftersom vi måste upp lite tidigare imorrn för att hinna med massa saker på bygget. Samtidigt som det är jobbigt, och jag klagar hit och dit. Så är det faktiskt en hel del skoj också. Även också när man ser framsteg på bygget, att det faktiskt händer nått. Förhoppningsvis är vi klara med det mesta på lördag kväll. Så åker vi till Florida på söndag morgon. Om allt går som planerat dvs. Men det ska nog puzzla ihop sig rätt bra. Sen kör vi lite små saker sista veckan efter florida. Så det blir skönt.Idag drog mormor ett skämt som jag tyckte va ganska kul iaf. Så jag tänkte jag skulle dela med mig av den, fast en översatt version. Here it comes.

Det var en man som hade en häst, men han kunde bara få den att galopera när man sa "Herre Gud". Så en dag när han va ute och red, så kom han fram till ett stup. Han red sakta fram till kanten av stupet, som var ofantligt stort. Och när han såg utsikten sade han "Oh Herre Gud".

Hehe, lite kul var den vell.

Nu ska jag nog dra mig mot sängas. Men ni alla får ha det bäst.


Tack för mig...Denna blogg var sponsrad av: Min nyrakade P-Pung.

Torsdag, 17e Juli

Jag och bror taktiksnackarDet var den torsdagen...

Idag var jag en trött människa må jag säga. Va så trött, att vi faktiskt kom sent till jobbet. Anledningen till denna oblygsamma trötthet var pga en sen natt.

Jag lämnade boysen hemma i lägenheten och åkte till Kristen. Hon och jag hade bestämt att vi skulle chilla hos henne och köra myskväll till nån dålig rulle. Och så vart det. Vi hyrde "Collage Road Trip" och "The Bank Job". Den först nämnda va helt OK. Den andra kan jag inte tala för. Pga att vi faktiskt inte såg så mycket utav den. Men den verkade tråkig. För mycket prat i filmen, och för lite action. Jag menar, om den heter "The bank job" så tycker man juh att det ska va en actionfylld rulle med massa bankrån och polisjakter efter maskerade tjuvar som åker i en stor svart skåpbil. Men icke sa nicke... inte va jag såg iaf, kunde iofs missat just dom scenerna, det hade juh vart lite tråkigt.

Timmarna gick och natten klämta närmare. Klockan va nog mot 2 snåret när jag kom hem. Och dum som jag är, så la jag mig inte på en gång. Som jag skulle ha gjort, eller... jag skulle ha lagt mig ett antal timmar tidigare. Men va gör man inte.

Så, nu vet ni varför jag va trött och kom sent till jobbet (glöm inte att notera. Intresse flaggor finns i skåpet.)

Men jag må säga att desstolängre dagen fortgick vart jag piggare och piggare. Så lagom till när vi skulle "call it a day" och avsluta, så kännde jag mig faktiskt som piggast. Kanske va därav glädjen att få sluta. Det har vart långa tuffa dagar den senaste veckan. Vi har kört hårt i en totalt orättvis hetta. Sen kommer mormor och skrämmer mig med att jag måste kyla ner huvudet med vatten hela tiden, annars kan man få en "Heat Stroke". Hennes mamma hade fått det i ung ålder pga hon va ute i värmen för mycket. Heat stroke är typ som en vanlig stroke, fast orsaken är värmen. Låter faktiskt inge vidare.

Framåt 19 tiden fick vi avsluta för dagen på bygget, sen va det raka vägen hem för att ta ett dopp i poolen. Villket var mycket uppfriskande. Sen var det marsch pankaka in i duschen och tvätta av sig allt urin som har fyllts på i poolen av den dagliga skaran snorisar.Självklart efter en hård arbetsdag ville man ha lite mat. Så vi gjorde oss iordning med dusch och annat bögeri. Sen fick jag glädligen slänga några ord med min trogna Gangbanger Milla-Mackrill. Vi kom fram till att de nalkas fest dagen jag kommer hem. Men hon ville inte köra "fullast vinner" med mig, för att jag blir "dryg". I efterhand tänkte jag på om hon menar "elakt dryg" ellet "tjockt dryg" kanske en blandning av båda. Ingen av dom låter speciellt lockande, så jag ska nog starta en ny fest-tävling. Den ska heta... "Gladast vinner". Hur kan man faila den tävlingen? Precis, finns bara en utgång på det hela.

Jag tror jag har tappat den röda tråden. Nej, jag har inte opererat om mig till kvinna och fått mens på mitt tampongsnöre. Attans va trött jag är, att jag ens skriver så lama meningar. Hur kan jag !? Snälla förlåt mig, skall icke upprepas.

Soo, efter ordutbytandet med mackrill så bar det iväg mot KFC (Kentucky Fried Chicken). Jag älskar kyckling, och jag menar det. Jag skulle nog kunna ha sex med maträtten, men känns ändå lite animaliskt perverst. Eftersom det trots allt är ett djur. Även fast det är ett friterat djur. Sen har min mamma lärt mig att man inte ska leka med maten. Så jag ger upp idén och bara håller mig till att stoppa det i munnen och njuta, villket i detta samanhang låter helt fel. Men ni fattar...

