Monday, June the 23rd 2008

Som ni ser försökte jag inleda dagens blogg med lite filmliknande Rubrik. Ni vet typ krigsfilmer, man hör en halv sorgsen berättar röst som inleder hela filmen. " - It was 1942, A monday, June the 23rd, but we called it D-Day... " Ja, men ni fattar eller ? Äsch, skitsamma...

Back to måndagen...

Denna regnblandande dag, men endel vindpustar har vart både seg och livlig. Eftersom jag la mig så pass sent... eller, säger man "sent" när man lägger sig tidigt på morgonen ? I villket fall, jag kom nog i säng runt 06 tiden ungefär. Och självklart vaknar man på bästa tänkbara sätt, solen skiner, man känner sig utvilad, nån kommer in med frukost på sängen... NOT ! Jag vaknade till 2st totalt sönder dampande ungar. Skrikandes, gråtandes, klagandes, bajsandes, snorandes.. allt du kan tänka en skitunge kan göra för att tillslut blir självmordsbenägen. Eftersom jag ligger i ett rum som har en trapp precis utanför, fast ändå ovanför, så dunkar det i hela rummet när snorisarna springer upp och ner för trapporna. Villket dom verkar ha infört som nån jävla OS gren ! Gaah !

En liten stund senare känner jag att jag vaknar mer och mer till liv, och börjar känna mig mer och mer som en människa. Så jag kliver upp, käkar lite frulle, sätter mig framför burken och grejar lite. Efter endel chittchattande med diverse folk, så planerades det att jag, borg, lollo och milla skulle hitta på nått skojsigt. Så vi möts upp alla hos mig, sen drar vidare till Milla för att utföra Lollo´s önskemål. Villket va att spela Buzz, villket hade vart skit roligt, om de inte hade vart fel på min dosa så jag förlora hela tiden. Måste vart fel på den, hur annars skulle Milla kunna vinna lixom. Du hör juh själv hur de låter.

Efter en besvikande 3e plats i buzz för min del, bestämde vi oss för att kolla på film. Nu minns jag inte riktigt va den heter. Men den va rolig. Efter filmen gled vi vidare till statoil för att tvätta Milla´s vrål-åk, villket sen bar av vidare mot småbåts hamnen där vi alla klädde av oss nakna och stirrade bestämt på varandras könsorgan... Nej, de gjorde vi faktsiskt inte, jag ljög. Men vi träffade iaf Borg´s pappa där för ett par minuters chittchattande. Vill också tillägga att jag gjorde en As-arm-Glide när jag skulle springa mot Lollo för att fånga den gyllene ciggen, villket slutade i mindre skrapsår på högerarm. Men man fick sig ett gott skratt iaf... ja, alltså av alla andra, dom skratta... SOM VANLIGT !

Nu sitter man här framför burken igen, jag funderar lite på vad jag ska mummsa i mig så här mysigt på småtimmarna. Blir nog macka och havrefras med massa socker.

Spännande att se vad morgondagen har att erbjuda, nu ska jag iaf slå på TV1000 och runka jätte mycket... eller bara kolla om de finns nått bra på tv, de villket som.

Cyaaaa, dont wanna be yaaa !

Dude, Thats Fucked Up !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0