Äntligen Hemma...



Finaly.. Har längtat hem hela dagen. Inte för att det va tråk i skolan, mer för att jag var så sjukt trött idag.

Morgon började dock oväntat bra. Jag hade ställt alarmet på 05:30. Jag ställer mitt alarm på datorn. Så istället för nått irriterande "beep beep" så vaknar jag upp till en förutvald låt av eget val. Och imorse fick det bli Blink 182 - Rock Show. Självfallet hade jag ställt upp volym ganska högt så jag faktiskt skulle vakna. Villket jag kan lova resulterade att jag så gott som flög upp från sängen när alarmet drog igång. Sen var det bara raka vägen in i duschen. Där satt man och mös en stund i det härligt varma vattnet. "Satt" ? Kanske du tänker, men jag har nämligen en pall i duschen så man kan sitta skönt och bekvämt. Det är så skönt att bara sätta sig där och låtsas att ett varmt monsunregn trillar ner på en.

När jag väl hade kommit till skolan så började gärnan vakna till liv. Den var mer eller mindre tvungen att göra det. Första lektionen var Matte. Aa, precis, hur kul är det 08:30 på morgonen. Men det gled på rätt bra iaf. Jag och min matte lärare (vilket jag har i psyokologi också) kommer alltid in på andra saker på matten. Ibland psyokologi och ibland om datorer. Vilket kan va rätt skönt ibland. Plugga lite matte, sen spåra iväg med läraren och snacka psykotiska sjukdomar en stund, får tiden att gå mycket fortare.

Efter en sväng av matte och lite frukost som inledning av skoldagen så var det dax för psykologi. Idag var det dax för redovisningen. Jag har juh gjort ett arbete i psykopati som skulle lämnas in och redovisas. Redovisningen gick smidigt och bra. Folket hade inte så många frågor och tyckte att jag hade fått med allt som helhet. Vilket var bra anser jag.

Som avslutning på skoldagen hade vi Naturkunskap, vilket är mindre roligt. Just nu pratar vi om kärnkraftverk och sånt.  Inte riktigt i min linje av intresse

Sen var det bara att bege sig mot bussen som skulle ta en hem. Jag va sjukt trött på vägen hem, så jag slummrade till. Men vakna varje gång av att mitt huve ramla rakt ner, så höll jag på sådär hela vägen. Men sen när jag hade kommit hem så vart jag genast lite piggare.

Efter en kort vistelse hemma så åkte jag och mor till coop. Hon skulle köpa massa grejer till nån mat hon ska laga. Och jag hade Glass i tankarna. Ice Cream with Cookie-Dough. Mumms, den satt perfekt i kistan. Mamma va så rolig när vi va på coop. Hon skulle ha palsternackor. Hon tittar på mig och frågar: "-Vad är den här palsnacka?" Jag svarar: "-Va? Vad är vad ?" Mamma: -"Ähh, nån svensk skit..." Haha... tyckte hon va så rolig. Vi både står där och letar efter nått vi inte har en aning om vad det är. Jag gav henne nån skivad rotkol eller nått och sa att de va den som va "palsnacka", för att vi skulle komma därifrån. Men 10 sekunder senare frågar hon någon, så jag vart Busted.

-"Palsnacka"

Nu är man hemma och bara glider. Ikväll ska jag nog lägga mig extra tidigt tror jag. Jag hatar att va så trött på mornarna.

Jag har en liten fundering bara innan jag ger mig av. Whats up med alla som sätter snoddar runt byxorna nere vid strumporna ? Är det den nya innegrejen, istället för att stoppa in byxorna i strumporna ? Kan nån säga vad detta är ?


Spelas Just Nu: Blink 182 - Untitled


Tack för mig...

Kommentarer
Postat av: MiiLLoo

Haha toffsar-runt-brallan is the shiet ! :D



2008-11-11 @ 22:59:26
URL: http://miiillaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0