När vi hade svullat i oss den goda kycklingen bar det av mot Walmart där vi ströva omkring och även snacka med våra trogna fans som jobbar där. Ena snubben hade fått sig ett gott skratt när han skulle radera alla foton på digitalkamerorna dom har som exempel kameror. Vi hade nämligen några dagar tidigare tagit mindre seriösa bilder med ett flertal av deras kameror.

Men nu är klockan sent, och jag borde sova. Klockan närmar sig fasiken 01:20. Jag borde sovit för 100 år sen. Nästan så att ångesten kryper fram för att man vet hur trött man kommer vara imorrn. Usch.. vill inte ens tänka på det. Men nu gjorde juh jag det iaf. ATTANS !

Nu skiter jag i det här.

Glad Fiskmås.


Tack för mig...Denna blogg var sponsrad av: Spiken jag ska sätta i Collins lår imorgon med spikpistolen.

Tisdag, 15e juli

Lite kul på jobbet måste man ha - Åker lite bakhjul med traktornTisdag tisdag tisdag...

Det var den dagen. Ganska seg dag må jag säga.

På byggfronten vart det inte mycket gjort idag. Men det va inget vi kunde göra något åt just då. Ni som läst bloggen tidigare vet att vi håller på att lägga upp stockar på 8m. Villket är en stor viktmassa och väldigt otympligt. Vi har lyckats få upp ett par stockar på första våningen, villket är ca 5m. Men sen ska vi upp med dom där 8m stockarna på 7m.  Villket kommer skulle bli ett problem, som vi nu har löst. Det tog alldeles för lång tid att få upp dom där stockarna, vi blir sena i våran tidsplanering. Så vi bestämde idag att vi skulle ta till med hårdhandskarna. Så vi drog iväg och hyrde en lyftkran som vi ska lyfta upp stockarna med. Lyftkranen kommer tidigt imorrn bitti, sen har vi den en vecka fram. Så det kommer bli ett väldigt intensivt arbetande den kommande veckan. Men det kommer nog samtidigt bli roligt. När stockarna är på plats så kommer vi kunna börja lägga golvet på andra våningen, så man får se lite framsteg, att det syns att man har gjort nått. Så man blir lite mer motiverad. Som nu, har vi stått i 2 dagar och kämpat, ända skillnaden är ett par stockar som lagts upp. Mycket arbete men syns destomindre.

Eftersom vi ska få våran lyftkran imorrn så röjde vi allt skit runt bygget. Plankor och annat dyll. Vi fick reda på att om det skulle bli punktering på nån utav däcken på kranen vi ska hyra, så kostar det $2000 per däck. Det är rätt mycket pengar. Så vi röjde lite plankor som hade spik i sig osv.

Efter vi avslutat vårat arbete på bygget drog vi oss hemåt för att fräcsha till oss lite. Man svettas bra mycket i 45 graders värme. Villket leder till att man faktiskt luktar mindre gott imellanåt. När vi alla pojkar väl kommit ur duschen, så bestämde vi oss för att dra till Walmart för att skriva ut lite bilder som vi skulle ta med till tattuerings studion. Så vi rullade vidare dit, snackade lite med dom. Och skulle återkomma lite senare på kvällen. Så vi bestämde att vi skulle dra o kika lite kläder o cruisa lite. Efter nån timme igen så drar vi mot tatt studion för att snacka lite till. Där vi alla kom bra överens om saker och ting.

När vi hade vart på alla våra äventyr så kände vi att vi alla hade lite kurder i magen. Så vi drog oss mot Arby´s för att få i oss lite krubb. Va dock inte det godaste jag hade ätit, men det va mat iaf. Som vanligt när vi grabbar sitter o käkar så hamnar vi alltid i så konstiga diskusioner. Och eftersom Collin är syndabocken för den som ska bli retad hela tiden, så reta vi honom för alla han gjort på smällen. Hans fina svar till det var: "-Men jag tänker inte så mycket, jag knullar bara" Bra svarat collin, Bra ! Självklart skulle jag också få stå för mina synder rätt så snart, och det fick jag göra. Jag hade vart så smart att jag hade lagt bilnycklarna på matbrickan, och den tankspridda jag går såklart mot där man slänger skräpet och ställer brickan, och slänger ner allt skit i soptunnan... inkl mina bilnycklar. Starkt jobbat jag ! Så jag fick lägga svansen mellan benen lite halvskrattande och förklara för personalen som jobbade där att mina bilnycklar låg i soptunnan. Förvånadsvärt så titta dom på mig som om jag vore helt dum i huvudet. Men jag... eller, collin fiskade upp dom tillslut. Så jag gjorde rent dom under tappkranen där man tar sin dricka.

Nu va vi mätta och belåtna, så nu återstår det bara att lägga sig i sängen och längta till morgondagens slaveri. "Yippi". Grabbarna ligger o kikar på nån gay film, jag dissar nog rullen och slänger mig till kojs. Föresten, om det är nån som vet om det är mindre bra att collin´s bajs är svart, så säg gärna till.


