Tänk om du var jag...Man tror man har någonting oförstörbart ända tills den dagen det spricker. Men alltid lätt och leva livet sitt i bakåtblickar. Jag kan minnas varenda sekund av oss och hur det va, men sagan den tog slut och lika så det gjorde du och jag. Du har hittat någon annan som är i ditt liv nu, är säkert med honom i denna stund när detta skrivs ut. Ligger där och nästan sover. Det saker som ni viskar till varann är samma saker som vi sa för många år sen. Så nu får han utforska dig och hitta dina sidor. Jag kommer ihåg det som i förmiddags. Jag minns den tiden. Vill sluta grubbla men det är svårt när man är inne i det. Sitter du i nätet tänker du säkert på spindeln i det. Det här är inte nåt som borde vara annorlunda. Texten fyller inte nån funktion, det är ändå samma muggar. Klart att du och jag kan träffas utan att vara konstiga, för du och jag är kompisar.

Dessa tankar äter upp mig fast jag vet, jag har inte tid med sånt. Men ändå tänker jag att snart så kickar erat liv igång. Då skyller man på livets gång eller på sig själv och frågar sig varenda dag och natt varför just man har blivit sån. Men jag vill inte ha nå fler av svaren. Vet för mycket gapar efter mera mister hela stycket. Vad jag tycker spelar inte någon roll iallafall va? Inte så länge som du ligger i någon annans armar. Men han kan säkert göra allt det där jag alltid borde och han kan säkert fråga allt det där jag aldrig tordes. Och han har pengar, ni kan resa överallt på jorden se på alla platser. Göra allt det där vi aldrig gjorde. Jag går egenom åren i mitt huvud. Vad som hänt och alla korten på bordet som ligger där som jag har vänt. Den tiden som vi haft kommer aldrig mer tillbaks igen. Men jag är glad att va din vän.

Men du har träffa någon, du har hittat nån så du är glad. Jag kan inte säga något, det är väl huvudsaken. Ja, tänk om ni tog slut idag och tänk om du var jag. Ja, tänk om du var jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0