Äntligen !Yes, Äntligen Måndag ! Alla älskar vell Måndagar, eller hur ? Nej, ok jag ljög.

Denna dag avfyrades på ett exemplariskt vis. Först skjuts till stan i det härliga vinter regnet. Sen en skön bussresa mot skolan. Väl i skolan började vi våran dag med "klasstimme". Aa, jag vet, låter ganska fånigt. Men det är då vi tar upp massa info om kommande saker osv. Resten utav dagen bestog av samhällskunskap där vi kollade på film. Efter den lektionen var det Psykologi på schemat, och avslutningsvis bild som sista lektion. På bilden gjorde jag ett mästerverk till julkort. Tror inte någon konstnär kunde gjort det bättre.

Efter plugget begav jag mig mot staden där jag skulle bli upp plockad av min käre mor, för vidare avresa mot NetonNet. Där bror min skulle inhandla en ny dator. Det är juh som rena meckat där för mig. Som jag beskrev för Milla: "Bättre än en lapdance med happy ending av aguilera i Dirty videon." Så grymt var det.


När vi ändå talar om Mrs Kamelia, så vill jag besanna bara en liten del av vad jag får genomlida om dagarna. Sånna här SMS får jag:

Från: Milla
God eftermiddag herrn! Hur mås det på din sida av våran underbara stad? Jag ville enbart upplysa eder om att jag råkar händelsevis utöva några fantastiska bajsövningar denna minut! Jag önskar att eder känner sig hedrad efter jag tänker på eder denna högtida stund av mitt liv! På återseende min vän!


Okeej, ja hon mår bra annars. Jag kunde bara inte motså att kräkas på plats då jag visulera henne sittandes på toaletten och utförde sina högst omotbjudande ting. Skam Camilla, SKAM !

Kvällen har tillmestadels bestått av att spela nya Need 4 Speed Undercover. Sen köpte ju bror en dator idag, så han behövde min expertis att fixa igång allt. Men han fixade faktiskt det mesta helt själv, duktig bror jag har. Jag var också nära att köra på ett rådjur nyss med bilen. Ganska spännande faktiskt.

Jag hade en rätt vrikad dröm igår natt. Jag drömde att jag va i samma tidrum som jag va när jag la mig. Jag va i mitt rum, och skulle precis lägga mig, så tänkte jag i drömmen att jag skulle prova tända lamporna med tankekraft. Jag blundade så hårt jag kunde, och försökte. Helt plötsligt börjar lamporna flimmra, och tillslut tändes dom. Jag vart vettskrämd. Så jag går ut från mitt rum till köket, där alla lamporna var släkta. Så tänkte jag att jag provar en gång till, även fast jag vart så rädd förra gången. Så jag blundar allt jag har, sen tjuvkikar lite, ser hur lamporna börjar flimmra, men inte nog med det. Det är som att jag har strålkastare i mina ögon. Eller som två ficklampor som sänder ut en ljusstråle. Jag blir givetvis skit skraj. Lamporna tänds inom kort utav min tankekraft. Detta gjorde mig oerhört rädd. Jag springer in till bror som är soffliggandes i soffan. Samtidigt som jag försöker säga vad som pågår, får jag knappt ut ett ljud pga min rädsla. Han också börjar märka att det lyser starkt ifrån mina ögon. Han blir också ganska rädd. Jag på knä, och bror i soffan, hållandes i varandras händer grips av panik och försöker få fram några ord, men bara ljud och gråt kommer.

Tillslut vaknar jag, men även då va jag lika rädd kan jag säga. Tanken slog mig då också att jag faktiskt skulle prova att tända lampan med tankekraften. Men tanken att det skulle fungera avskräckte mig ganska ordentligt. Så jag vågade inte. Men jag ska prova ikväll när jag lägger mig, nu är jag inte lika rädd som jag va när jag vakna. Men funkar det, då kommer jag att dö.

Nu blir det dax för en "sover-skit-skönt-dusch". Ni vet såndär dusch man blir helt seg och skön i kroppen av. Man somnar in på en gång i sängen, och sover djupare än hulkens vagina om han hade haft någon. Sådan dusch ska jag ta.

Så jag säger god natt och adjö.


Tack för mig...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0