 Vi insåg idag oxo att vårat kylskåp innehåller mindre nyttiga saker...

Ha de bäst people !

Tack för mig...Denna blogg var sponsrad av: Tjocka bruden som hoppade i poolen med alla kläder på...

Måndag, 14e Juli

En starkt koncentrerad jag. Handlar om precison på mm när man lyfter upp 8m stockar på 5m höjd.
Då va det dax för måndag igen.

Idag var en väldigt lång dag må jag säga. En fruktansvärt lång dag.

Det började med att vakna till 2st ringande mobiler som jag ställt som larm. Båda va ställda på ca 07:00. Villket är en utav dom mest hemska tiderna att gå upp faktiskt. Skulle man upp runt 4-5, så känns det bättre. Men allt mellan 06 och 08 är hemskt.

Jag kände mig relativt pigg ändå för att gå upp denna hemska tid. Så jag knatar uppåt efter ett antal snoozningar. För att palla med våra långa och slitsamma dagar i värmen måste man äta nån typ av frukost. Annars håller man inte fram till lunch. Så min frukost imorse bestog av macka och flingor. Villket va en ganska stadig frukost. Dom andra pojkarna tryckte i sig resterna från gårdagens pizzor vi beställt.

Klockan börja närma sig 07:45, vi börjar på jobbet 08:00 hade vi kommit överens om. Så då var det dax att sätta sig i kärran och gasa iväg. Som vanligt pumpar vi ordentligt med musik på väg till jobbet, för att vakna till lite.

Denna arbetsdag var dock speciell, villket vi redan visste i förtid. Dagen skulle bestå av att hissa upp 8 meters långa stockar, som skulle vara bärande sen för andra våningen. De som skulle va så speciellt med det, var att det tar nån grymt lång tid att få allt att gå ihop. Stockarna ska göras ordning innan, dom ska släpas fram, dom ska hissas upp och dessutom sättas på rätt plats. "-Inte så svårt-" tänker du nu kanske, men om jag säger att vi idag fick upp 2 stockar på 13 timmar. Vi jobbade alltså från 0800 till 2100. Så segt var det.

Men i process väg, så fick vi gjort mycket. Även om man inte ser så mycket framsteg. Men så fort vi fått upp ett par till stockar så kan vi börja spika på golvet, som ska vara på andra våningen.

Så i skrivande stund är jag en mycket trött man. En så trött man att jag ska duscha lite snabbt, kanske ta nått att käka på, sen alternativt somna framför tvn eller bara helt enkelt lägga mig i sängen och vänta in den nya arbetsdagen som man pessemistiskt sätt kan säga ska bli jätte rolig. Det blir juh trots allt inte bättre än vad man gör det till. Vi grabbar har faktiskt en hel del skoj på bygget, även fast vi får slita arslet av oss för det mesta.

Som sagt, tröttheten smyger närmare och närmare nu. Så jag ska bege mig mot nästa milstolpe villket är duschen.


Våran lilla kompis till bönsyrsa.


Jag måste bara slänga in ett citat från Robin igår.

Jag: "-Vad är det för chips dipp?"
Robin: "-French Onion... Franska ollon"


Grejen va att det tog ca 10sek innan han kom på översättningen. Så troligheten att han trodde att onion va ollon var faktiskt ganska stor. Ett stort HAHA till Robin. He just made my day!


Tack för mig...Denna blogg var sponsrad av: Franska Ollon.

Fredag / Lördag
Hellosan !

Har inte riktigt hunnit skriva dom senaste dagarna. Vi har haft fullt upp med antingen jobb eller annat skojs.

Fredagen va helt underbar. Iaf senare på kvällen efter jobbet. För så underbart är det inte att stå i 45c värme och jobba i 10 timmar. Men sen fick man vad man hade förtjänat efter att varit så duktig på bygget.

Vi alla va taggade som stryk på vad fredagen hade att erbjuda. Vi hade juh bestämt att vi skulle på den där stora festen hos miljonären. Så vi drar först till köpcentrumet för att fixa lite fresha clothes inför festen. Sen skyndade vi oss hemåt för att göra oss iordning. När vi alla va klara så glassa vi mot festen. Men men men... det vart illa, riktigt illa. Vi lyckades att inte hitta dit. Så efter en massa åkande hit och dit så gav vi upp. Vi som hade lagt ner massa tid och energi på att greja inför festen. Men shit happens.

En av fredagens planer var juh också att träffa Jennifer. Hon som jobbar på våran resturang "Texas". Jag hade juh lovat henne att jag skulle dit och träffa henne. Så thats what we did. Medans vi käkar och dricker gott snackar vi me henne och bestämmer att vi skulle festa. Vi planerade hit och dit vad som skulle göras och när. Hon slutade inte förens runt 11 på kvällen, sen att hon skulle hem imellan och göra sig ordning. Så vi drar oss hemåt, fixar bers och annat gott att dricka. När vi kommer till lägenheten så träffar vi på en utav  brudarna vi träffade vid poolen. Dom skulle sitta och bersa där vid poolen. Så vi joina dom i väntan på att Jennifer och hennes polare skulle dyka upp. Totalt vilt vart det där. Hur kul som helst.

