Fredag / Lördag




Hellosan !

Har inte riktigt hunnit skriva dom senaste dagarna. Vi har haft fullt upp med antingen jobb eller annat skojs.

Fredagen va helt underbar. Iaf senare på kvällen efter jobbet. För så underbart är det inte att stå i 45c värme och jobba i 10 timmar. Men sen fick man vad man hade förtjänat efter att varit så duktig på bygget.

Vi alla va taggade som stryk på vad fredagen hade att erbjuda. Vi hade juh bestämt att vi skulle på den där stora festen hos miljonären. Så vi drar först till köpcentrumet för att fixa lite fresha clothes inför festen. Sen skyndade vi oss hemåt för att göra oss iordning. När vi alla va klara så glassa vi mot festen. Men men men... det vart illa, riktigt illa. Vi lyckades att inte hitta dit. Så efter en massa åkande hit och dit så gav vi upp. Vi som hade lagt ner massa tid och energi på att greja inför festen. Men shit happens.

En av fredagens planer var juh också att träffa Jennifer. Hon som jobbar på våran resturang "Texas". Jag hade juh lovat henne att jag skulle dit och träffa henne. Så thats what we did. Medans vi käkar och dricker gott snackar vi me henne och bestämmer att vi skulle festa. Vi planerade hit och dit vad som skulle göras och när. Hon slutade inte förens runt 11 på kvällen, sen att hon skulle hem imellan och göra sig ordning. Så vi drar oss hemåt, fixar bers och annat gott att dricka. När vi kommer till lägenheten så träffar vi på en utav  brudarna vi träffade vid poolen. Dom skulle sitta och bersa där vid poolen. Så vi joina dom i väntan på att Jennifer och hennes polare skulle dyka upp. Totalt vilt vart det där. Hur kul som helst.

Klockan börja närma sig runt 01-02 snåret och Jennifer och CO dyker upp fulla och glada. Så vi rullar in till våran lägenhet där det festas ordentligt. Vi skulle juh upp och jobba dagen därpå. Men när klockan va runt 04 snåret så tyckte vi inte att de va lönt att sova direkt, så vi festade vidare. Natten va helt galen, underbart galet ! Vi festade till 07 tiden, sen vilade vi en stund, se va det bara att åka mot jobbet.




         Collin & Nathalie      Just Me      Jennifer



Lördagen... ooh shit, that was fucked up vill jag lova. Att gå igenom processen från onykter till bakis i 45 graders värme med en stekande sol, plus att man ska slita och jobba på det hela. De va tungt, mycket tungt ! Men de gick iaf. Vi överlevde dagen. Eftersom vi inte hade sovit speciellt mkt, så tog vi en liten nap när vi kom hem efter jobbet. Sen runt 20 tiden drog vi till Huntsville för att kika lite Rodeo. Första gången jag va på nått sånt, de va vell helt okej. Men det kryllade av massa "Hill-Billys" och "Rednecks" Men de funka.

Efter vårat lilla äventyr på rodeo, så drog vi oss hemåt. Jag snacka ihop mig lite med Jennifer och vi bestämde att vi skulle träffas för att bullshita lite och chilla. Hon  va bra slut efter festandet också, så vi sa att vi bara skulle chilla, ingen orkade festa. Så vi skulle mötas upp på Walmart, där vi grabbar skulle göra lite små shopping innan. Våran härliga shopping lista som bestog av den härliga kombinationen av nagelklippare och kondomer.

När vi träffar Jennifer bestämmer vi att vi ska dra till "Sonic" en snabbmats restaurang. Jag hade världens cravings för lökringar, nästan så det kliade i blodet för det. Så vi rullar dit, sen vart det att vi satt där på uteserveringen hela natten och bara satt och snacka och shit. Deras lökringar var btw dom äckligaste jag hade ätit.

Vi kom hem runt 05 snåret imorse. Bra trötta. Så vi la oss i bingen direkt och tvärslockna. Nu är klockan runt 11 på morgonen och idag väntas det lite festande. Vi ska först iväg till "Texas" och ta ett par drinkar/bers där, sen drar vi vidare med Jennifer nånstans och fortsätter festandet. Nu måste jag fan åka nånstans och fixa frukost. Orkar inte göra frukost idag, så åker nånstans och käkar istället.

Surfa lungt

Tack för mig...



Denna blogg var sponsrad av: Anti-Diarrheal - Controls the symptoms of diarrhea.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0