Jag har syndat...



Jag vet, jag har inte bloggat på ett tag, förlåt.

Milla får mig att känna mig som en hemsk människa som inte bloggar, då jag också får skäll av henne. Men jag har bara inte haft orken med att blogga den senaste tiden. Men nu tänkte jag att jag skulle ta mig i kragen och skriva några rader iaf. Sen kanske i fortsättning börja med nått som heter "Microblogga". Villket innebär att man skriver ofta, men lite. Typ som statusfältet på Facebook. De man skriver är ofta max 140 ord. Som man publicerar via nätet eller SMS. Man menar på att på ett sånt sätt kan mikrobloggen hålla sina läsare uppdaterade dygnet runt. Mikrobloggen funkar lite som en dialog också. Ofta så kommenterar läsarna snabbt, sen svarar "mikrobloggaren". Allt ska gå i en ständig ström, därav begreppet "lifestreaming."

Gud villka nördar ni är, jag gör slut... !

Vad har hänt den senaste tiden då ?

Joorå, förra helgen bestog av fester hos min klasspolare och hos Dannie. Villket va helt ok.

Veckan , har juh inte gått så mycket av den ännu, men för det mesta är det skolan som dominerar. Nu ska jag också göra ett PM i psykologi. Mitt PM ska handla om Psykopati. Enbart för att kunna förstå Milla och Mongloow på ett bättre sätt. Psykopati är ett ganska breddad område. Man har juh Pyskopater och Sociopater. Villket inte alls är samma sak. Jag kanske kan lägga upp arbetet här när det är klart om det finns nått intresse.

Milla och Loow va här för nån dag sen, och vi pratade om halloween. Dom anser att dom ska vara Hittler och jag ska vara deras jude-slav. Vafan är de för stil !? Och sen att dom ska vara pimps och jag deras Hoe... Varför måste jag alltid vara nederklassen för ? I sånna fall, vill jag vara en bajs nödig tjockis, då ska Milla och Loow vara mitt toa-papper. Vad tycks om det då ?

Igår va Marcus här en sväng, vi grejade lite och så. Vi tvingade dessutom mamma att klippa oss. Sen vart det sena natten så jag körde ner Marcus till bussen, för att sen också träffa Milla-Slemhinna. Igår va nog första gången jag började ana att Milla går på Crack. Jag visste inte om de va kylan eller Millas keft som gjorde att jag fick ont i öronen. Hon pratade fan oavbrutet i hur länge som helst. Och sen försöker rädda sig själv med att övertyga både mig och sig själv med att det alltid är jag som pratar så mycket. Yeah Right Baby !



Snart nalkas det SAW 5 !!! Fattar ni eller ! Jag är så övertaggad på den filmen alltså. Nu har jag kirrat alla filmer från 1-4 som vi ska titta på några dagar innan premiären. Saw Collection FTW !! Villket innebär typ 10 timmars extra matrial som inte har visats förut o shit, wiho !



Häromdagen vart jag så trött på min mobil också. Så jag tog mig friheten att beställa en fricken Iphone. Hoppas jag blir nöjd med skiten. Annars får jag vell ge bort den till nån. Jo, just de... jag berättade för Milla att jag skulle köpa en Iphone, och va ganska lycklig över de. Så jag förklarar för henne villken tung telefon jag har beställt. Så förstör hon allt med att hon inte har en aning om va de är för nått ! WTF SLEMHINNA !? Förstör alltid ! Kan du inte införskaffa en liten gnutta tekniskt kunnande, snälla ! För min skull ! Eller ska jag säga för mina nervers skull kanske...

Nu orkar inte jag inte skriva nå mer, kanske drar en mikroblogg sen...


Tack för mig...

Kommentarer
Postat av: MilloMcrillo

Hahahaha " förstör alltid!! " Du är som en gnällig snorunge Bo. Var glad att du har vänner överhuvudtaget.

2008-10-15 @ 15:06:47
URL: http://miiillaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0