Klockan börja närma sig runt 01-02 snåret och Jennifer och CO dyker upp fulla och glada. Så vi rullar in till våran lägenhet där det festas ordentligt. Vi skulle juh upp och jobba dagen därpå. Men när klockan va runt 04 snåret så tyckte vi inte att de va lönt att sova direkt, så vi festade vidare. Natten va helt galen, underbart galet ! Vi festade till 07 tiden, sen vilade vi en stund, se va det bara att åka mot jobbet.
         Collin & Nathalie      Just Me      JenniferLördagen... ooh shit, that was fucked up vill jag lova. Att gå igenom processen från onykter till bakis i 45 graders värme med en stekande sol, plus att man ska slita och jobba på det hela. De va tungt, mycket tungt ! Men de gick iaf. Vi överlevde dagen. Eftersom vi inte hade sovit speciellt mkt, så tog vi en liten nap när vi kom hem efter jobbet. Sen runt 20 tiden drog vi till Huntsville för att kika lite Rodeo. Första gången jag va på nått sånt, de va vell helt okej. Men det kryllade av massa "Hill-Billys" och "Rednecks" Men de funka.

Efter vårat lilla äventyr på rodeo, så drog vi oss hemåt. Jag snacka ihop mig lite med Jennifer och vi bestämde att vi skulle träffas för att bullshita lite och chilla. Hon  va bra slut efter festandet också, så vi sa att vi bara skulle chilla, ingen orkade festa. Så vi skulle mötas upp på Walmart, där vi grabbar skulle göra lite små shopping innan. Våran härliga shopping lista som bestog av den härliga kombinationen av nagelklippare och kondomer.

När vi träffar Jennifer bestämmer vi att vi ska dra till "Sonic" en snabbmats restaurang. Jag hade världens cravings för lökringar, nästan så det kliade i blodet för det. Så vi rullar dit, sen vart det att vi satt där på uteserveringen hela natten och bara satt och snacka och shit. Deras lökringar var btw dom äckligaste jag hade ätit.

Vi kom hem runt 05 snåret imorse. Bra trötta. Så vi la oss i bingen direkt och tvärslockna. Nu är klockan runt 11 på morgonen och idag väntas det lite festande. Vi ska först iväg till "Texas" och ta ett par drinkar/bers där, sen drar vi vidare med Jennifer nånstans och fortsätter festandet. Nu måste jag fan åka nånstans och fixa frukost. Orkar inte göra frukost idag, så åker nånstans och käkar istället.

Surfa lungt

Tack för mig...Denna blogg var sponsrad av: Anti-Diarrheal - Controls the symptoms of diarrhea.

Midnight Blogg

Mina fina utstyrsel - Marcus tyckte om det iaf.


Då var det dax igen.

Idag har vart en hård dag för oss alla. Vi gick upp 7 imorse för att sätta igång med byggandet. Och eftersom vi ligger lite efter i planeringen pga elektriska besvär så var vi tvugna att jobba ikapp lite idag. Så det vart många timmars arbetande för oss. I vanliga fall kör vi 8 timmar om dagen, men vart ett antal timmar till.Bilder från bygget - Första våningen snart klar.


Efter vårat hårda slit idag så tänkte vi att vi förtjänade lite god mat och fina utsikter. Och dom fina utsikterna är självfallet brudar. Vårat val av hak vart på "Texas Road House". Varför vi valde just de stället var för att vi igår va där med hela stora familjen och släckte för att morsan fyllde år. Under den tiden igår såg vi mycket fint omkring oss.

Så vi åker hem först, duschar, gör oss fina, sen drar mot "Texas". Vi rullar in på haket med stil och blir bordssatta. Och jag tror att nån högre makt var med mig idag, för våran servitris va ordentligt fin. Så vi beställer in lite shit, hon kommer och snick-snackar lite då och då. För varje gång hon kom till vårat bord vart det mer och mer konversation. Så det hela sluta med att jag bestämde med henne att jag ska dit imorrn på kvällen, hon skulle visst också ge mig sitt nummer då också. Så blir att kila dit lite senare mot natten. Hon jobbar till framåt midnatt, så jag har tid på mig. Blir mycket intressant.

Efter mitt lyckade avslut på "Texas" så drog vi vidare för fortsatt ragg-uppdrag. Dom andra killarna måste juh kirra nått. Så vi åkte omkring lite, sen som vanligt sluta det på Walmart. Av nån konstig anledning, så hamnar vi alltid på walmart på nätterna. Ännu värre att det slutar med att vi varje gång har en kundvagn full med saker. Men men, roligt har vi.

Efter våra små uppdrag så bestämde vi oss för att dra hemåt. Vi sak juh trotsallt upp tidigt imorrn, blir dessutom en lång dag på bygget. Varm dag dessutom. Men idag var det lite svalare. Skulle va skönt om det dugg regna lite hela tiden. Man är ändå blöt hela tiden av all svett som rinner som niagara fallet av en.

