Attans Rödlökar !Ni som har läst det tidigare inlägget vet att planerna var att se nått avsnitt av weeds för att senare vandra mot bubbelbadet. Okej, så har det inte blivit. Jag är fast, totalt ditlimmad i denna serie. Ett sug som är värre än för heroin. Ja, nu var detta självfallet en metafor eftersom jag aldrig tagit heroin. Men ni förstår hoppas jag !?

Klockan börjar springa iväg från mig, jag har en tidig morgon imorgon, vilket betyder en tidig kväll för min del också. Klockan är ju snart 22 snåret. Tiden det tar för mig att för det första förflytta min bastanta bakdel upp för trapporna, sätta igång vattnet, fylla bubbelpoolen, inta korrekt plaggval, och sedan utföra själva badandet kommer att leda mig till en högst otrevlig morgon på grund av alldeles för lite sömn. Och just det "plaggvalet" i detta fall är självfallet ingenting, om man nu inte har badmössa, vilket jag känner en typ av ansvar att berätta att jag inte har.

Så, min lösning då ? Joo, om jag slutar vara så groteskt bloggberoende och faktiskt tar och transporterar mig på bästa möjliga sätt till badrummet där bubbelpoolen är, så KANSKE jag slipper sova i poolen för att kunna få en blund inatt. Om jag dessutom inte bara transporterar mig, utan också transporterar mig på ett väldigt snabbt och förhoppningsvis riskfritt sätt, så kanske jag till och med hinner torka av mig med en handduk innan jag måste rusa ner för att slänga mig i sängen.

Därför ska jag nog verkställa min plan och göra som ovanstående.


Tack för mig...

Kommentarer
Postat av: David

Hahaha fan va lustigt, ja älskar fan den mannen! Har nog sett alla hans filmer....ja även Snakes on a plane haha51st state e grym, han e så jävla hård..."dress-wearing monkeyboy" =P

2008-12-04 @ 23:46:39
URL: http://yazdany.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0