Im Alive...Tror jag i alla fall...

Onsdag, käre onsdag. Vad har denna dag erbjudit mig ? Först var det skolan såklart. Jag kan lova att det var sjukligt kallt imorse vid 6 tiden. Usch säger jag bara. Inge vidare vill jag lova. Men den skönaste var när jag klev på bussen, så hade busschaffören glömt att tänka lamporna inuti bussen. Så det var helt mörkt och skönt. Man bara satt där och njöt av mörkret och nästan lyckades somna till. Ja, tills en gubbe klev på och uttalade sig om detta, för att han skulle läsa sin fjantiga tidning. Elak människa !

I skolan var det lite småsegt. Hade samhälle det första på morgonen där vi pratade lite politik och annat skoj. Sen var det dax för lite engelska, där vi kollade på film. Jag var lite småtrött idag, så jag somnade till lite halvt på slutet. Men de var okej, jag har sett filmen förut. Som avslut på dagen hade vi Tema, där vi håller på med en skoltidning. Detta har vi gjort ett par veckor, denna skulle bli klar idag. Och det mesta vart klart, förutom framsidan. Den historien har jag inte ens lust att gå in på just nu. Men den kommer i alla fall vara klar tills imorgon.

Nu sitter man hemma och sliter framför burken. Jag kände att jag behövde ta en paus från mitt pysslande jag hållt på med sen 16:30 idag. Hållt på med skiten konstant. Så jag tyckte att jag var värd en paus. Snart ska jag återgå till pysslandet sen måste jag nog ta en till paus för att äta en snabbis.

Jag vill ju hinna se lite av Nobelfesten som visas på TV ikväll också. Jag tror att jag sätter kvalité nivån på mitt pysslande ganska lågt. Jag orkar inte engagera mig på högsta nivå när det blir så mycket stress. Det får bli som det blir.

Nu ska jag fortsätta med skiten, later !Tack för mig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0