Men imorrn händer det grejer. Vi ska på en stor fest där det kommer va kända live-band, massa mat, dryck och ca 150 pers. Vi ska till nån miljonär som mormor känner, hon ska visst ha nån typ av födelsedagsfest. Så det blir spännande. Sen bär det vidare mot "Texas" för att träffa Jenifer som hon heter. Sen visar det sig vad som händer. Im open for everything baby !

Nu börjar klockan bli sent. Dax att slänga sig till kojs känner jag. Surfa lungt in da sweden homiez.

Veckans skönaste låt: Hot styles - Looking Boy - Lyssna på den HÄRStekar´n softar vid lunch-breakTack för mig...Denna blogg var sponsrad av: Laxeringsmedel och rosa solfjädrarSnabbis Blogg !

Våran lilla "Kottonmouth" orm vi dödade igår. Nu är den skinnad och flådd så vi kan ta hem ormskinnet.Tjaa !

Jag tänkte jag skulle hinna blogga en snabbis innan jag ska vidare. Det vart en lite kortare arbetsdag idag. Tur va vell de tycker nog vi. Inte bara för att jag och gay-mo har bränt sönder oss totalt idag. Vi båda springer omkring och känner oss som lägereldar.

Byggandet gick ganska bra idag. Vissa små saker hit och dit som strula. Men det är sånt som hör till. Går juh aldrig riktigt som man tänkt sig. Precis innan va avsluta för dagen så började det ösa ner regn. Och när det ösar här, så ÖSAR det verkligen. Det smäller och blixtrar rätt hårt också.

Jag måste tillägga här i bloggen att min mamma fyller år idag. Hon fyller hela 46 basst idag. Så grattis på henne. Vi alla ska vell iväg ikväll och käka på nån schysst resturang och svulla lite. Hon ska få en Ipod Nano av mig och bror. Det har hon tjatat om tidigare, så det blir nog bra.

Nu måste jag slänga mig i duschen, och jag befarar starkt att det kommer svida på axlar och resterande brända kroppsdelar. Men ska man vara fin får man lida pin... lr nått.

Ha de bäst in da sweden !

Tack för mig...


Lite bilder från byggplatsenOnsdag , 9e Juli

Jag och bror på tåget på Chigago Flygplatsen.Hello people !

Inledde lite fint där på engelska, för man är juh trots allt i USA nu.

Resan hit gick oväntat bra. Inte alls mycket förseningar med flyget som väntat. Men de tog dock ca 24 timmar innan vi va på slutdestination. Så man va bra trött där på slutet.

Nu har vi vart här i 2 dagar. Känns helt underbart. Vi har egen stor lägenhet med pool och gym. Dessutom ett gäng snygga brudar vi träffade igår nere vid poolen.

Så, dom 2 dagarna vi har varit här har vart ganska lugna. Igår bestog mest av att installera sig i lägenheten, hälsa på mormor och snurra omkring och shoppa lite. Men eftersom vi va ganska trötta från resan hit, så vaknade vi ganska sent igår, villket ledde till att det inte vart många timmar vi kunde åka omkring på stan o så. Men vi hann med en hel del iaf. Idag har vi börjat med hus byggandet. Vi fick lite sovmorgon idag, så vi började runt 12 snåret och körde till 18 tiden. Men det känns och syns att man vart ute i solen dom timmarna. Så jag kan bara tänka mig hur det kommer bli efter 5 veckor.

Jag fick smita ifrån jobbandet en stund, eftersom jag skulle hämta våran bil vi grabbar ska ha i dom 5 veckorna framåt. Så ikväll ska vi ut o snurra lite mer och pick up some chicks som man säger här i staterna. Vi ska vell ner till poolen senare ikväll och träffa på brudarna vi träffade igår också antar jag.

Allt är helt underbart, enda som kunde vart bättre är internet uppkopplingen. Just nu sitter vi o snor grannens trådlösa inernet, men de funkar för att surfa omkring på. Bara att skiten kopplar ner lite då och då. Men vafan, de gratis juh.


Finns säkert massa mer jag skulle kunna berätta om, händer roliga saker hela tiden. Men måste fan hoppa i duschen för vidare äventyr. Nu ska det styras mot stan för lite skojsigheter. Sen blir det vell ett par bers och poolen ikväll.

Bilder och skit från resan kommer vid lite senare tillfälle. Vi har lite tekniska problem just nu.

Hoppas ni alla har det bra i sommarvärmen i sverige. Saknar er, ni vet vem ni är.

GangBangerz 4 life foooool !

Tack för mig..Svarta Änkan vi träffa på när vi byggde huset. Denna va den första av tre vi såg.


Brorsan och hans polare grejar med en resedagbok som ni gärna får följa. Tryck HÄR för att komma dit !

Denna blogg sponsrades av: Brorsans svettiga ascrack.

Fredag, 4e Juli

Då var det dax att berätta hur min sista svenska fredag var. Eller ja, inte sista för alltid... men sista på 5 veckor iaf.

