Nattduksbord ?

Jag började tänka och reflektera över vad folk egentligen har på sina nattduksbord efter att jag hade läst Egoinas inlägg om vad hennes käre mor hade på sitt. Mer om det kan ni läsa HÄR.

Så jag slängde ett öga på vad som fanns på mitt nattduksbord. Om det nu finns något "generellt nattduksbord" för en svensson, så har jag nog trampat snett någonstans och valt andra saker. Som ni säkert läste på Egoinas blogg, så hade hennes mamma bananer på sitt. Jag låter Morsan ta på sig ansvaret att förklara sig och låter mina tankar vara osagda.

Men vad ska man ha på sitt nattduksbord då ? Finns det nått "måste" man ska ha ? Skulle man kunna leka "finn fem fel" med ett nattduksbord ? Detta är otroligt viktiga frågor vi måste dras med !


Men jag hade iaf tänkt att dela med mig vad som finns på mitt nattduksbord !Kaststjärnor i form av spelkort, 2st machetas, stor kniv, elpistol, batong, 2st butterflyknivar, knoggärn, vanlig kaststjärna och en snusdosa.Jag skulle inte komma hem till mig själv helt oanmäld i alla fall...


Tack för mig...


Kommentarer
Postat av: Low

troru på monster under sängen?

2009-04-02 @ 11:01:33
URL: http://lougra.blogg.se/
Postat av: Maniak

Jaa, vem gör inte det !

2009-04-02 @ 11:07:41
URL: http://maniaks.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Det där såg ju perverst ut! haha

2009-04-02 @ 12:28:05
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Egoina

haha!

2009-04-05 @ 13:47:34
URL: http://egoinas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0