Fredagen började med att jag åkte omkring med morsan och hjälpte henne med diverse saker. Sen bar de iväg mot bolaget för att införskaffa sig lite gott. Sen vidare till Milla. Under dagen hade jag stressat sönder mig totalt. Så det vart väldigt lungt när vi kom hem till Milla. Satt och chilla, snacka lite skit, tog ett par bers. Sen dök lilla Lollo upp. Då var det dax att börja göra sig iordning. In i duschen, bli blöt och greja o dona. Planerna för kvällen var att dra till Satin. Och dit kom vi tillslut. Väl inne på satin så ser jag direkt min bror står och dansar loss på dansgolvet. Självfallet hoppar jag upp och rockar loss med honom. Inne på satin var det väldigt varmt kan jag lova. Speciellt inne i rökrummet. Kvällen flöt på med schysst musik. Både av fet hiphop till härlig techno/trance. Drinkarna blandades och dansgolvet gunga.

Senare fram mot kvällen får jag ett samtal av min väldigt uppjagade bror. Enda jag hör han säga i andra änden är: "- Skynda dig ut, nu står dom och stryper mig." Då vid det samtalet var jag på övervåningen, så jag sprang mot trappan, körde ett James-Bond hopp ner för skiten, sen traska så fort jag kunde ut från stället. Där jag möts av att min bror blir upptryckt mot väggen, med en arm mot halsen av krogvakten. Och jag känner min bror på pass bra, så jag vet att han aldrig skulle slå eller göra nån illa. Så jag får lite spel när jag ser vad som händer. Av ren reflex springer jag fram till vakten och rycker bort hans arm från min bror samtidigt som jag förklarar för vakten att han använder en aning lite för mycket våld än vad situationen kräver. Brorsan slår aldrig någon, han må va rapp och stor i käften. Men inget som skadar någon. Han vill bara alltid ha rätt.

Efter mycket om och men så kommer tillslut polisen och ska ordna resten. Brorsan körs iväg till polishuset för tillnyktring.Jag knatar in mot krogen igen, men bara en kort stund. För sen ska jag, Milla och Lollo vidare till pizzerian Elvis för att få i oss lite fyllekrubb. Inne på elvis när vi sitter och äter, så snyter sig en närsittande gubbe högt och tydligt. Villket gjorde mig smått förbannad. Jag och den såkallade "Nisse" som snöt sig började växla lite ord efter att jag visat upp min irritation. Då jag även sa "- Ja men va bra, då fiser jag i din mat då" det är ungefär samma äcklighets nivå. Jag passade även på att knivskära Milla ett antal gånger i handen.

Nu var man mätt och belåten. Lollo hade ett honk på kroken. Så hon grejade och donade för att se om hon skulle iväg o honka eller inte. Och så blidde det. Hon skulle honka. Så jag och Milla vinkar av Lollo. Sen tar Milla och jag bussen till henne. När vi väl kommer till Milla sätter vi igång lite schysst musik, kikar lite på datorn och små festar för oss själva. Efter en stund kommer Milla på den brilljanta ideén att vi skulle ta med oss matsäck och gå ut på picknick, sådär klockan 3 på natten. Men jag tyckte de lät som en schysst ideé. Så hon slår en ett gäng kalla köttbullar i gladpack och kassen med öl/cider. Sen gled vi mot skolan och satte oss på varsin ände av en gungbräda. Där Milla konstaterar att jag väger mer än henne. Men enligt mina beräkningar när vi satt på gungan, så va hennes sida tyngre. Men vad vet jag.

Efter vårat köttbulls ätande och djupa diskutioner så drog vi oss mot Milla igen. Klockan började bli ganska mycket. Så vi slängde oss till kojs. Från början låg jag innerst, men senare bestämde Milla att hon ville ligga innerst. Och jag hade inga problem med det. Förens när jag skulle sova. Så Milla, ALDRIG mer ytterst för min del ! Jag är juh ganska liten och snärt, men tjock-milla bredde ut sin röv i den kolosalt stora 90 sängen.När vi väl vaknar till lite så små chabblar vi lite med Millas far från allt om semester och trav. Efter en stund bjuds det oxo på mat som satt "like a glove" i magen. Igentligen var det planerat att vi skulle åka och hälsa på Sarah för att hon har kommit hem från cypern. Men hon va i arboga idag, så det sket sig. Jag och Milla drar oss mot Lollo där de inte hinner gå så lång tid innan jag får ett samtal från Marcost att han ligger på sjukan. På barnavdelningen, haha. Men nu ska vi inte vara elaka, han är juh faktiskt sjuk. Men än vanligt denna gång också. Han kom hem inatt och bajsade blod. Villket inte är något av det bästa att göra. Så vi tog en sväng upp mot USÖ för att hälsa på lilla sjuklingen. Va juh inte direkt det roligaste stället att ta farväl till varandra nu innan jag ska sticka till USA. Men men, så blev det.

Efter sjukan bar det iväg mot Donkan för att Lollo va så prutt-hungrig. Där det beställdes 2 cheeseburgare och en stor mjölkskakare av smaken vanilj. När vi alla hade ätit, pruttat, försökt bajsa, klämmt finnar och diverse slickningar på varandra, så rullade vi mot Danny och Tess för att kika va dom hade för sig. Så vi klampar in där snackar lite skit en stund. Både Lollo och Milla vart lite sega efter maten, så vi drog oss mot kårsta för att släppa av mig. Jag ska åka till USA nu om några timmar. Och jag har fortfarande inte packat. Jag har ingen lust att göra det för tillfället. Jag gör det sen, nån annan gång. Eller kanske borde sätta igång nu faktiskt. Jo, de låter klokt.

Jag ska försöka hålla bloggen så levande så möjligt under min resa i USA. Jag vet inte i daxläget hur det ser ut med tillgång till dator / Internet i lägenheten vi ska bo i. Men det ordnar nog sig tror jag.

Kommer sakna min Gangbangerz mest utav alla ! Men nu har jag bara massa att se fram imot när jag ska till sverige igen. You guys are the best ska ni veta :)


Och åter igen, tack för mig...


Dagens Citat:

Alla avskyr mig för att jag är så allmänt omtyckt
Denna blogg var sponsrad av: Milla och Lollo´s Tarmgas

Torsdag, 3e Juli


Foto: Louise Granath - http://Lougra.blogg.seHello igen mina vänner.

Jag känner att det har vart en ganska rolig dag idag, så det vore skammligt av mig att inte dela med mig av mina dagens äventyr idag.

Det började lite lungt med att jag, Lollo och Zebb-O drog till säbylund för ett härligt dopp och lite sol. Där vi också träffade på en väldigt trevlig äldre man som var pratglad och social. Även zebb-o tyckte om den äldre mannen. Zebb tyckte om honom så pass mycket att han börja jucka med hans ben. Gubben va inte alls förskräckt, han sa bara: "- Haha, men värst va du var närgången då".Efter en stund i säbylund så drog vi oss mot lillån för att lämna av lilla Zebb-O. Jag och Lollo hade nämligen smidigt lite planer vi skulle utföra på MAX-driven. Exackt va vi gjorde får ni se på våran brilljanta film vi har knåpat ihop under dagen. Men för att få lite förståelse så ska jag berätta vad planen var. Vi skulle åka in genom driven, sen i luckan där man får maten, så skulle jag ha huvudet vänt mot motsatta hållet till luckan, och låtsas prata med Lollo. Sen när dom va redo att ge mig maten, skulle jag vända huvudet mot dom, och bli helt panikslagen och rädd. Villket jag tror jag lyckades rätt bra med. Hon i luckan hoppade till endel också. Inte för att tala om Lollo, hon skuttade upp en bit i luften hon med. Efter att vi hade lyckats med våran plan, så stannade vi till på en parkering för att skåda vårat verk vi hade filmat. Det var bra svårt att hålla sig för skratt när man såg det.

På parkering så satt vi och försökte komma på nya ideér som man kunde göra i in drive-in. Så vi åkte vidare till Donkan för att genomföra våran nyplanerade plan. Villket bestog av att vi skulle låtsas som att sidorutan va trasig. Så de va bara nervevad så lite så man knappt fick igenom en hand. Denna filmning va inte alls i samma humor klass som den första. Men va helt okej iaf.

Senare efter våra busstyg drog vi oss mot Lollo för att redigera filmen. Resultatet får ni självklart se, för den youtube´ades så klart!Efter ett par om och men så dök Milla-Mackrill upp efter att hon lekt en sväng i familjelivet. Så vi drog oss mot stan för att lugna hennes begär, villket består av kaffe,cola och cigg. Sen bar de av mot Brickebacken för att spela lite små lamt basket. Jag vart trött efter vårat badande och all dess skrattande som hade utförts under den gångna dagen.

Efter att ha vart i Brickebacken drog vi oss mot norr, där vi skulle möta upp Danny och Tess. Men pga Danny´s resfeber kagge så kom dom 1 timme senare än dom skulle. När dom väl dykt upp vart det basketmatch på helplan. När myggorna börja hitta sig fram till oss, kännde vi att det var dax för hemgång.

Så nu sitter man här, illa luktandes och trött. Så jag antar att jag ska avsluta natten med en varm skön dusch, sen ska jag nog hoppa i säng. För imorgon folket, då är det sista natten med grabbarna. Jag hoppas det blir en skit bra kväll. Får juh inte träffa mina Gangbangerz på 5 veckor sen. Men då har jag iaf nått att se fram imot när jag ska åka tillbaka till sverige. Om jag kommer tillbaka. Kanske får för mig att skita i allt här en stund, och stanna där. Men det beslutet tar jag vid senare tillfälle.

Vid den här tiden (00:43) på söndag, så kommer jag va i härligt varma USA. Men allt för skönt kommer det inte bli dom första 3 veckorna. Då ska det byggas hus. Men sen, dom 2 resterande veckorna. Då ska det semestras.

Nu ni gott folk, duschen kallar på mig.

Tack för mig...Dagens Citat:

"Att skriva brev till sin käresta, är som att rita en skinkmacka när man är hungrig"

Denna blogg var sponsrad av: Din behållare efter tarmsköjlningen


Onsdag, 2a Juli

Foto: Louise Granath - http://Lougra.blogg.se
Efter ett flertal påhopp och förundringar om att jag inte har bloggat på ett par dagar, så känner jag att det idag är min plikt att skriva några rader till mina käraste blogg trogna fans.

Jag vill nog säga att min uppvaknade denna dag var en utav dom mindre roligare. Jag kom inte i säng förens 04 snåret igår natt, och skulle upp tidigt. Klockan ställdes på 09:00. När larmet ringer trycker jag av automatiken på snooze knappen. Jag skulle kunna göra det i sömnen tänkte säga, men det är juh precis det jag gör. Så jag snoozar iväg till bortåt 09:20 och inser att jag nu måste upp. Anledningen till denna tidiga morgon var för att jag skulle ha en fotosession med Jackie-O nere på MMA-Center. Som vanligt vaknar jag inne hos bror, sliter mig upp och bär benen efter mig in till huset. Där jag möts av förvånade blckar att jag faktiskt är uppe vid den tiden. Självklart va jag tvungen att förklara mig varför jag va uppe dessa tidigare timmar.

Jag hade förberett de mesta natten innan, så jag inväntade bara min skjuts av mor. Den tiden fördrev jag med diverse morgon fix. Käka frukost sitta vid datorn osv osv. Sen bar det iväg mot MMA-Center där det skulle fotas.

När jag väl kommer fram till stället och öppnar dörrarna så möts jag av en lukt av fotsvett och andra mysiga gymlokals odörer. Knatar innåt där jag träffar på en stycken Jackie-O som sitter och förbereder sig inför fotograferingen. Fotandet flöt på fint. Både jag och jackie vart nog nöjda med det som presterades idag. Men än är det endel efterarbete kvar med bilderna, såsom redigering osv.

När jag var klar med fotandet så bar det iväg hem igen. Där jag städade lite på mitt tillfälliga rum, åt lite krubb och annat skojsigt. Jag tänkte också att jag skulle utföra mina dagens saker att göra. Villket bland annat var att åka till Brickebacken för att städa i min lägenhet. När jag väl kom dit så satte jag mig vid datorn för att mentalt förbereda mig. Sen sattes städningen igång. Men dess värme gjorde mig helt slut efter att småplockat, och damsugit sovrummet. Så jag landade i datorstolen igen för att ta igen mina krafter. Sen kom Milla och Lollo på besok, villket ledde till att mina mentala förberedningar inte alls va starka nog för att hålla kursen för att fortsätta städa. Så vi begav oss mot macken där det skulle inhandlas dricka och annat onyttigt. Tack vare min kloka idé, så åkte vi till John Bauers basketplan där vi också skulle mötas upp av Danny och Tess. Men när vi väl kommer dit så inser vi att de planen faktiskt inte va speciellt bra. För höga korgar, för liten plan, och dessutom farligt nära glasrutor. Villket kändes nog riskabelt. Så vi får dra oss mot Lollo för att hämta ytterligare en bil för att vi alla skulle få plats. Sen bar de iväg för att hämta upp Danny och Tess, sen vidare mot BB-Ghettot för att spela basket. Som vanligt vann jag i vårat uppvärmande 21-spel. Sen lira vi självfallet våran kullinariska basketmatch. Svettigt vart det kan jag lova.


Sånt här som gör sommrarna så bra, vara ute, glida omkring hela dagarna, spela basket osv. Men det finns endel saker jag skulle kunna sätta ett subtraktions tecken på. ( För er som inte är vidare haj på matte så betyder subtraktion "minus" på enkel svenska. ) Och det skulle vara alla dessa insekter, speciellt dom slugga jävlarna som ständigt ska suga i sig blod från en. Och inte nog med det, dom ska spruta in skit i en, så man kliar sönder sina attackerade kroppsdelar. Ett stort "ANUS" till dessa djur.

Nåväl, efter våran härliga basketmatch gick vi upp till mig en stund för att kyla ner oss, samt vila våra hårt utarbetade muskler. Eller ja, våra och våra... dom som sprang och rörde sig iaf. Och nej Milla, jag syftar absolut inte på dig.

Jag hade också under dagen fått ett samtal av mor med ett väldigt hemligt uppdrag som hon ville att jag skulle utföra åt henne idag. Eftersom hon visste mina "skills" inom just den branschen, så vände hon sig till mig. Exackt vad det va kan jag pga vissa skäl inte berätta. Men ni som var med vet mycket väl. Och visst var det spännande !?

Uppdraget slutfördes efter mycket kartläggning och djup planering. Jag skulle gärna säga vad det var vi gjorde, men det är inte direkt nått jag vill skylta med. Som heller inte skulle vara nån vidare utfart i livet.

Nu är man hemma och degar omkring till en härlig nattmacka. Jag känner nog att det snart är dax för sängen.


Dagens Citat:

"Hur lång en minut är beror helt på villken sida om toalettdörren man befinner sig.
"


God natt mina vänner.

Tack för mig...
Denna blogg var sponsrad av: Din ostbågs luktande stjärt.

RSS 2.0